Találatok a következő kifejezésre: 500. 000Ft sok de, milyen kisebb (1 db)

500. 000Ft nem sok de, milyen kisebb élelmiszerrel vagy egyeb dologgal lehet befektetni?

Van egy kis félretett pénzem várom a javaslatokat mibe tudnám beforgatni...

Legjobb válasz: Koszonom valaszotokat.De nem igazan tudom hogy megy ez a fojamat.Ha beforgatom a tozsdén elveszíthetem a pénzem?

A kérdező hozzászólása: Koszonom valaszotokat.De nem igazan tudom hogy megy ez a fojamat.Ha beforgatom a tozsdén elveszíthetem a pénzem?
Márhogyne veszíthetnéd el, a tõzsde olyanokna való akik értenek hozzá, vagy fogadj brókert. Ha csökken a részvény árfolyma akkor igenis elveszítheted a pénzed.
A kérdező hozzászólása: Eléggé kockázatos így játszani:) Még várok ezzel a játékkal, inkább gondolkodok más játékszeren.
Az élelmiszer ötletedet nem teljesen értem :) Vegyél aranyat, mert tartja az értékét. Nem tudom hol laksz, de ennyi pénzért garázst is kapsz néhány helyen, ami ugyancsak tartja az értékét és ki is adhatod.
Attól függ emnnyi idõre tudod nélkülözni illetve mennyi kockázatot vállalsz, nyilván minél kisebb a kockázat annál kisebb a hozam is. Tehát 0 kockázat a kincstári takarékbetét (minimum 1 év-re kb 6% hozam) például vagy elhelyezhetet hosszabbtávú lekötésre valamelyik banknál, lehet már elég jó kamatokat kifogni vagy nézz utánna a kötvényalapoknak, részvényalapoknak, ezek már magasabb hozamúak.
vegyél olcsón részvényeket, ha emelkedik az árfolyama add el, forgasd így a pénzed pl tõzsdén
Nem veszíted el.


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Lángosos büfékocsi. Minden engedélye megvan. Céggel együtt venném meg. Zártkerti részen lakok. önkormányzat mennyit kérne kb?

tehát kitenném önkormányzati részre.

8

Saját tőke nélkül vállalkozást indítani lehet? Hitel, stb mik jöhetnek szóba?

Nincsen saját tőkém. Viszont halottam arról, hogy most nagyon támogatják a vállalkozásokat, és főként fiataloknak adnak efféle hiteleket, hogy jelentős hányada vissza nem téritendő stb.
Lenne pár ötletem, csak az a baj, hogy pénzem nincsen.
Ezért kérdezném, ohgy érdemes e ilyesfajta dolgot elkezdeni, vagy sem.

Akinek van tapasztalata, esetleg vállalkozó, írjon pár sort legyenszíves.
köszönöm.

3

Hogyan tudok használtruha nagykerből ruhát rendelni? Milyen papírok kellenek hozzá? Megéri használtruha üzletbe fektetni? Luxusmárkákkal és kiegészítőkkel foglalkoznék. Kö5z1!

0

Bizományiban dolgozók, vagy ott tárgyakat leadók, válaszolnátok?

Ingóságokat örököltem és akartam beadni a helyi bizományiba. A tulaj semmiféle papírt nem akart adni róla, csak egy sorszámot, hogy ezen a számon vannak az én eladni kívánt tárgyaim. Jól van ez így? Milyen elismervényt, vagy papírt kéne adni? Mit kellene annak tartalmaznia? Mert én egy fecniért cserébe nem mertem otthagyni Nagyim bundáját, óráit, porcelánjait.

5

Ha pl egy lángosost szeretnék. Mik a költségei? Az épület és a berendezésen kivül. Tehát papírok? Párom eladó és üzletvezető is. Aki süti a lángost neki milyen végzettség kéne? Ugy ámblokk ez mind mennyi?

0

Mit árulhat egy őstermelő és decemberi igazolvány kiváltása esetén milyen költségekkel kell számolnia a következő évben?

Fő kérdésem a fenti kettő.

Plusz kérdés (erre kevés esélyt látok,hogy választ kapok),hogy a 22.800 Ft önkormányzati támogatást (régen RÁT,most azt hiszem FHT) kapható-e őstermelői csekély bevétel mellett?
Itt azt írják alul,hogy az egyszerűsített foglalkoztatás nem minősül kereső tevékenységnek (tehát mondjuk meghatározott alkalmi munka mellett még nem vonják meg a 22.800Ft-ot,de rákerestem erre a EF-re,és ezt találtam:
De nem értem pontosan,hogy az őstermelőség bele tartozik-e valamelyik idénymunka kategóriába!?
Köszönöm!!!!

18

Utalvány elfogadók, ti pontosan hogyan szoktátok elküldeni az Erzsébet utalványaitokat?

Most küldenék először. Azt értem, hogy a 6.sz mellékletet az "összesítő kísérőjegyzéket" értelemszerűen kitöltöm, és mellékelem. No, de hogyan küldjem el? Posta inverz plusz csomagot ajánlanak, de az mennyibe kerülhet? Nem akarnék egy vagyont költeni. 150 ezer az utalvány értéke amúgy. Szóval, kicsit túl óvatosnak tűnök, de még is csak 150 ezerről van szó.

1

Mennyibe kerülhet vajon egy festék bolt nyitása?

1

Webáruház tulajdonosnak kötelező e az online pénztárgép?

Nem túl egyértelmű, hogy mi van akkor, ha eladótérrel nem rendelkezem, csak csomagolom az árut és postázom az ország különböző pontján?

2

Tudtok pénztárca forgalmazót?

Olyat keresek aki állvánnyal együtt kihelyezi a készletet(Láttam több helyen,de 20 év tapasztalat sem segít rájönni honnan van),elegem van a kínai olcsó,és a horroráras "olasz"ból.Szeretnék újítani

1

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!