Találatok a következő kifejezésre: 5. napja nem tudom mikor (53 db)

7 hetes kismama vagyok de 5 napja nem tudom elvégezni a nagy dolgom, mit tegyek? Már úgy nézek ki mint 5 hónaposan szoktak. Alig vannak tüneteim és 5 napja a folyásom is sok vizes ez baj?

Legjobb válasz: Jaj,nagyon sajnalak en is pontosan igy voltam 13.hetig de semmi nem vallott be probald meg esetleg a szilvalekvart vagy kompotot levestol,a kamillateanak is van enyhe hashajto hatasa es ehgyomorra narancsle frissen facsart ha lehet.S ha nem javul szolj a dokinak.

Jaj, nagyon sajnalak en is pontosan igy voltam 13.hetig de semmi nem vallott be probald meg esetleg a szilvalekvart vagy kompotot levestol, a kamillateanak is van enyhe hashajto hatasa es ehgyomorra narancsle frissen facsart ha lehet.S ha nem javul szolj a dokinak.
Egy jo nagy pohar savanyu kaposzta leve+a kaposzta ha szereted eheted.Vagy aszalt szilva ez nekem mind bevalt a k.letol fel oran belul a wc-en voltam. A folyas az mindenkinel elofordul, nyugi minden ok.
A kérdező hozzászólása: Nagyon köszönönm a válaszokat majd próbálkozom.
Nekem a védõnõm tanácsa vált be: reggelente natúr joghurtba kb. 2 ek. búzakorpát és 1 ek. HÁZI!!! szilvalekvárt teszek. Ha nincs ilyen lekvárod, szerintem a beáztatott aszalt szilva is jó. Aztán, ha biztosra akarsz menni: kamillatea jó sok szõlõcukorral édesítve.
szia! Próbálj meg minél rostosabb ételeket, gyümölcsöt enni, nekem is csak az segített. Naponta egy jó kis gyümitál, vagy legalább 2 alma meghozta a hatását. Sajnos egy ideig kitart a próbálkozás, de megéri. Csak ne erõlködj. Engem a párom ráparancsolt a budira és ott állt velem, amíg legalább egy kicsi nem sikerült, hidd el volt néha bõgés. De a gyümi hatásos volt, azóta nincs baj. Boldog pocakos napokat! 37 hetes kismama
Szia, reggel egy kanál olivaolaj-ez hatásos..
Ha végképp nem megy, az ambulancián adnak kis olajas beöntést.De ezt csak akkor ha már a többiek tanácsa nem vált be. Nagyon kellemetlen ez :(
Ha a természetes dolgok nem válnak be, akkor a Tamarinlax lekvár segíthet. Egy kiskanál este, és reggel megvan az eredménye. Rá van írva, hogy terhesen is lehet szedni. Nekem bevált.

Mire véljem? Azt hiszem késik pár napot (nem tudom, mikor volt PÉ? ), tegnapi teszt nega. Ez az 5. nap, hogy fájdogál a hasam.

http://www.ciklus.hu/images/diagramok/50d84945909f262fcd3800..

Legjobb válasz: Meg lehet próbálni, de ha nem vagy terhes menny dokihoz, mert az, hogy hosszú a ciklusod és barnázol általában mensi elött hormonprobléma jele.

Meg lehet próbálni, de ha nem vagy terhes menny dokihoz, mert az, hogy hosszú a ciklusod és barnázol általában mensi elött hormonprobléma jele.
Szerintem még ne holnap tesztelj, csak holnap után. Hátha tovább esik a hõd, és akkor felesleges pénzkidobás. Azért drukkolok!!!:)
A kérdező hozzászólása: jah és viszket is
Valószínûleg fertõzés vagy valamiféle irritáció. Menj nõgyógyászhoz, nézesd meg magad! Sztem nincs összefüggés a tüneteid és a barátod kielégületlensége között!

S. O. S! Már 5. napja nem tudok aludni és nagyon kivagyok! A testem nagyon fáradt de az agyam nem tud kikapcsolni. Mit tegyek? Hogy tudnék elaludni?

Semmit sem alszok csak bámulom a plafont amikor már majdnem elalszok az is csak felszínes és felébredek fura de alvás helyett csak unatkozom.Próbáltam bárányokat számolgatni , sportolni, nyugtató zenét hallgattam, olvastam unalmas könyvet alvás előtt és orvos írt fel egy enyhe altatót attól csak hányingerem lett de nem aludtam el. Már nagyon szeretnék aludni !Valaki valami tippet ,hogy tudnék aludni?És mással is volt már ilyen ?

Legjobb válasz: Engem is érdekelnének a tippek,én kb 2hete 3-4órás alvássokkal vagyok,a testem fáradt de az agyam mindig pörög és a legkisebb dolgokra is felébredek.

Engem is érdekelnének a tippek, én kb 2hete 3-4órás alvássokkal vagyok, a testem fáradt de az agyam mindig pörög és a legkisebb dolgokra is felébredek.
A kérdező hozzászólása: Bevettem a xanaxot semmit sem segített mondjuk gondoltam , hisz nem vagyok ideges , nem aludtam:/ Azon gondolkoztam , hogy túl rágörcsölök erre az alvás dologra , túlságosan akarom és csak ez jár az eszembe és felborult ez a belsõ órám vagy mi , mert mindig egyre késõbb feküdtem le.Szerintem magamtól is elfogok tudni majd aludni ha annyira kimerült leszek , addig nem erõltetem , nem érzek belsõ késztetést az alvásra , ha meg nem javul újra megyek az orvoshoz.Kifogom próbálni a teát is, köszönöm:)
Naturland svéd nyugtatótea-egy csésze forró vízbe 1 filtert tegyél.Se cukrot, se citromot!Míg lezuhanyozol este, fedd le a kistányérral a csészét, hogy a tea jól kiázzon. Idd meg , mielõtt elalszol.(Olyan gyógynövényeket tartalmaz, amikbõl a fentebb ajánlott nyugtatókat készítik-de azok kemikáliák, ne kezdd el, ha nem muszáj!Lehet, csak kimerült vagy. Sétálj este nagyokat, lazíts!)
Nem tudom, h hány éves vagy. Ha elég idõs, érdemes lenne gyenge feszültségcsökkentõt(Xanax, Frontin) szedni. Rászokni csak hosszú hónapok alatt lehet, viszont a krónikus alváshiány csinálhat komoly leli és testi problémákat.
A kérdező hozzászólása: Rendben csak egyetlen egy napot szeretnék végre aludni utána meg jön a tej és társai. Függõ én sem szeretnék lenni:) Köszönöm a válaszokat !
ja és ne 3-4-5kor szedbe mert másnap kábult hülye leszel
jó csak nehogy minden nap beszed mert hozzá fogsz szokni és soha nem fogsz aludni nélküle. egyszer ma beszeded de ne egybõl hanem várj egy kicsit az ágyba és ha már télleg nem megy akkor szed
A kérdező hozzászólása: 0, 25 xanax is jó? attól tartok , hogy a természetes dolog már nem segítene.
irass fel egy kis 0.25 frotint ha egyszer beszeded nem lesz semmi bajod tõle és aludni fogsz :)
Próbáld ki a meleg tejet, meg az ilyen "természetes" dolgokat is!
Azért ajánlják a feszültségoldókat(pl.Xanax) ilyenkor, mert gyakori, h az alvásproblémák feszültségtõl vannak. Ez nem azonos az idegességgel.

Emiatt van bûntudatom: Egy kisfiú 5 nappal ezelõtt elhunyt a suliban. Én meg 5 napra rá önkielégítést végeztem és ezért van bûntudatom. Nem tudom mitõl lehet. Attól, mer azt mondom magamnak, hogy én csak erre tudtam gondolni. Szerintetek van okom rá?

Vegyétek komolyan kérlek.

Legjobb válasz: Elmondom, hogy biztos, hogy nem te voltál az egyetlen, aki ilyen mûveletet folytatott. Ha a gondolataid a kisfiú körül keringtek, akkor az már beteges pszichiátriai eset, de gondolom, REMÉLEM itt nem errõl van szó. Sajnos az élet ilyen, születnek, halnak emberek, ki tudja mikor. Lehet, hogy holnap te fogsz, és egy osztálytársad öt nap múlva ugyan úgy... Azt akarom mondani, hogy felesleges gyötörnöd magad e miatt. Lemerem fogadni, hogy az eset utáni 24 órában anyagcserét is végeztél, ami szintén nem a legszebb dolog, de egy alapvetõ emberi szükséglet, és nem a történtekhez volt köze.

Elmondom, hogy biztos, hogy nem te voltál az egyetlen, aki ilyen mûveletet folytatott. Ha a gondolataid a kisfiú körül keringtek, akkor az már beteges pszichiátriai eset, de gondolom, REMÉLEM itt nem errõl van szó. Sajnos az élet ilyen, születnek, halnak emberek, ki tudja mikor. Lehet, hogy holnap te fogsz, és egy osztálytársad öt nap múlva ugyan úgy... Azt akarom mondani, hogy felesleges gyötörnöd magad e miatt. Lemerem fogadni, hogy az eset utáni 24 órában anyagcserét is végeztél, ami szintén nem a legszebb dolog, de egy alapvetõ emberi szükséglet, és nem a történtekhez volt köze.
Ne legyen bûntudatod. Gondolom a következõ áll háttérben: a halál szorongást váltott ki benned, halálfélelmet. Az onánia gyakran ettõl van. Gyakran látják pszichiáterek szorongó betegeken. Ez feszültségoldás - legalább is átmenetileg. Azért ne szokj rá, ha nem muszáj, ne tedd. Mert a partner nem úgy mûködik, és aki túl sokat vigasztalja/dajkálja magát - csalódik, amikor valódi kapcsolatban máshogy mennek a dolgok. Így el is vesztheti annak valódi szépségét.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat!
Emiatt nem kell hogy bûntudatod legyen. A fiatal elme sokszor még eléggé zavaros, nem találja a a helyes irányt, ezért érzel most így. Biztosa na maszturbálás felõl is kétségeid vannak, hogy mennyir bûnös, stb. ez velem is megtörtén. Istenem, mennyi hülye gondolat repkedett a fejemben... Valakinél jobban így van, valakinél kevésbé. Idõvel változik ez. Majd letisztulnak a dolgok, és "erõsebb lábakon" áll majd az elméd. Nem tettél semmi rosszat. Sõt, most éppen sajnálod. Van, akit ennyire se érdekelt, sõt, csak egy érdekes téma volt számára, és kész... Ez is azt mutatja, hogy azért nem vagy olyan rossz gyerek. Annyira közel nem állt hozzád nyilván. Elõfordulhat, hogy egy közelebbi személy elvesztése után is megtörténik ez, de akkor sem kell rosszul érezned miatta magad. Emészteni meg fõleg nem. Ez azt is mutathatja, hogy érzékeny vagy. Késõbb ebbõl az érzékenysébõl lehet problémád. De lehet hogy nálad nem így van.

Nem tudom. Mit csináljak? 14/l vagyok és a héten fogok találkozni egyik ismerősömmel 5 hónapja ismerem. Facebookon minden nap beszélünk. Már egy párszor találkoztunk (17/f)

tetszünk egymásnak mert megbeszéltük, de ha vele beszélek egyszer?en annyira ideges vagyok, hogy nem tudok mit mondani és nagy a csend. Vagy valami hülyeséget mondok.

Legjobb válasz: és nemtudom mit tegyek..mivel õ 17 én meg 14 (bevallotta hogy 16-nak nézett engem) és 5km van a községünk és a városuk között és szombaton az egész napom vele töltöm..és nemtudom hogy komolyan gondolja-e a kapcsolatunkat vagy csak meg akar engem ..... .Nem tudom mi tévõ legyek.:/ de én nagyon beléestem.Ti mit gondoltok errõl? SEGÍTSETEK! LÉGYSZI!

A kérdező hozzászólása: és nemtudom mit tegyek..mivel õ 17 én meg 14 (bevallotta hogy 16-nak nézett engem) és 5km van a községünk és a városuk között és szombaton az egész napom vele töltöm..és nemtudom hogy komolyan gondolja-e a kapcsolatunkat vagy csak meg akar engem ..... .Nem tudom mi tévõ legyek.:/ de én nagyon beléestem.Ti mit gondoltok errõl? SEGÍTSETEK! LÉGYSZI!
lehet, hogy lesznek kínos csöndek de az elsõ pár randi általában ilyen:) hidd el bele fogtok jönni, fel fogsz oldódni és mindenfélérõl tudsz majd csevegni ami eszedbe jut:) remélem összejön a dolog és késõbb együtt fogtok nevetni azon hogy mennyire izgultatok:)
A kérdező hozzászólása: köszönöm.(a második kommentelõnek). :/
Ilyesmik miatt nem kell aggódni. Az én véleményem szerint 3 én korkülönbség abszolút belefér. A távolság sem túl nagy. Kérdezgesd a hobbijáról, gyerekkori álmairól, ilyesmik. Ettõl kialakul egy bizalmi kapcsolat ami még nyugis is. Felesleges elõre kidolgozni egy beszélgetést mert az általában nem szokott bejönni. De ha minden nap beszéltek facebookon akkor gondolom van közös témátok :) Ne izgulj, úgy is kialakul :)
A kérdező hozzászólása: Nagyon szépen köszönöm!!!

Veletek történt már olyan hogy együtt voltatok a párotokkal és nem védekeztetek de nem élvezet belétek és utána nem jött meg? ! Velem most ez történt és nem tudom mit csináljak! 5-dik napja hogy késik!

Legjobb válasz: 5. !!!!! Nem 5-dik... Édes Isteneeeeem -.- '''' Bocs de ettõl a hibától én rosszul vagyok... De h válaszoljak a kérdésedre...Attól, h nem ment el beléd még simán lehetsz terhes!

5. !!!!! Nem 5-dik... Édes Isteneeeeem -.- '''' Bocs de ettõl a hibától én rosszul vagyok... De h válaszoljak a kérdésedre...Attól, h nem ment el beléd még simán lehetsz terhes!
Most komolyan.. Hány évesek vagytok?
A kérdező hozzászólása: Köszi mindenkitõl a válaszokat!!
Kb. 2-3 hét után jönnek az elõjelek, nem 5 nap után... :) 1. Miért nem íratsz fel tablettát ha kefélsz, ha az óvszer nem kényelmes? 2. Miért nem vettetek 72 órás tabit, ha ennyire bizonytalan vagy? Korotokat meg sem merem kérdezni...
Igen, jártam így. A lányom most 3 éves. Egyéb kérdés?
"Tudom hogy lehetek így is terhes de nincs neki elõjele!" Tényleg nincs, végül is az 5 napos késés sem elõjel...
Az emberi ostobaság határtalan. Ha nem vagy tisztában a veszélyekkel ne csináld.
A kérdező hozzászólása: Bocsi a helyesírási hibáért! Tudom hogy lehetek így is terhes de nincs neki elõjele!
Feleslegesen kár aggódni. Ne idegeskedj, az 5 napos késés még nem olyan nagy dolog. Meg fog jönni! Ha nem ment beléd, 99%, hogy nem vagy terhes!
Vegyél terhességi tesztet.
csinálj tezstet ez az elsõ, megszakitással csak azoknak szabad "védekezni" akiknél nem gond ha becsúszik. Nagyon ygakori a teherbeesésé mellette.

Menses után pár nappal szeretkeztem a kedvesemmel és azóta 2-3 napja, alhasi fájdalmaim vannak. Nem görcsölök, de olyan, mint mikor megjönne. Babát szeretnénk most már 1, 5 éve, de nem sikerül valamiért. Tehát nem tudom mi ez? Márti

Legjobb válasz: Ha már másfél éve nem jön össze a baba, akkor legfõbb ideje nõgyógyászhoz fordulni, egyúttal arra is választ kaptok, hogy mi ez a bizonytalan alhasi fájdalom.

Ha már másfél éve nem jön össze a baba, akkor legfõbb ideje nõgyógyászhoz fordulni, egyúttal arra is választ kaptok, hogy mi ez a bizonytalan alhasi fájdalom.
tényleg el kéne menned nõgyógyászhoz. én ismerek olyan párt, akik próbálkoztak, de iszonyú sokat. többször sikerült is nekik, csak aztán sajnálatos módon elment a babájuk:( és még ezek után sem adták fel.a végén lett belõle egy nagyon édes kisfiú :D külsö beavatkozás nélkül persze. nektek sok sikert. a fájdalom nem tudom mitõl lehet, talán a nõgyógyász:)

Menst. Kesik 7 napja, 31-33 nap vagyok! Feb.15. -en voltunk együtt utoljara, es feb.5 az elsö menstruacios napom! Nem tudom kiszamolni pontosan mikor van peter. , annyira valtozo! Szeretnem tudni mas velemyenyet is! Mennyi eselyem lehet terhessegre?

Feb.28-tehessegi teszt nega lett!Holnap fogok ujat csinalni!de nagyon erdekel mit mond erre mas!

Legjobb válasz: Sok esély van rá hogy terhes legyél, elvileg ott körül volt peteérésed, majd holnap írd meg, drukkolok;)

Sok esély van rá hogy terhes legyél, elvileg ott körül volt peteérésed, majd holnap írd meg, drukkolok;)
Szia, nekem febr.3. volt az utolsó mensesem, és a legtermékenyebb napom a 17-e volt, most 5+4vagyok. Én is 28-án teszteltem elõször, késõ este, de mintha már halványan láttam volna a második csíkot. Aztán a kimaradt után 3 nappal már bizosan mutatkozott a két csík. Már voltam uh-on és 13 mm-es petezsákom van, szerencsére méhen belül. Szorítok! Sok sikert!
A kérdező hozzászólása: A tesztem nega lett, köszönöm szepen a valaszokat! Nalunk most nem jokor jött volna a baba, mert külföldön tanulok most! Nekem ez most szerencsesebb!

Nem tudom mit tegyek? 13 hetes a babam es ma 5-ik napja, hogy nem kakilt, tegnap probaltam lazmerot de semmi!

!ivott kamilla teat,de csak nagyon picit bement a hasa-ez mind tegnap!!!lehet nincs mit kakilnia?nemerzem hogy kemeny lenne a pocija,es nem is sir,csak nagyon picit,de az lehet nem is a kaki miatt!azert ma mar megis az 5 -ik napja hogy semmi,hadjam vagy probalkozzak valamivel?

Legjobb válasz: Szia! Ne izgulj! Az anyatejes babéknál elõfordul, hogy 10 napig sincs kaki, mert a szervezte feldolgozza az anyatejben lévõ táplálékot és pisiként távozik a felesleg. Az én lánykámnál is ez volt a gond, de ne hõmérõzd, ne kúpozd, mert az most nem használ. Nyugalom, 1-2 nap és a háta közepéig, tiszta kakis lesz... Üdv. 8 hónapos lányka anyuja

Szia! Ne izgulj! Az anyatejes babéknál elõfordul, hogy 10 napig sincs kaki, mert a szervezte feldolgozza az anyatejben lévõ táplálékot és pisiként távozik a felesleg. Az én lánykámnál is ez volt a gond, de ne hõmérõzd, ne kúpozd, mert az most nem használ. Nyugalom, 1-2 nap és a háta közepéig, tiszta kakis lesz... Üdv. 8 hónapos lányka anyuja
én valahol olvastam, hogy az anyatejes babáknál nem ritkán 10 napig is elõfordúl, hogy nincs széklet. De szerintem is már az 5 nap is sok szegénykémnek. Van valamilyen kúp is ami segíthet, azt hiszem glicerines kúp. De kérdezd meg a védõnõt mit ajánl.
Szia én szoktam gloicerines kupot adni neki ilyenkor. Csak vigyázz sokszor ne használd mert rászokhat.Pár perc alatt meg van a hatása és én nem izgulok továnbb. Lehet szirupot is kapni a gyógyszertárban az csak tejcukor és az meghajtja ha nem akarod kúpozni, de nekem az nem vált be annyira.
Glicerines kúp mehet, szerintem egy felet adjál, az elég lesz, Laevolac szirup, patikában lehet kapni, az nagyon hatásos, rá van írva hogyan kell adni neki. ne izgulj, nem lesz mindig így, biztosan nagyon fejlõdik.
A kérdező hozzászólása: megprob. egxy fel glicerines kupot es semmi??ilyenor mivan?
A glicerines kúppal játszani kell.Ki-be kell tologatni mint a lázmérõt, csak ezzel nem sérted fel neki a kis végbelét. Tornáztasd õt, jobb könyök a bal térdhez és fordítva. Ha semmi holnap azért hívd fel a dokitokat. Ja és a kamilla teába tegyél egy pici cukrot (1dl-1kávéskanál) arányban. Sok sikert. Ja még a gripe watert ajánlom, 2-3 nap használat után garantált a napi "nyakig-kaki" buli! Sok sikert mégegysuer!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!