Találatok a következő kifejezésre: 5. napja ma reggel negatívat teszteltem (6 db)

5. napja késik, ma reggel negatívat teszteltem. Lehet, hogy korai volt a teszt? Meglephetjük a családot Karácsonykor egy Örömhírrel?

Legjobb válasz: Lehetséges, hogy meglephetitek a családot, de nem írod, hogy vannak-e erre utaló jelek. Minden esetre várj még 3-4 napot és tesztelj újra. Sok sikert,drukolok.

Lehetséges, hogy meglephetitek a családot, de nem írod, hogy vannak-e erre utaló jelek. Minden esetre várj még 3-4 napot és tesztelj újra. Sok sikert, drukolok.
Nem akarlak elkeseríteni, de nekem 5 nap késés után pozítiv volt a teszt. Lehet, hogy te máshogy mûködsz. Drukkolok!
A kérdezõ vagyok. Vannak tüneteim is: mellfeszülés, szûnni nem akaró fáradság és fehér folyás. Ez lenne a legszebb ajándék...
Talán az lehetsz, de nekem is 12 napot késett, de megjött.Szerintem menj el uh-ra.Az biztos.Drukkolok:-)
5 nap késés után elvileg már pozitívnak kellene lennie. Nekem mensi elõtt 2 nappal már az lett! Kérj vérvételre beutalót, az a legbiztosabb, ha megnézik a hcg szintedet!
Reménykedhetsz, a tünetek jók:-) Menj orvoshoz még az ünnepek alatt, õ tud biztosat mondani. A teszt még sokaknak 7 hetesen is -.

9 napja voltam ET-n vagyis beültetésen (5 napos embriókat ültettek be). Ma reggel negatívat teszteltem. :- ( Korai volt, vagy nem sikerült?

Legjobb válasz: Szia! Lombikbébik terén nem vagyok járatos, de ha azt számolom, amit írtál, szerintem 14 napos terhességet még nem mutat ki a teszt. Lehet, hogy beültetéskor nem így számolnak, de nekem csak a 4 hét+3 napos terhességet mutatta ki elõször a teszt. Nem tudom, mivel teszteltál, de lehet, hogy kellene venned egy 10-es érzékenységût, azzal talán. Nekem annó 25-ös volt. Minden jót, és nagyon drukkolok!!!

Szia! Lombikbébik terén nem vagyok járatos, de ha azt számolom, amit írtál, szerintem 14 napos terhességet még nem mutat ki a teszt. Lehet, hogy beültetéskor nem így számolnak, de nekem csak a 4 hét+3 napos terhességet mutatta ki elõször a teszt. Nem tudom, mivel teszteltál, de lehet, hogy kellene venned egy 10-es érzékenységût, azzal talán. Nekem annó 25-ös volt. Minden jót, és nagyon drukkolok!!!
Megint én :-) Épp van itthon egy tesztem, elolvastam, a menzesz elmaradását követõ napon már kimutatja a terhességet. Ami ugyen, ha 28 naposak a ciklusaid, akkor 29 napos terhességet jelent. Nem? Lombiknál másképp kell számolni? Nem mondta a doki? Még egyszer nagyon szorítok, és írj, ha van valami fejlemény. Üdv, Anett
Szerintem korai volt a teszt, még nem ágyazódtak be. Türelem, én meg drukkolok!
A kérdező hozzászólása: Most néztem meg megint a tesztet, és ha az ablaknál állva nézem, akkor megjelenik egy nagyon-nagyon halvány második csík?! Vagy csak a szemem káprázik?!
Szia! Nekem is ET-m volt, de viszont nem teszteltem, mert nem mertem! Nekem a vv-bõl megállapitottak, aztán késõbb Uh-val is! De sok ismerõsöm csak 12. napon tesztel, és mind pozit mutatott nekik, viszont a vv-re 14.nap kell menni! Ugyhogy nálad semmi sincs vesztve! Vegyél 10 és 25 érzékenységû tesztet, és csak 3 nap mulva tesztelj ujra, addig a Hcg-d is erõsödik jobban! Nagyon nagyon drukkolok, aztán majd írj! :) 27+5 heteske

5 napja késik. Tegnap reggel negatívat teszteltem, Feszültek a melleim 1-2 napig, de most már ez is elmúlott. Erős folyásom van viszont, lassan már egy hete, de ma mintha az is csökkent volna. Terhes lehetek, vagy adjam fel?

Ovumikroszkóp gömböket mutat. Szédelgek elég s?r?n és a megszokottnál jóval magasabb a vérnyomásom. Mik lehetnek ezek a tünetek?

Legjobb válasz: várj egy pár napot és tesztelj ujra!

várj egy pár napot és tesztelj ujra!


Ma 5 napja, h. késik a menzim. Reggel teszteltem, egy negatívat. Lehet még baba?

28-29 naposak a ciklusaim.Ennyit még sosem késett.Ez az els? hónap,h. próbálkozunk babával.3 óra körül egy nagyon picit görcsöltem,kb. fél percig.Azt gondoltam,h. most biztosan meg jön.(Ha elkezdek görcsölni,kb 10 perc múlva meg is szokott jönni rendesen.Egy pár percre rá a jobb oldali pete vezetékemnél szúródott,bizsergett.Itt is kb. fél egy percig.Utána semmi,jól érzem magam.A ciklusom 18. napjától voltunk együtt a férjemmel.Lehet ebb?l még babó?

Legjobb válasz: szia , hasonlo cipo ...nekem altalaba 30 naposak , es ma vagyok a 36. napomom es meg mindig semmi, de nekem nem is gorcsol a hasam sem , melleim sem fajnak ugy ahogy szoktak mindig mensi elott , csak egy picit meg vannak duzzadva ...en tegnap teszteltem egy negativat ...de azert meg nem adom fel ...a remeny hal meg utoljara ...ket nap mulva megint tesztelek...szerintem tegy ugy te is , drukkolok

A kérdező hozzászólása: Hali, ma a 10. napja, hogy késik.A 7. napon is teszteltem, de nega lett.:(
szia , hasonlo cipo ...nekem altalaba 30 naposak , es ma vagyok a 36. napomom es meg mindig semmi, de nekem nem is gorcsol a hasam sem , melleim sem fajnak ugy ahogy szoktak mindig mensi elott , csak egy picit meg vannak duzzadva ...en tegnap teszteltem egy negativat ...de azert meg nem adom fel ...a remeny hal meg utoljara ...ket nap mulva megint tesztelek...szerintem tegy ugy te is , drukkolok
A kérdező hozzászólása: Hát az tényleg nagyon jó lenne.:)
Nem akarlak elkeseríteni, múlt hónapban 5 napot késett, 2 nega tesztem volt addig, míg nem megjött.Nagyon rossz volt.Remélem neked nem így lesz.De ezek után én nem fogok kételkedni, ha nega a teszt akkor sajnos nincs baba
Megértem az érzéseid, de amíg olvasni olyan anyákról, akiknek nem lett azonnal a mensi napján vagy utána 1-2 napra pozitiv a tesztjük, csak egy héttel késõbb, addig én szeretnék reménykedni picit... Biztosan nagyobb az esély ilyenkor a tévedésre, de a remény hal meg utoljára... sok szerencsét neked is!
A kérdező hozzászólása: Na sziasztok!Ma a 6. napom a nem várt után, és még semmi.És nem is érzem, h. ma meg jönne.Holnap reggel tesztelek.Köszönöm a válaszokat.:)
szia! nekem ma van a 3. napja, hogy késik, tesztem nekem is negatív! ha jövõ7ig nem jön meg, akkor csak 7fõn tesztelek! remélem mindenki 2 csíkos lesz :)
A kérdező hozzászólása: Még nem jött meg, a teszt megint nega, és az éjjel hánytam.:(
Szerintem lassan menj el orvoshoz, õ biztosabbat tud mondani, vérvétel és UH alapján! Sok-sok szerencsét!!
A kérdező hozzászólása: Elmentem vécézni, és túléltem.Hál Istennek.:)
Sziasztok! :) én is ugyanebben a cipõben vagyok, késik, pedig sosem szokott, fájdogál a hasam, de a melleimen semmit sem érzek..és negativ lett a tesztem tegnap, de még reménykedem, mert csak 2 napja késik.. bárcsak mindannyiunknál egy pici lenne az oka!!! Szoritok mindenkiért! :) csütörtök reggel gondolok rátok! :) )))
Újból elsõ, én is pont ezt gondoltam, hogy akkor fog jönni, de nem jött!!!!!!Jajjjjjj, nagyon drukkolok neked, remélem minden úgy lesz, ahogyan szeretnéd!!!!!!
A kérdező hozzászólása: Igazából, nem merek elmenni, nagy vécézni sem, annyira félek, h. netán akkor jönne meg.
A kérdező hozzászólása: Kedves elsõ.ez megint csak jó hír, bár mostmár kezdem magam egyre jobban beleélni.Nem szeretnék pofára esni!
A kérdező hozzászólása: Úgy lesz, csütörtökön akarok tesztelni következõleg, de nem akarom elkiabálni.:) Szorítok magunknak!
Elsõ vagyok, ugyanígy voltam, mint te, azokkal a tünetekkel!
A kérdező hozzászólása: Jajj, nagyon jó ez a kis biztatás.Gratulálok a bébihez.Hátha én is így járnék.:)
Szia, szerintem lehet, de ha véletlenül negatívat tesztelsz az elején, ne keseredj, mert nekem már 10 napot késett, és csak akkor lett poz.a tesztem, elõtte viszont állandóan neg.Sok sikert, szurkolok!
A kérdező hozzászólása: Én vagyok, aki tegnap is itt érdeklõdött.Ami szokatlan az a has szurka, meg a menzis görcsök.Tudni szeretném, h. járt már így -e valaki?Esetleg reménykedhetek?Ami biztat, az az, h. még ilyen sokat nem késett.Egyszer volt, hogy nem teljes 4 napot késett a menzim.

Mi történhet? 5 napja kesik a menszim, nem vart napjan teszteltem, negativ volt. Ma reggel teszteltem, negativ lett.

Legjobb válasz: babat szeretnek mar lassan 1eve, de eddig semmi. nagyon ketsegbe vagyok esve...

A kérdező hozzászólása: babat szeretnek mar lassan 1eve, de eddig semmi. nagyon ketsegbe vagyok esve...
Ismerem az erzest mi ket es fel eve varunk. Menj el endokrinologushoz es csinaltass 3. es 21. napi vervetelt. Nekem igy derult ki a bibi.
Nekem volt, hogy két hetet késett, annyira akartam a babát. Ne görcsölj ennyire rá, mi másfél éve várjuk én aviva tornázom meg cickafarkot iszom, részemrõl mindent megteszek, hogy jöjjön, de amúgy nem görcsölök rajta, csak megteszem amit tudok érte.
Ezek szerint nem vagy terhes, babát szeretnél?

12-én kellett volna megjönnie. 5 nap után teszteltem Lillyvel negatívat, ma reggel pedig Corax-szal halvány két csíkosat. Ez azt jelenti, hogy sikerült?

Tudom hogy halvány csík is csik

Legjobb válasz: Ha halványan, de ott van a csík, akkor valószínûleg igen. Várj még pár napot, majd tesztelj újra.

Ha halványan, de ott van a csík, akkor valószínûleg igen. Várj még pár napot, majd tesztelj újra.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!