Találatok a következő kifejezésre: 5. napja ma reggel negatívat (11 db)

5 napja késik, a tesztem ma reggel negatív lett. Tévedhetett a teszt?

Legjobb válasz: Tévedhet, de nem valószínû, hogy tévedne. Nekem is késett ebben a hónapban, és rajtam kívül még legalább 10 embernek (legalább is itt a fórumon). Úgy látszik, hogy ez egy ilyen hónap... Mellesleg én sem hittem a negatív eredménynek, de végül megjött.

Tévedhet, de nem valószínû, hogy tévedne. Nekem is késett ebben a hónapban, és rajtam kívül még legalább 10 embernek (legalább is itt a fórumon). Úgy látszik, hogy ez egy ilyen hónap... Mellesleg én sem hittem a negatív eredménynek, de végül megjött.
Lehet még nem mutatja ki. Ha nem jön meg tesztelj egy hét múlva. 38km

5. napja késik, ma reggel negatívat teszteltem. Lehet, hogy korai volt a teszt? Meglephetjük a családot Karácsonykor egy Örömhírrel?

Legjobb válasz: Lehetséges, hogy meglephetitek a családot, de nem írod, hogy vannak-e erre utaló jelek. Minden esetre várj még 3-4 napot és tesztelj újra. Sok sikert,drukolok.

Lehetséges, hogy meglephetitek a családot, de nem írod, hogy vannak-e erre utaló jelek. Minden esetre várj még 3-4 napot és tesztelj újra. Sok sikert, drukolok.
Nem akarlak elkeseríteni, de nekem 5 nap késés után pozítiv volt a teszt. Lehet, hogy te máshogy mûködsz. Drukkolok!
A kérdezõ vagyok. Vannak tüneteim is: mellfeszülés, szûnni nem akaró fáradság és fehér folyás. Ez lenne a legszebb ajándék...
Talán az lehetsz, de nekem is 12 napot késett, de megjött.Szerintem menj el uh-ra.Az biztos.Drukkolok:-)
5 nap késés után elvileg már pozitívnak kellene lennie. Nekem mensi elõtt 2 nappal már az lett! Kérj vérvételre beutalót, az a legbiztosabb, ha megnézik a hcg szintedet!
Reménykedhetsz, a tünetek jók:-) Menj orvoshoz még az ünnepek alatt, õ tud biztosat mondani. A teszt még sokaknak 7 hetesen is -.

9 napja voltam ET-n vagyis beültetésen (5 napos embriókat ültettek be). Ma reggel negatívat teszteltem. :- ( Korai volt, vagy nem sikerült?

Legjobb válasz: Szia! Lombikbébik terén nem vagyok járatos, de ha azt számolom, amit írtál, szerintem 14 napos terhességet még nem mutat ki a teszt. Lehet, hogy beültetéskor nem így számolnak, de nekem csak a 4 hét+3 napos terhességet mutatta ki elõször a teszt. Nem tudom, mivel teszteltál, de lehet, hogy kellene venned egy 10-es érzékenységût, azzal talán. Nekem annó 25-ös volt. Minden jót, és nagyon drukkolok!!!

Szia! Lombikbébik terén nem vagyok járatos, de ha azt számolom, amit írtál, szerintem 14 napos terhességet még nem mutat ki a teszt. Lehet, hogy beültetéskor nem így számolnak, de nekem csak a 4 hét+3 napos terhességet mutatta ki elõször a teszt. Nem tudom, mivel teszteltál, de lehet, hogy kellene venned egy 10-es érzékenységût, azzal talán. Nekem annó 25-ös volt. Minden jót, és nagyon drukkolok!!!
Megint én :-) Épp van itthon egy tesztem, elolvastam, a menzesz elmaradását követõ napon már kimutatja a terhességet. Ami ugyen, ha 28 naposak a ciklusaid, akkor 29 napos terhességet jelent. Nem? Lombiknál másképp kell számolni? Nem mondta a doki? Még egyszer nagyon szorítok, és írj, ha van valami fejlemény. Üdv, Anett
Szerintem korai volt a teszt, még nem ágyazódtak be. Türelem, én meg drukkolok!
A kérdező hozzászólása: Most néztem meg megint a tesztet, és ha az ablaknál állva nézem, akkor megjelenik egy nagyon-nagyon halvány második csík?! Vagy csak a szemem káprázik?!
Szia! Nekem is ET-m volt, de viszont nem teszteltem, mert nem mertem! Nekem a vv-bõl megállapitottak, aztán késõbb Uh-val is! De sok ismerõsöm csak 12. napon tesztel, és mind pozit mutatott nekik, viszont a vv-re 14.nap kell menni! Ugyhogy nálad semmi sincs vesztve! Vegyél 10 és 25 érzékenységû tesztet, és csak 3 nap mulva tesztelj ujra, addig a Hcg-d is erõsödik jobban! Nagyon nagyon drukkolok, aztán majd írj! :) 27+5 heteske

Ma 5 napja, h. késik a menzim. Reggel teszteltem, egy negatívat. Lehet még baba?

28-29 naposak a ciklusaim.Ennyit még sosem késett.Ez az els? hónap,h. próbálkozunk babával.3 óra körül egy nagyon picit görcsöltem,kb. fél percig.Azt gondoltam,h. most biztosan meg jön.(Ha elkezdek görcsölni,kb 10 perc múlva meg is szokott jönni rendesen.Egy pár percre rá a jobb oldali pete vezetékemnél szúródott,bizsergett.Itt is kb. fél egy percig.Utána semmi,jól érzem magam.A ciklusom 18. napjától voltunk együtt a férjemmel.Lehet ebb?l még babó?

Legjobb válasz: szia , hasonlo cipo ...nekem altalaba 30 naposak , es ma vagyok a 36. napomom es meg mindig semmi, de nekem nem is gorcsol a hasam sem , melleim sem fajnak ugy ahogy szoktak mindig mensi elott , csak egy picit meg vannak duzzadva ...en tegnap teszteltem egy negativat ...de azert meg nem adom fel ...a remeny hal meg utoljara ...ket nap mulva megint tesztelek...szerintem tegy ugy te is , drukkolok

A kérdező hozzászólása: Hali, ma a 10. napja, hogy késik.A 7. napon is teszteltem, de nega lett.:(
szia , hasonlo cipo ...nekem altalaba 30 naposak , es ma vagyok a 36. napomom es meg mindig semmi, de nekem nem is gorcsol a hasam sem , melleim sem fajnak ugy ahogy szoktak mindig mensi elott , csak egy picit meg vannak duzzadva ...en tegnap teszteltem egy negativat ...de azert meg nem adom fel ...a remeny hal meg utoljara ...ket nap mulva megint tesztelek...szerintem tegy ugy te is , drukkolok
A kérdező hozzászólása: Hát az tényleg nagyon jó lenne.:)
Nem akarlak elkeseríteni, múlt hónapban 5 napot késett, 2 nega tesztem volt addig, míg nem megjött.Nagyon rossz volt.Remélem neked nem így lesz.De ezek után én nem fogok kételkedni, ha nega a teszt akkor sajnos nincs baba
Megértem az érzéseid, de amíg olvasni olyan anyákról, akiknek nem lett azonnal a mensi napján vagy utána 1-2 napra pozitiv a tesztjük, csak egy héttel késõbb, addig én szeretnék reménykedni picit... Biztosan nagyobb az esély ilyenkor a tévedésre, de a remény hal meg utoljára... sok szerencsét neked is!
A kérdező hozzászólása: Na sziasztok!Ma a 6. napom a nem várt után, és még semmi.És nem is érzem, h. ma meg jönne.Holnap reggel tesztelek.Köszönöm a válaszokat.:)
szia! nekem ma van a 3. napja, hogy késik, tesztem nekem is negatív! ha jövõ7ig nem jön meg, akkor csak 7fõn tesztelek! remélem mindenki 2 csíkos lesz :)
A kérdező hozzászólása: Még nem jött meg, a teszt megint nega, és az éjjel hánytam.:(
Szerintem lassan menj el orvoshoz, õ biztosabbat tud mondani, vérvétel és UH alapján! Sok-sok szerencsét!!
A kérdező hozzászólása: Elmentem vécézni, és túléltem.Hál Istennek.:)
Sziasztok! :) én is ugyanebben a cipõben vagyok, késik, pedig sosem szokott, fájdogál a hasam, de a melleimen semmit sem érzek..és negativ lett a tesztem tegnap, de még reménykedem, mert csak 2 napja késik.. bárcsak mindannyiunknál egy pici lenne az oka!!! Szoritok mindenkiért! :) csütörtök reggel gondolok rátok! :) )))
Újból elsõ, én is pont ezt gondoltam, hogy akkor fog jönni, de nem jött!!!!!!Jajjjjjj, nagyon drukkolok neked, remélem minden úgy lesz, ahogyan szeretnéd!!!!!!
A kérdező hozzászólása: Igazából, nem merek elmenni, nagy vécézni sem, annyira félek, h. netán akkor jönne meg.
A kérdező hozzászólása: Kedves elsõ.ez megint csak jó hír, bár mostmár kezdem magam egyre jobban beleélni.Nem szeretnék pofára esni!
A kérdező hozzászólása: Úgy lesz, csütörtökön akarok tesztelni következõleg, de nem akarom elkiabálni.:) Szorítok magunknak!
Elsõ vagyok, ugyanígy voltam, mint te, azokkal a tünetekkel!
A kérdező hozzászólása: Jajj, nagyon jó ez a kis biztatás.Gratulálok a bébihez.Hátha én is így járnék.:)
Szia, szerintem lehet, de ha véletlenül negatívat tesztelsz az elején, ne keseredj, mert nekem már 10 napot késett, és csak akkor lett poz.a tesztem, elõtte viszont állandóan neg.Sok sikert, szurkolok!
A kérdező hozzászólása: Én vagyok, aki tegnap is itt érdeklõdött.Ami szokatlan az a has szurka, meg a menzis görcsök.Tudni szeretném, h. járt már így -e valaki?Esetleg reménykedhetek?Ami biztat, az az, h. még ilyen sokat nem késett.Egyszer volt, hogy nem teljes 4 napot késett a menzim.
Igen lehetsz még babás.Nagyon korán teszteltél szerintem.
Még korai volt a teszt, de ettól még lehetsz terhes. Tesztelj a nem várt mensikor vagy utána!
Én is teszteltem már a 24. napon, és negatív lett, holott terhes voltam már. Az elmaradt menses elsõ napján már pozitív lett.
Várd meg a mensi esedékes napját!

Mi történhet? 5 napja kesik a menszim, nem vart napjan teszteltem, negativ volt. Ma reggel teszteltem, negativ lett.

Legjobb válasz: babat szeretnek mar lassan 1eve, de eddig semmi. nagyon ketsegbe vagyok esve...

A kérdező hozzászólása: babat szeretnek mar lassan 1eve, de eddig semmi. nagyon ketsegbe vagyok esve...
Ismerem az erzest mi ket es fel eve varunk. Menj el endokrinologushoz es csinaltass 3. es 21. napi vervetelt. Nekem igy derult ki a bibi.
Nekem volt, hogy két hetet késett, annyira akartam a babát. Ne görcsölj ennyire rá, mi másfél éve várjuk én aviva tornázom meg cickafarkot iszom, részemrõl mindent megteszek, hogy jöjjön, de amúgy nem görcsölök rajta, csak megteszem amit tudok érte.
Ezek szerint nem vagy terhes, babát szeretnél?

5 napja késik. Tegnap reggel negatívat teszteltem, Feszültek a melleim 1-2 napig, de most már ez is elmúlott. Erős folyásom van viszont, lassan már egy hete, de ma mintha az is csökkent volna. Terhes lehetek, vagy adjam fel?

Ovumikroszkóp gömböket mutat. Szédelgek elég s?r?n és a megszokottnál jóval magasabb a vérnyomásom. Mik lehetnek ezek a tünetek?

Legjobb válasz: várj egy pár napot és tesztelj ujra!

várj egy pár napot és tesztelj ujra!

5 napja késik. Ma reggel csináltam tesztet határozottan negatív lett! Lehet még így is baba?

Mellem iszonyatosan fáj! Pedig megkellett volna jonni 28 napra mivel olyan gyógyszert szedek ami pontosan 28 napra meghozza a menzit és azt mondta az orvos CSAK AKKOR NEM FOG MEGJONNI,HA BABA VAN! Akkor meg miért negatív a teszt? Szerintetek van esély még babára?? Bár a negatív tesztol nagyon csalódott vagyok,mivel arra számította pozitív lesz!

Legjobb válasz: szerintem egy pár nap múlva tesztelj, mert lehet,hogy csak alacsony a hcg-d. Türelem...ha akkor is nega akkor kérdezz rá a dokidra.

szerintem egy pár nap múlva tesztelj, mert lehet, hogy csak alacsony a hcg-d. Türelem...ha akkor is nega akkor kérdezz rá a dokidra.
Tesztelj egy másik teszttel! Ha a doki ezt mondta akkor lehet baba. Van akinek késõbb termelõdik a hcg, vagy csak alacsony, vagy a teszt volt gagyi. Nekem is van negatív és pozitív tesztem mégis babás vagyok. A pozitív is igen halványka, de a doki szerint baba.
A kérdező hozzászólása: koszonom a bíztatásokat, most jól is jon....negatív teszt után kicsit elkezdtem félni, hogy valami komoly baj lehet akkor velem! Nem tudom.....szerintetek mikor bróbáljak másik tesztet? Annyira szeretnénk babát!!!
A hcg hormon a szervezetben 1, 5-2 naponta duplázódik. Ha ma teszteltél akkor várj két napot ha bírsz, én nem bírtam, és reggeli elsõ vizeletbõl tesztelj. Nekem a halvány pozitív tesztre legalább 2 percet kellett várni. Megjelent, de nagyon halványan. Ne add fel!
Szia! Az egyik barátnõm gyógyszer mellett lett terhes és neki még a fejében sem fordult meg mig nem kérdeztem rá hogy nem az-e?Pár nap múlva készíts újabb teszet!Én miko rmegtudtam hogy za vk már 5 hetes terhes voltam!Sok sikert 18 hetes kismami:)
A kérdező hozzászólása: Koszonom, arik vagytok! Hát én már csak jovohéten csinálok tesztet és ha negatív akkor irány az orvos, és csak reménykedni tudok nem valami nagy baj van!

12-én kellett volna megjönnie. 5 nap után teszteltem Lillyvel negatívat, ma reggel pedig Corax-szal halvány két csíkosat. Ez azt jelenti, hogy sikerült?

Tudom hogy halvány csík is csik

Legjobb válasz: Ha halványan, de ott van a csík, akkor valószínûleg igen. Várj még pár napot, majd tesztelj újra.

Ha halványan, de ott van a csík, akkor valószínûleg igen. Várj még pár napot, majd tesztelj újra.

Késett kb. 5 napot, volt halvány pozi tesztem és negatív is. De ma eléggé hányingerem van reggel óta. A menzim rendes. Ez vetélés?

Volt baba vagy nem? Miért jött meg mégis?

Legjobb válasz: Szia! Együttérzek, velem is pont ez történt most... Nem tapadt meg rendesen. Sajnálom! Azért menj el dokihoz, engem is berendeltek, hogy rendesen "kitisztultam"-e.

Szia! Együttérzek, velem is pont ez történt most... Nem tapadt meg rendesen. Sajnálom! Azért menj el dokihoz, engem is berendeltek, hogy rendesen "kitisztultam"-e.
Ha nem érzel az eddigieknél erõsebb görcsölést és nem darabos a vérzésed, akkor nem vetélésrõl van szó.
A kérdező hozzászólása: Nincs görcs, csak néha fájdogál, de inkább szurkál a hasam. Ma egy kicsit szédelgek és hányingerem van, lehet a vérzés miatt? A vérzés rendes most és van benne pici darabka olyan nyúlósabb. Akkor ha volt is baba már biztos nincs...:(:(:(

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!