Találatok a következő kifejezésre: 5. hetes voltam csütörtökön (4 db)

Vasárnap lennék 5 hetes terhes. Csütörtökön voltam UH-on és minden rendben volt. Pénteken délben barnáztam és fájdogált a hasam. Kaptam UTROGESTAN hüvelygolyocskát. Mennyi idő után várhatom, hogy m. szűnik a barnázás?

Pénteken egy órán belül az orvosomnál voltunk. M. vizsgált és rendben talált minden a petezsák a helyén volt és a csüt. UH-hoz képest növekedést is látott.

Legjobb válasz: Nekem a 8. héten volt barnázásom,kisebb vérzésem, én gyógyszer formájában kaptam Utro-t. 1-2 nap alatt elmúlt,de nekem egy kisebb hematóma miatt volt,ami szerencsére kiürült és felszívódott. Szóval attól függ,neked mitõl van. De hiába marad abba, ne hagyd abba rögtön az utrogestant! Én még 3 hétig szedtem a gyógyszert,mert azt tanácsolta a dokim. Addig persze szex sem volt,mert féltünk, nehogy valami baj történjen. A következõ UH-on már mindne rendben volt. Onnantól probléma nélkül zajlott a terhességem:) ja és persze gratula, vigyázz magadra! 7 hónapos ikrek anyukája

Nekem a 8. héten volt barnázásom, kisebb vérzésem, én gyógyszer formájában kaptam Utro-t. 1-2 nap alatt elmúlt, de nekem egy kisebb hematóma miatt volt, ami szerencsére kiürült és felszívódott. Szóval attól függ, neked mitõl van. De hiába marad abba, ne hagyd abba rögtön az utrogestant! Én még 3 hétig szedtem a gyógyszert, mert azt tanácsolta a dokim. Addig persze szex sem volt, mert féltünk, nehogy valami baj történjen. A következõ UH-on már mindne rendben volt. Onnantól probléma nélkül zajlott a terhességem:) ja és persze gratula, vigyázz magadra! 7 hónapos ikrek anyukája
A kérdező hozzászólása: Remélem nálam sem tart majd több ideig::--)) Te "mennyit" pihentél a vérzés alatt? Én m.próbálok pihenni, de a 2 és fél éves kislányom mellett nem sok idõm marad.

Mit tegyek? Kb.5 hetes terhes lehetek. Csutortokon voltam dokinál, de még nem látszott rendesen. Keddre visszahívott UHra. Tegnap estétol barna folyásom van. Nagyon megijedtem. Mitol lehet?

Legjobb válasz: Szia! Mennyire erõs ez a folyás?Mert nekem is volt,igaz kevés,de elmúlt..ha görcsöléssel és vérzéssel párosul az már nem biztató.

Szia! Mennyire erõs ez a folyás?Mert nekem is volt, igaz kevés, de elmúlt..ha görcsöléssel és vérzéssel párosul az már nem biztató.
Majd írd meg a holnapi eredményt :) ) Addig is kitartást, és további szép napot!Magnéziumot+folsavat használj a magzatvédõ vitamin mellett!Holnap pedig a dokidnak említsd meg az utrogestant, vagy a duphastont.(elõbbi jobb) Szia! Üdvözlettel:Márti
A kérdező hozzászólása: Koszonom a tanácsot! Holnap mindenképpen írok, hogy mi volt.
Szia! Nekem hajszálra pontosan ugyanez a problémám . De én csak szerdán kaptam idõpontot. Feltétlenül írd meg kérlek, hogy mi történt, aggódom én is a picur miatt.
A kérdező hozzászólása: Szia! Ne aggódj, okvetlen megírom, hogy mi volt. Ha minden jól megy, holnap 9 korul már a neten leszek. Addigis ne izgulj, én is nyugodt próbálok lenni, s dumcsizok a kis manómmal :-)Ja, és pihenj te is amennyit csak tudsz!
A kérdező hozzászólása: Sziasztok! Hát most nagyon el vagyok keseredve. Még mindig nem látott semmit a doki, surgosen vért vett, mert fennáll a veszélye a méhen kívulinek :-((((( Ma délkorul minden kiderul. Szorítsatok!!!!! Kedves "barnázó" sorstársam! Neked amúgy már látta a doki a terhességet? A novérke azt mondta, a barnázás elég gyakori panasz, s míg nincs vér csak barna, addig jó. Kitartás! Majd írj, hogy mi van veled!
Szia. Nagyon sajnálom. Bár én még mindig optimista lennék a helyedben. Olyan sokszor olvasni, hogy a 6.7. héten látják csak a babát. Pedig korábban is tudomása van a kismamának a terhességérõl.Feltétlenül írjál délben, mit történt. Addig is drukkolok, hogy minden rendben legyen. (megjegyzem valamiért én is azt érzem, hgo holnap nekem sem fogja még mindig látni az 5 hetes terhességemet korán van nem?)
A kérdező hozzászólása: Még azért én is bízok. Mert azt mondta, hogy ha a HCG alacsony lesz - 500 koruli, akkor még nem lehet látni a terhességet, de ha magas 1000koruli, akkor nagy a valószinusége. De te ne izgulj! Nálad biztos minden rendben lesz!!!! Drukkolok neked! Remélem lesz alkalmam megírni, hogy mi van. Ha nem jelentkeznék, akkor valószinu, hogy már a kórházban leszek. De még mindig reménykedem :-)
Szia. VAn már valami eredmény?
A kérdező hozzászólása: Szia! Még nincs. De minden percben várom a doki hívását. Nagyon félek.
Kitartás! Biztos nem lesz semmi baj!
Szia! Tudsz már valamit?
A kérdező hozzászólása: Meglátom mit mond holnap a doki. Amúgy a székem támláját be tudom állítani, olyan rugósra, így tudok szinte félig fekve ulni. Már csak ezen a héten dolgozunk aztán 2 és fél hét uzemi szabi, jupí!!! Én is elég sokat komunikálok a babóval, meg simogatom a hasam, és bízok benne, hogy minden rendben lesz :-)
Az együttérzést nem kell megköszönni, én ugyanebben a cipõben lépkedtem ennyi idõsen :) )sokat beszélgettem a babával, és tudtam hogy nem lesz semmi gond :) )
Nem túl jó az ülés, mert nyomódik a méhed....és a gravitáció is hatással van rá :( nem tudnád magad esetleg táppénzre vetetni?
5 hetesen egyébként nekem sem igazán látszott, egy hét múlva már 17mm petezsák volt :) ) Kitartás, pihenj sokat, és szedj Magne B6-t. Utrogestant, vagy duphastont nem használsz?
A kérdező hozzászólása: Koszi, hogy írtatok! Tegnap este meg ma reggel erosebb volt, de gorcs és vér szerencsére nincs- remélem nem is lesz :-). Nagyon szeretnénk a babót. Magne B6 most nincs otthon, csak magnézium pezsgotabletta - az is megtezsi míg holnap veszek? Amúgy holnap felhívom a dokimat.
A kérdező hozzászólása: Azt a két gyógyszert nem ismerem, csak magzatvédo vitamint szedek. Azokat doki írja elo?
Igen doki írja fel, de csak ha már van szívmûködés.
A pezsgõtablettát nem ismerem, nézd meg, mennyit lehet belõle max szedni.Az utolsó válaszolót megcáfolnám, mert nem csak akkor írja fel a doki, ha van már szívhang.Nálam mikor pozitív lett a teszt, akkor rögtön írta az utrót.Bár az is tény, hogy nem kórelõzményben van 3 vetélésem.De a barátnõm az elsõ babáját várja, elkezdett vérezni 5 hetesen(nem volt még szívhang) és felírta neki a Duphastont.Sokat feküdj, ne terheld a méhed, és a legjobbakra gondolj! Remélem azóta javult a helyzet, ha kérhetlek írd meg mi történt ma :) ) Elsõ válaszoló voltam.
jav:nekem van a kórelõzményemben.
A kérdező hozzászólása: Ma úgy veszem észre, jobb a helyzet, nemsokára hívom a dokit, majd írok, hogy mit mondott. Amúgy tegnap szinte fel se keltem az ágyból - pihentem. Koszi a válaszokat!
A kérdező hozzászólása: Sziasztok! Hívtam a dokit, azt mondta, ha nincs vérzés, vagy eros gorcs, akkor nyugodtan várjak holnapig, mert ilyen korai stádiumban még nemigen van rá gyógymód. Hát remélem megmarad a kis picur. Drukkoljatok! Holnap írok, mi volt UH-n.
Örülök, hogy javult a helyzet.Feküdj egész nap, és sok-sok magnézium.Én ugyanígy volt ennyi idõsen, 1 hét fekvés, sok magnézium és utrogestan és szerencsére elmúlt :) ) Nálad sem lesz semmi gond, csak ne a rosszra gondolj ;)
A kérdező hozzászólása: Sajnos fekudni csak munka után tudok - de irodában dolgozom, így ulok egész nap, nem eroltetem meg magam, remélem ez is elég lesz. Amúgy most megint jon a barna váladék, de szerencsére nem vér!!!
A kérdező hozzászólása: Sajnos fekudni csak munka után tudok, de irodában dolgozom, így szinte egész nap ulok, nem eroltetem meg magam, remélem ez is elég lesz. Amúgy megint jon a barna váladék, de szerencsére nem vér!!! Koszi, hogy egyuttéreztek velem! Igérem, csak a jóra fogok gondolni :-)
A kérdező hozzászólása: Sziasztok! Hát sajnos nincs jó hírem. :-( Sajnos elhlt a babókánk. Kórházbn voltam, laporoszkópiát csináltak - mivel eloszor méhen kívulire gyanakodtak, de végul méhen belul volt elhlva szegénykém. De már minden rendben van, s ez a fontos. Túl kell tenni magunkat rajta, s amint lehet, újra próbálkozunk. Veled mi van? Remélem nálad minden rendben!!!! Kellemes unnepeket!

5. hetes terhes voltam csütörtökön. Még nem érzek semmilyen rosszullétet. Már kellene?

Örülnék, ha nálam kimaradna. :)

Legjobb válasz: nekem sem volt semmi tünetem a mellfeszülésen kívül.

nekem sem volt semmi tünetem a mellfeszülésen kívül.
A kérdező hozzászólása: Igen azt én is érzem, szinte nem tudok hason feküdni. :( de ezzel simán megbékélnék, ha csak ez lenne.
7 hetesen kezdett hányingerem lenni:) Örülj neki, ha neked nem lesz semmi tüneted!:)
Nekem is a 7. hetben lett csak minden bajom pl allando hanyinger. Szoavla neked is nemsokara eljon a szenvedos idod. Bar ha mazlis vagy akkor nem lesz olyan kemeny, es alig veszed eszre.
Nekem sem volt semmi panaszom, irigykedett is a sogornom, aki vegighanyt 2 honapot :) A cicim ereztem kicsim, de se faradtsag, se hanyinger, se emelyges. 28 hetes kismami
Én is 5 hetes vagyok elvileg. Reggelente volt egy kis hányingerem, na meg napközben is, néha mensis fájdalmaim vannal és fáj a mellem. Ezeken a tüneteken a B6 sokat segít. Ja! A délutánokat meg néha átalszom, utána meg az éjszakákat is.
én most vagyok 6 hetes, pár napja kezdõdött nálam a hányinger, de kibírható, nekem a hideg dinnye megszünteti!

5 + 4 hetes terhesen a petezsákom mérete: 14.4 mm Ebben a korban és ilyen méretű petezsákban kell már lennie embriónak? A héten csütörtökön voltam dokinál, akkor mértek 5 + 4-nek.

Legjobb válasz: És nem látszódott benne semmi? Hallottam ilyenrõl, hogy vkinek csak késõbb lesz látható. Nálam 16 mm-es volt a petezsák, és már látszódtak benne embrionális elemek, és azt 5+1 naposnak állapították meg.

És nem látszódott benne semmi? Hallottam ilyenrõl, hogy vkinek csak késõbb lesz látható. Nálam 16 mm-es volt a petezsák, és már látszódtak benne embrionális elemek, és azt 5+1 naposnak állapították meg.
5+6naposan nekem pont 14mm volt a petezsák és még nem lehetett látni az embriót. 2 hét múlva kellett visszamennem, akkor már ott volt az én tündérkém, és már volt szívverése is! Nyugi!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!