Találatok a következő kifejezésre: 5. hetes milyen (103 db)

5 hetesen milyen tüneteitek vannak?

Legjobb válasz: Ez mindenkinél változó.Nekem picit érzékenyek voltak a melleim de azon kívül semmi változást nem észleltem.Most vagyok 32 hetes csak a pocim nõ és mozog a baba de rosszullétem nem is volt egyszer sem.Elején féltem is mert azt hittem valami gond van amiért nincs tipikus terhességi rosszullétem pedig csak szerencsés vagyok és engem elkerültek.És te hogy vagy?

Ez mindenkinél változó.Nekem picit érzékenyek voltak a melleim de azon kívül semmi változást nem észleltem.Most vagyok 32 hetes csak a pocim nõ és mozog a baba de rosszullétem nem is volt egyszer sem.Elején féltem is mert azt hittem valami gond van amiért nincs tipikus terhességi rosszullétem pedig csak szerencsés vagyok és engem elkerültek.És te hogy vagy?
Ez nagyon változó. Van akinek a mellei feszülnek hányingere van szédül esetleg hány is. Van aki fáradékonyabb de vannak olyanok akiknek egyáltalán semmi bajuk sincs, és észre sem veszik hogy állapotosak csak miután pozitív lett a teszt.
Az elsõ tünetem a mensi késése és a 2 csíkos teszt volt. Késõbb volt rossz szájíz és folyamatos álmosság, fáradtság. Más nem volt. Se mellfájás, se hányinger.
Folyamatosan mindjárt megjön érzésem volt, de ez eltartott a 8ik hétig, és nemvárt elõtt pár nappal kezdõdött!
Nekem nem volt semmi. Talán kicsit fáradtabb voltam de ennyi.

37 éves kismama vagyok. Még 5 hetes. Milyen vizsgálatokra kell számítanom? Mikor csinálják a toxaplazma vizsgálatot és milyen az?

Legjobb válasz: köszi a választ nagyon. Félek. remélem minden rendben lesz. A magzatvízvételtõl rettegek. Amúgy már van egy 6 éves kislányom vele minden simán ment. Ennek a terhességnek is sikerülnie kell:)

A kérdező hozzászólása: köszi a választ nagyon. Félek. remélem minden rendben lesz. A magzatvízvételtõl rettegek. Amúgy már van egy 6 éves kislányom vele minden simán ment. Ennek a terhességnek is sikerülnie kell:)
Én nyáron voltam 37 éves és decemberbe szültem.most itt van a 4 hetes egészséges fiam a kezemben..Nekem volt kombinált és integrált tesztem is.AFP alacsony lett ezért voltam genetikai uh de mivel minden más leletem rendben volt, a genetikus nem javasolta a magzatvíz vételt.De ha kértem volna megcsinálják.Ha bármi kérdésed van írj
A kérdező hozzászólása: Köszi Moncsi a választ neked is! Írtam privit neked!
En 39 eves voltam, elso terhesseggel es nem eroltettek a magzatviz mintavetelt. Persze nagyon ajanlottak a korom miatt, de en inkabb az integralt tesztet csinaltattam meg, mert a veteles kockazata ugyanakkora volt, mint a korom miatt a genetikai rendellenesseg (1%). Mivel nagyon jo eredmenye lett az integralt tesztnek, igy a doki nem forszirozta tovabb az amniocentezist. Azota 2 eves a makk egeszseges lanyom:-))
A kérdező hozzászólása: Milyen ez az integrált teszt, és hogyan végzik? nekem az elsõ kislányom 6 éves már és makk egészséges õ is, 31 évesen szültem.
Én 40 évesen szültem, igaz második babámat, de én sem voltam magzatvíz mintavételen. Minden eredményem tökéletes volt, így a dokimmal közösen úgy döntöttünk, hogy nincs rá szükség. Makk egészséges a kislányom. :) )) A tökéletes AFP és kombinált teszt után még két helyen voltam genetikai UH-on.
Az integrált teszt tartalmaz 2 vérvételt (a 12. és a 16. hétn) illetve egy genetikai ultrahangot. A vérvételek során 4 dolgot néznek a vérben: AFP-t, plussz 3 másik dolgot, de a nevükre nem emlékszem. A genetikai UH-n pedig tarkóredot mernek. A végeredmény számolásához figyelembe veszik a korod, a vérminták eredményét, a tarkoredo vastagsagat, a sulyod, valamint fontos a kismama eredete (azsiai, europai, stb) is. Ezek egyuttes vizsgalatabol szamitjak a valoszinusegi mutatokat Down korra, Edwards korra es harmadik genetikai rendellenesseg nevere mar nem emlekszem, de itt egy oldal, ahol mindenrol bovebb infot kaphatsz, foleg az integralt tesztrol. http://www.downszures.hu/integralt-teszt.php

Nagy az öröm, barátnőm terhes (5 hetes). Milyen babás cuccot, ajándékot vehetnék neki? Nincs valamilyen "terhes ajándékcsomag"?

Legjobb válasz: Egy darabig még semmilyet. Legalább a 12. hétig. Most barátod, vagy ffi vagy és barátnõd? Egyébként babanaplót, vagy láblenyomat készítõt, ilyesmiket.

Egy darabig még semmilyet. Legalább a 12. hétig. Most barátod, vagy ffi vagy és barátnõd? Egyébként babanaplót, vagy láblenyomat készítõt, ilyesmiket.
én nem vagyok babonás :) terhesnapló jó ötlet (apukák azt se tudják létezik ilyen, FÉRFIAKKK!!! :) ) ez tipikus barátnõs aji, vagy olyan könyv ahol hétrõl hétre fotókkal leírással van hogy hogy fejlõdik, ezt együtt is nézegethetitek.
Én egy nagyon jó barátomtól(aki nem az apuka) de ezer éve ismerjük mindketten egy könyvet kaptunk! S benne egy képeslapot hogy nagyon sok boldogságot kivn nekünk! http://www.libri.hu/konyv/varandos-kismamak-kalendariuma.html ezt kaptuk meg. Van sok hasonló könyv:)
Hát szerintem sem kéne semmilyen babás dolgot (kisruha, játék...) venned neki, vegyél majd akkor, amikor megszületett. Ne legyen probléma, de ha mégis valami történik, akkor nagyon rosszul fogod érezni magadat. Én pl. vennék egy könyvet, ami a terhesség 9 hónapjáról, a szülésrõl szól, írnék bele valami kis idézetet, hogy amikor a kezébe veszi, mindig eszébe jusson, hogy azt tõled kapta. Vagy pl. olyan CD-t, amin lágy, nyugtató dallamok vannak, ennek is hasznát tudja majd venni a nehezebb idõkben, mert hát annyira nem könnyû az a 9 hónap.
figyelj mi is több mint 1 évet vártunk a babára, mire összejött, és mikor pozítívat teszteltem elújságoltuk a nagyiknak, vettünk kis zoknit nekik, erre pénteken elvetéltem, ma töltöttem volna a 8 hetet.hidd el õk is tudják, hogy örülsz neki, és majd 12.hét után vegyél neki bármit.
Szerintem meg abszolút ne vegyél babás cuccot, csak az anyukának egy nagy csomag édességet, hogy ezzel fejezd ki mennyire örülsz! Babás dolgokat a pici megszületése után szoktak ajándékozni, általában az elsõ látogatás alkalmával. Azért mondom, mert nem kívánom senkinek, szó se róla, sajnos én a 25-ik héten veszítettem el a fiam, a barátnõm meg halva szülte meg. Inkább ne vegyél még neki, mert ha bármi történik, akkor mindig a babára fogja emlékeztetni az ajándék.
Szerintem még ne vegyél semmit, annyira korai még a terhesség! szerintem várj a terhesség feléig legalább! Vagy ha nagyon szeretnél venni valamit, akkor anyukának vegyél mondjuk egy kismama pólót, vagy nadrágot vagy valami hasonlót amit tud használni terhesség alatt.
A kérdező hozzászólása: terhesnaplóra én is gondoltam, de azt lehet hogy inkább a férjétõl kéne kapnia. Akkor várok még vele. Csak úgy vennék valamit, már régóta szerettek volna babát.
A kérdező hozzászólása: én lány vagyok! jó barátnõk vagyunk! :) és örülök nagyon.
egyebkent te ki vagy? a leendo apuka vagy a bararnoje a nonek? csak mert nem mindegy ;-)
A kérdező hozzászólása: és a 12. hét után mit vehetnék neki?
en nem vennek semmit egeszen a vegeig.... max. egy icipici valamit, de semmikepp nem babas dolgot.
Egy szép pocakosnaplónak biztosan örülne. Mást szerintem még ne vegyél, korai.
A kérdező hozzászólása: Igazatok van, lehet h még korai.. a terhesség még tényleg nem baba, akkor várok kicsit. A könyvnek biztos örülne.


5 hetes terhességnek milyen tünetei lehetnek? Akkor látszik már a pocakon valami? Először a has melyik rész kezd el nőni?

Ja, és még egy kérdés... Peteérés id?szakában is lehet fájdalmat érezni az alhasban?

Legjobb válasz: Az, hogy a peteérés idõszakában lehete-e fájdalmat érezni azt nem tudom, de én nem szoktam semmit sem érezni akkor. A ppocakod kicsit megfeszül, de te ezt is érezheted, illetve a hasad alja kezd el elõszõr nõni. Hogy milyen tünetei vannak egy 5 hetes várandósnak? - A tested túlórázik, hogy megteremthesse az új életet. Kimerültnek és rosszkedvûnek érezteted magad. Természetes az 5 percenkénti wc-re szaladgálás, és ez sem javít a helyzeteden. Ez a felfokozott anyagcserének és a megnövekedett méhnek köszönhetõ. A melled különösen érzékennyé válik, mérete növekszik, de ne aggódj ez a következõ 3 hétben le fog lassulni. - Ha függsz a reggeli kávétól, akkor ideje átgondolni, nem tenne-e jobbat egy pohár meleg tej helyette. Egy nyugtató hatású (és egészséges) reggeli ital segít átlendülni a reggeli holtponton, ráadásul elkerülve a túl sok koffeint, még kalciumot is biztosít a babád számára.

Az, hogy a peteérés idõszakában lehete-e fájdalmat érezni azt nem tudom, de én nem szoktam semmit sem érezni akkor. A ppocakod kicsit megfeszül, de te ezt is érezheted, illetve a hasad alja kezd el elõszõr nõni. Hogy milyen tünetei vannak egy 5 hetes várandósnak? - A tested túlórázik, hogy megteremthesse az új életet. Kimerültnek és rosszkedvûnek érezteted magad. Természetes az 5 percenkénti wc-re szaladgálás, és ez sem javít a helyzeteden. Ez a felfokozott anyagcserének és a megnövekedett méhnek köszönhetõ. A melled különösen érzékennyé válik, mérete növekszik, de ne aggódj ez a következõ 3 hétben le fog lassulni. - Ha függsz a reggeli kávétól, akkor ideje átgondolni, nem tenne-e jobbat egy pohár meleg tej helyette. Egy nyugtató hatású (és egészséges) reggeli ital segít átlendülni a reggeli holtponton, ráadásul elkerülve a túl sok koffeint, még kalciumot is biztosít a babád számára.
nem. az lehetetlen hogy a hasadon látszódjon valami.
Nekem -személy szerint, haj zsírosodása, és puffadás, mellfeszülés. De mindenkinél más.

Egy 5 hetes anyatejes babának hányszor kell kakilnia egy nap? Saját tapasztalatokra lennék kíváncsi, kinél hány volt és milyen az állaga, színe?

Legjobb válasz: Most 7 hetes a fiam,napi 1x van kaki./anyatejes csak/5 hetesen azt hiszem még napi 2x biztos volt. Az állaga most sûrûbb,"krémesebb" mint 2 hete volt.Akkor inkább híg volt,a színe nem változott sárga maradt. A Te babódnak?

Most 7 hetes a fiam, napi 1x van kaki./anyatejes csak/5 hetesen azt hiszem még napi 2x biztos volt. Az állaga most sûrûbb, "krémesebb" mint 2 hete volt.Akkor inkább híg volt, a színe nem változott sárga maradt. A Te babódnak?
Az én kisfiam most 4 hetes, kb. egy hete napi egyszer kakil, de volt már, hogy kimaradt egy nap. Elõtte 3-4 kaki is volt naponta. Az állaga most már kicsit krémesebb és aranysárga színû.
napi 5 - heti 1-ig bármelyik jó nálunk szép sárgás volt de ha túlette magát akkor volt zöldes is -- az sem kórós
olyan 3-4 hónapos korukig napi 3-4 kaka biztos volt. Elsõ pár hétben ahányszor ettek annyiszor kakáltak is. (3 gyerekem van)
bocsi 3 as vagyok lemaradt hogy elsõ fiam hasfájós volt neki ha túlette magát zöld volt amúgy mindháromnak kenõcsös vagy még hígabb és aranysárga.
A kérdező hozzászólása: Az én babámnak eddig híg zöldes-sárgás napi 3-4-5 széklete volt. A doki azt mondta, hogy ez ilyenkor (5 hetesen) már sok, azért kakil annyit, mert nem tudja megemészteni az anyatejet, hogy túl van etetve. Most viszont tegnap este fél hat óta nem volt széklete és nem tudom most örüljek vagy mi van. Egyébként hasfájós is nagyon, tegnap összesen 2 órát aludt napközben a többit meg végig ordította.
az enyém ekkor heti 1-2szer kakilt.
ennyi idõsen szinte minden etetés után volt kaki. kb. 4-5 naponta. aranysárga színû volt

Ki milyen homeopátiás szereket szedett a szülés megkönnyítésére, mennyit és mikor? A málnalevél teát 36 hetes koromtól iszom. Napi 1*2, 5 dl, egy csészébe egy evőkanál tea. Más hogy itta/issza? 38+5 hetes km

Legjobb válasz: Én a 36. héttõl ittam napi 2 csészével. Fél liter vizet felforraltam és 2,5 evõkanál teát raktam bele. Amikor elkezdõdtek a fájások, még itthon ittam pluszban 2 pohárral, biztos, ami biztos. Nekem használt!

Én a 36. héttõl ittam napi 2 csészével. Fél liter vizet felforraltam és 2, 5 evõkanál teát raktam bele. Amikor elkezdõdtek a fájások, még itthon ittam pluszban 2 pohárral, biztos, ami biztos. Nekem használt!
Én a 36. héttõl szedtem. Arnica ch9 napi 1x5 golyó Caulophillum ch5 napi 1x5 golyó cimicifuga ch5 3 napontaa 5 golyó Málnalevéltea napi 2x2 bögre Szülésznõm javaslatára kellett így szednem.
Caulophillum ch5-öt szedtem, a vajúdás kezdetétõl félóránként 1x5 golyót. Arnica chnemtommennyit, napi 2x5 golyót a szülést követõen kb egy hétig.
Nekem nem használt a hoeopátia.Hosszú és nehéz szülésem volt.Legközelebb semmit nem fogok szedni inni, hátha könnyebb lessz.
A második válaszolóhoz hasonlóan és is azokat szedtem a második szülés elõtt. És tényleg nagyon jó volt. Egyáltalán nem voltak olyan erõsek a fájások, könnyebben tágultam, és a szülés sem fájt annyira. Ja és hihetelen gyors volt az egész. Reggel 8-kor elment a magzatvíz. Fél 10-re bent voltam a kórházban. Fél 11-re felkerültem a szülõágyra (elõkészítések után) 10 óra 55-re megszületett a baba. Ebbõl 55 perc volt a vajúdás. Mindenkinek ajánlom ezeket a szereket!

Milyen fejlesztő és hasznos gyakorlatok és játékok vannak egy 5 hetes baba számára?

Legjobb válasz: Az én véleményem szerint 5 hetes babának még nem kell fejlesztõ gyakorlatokat csinálni. Bõven elég neki, esetleg egy kiságyra szerelhetõ forgó-zenélõ játék. Amit tud nézegetni és megnyugszik a zenére.

Az én véleményem szerint 5 hetes babának még nem kell fejlesztõ gyakorlatokat csinálni. Bõven elég neki, esetleg egy kiságyra szerelhetõ forgó-zenélõ játék. Amit tud nézegetni és megnyugszik a zenére.
Ringasd sokat és énekelj/mondókázz neki, lehet finoman csikizõset játszani, cirókázni. És a babamasszázs is nagyon szuper! másra nincs szüksége...
Egy öthetes babának még az anyai ölelésen, símogatáson, szeretgetésen, rengeteg testkontaktuson kívül semmilyen más fejlesztésre nincs szüksége. Minél többet van testközelben, annál több pozitív inger éri, ez bõven elég neki még egy darabig.
A gügyögés sem értelmetlen ám:) ) A baba érzi belõle (ha a jelentését nem is érti annak amit mondunk) hogy szeretettel fordulsz hozzá, mindegy hogy gügyögsz e vagy értelmesen beszélsz:) Amúgy szerintem nem is lehet megállni a "gügyögést" nekik, annyira édesek:)
Az utolso hozzaszoloval egyetertek, kiveve a szeket. Szerintem kifejezetten karos, bar sajnos nagyon divatos. Sokan csak beleteszik a szekbe a babat es ugy hagyjak. Ez nem tesz jot sem a mozgaskordinaciojanak sem a hatanak. Helyette le kell rakni a foldre, had kusszon-masszon, forgolodjon, Te meg majd futsz utana. Ez egy anyuka legfobb dolga (nem a mosogatas). En legalabbis ezt teszem. A mozgas a leheto legjobb fejleszto gyakorlat (a simogatassal es a pusziszkodassal egyutt). Amugy sajnos Magyarorszagon nagyon sok szulo teljesitmenykenyszeres versenyt allit fel a babajuknak, mar par hetes korukban. Megteszi ezt majd helyettetek a rendkivul rossz es odivatu oktatasi rendszer is. Ne tegyetek, inkabb elvezzetek ki az egyutt eltoltott perceket. Olyan rovid ez az idoszak.
en olvastam :)
Nabasszus, most látom csak, milyen régi kérdés ez...mAzóta már az 1. szülinapot is megültétek nyilván. :) ) Na sebaj, hátha vki másnak hasznára válik. :) )
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat, természetesen olyan dolgokra gondoltam, amit együtt csinálhatunk :)
Énekelj neki, mondjuk tanuld meg ezt. http://www.youtube.com/watch?v=3ar72VCA3is
Ha egy pedagógus, és gyakorló anyuka, is beleszólhat a témába a meseolvasással kapcsolatban: ne olvassatok még mesét egy akkor babának, sõt igazán 2-3 éves korig a legjobb lenne, ha ti mesélnétek a gyereknek. Egy picike babának egyszerû, az ösztönös éneklõs hangsúllyal, tartva a szemkontaktust el lehet mesélni, mit látsz magad körül. Hogyan néz ki õ, mije van, te hogyan nézel ki, milyen a környezete. Sétálgass vele körben a lakásban, meséld el neki, mit látsz, késõbb nézzetek ki az ablakon. Köthetsz színes szalagokat a kiságy fölé, készíthetsz neki egyszerû formákkal (pl. színes pillangók)forgót. A szemeit nagyon jól erõsíti, talán meglepõ módon, a fekete-fehér kép. Pl. egy fekete és egy fehér részbõl álló madár. Mindez természetesen a feje fölé függesztve. Engedd, hogy megérintse a bõrödet, bújjatok össze, akár meztelenül és beszélj hozzá. Mindegy mit, és jutalmad lesz az az édes, elsõ kis mosoly, amit az anyák kapnak elõször, és amitõl még évek múlva is könny szökik a szemedbe, ha eszedbe jut! És még egy dolog, ha nem veszed tolakodásnak. Egy gyereknek a legjobb fejlesztés, ha foglalkozol vele. Hiába a sok fejlesztõ játék, ha egyedül kell vele játszania. Hihetetlen, de tényleg olyanok a gyerekek, mint a szivacs. Egyik napról a másikra tudnak dolgokat! Jó babázást neked! Esetleg, ha te olyan típusú anya vagy, és ezt nem kritikából írom, az Anya, taníts engem! címû könyvet szeretik sokan (én nem vagyok ennek híve (de ez én vagyok, sem jobb, sem rosszabb annál, aki igen), bár ötleteket én is merítettem/merítek belõle.
mondókázok, énekelek neki és tornáztatom imádja
A kérdező hozzászólása: a mese olvasás szopi alatt tetszik :)
Mesét olvasok szoptatás alatt.
A kérdező hozzászólása: Nincs semmi baja, csak gondoltam az értelmetlen gügyögés helyett, valami értelmessel próbálnám a babámat szórakoztatni! :) Még tapasztalatlan vagyok ebben.
valami baj van a babával h fejleszteni akarod? ha színes de nem rikító a környezete ha beszélgetsz vele ha megöleled eleget akkor még nem kell fejleszteni akkor kell egy gyereket ha valamiben átlagon alul teljesít 5 hetesen még nincs ilyen max ha veleszületett
Érdemes itt még megkérdezned http://www.gekkonet.hu/forum/index.php vagy egy ilyen helyre elvinni, mivel itt felmérik és úgy fejlesztik, hogy közben játéknak éli meg a baba!Ide szoktunk elmenni és én is tanulok közben néhány trükköt: http://www.gekkonet.hu/hegyvidek/ https://www.facebook.com/gekkohegyvidek?sk=info
5 hetesen nekem csak petezsákot találtak!
Én 5 hetesen telefonáltam neki, és azt mondta, hogy inkább 1 hét múlva menjek, akkor már tutira lát valamit! Szóval szerintem is a 6. héten menj el a dokihoz! Hüvelyi UH-val fog megvizsgálni, ami nem fájdalmas. Nekem nem volt utána labor, azt mondta, hogy pihenjek sokat. A 11. héten nézett meg újra, akkor már a Pici minden szerve kifejlõdött! :-) Felvettem a kapcsolatot a védõnõvel, megkaptam a kis könyvet és irány a 12. heti , fontos UH vizsgálat. A többit úgy is tudni fogod, a doki és a védõnõ is mindig mondani fogja (jó esetben) Üdv: 40 hetes kismama
Szerintem sincs érteleme a 6. hét elõtt menni!!!Nekem sem volt laborvizsgálat, csak egy terhességet megállapító hüvelyi uh!Labort elõször a 16. héten csináltak!
Szia! Úgy látom mindenhol máshogy és máskor, de azért leírom nekem hogy volt, aztán úgyis a dokid mindent mond majd :-) Én a 6. hét végén mentem csak pont azért, hogy már legyen mit nézni. Volt is már szívverés, de amúgy akkor még csak a doki ismeri fel mi micsoda, szépen el is mondta :-) Aztán elküldött laborra (7. hét) és védõnõhöz (8. hét) aztán 9. héten megint uh. Akkor már mi is felismertük hol a buksi, kéz, láb stb. :-)
Valószínûleg valami már látszani fog, ám érdemes megvárni a 6.hetet, én is kivártam, bár bevallom elég türelmetlenül! Sok vizsgálatra számíthatsz! Lesz egy teljes labor, EKG, vérnyomás ellenõrzések, vizeletet többször ellenõrzik, fõleg a vége felé. El kell menni fogorvoshoz. Én ennyire emlékszem. Késõbb van még toxoplazma vizsgálat, ez is vérvétel, itt azt nézik átestél-e már ezen a fertõzésen, ha igen, akkor már védett vagy, ha nem, valószínûleg mégegyszer ellenõrzik, mert ha véletlenül terhesség alatt esel át rajta, kell kezelés, árthat a magzatnak. Aztán van a híres AFP, de még elõtte lehet kombinált teszt, ami szintén vérvétel+ 12.heti uh eredménye! Állítólag ez a teszt jobb, mint az AFP! Viszont az kötelezõ, a 16. héten biztos menned kell. Van vérvétel a hepatitis B-re is. Én hirtelen erre emlékszem. Elég sok volt, már alig vártam, hogy megszüljek és ne lássak egy darabig orvosokat és tûket!
Nyugodtan elmehetsz, úgyis ultrahangot fog csinálni!Ott már látja a babát!vérvétel lesz utána!Én 6hetesen voltam!
Ha elmúltál 6 hetes akkor menj, mert akkor már szívhangot is hallhatsz. Természetesen csak hüvelyi ultrahangot csinálnak még ilyenkor. Jó babavárást!
Elõzõ vagyok. Úgy a 12. hétig megcsinálják a vérvételt, vizeletvizsgálatot, fogászat, védõnõ, ekg, háziorvos. A sorrend mindegy, de a háziorvost hagyd a végére, mert õ írja be a leletek adatait a kiskönyvedbe, amit a védõnõ ad. Legalábbis nálam így volt.

Milyen súlyú általában egy 7, 5 hetes golden retriever szuka kutyus?

Tól-ig számokat írjatok légyszíves.

Legjobb válasz: kb 2,5-3.5

kb 2, 5-3.5
egyik ilyen másik olyan nemlehet megmondani, ne látszódjonak ki a bordái jó erõbe legyen
bocsi russzul irtam a 3.5 az már azért kicsit sok xD tehát kb2
Az még odébb van, 3-4 hetesen már szinte tutit lehet mondani! :)
Már most is kb meg tudod mondani, de 100%-osan csak 3 hetes koruk körül. Egy kis segítség: [link]


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!