Találatok a következő kifejezésre: 5. hónapban és (731 db)

Találkozgatok egy férfival 5 hónapja és az együttlétekkor gyakran nem élvez el. Hogyan tudnék segíteni rajta és mi lehet ennek az oka?

Előző alkalommal kb 3 órán át szexeltünk de nem élvezett el. Már mindent megpróbáltam de eddig semmi nem vált be. A vonzalmunk és érzelmeink kölcsönösek így nem értem mi lehet a probléma.

Legjobb válasz: "találkozgattok"? elõtte 5 hónapig egy másik férfival, azelõtt 5 hónapig megint másikkal?

"találkozgattok"? elõtte 5 hónapig egy másik férfival, azelõtt 5 hónapig megint másikkal?
A kérdező hozzászólása: nem. kapcsolatot akartam, csak bizalmi problémái vannak.
Lehet, hogy fétises.
kapcsolathoz nincs bizalma, de szexelni azt van bizalma. na, ha valami, akkor ez undorító! és te belemész?
én úgy tudom, hogy pihenõ napokon is szedni kell, és 1 hónap mire beindulsz tõle aszem.
09:10 nek szól hogy amit irtam nem baromságm mert ha már vesz tömegnövelöt szedje normálisan nem ?most milyen az hogy meg vesz 1 - 1.2kg os volumass 35 öt amit beoszt 1 hónapra ami kb ha normálisan szeded elfogyik 2 hét alatt szóval azért nem érdemes kiadni a pénzt ha szarul szedjük mert nem lessz akora hatása ennyi .
ja és hozzá teszem h ne várj csodákat, elsõ adagtól ritka az aki fel is szed pár kilót... mert mellette zabálni kell
A kérdező hozzászólása: Please segítsetek nagyon fontos!Elõre is köszi mindenki :)
A kérdező hozzászólása: ok köszi szépen mindenki! :)
Ez egy baromság amit az elõttem válaszoló írt. A tömegnövelõ csak szénhidrát és fehérje. (meg egy kis töltelék.. kreatin, vitaminok, stb..) Csupa olyan dolog amit amúgy is magadhoz tudsz venni, sima étkezéssel (kreatint nem, de az nem is olyan fontos még az elején) A tömegnövelõ, egy koncentrált kaja. De te tudod, hogy mennyi pénzed van rá.. ártani nem árt.
ha már kiadsz pénzt tömegnövelöre ne sajnáld minden nap kell szedni edzés elött egy adagot meg edzés után és pihenõnapokon is 2 adagot kell szedni . ha szarul szedeed nem ér semmi csak kiszarod ugy hogy vagy normálisan vagy sehogy ennyi.
Ha az étrended rendben van pihinapokon akkor nem kell. Edzés után viszont mindenképp, mert gyorsan felszívódó fehérje és szénhidrát van benne.
A kérdező hozzászólása: Ok köszi szépen.Nem várok csodákat nyugi:) .Tom. hogy ha 1 hónapig szedem még nem leszek izom állat, hosszútávra terveztem :)
Pihenõnapon is idd, fõleg, mivel az izom a pihenés alatt fejlõdik! Az edzéssel megadod neki az "impulzust", de nõni pihenés alatt fog. És mindenképpen a rendes étkezéseden FELÜL fogyaszd el, ne idd mondjuk ebéd elõtt, mert akkor kevesebbet tudsz enni miatta, úgy nem ér semmit. Ha rendesen edzel, nem fogsz hízni tõle, csak izmot növelsz.
A kérdező hozzászólása: ok köszi szépen :)
Erre csak annyit írok, hogy régen sem volt tömegnövelõ, mégis voltak testépítõk.
Gyes-t és csp-t fogsz kapni. Ez összesen kb 35e ft.
A kérdező hozzászólása: a képzés beleszámít a 365 napba az tuti az aktívval nem tudom, hogy mi a helyzet...
Beleszámít, de a szülést megelõzõ naptári év átlagkeresetét veszik alapul. Ez nálad 2012 lesz, tehát még nem a fizetésed után kapod a gyed-et. Így jobban jársz majd a gyes-sel, mert az több lesz.
A kérdező hozzászólása: Tehát ha most lennék állapotos, de jövöre szülnék akkor a jelenlegi bérem is beleszámít?


Regisztrált felsõfokú végzettségû pályakezdõ munkanélküli vagyok 5 hónapja, és kiközvetítettek közmunkára. Kérdések a kiegészítésben. Valaki?

A közmunkaszerzõdés idõtartama alatt felvehetnek-e más cégek, ha találok a szakmámban állást? Valamint hogy a közmunka esetleges megszakítása vagy lejárta után jogosult-e még az engem szakmámban foglalkoztató cég a pályakezdõ munkanélküliek után járó támogatásra?

Legjobb válasz: Természetesen lehet közben más munkát keresni. Az anélküli kilépés nehezebb dió, de megértés esetén közös megegyezéssel lehetséges. Én így csináltam és kaptam tovább támogatást. (Engem szinte tönkretettek egészségileg.) Azzal kapcsolatban én sem vagyok tisztában, hogy a közmunka napjainak a számát felszámolják-e a 200 nap felé. (200 ledolgozott napig számítunk pályakezdõnek.) Ha csak kényszermunkának és segédmunkának nézzük, akkor nem kéne. De példának okáért a munkaügyis papírjaimon számolták a napokat. Úgyhogy ezt így passzolom.

Természetesen lehet közben más munkát keresni. Az anélküli kilépés nehezebb dió, de megértés esetén közös megegyezéssel lehetséges. Én így csináltam és kaptam tovább támogatást. (Engem szinte tönkretettek egészségileg.) Azzal kapcsolatban én sem vagyok tisztában, hogy a közmunka napjainak a számát felszámolják-e a 200 nap felé. (200 ledolgozott napig számítunk pályakezdõnek.) Ha csak kényszermunkának és segédmunkának nézzük, akkor nem kéne. De példának okáért a munkaügyis papírjaimon számolták a napokat. Úgyhogy ezt így passzolom.
A közmunkást köteles munkáltatója fizetés-nélküli szabadságra elengedni ha közben max. 90 napig valaki állás ajánl neki nem közmunkásként, egyébként csak közös megegyezéssel lehet megszüntetni a munkaviszonyt. Jelenleg lassan készülnek el a kilépési papírok, de reméljük januárra rendezõdnek a dolgok e téren. Konkrét esetrõl tudok az egyik megyébõl amikor a közmunkás lelépne, de a munkáltató nagyon nem örül neki és nem akarta aláírni a papírokat. De fordított esetrõl is tudok. De nem jellemzõ, én azt látom, hogy hetente többen is lépnek ki s be.

6 kg maradt rajtam szülés után 5 hónappal és még 18 ami terhesség előttről. Mit tehetek ha még szoptatok?

Kalóriaszámolás bevált régebben, azzal 15 kg-t fogytam egyszer.

Legjobb válasz: Egyel sok salátát, joghurtot, keruld az edes es zsiros eteleket, es gyalogolj rendszeresen a babakocsival. Es légy türelmes, lassan de biztosan elmúlik majd a túlsúly!

Egyel sok salátát, joghurtot, keruld az edes es zsiros eteleket, es gyalogolj rendszeresen a babakocsival. Es légy türelmes, lassan de biztosan elmúlik majd a túlsúly!
Engem ez zavarna a legkevésbé. Jobban zavar, hogy dagad és fáj...persze nekem is lila.
Ha egy mûtéti heg csúnyán forr össze, azt keloidos sebnek nevezik. Vannak olyan bõrtípusúak akiknek minden heg csúnya forradásos. Most megjelent a Kelo-cote zselés krém, ami csökkenti a gyulladást, az égést, és ráadásul puhítja a varratot, és ugyan lelassítja a varrat gyógyulását, de szépen húzódik össze, már alig cérnavékony lesz a seb, egy félév múlva. Mi a Sugár üzletház mögött lévõ patikában kaptuk. Használ és nagyon szépen összehúzódik a seb és már nem ég nem viszket
A kérdező hozzászólása: a helyzet az hogy nem Magyarorszagi vagyok szoval tudnatok adni valami infot hogy honnan vegyek ijen kremet? az en hegem mar teljesen begyogyult amugy es nem is faj egyaltalan csak zavar hogy voroses lila ..

Mi történik, ha kihagyok egy gyümölcsnapot? Mennénk haza anyukámékhoz (300km) és biztosan fog készülni. Nem láttam már 1, 5 hónapja és nem akarom megbántani. A többi napot még tudom válogatni, de a gyümölcsnapot nem igazán.

Legjobb válasz: Ha addig még van idõd,akkor tarts víznapot,az elõtte lévõ gyümölcsnap után,és akkor mindjárt fehérje napra esik :) És nem kell magadtól megtagadni a finom húsokat

Ha addig még van idõd, akkor tarts víznapot, az elõtte lévõ gyümölcsnap után, és akkor mindjárt fehérje napra esik :) És nem kell magadtól megtagadni a finom húsokat
A kérdező hozzászólása: 1 gyüminapról lenne szó.Jövõhét pénteken megyünk, vasárnap lenne a gyümi nap.
A kérdező hozzászólása: Víznapra van vmi tippetek , hogy tuti kibirjam????Mert nem hangzik vmi fényesen.Eddig egyikkel sem volt bajom, de ettõl félek.
Elírtam, délután ettem zöldséget rizzsel, este pedig a többit ! Bocsi :D
A kérdező hozzászólása: Lehet az lesz, hogy csak simán kihagyom.A 3. után nem a 4.lesz hanem az elsõ.Majd lesz vhogy.Nem hiszem, hogy annyira nagyon befolyásolná a dolgokat.Vagy mégis? :S

Most lépünk az 5. hónapba, és még mindig nem forog a kislányom, csak kb.2-3 naponta 1*, de ezt is csak meztelenűl. Elég nagy baba, és lusta (szerintem). Mit tegyek? Hogyan ösztönözzem?

Nem is nagyon próbálkozik, jól el van hason, ha meg nem akkor sír, hogy fordítsam meg. A játékos megoldás nem jött be :(

Legjobb válasz: Szerintem a mostani tudása tökéletesen megfelel a korának. Van olyan baba aki csak hat-hét hónaposan fordul meg elõször(!!!!), és még az is teljesen normális. Szóval még csak nem is lusta. :)

Szerintem a mostani tudása tökéletesen megfelel a korának. Van olyan baba aki csak hat-hét hónaposan fordul meg elõször(!!!!), és még az is teljesen normális. Szóval még csak nem is lusta. :)
nálunk is ez volt, aztán "rákapott", egyik pillanatról a másikra, nem késõ, lehet h holnap már csinálja

Tisztelt Doktor úr! 36 éves vagyok, hüvely szárazságom lett úgy egy 5 hónapja és a nemi vágy csökkenése is jelentkezett ezzel egyidőben. Orvosomhoz fordultam, aki váladékot vett, és abból kiderült, hogy enterococcus van a hüvelyben. Kaptam rá antibiotikum

Tisztelt Doktor úr! 36 éves vagyok, hüvely szárazságom lett úgy egy 5 hónapja és a nemi vágy csökkenése is jelentkezett ezzel egyidőben. Orvosomhoz fordultam, aki váladékot vett, és abból kiderült, hogy enterococcus van a hüvelyben. Kaptam rá antibiotikumot, de sajnos a panaszaim nem szűntek, pedig volt a kezelés után is ismetlődő kenet, amiből az jött ki, hogy nincs baci. Szeretek nemi életet élni, boldog párkapcsolatban élek a férjemmel, de sajnos mindig megduzzad szeretkezés után a hüvelyem. A vitagyn c-t használtam egy hónapig, talán szűntek a panaszaim, nem tudom mit tegyek? Folytassam tovább vagy menjek más orvoshoz? Vagy több idő kell a flóra helyreállításához? Doktor úr, lehet köze a nemi vágyhoz a hüvelyflóra felborulása? Köszönöm válaszát előre is!

Legjobb válasz: Tisztelt Hölgyem! A hüvelyszárazság, érzékenység hátterében számos ok állhat, akár a megelőző antibiotikumkezelés okozta állapot is. Amennyiben a szárazság a legfőbb panasz, akkor javaslom még a Cikatridina kúp rendszeres alkalmazását is. Ennél többet azonban csak vizsgálat után lehetne mondani. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Hölgyem! A hüvelyszárazság, érzékenység hátterében számos ok állhat,  akár a megelőző antibiotikumkezelés okozta állapot is. Amennyiben a szárazság a legfőbb panasz, akkor javaslom még a Cikatridina kúp rendszeres alkalmazását is. Ennél többet azonban csak vizsgálat után lehetne mondani. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Doktor úr! 36 éves vagyok, hüvely szárazságom lett úgy egy 5 hónapja és a nemi vágy csökkenése is jelentkezett ezzel egyidőben. Orvosomhoz fordultam, aki váladékot vett, és abból kiderült, hogy enterococcus van a hüvelyben. Kaptam rá antibiotikum

Tisztelt Doktor úr! 36 éves vagyok, hüvely szárazságom lett úgy egy 5 hónapja és a nemi vágy csökkenése is jelentkezett ezzel egyidőben. Orvosomhoz fordultam, aki váladékot vett, és abból kiderült, hogy enterococcus van a hüvelyben. Kaptam rá antibiotikumot, de sajnos a panaszaim nem szűntek, pedig volt a kezelés után is ismetlődő kenet, amiből az jött ki, hogy nincs baci. Szeretek nemi életet élni, boldog párkapcsolatban élek a férjemmel, de sajnos mindig megduzzad szeretkezés után a hüvelyem. A vitagyn c-t használtam egy hónapig, talán szűntek a panaszaim, nem tudom mit tegyek? Folytassam tovább vagy menjek más orvoshoz? Vagy több idő kell a flóra helyreállításához? Doktor úr, lehet köze a nemi vágyhoz a hüvelyflóra felborulása? Köszönöm válaszát előre is!

Legjobb válasz: Tisztelt Hölgyem! A hüvelyszárazság, érzékenység hátterében számos ok állhat, akár a megelőző antibiotikumkezelés okozta állapot is. Amennyiben a szárazság a legfőbb panasz, akkor javaslom még a Cikatridina kúp rendszeres alkalmazását is. Ennél többet azonban csak vizsgálat után lehetne mondani. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Hölgyem! A hüvelyszárazság, érzékenység hátterében számos ok állhat,  akár a megelőző antibiotikumkezelés okozta állapot is. Amennyiben a szárazság a legfőbb panasz, akkor javaslom még a Cikatridina kúp rendszeres alkalmazását is. Ennél többet azonban csak vizsgálat után lehetne mondani. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!