Találatok a következő kifejezésre: 5. -én meg jönnie! Ha (4 db)

5. -én kell meg jönnie! Ha most csinálok tesztet kimutatja ha van baba?

Legjobb válasz: A clearblau mensi elött már 3 nappal kimutatja.Vagyis 10 naposat már igen .Próbáld meg.Sok sikert

A clearblau mensi elött már 3 nappal kimutatja.Vagyis 10 naposat már igen .Próbáld meg.Sok sikert
A kérdező hozzászólása: köszi
A kérdező hozzászólása: megcsináltam! Még negatív sajna!
Szerintem légy türelemmel és várd meg az 5.ét. Nekem a nem várt mensi napján ugyan kimutatta a Clearblue a terhességet de nagyon halványan. Vannak akiknek csak 1 hét kimaradás után mutat pozitivat a teszt. Attól függ hogy mennyi a hcg szinted. Szoritok hogy baba legyen!!!!

Ha március 5. -én volt az aktus, és sikerül a baba akkor mikor mutatja ki legkorábban a terhességi teszt? Mensesemnek már meg kellett volna jönni, de nem ciklus közepén volt ovum, hanem menses előtt 5-6 nappal.

Legjobb válasz: Ha menstruáció elõtt 5-6 nappal volt ovud, abból nem lesz terhesség, sajnos :( Biztos vagy ebben? Ha késik akkor már tesztelhetsz egy érzékeny teszttel :):) Ne add fel :) Szurkolok :)

Ha menstruáció elõtt 5-6 nappal volt ovud, abból nem lesz terhesség, sajnos :( Biztos vagy ebben? Ha késik akkor már tesztelhetsz egy érzékeny teszttel :) :) Ne add fel :) Szurkolok :)
Szia!Nálunk márc.7-én volt az aktus amibõl esetleg baba lehetne tegnap kellett volna megjönnie de még semmi.Holnap reggel fogok tesztelni ha addig semmi sem változik.Folyamatosan úgy érzem hogy meg fog jönni de mégsem.Remélem baba lesz.Neked mióta nem jött meg?Talán te is tesztelhetsz már.De ha menses elõtt volt az ovud akkor azt még nem mutatná ki.Ovu tesztet használtál?
Szia! Nekünk is márc.07-én volt akciónk, menszi elõtt 3nappal (35napos ciklus)a 11.napon márc. 18-án reggel már pozitívat mutatott a teszt, elõtte még semmit (spontán peteérés:-). Tegnap a doki megvizsgálva természetesen /4hetes körüli/még csak megvastagodott méh nyálkahártyát és egy árnyékszerû petezsákot látott. Két hét múlva megyek vissza. Szóval minden lehetséges:-)neked már bõven mutathat pozitívat a teszt. Tesztelj! várom a fejleményeket:-)

Ha 25-26 napos a ciklusom március 5-én kel meg jönnie jo idöben voltunk együtt a párommal február 14-19-21-23-25én? Február 8-12 ig volt meg a menszeszem és 24 napos volt a multhavi ciklusom.

a kismama.hu termékenységi kalkulátora szerint február14-15-16-17-18. és 19 -én vol pém

Legjobb válasz: A hõdet méred?Hogy alakul?

A hõdet méred?Hogy alakul?
A kérdező hozzászólása: nem szoktam mérni a hömet.

19. -én volt peteérésem. Már érezhetnék tüneteket? A melleim nagyon feszülnek! A hőm 37.5 volt, nov 3. -án jó lenne ha nem jönne meg! Lehetek babás?

Legjobb válasz: Nem kizárt! De nekem pl szinte nem is volt tünet, és a melleim is alig fájtak akkor! Tehát nyugi, és bizakodj!Aztán majd írj!

Nem kizárt! De nekem pl szinte nem is volt tünet, és a melleim is alig fájtak akkor! Tehát nyugi, és bizakodj!Aztán majd írj!
Igen lehetsz ! Én is hasonlo cipõben járok, nekem 1-én nem kellene megjönnie , hányingerem van már napok ota , meg néha belenyilal a hasamba. Holnap reggel csinálok tesztet , bár még nagyon korai , de egy halvány vonalra azért számitok. Drukkolok neked is !
Szia! Minden lehetséges. Nekem mindig is fájtak a melleim mensi elõtt, de amikor terhes lettem sokkal intenzivebb volt ez a fájdalom. A hõmérséklet sajnos nem mérvadó, hiszen a mensiig magasnak kell lennie. Én azt vettem észre abban a hónapban amikor sikerült teherbe esnem, hogy nagyon fáradékony és aluszékony lettem. Ilyen tüneteid is vannak?
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat!
Sziasztok! Nekem is 19-én volt a pé, 1-ére nem várom. a hasam alja fájdogál, mintha meg akarna jönni, és szúródik. a mellbimbóim érzékenyek. de ennyi. Úgy érzemm még korai lenne reménykedni, ki tudja. szurkolok nektek. majd írjátok meg mi lett.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!