Találatok a következő kifejezésre: 5-hetes terhes esténként (3 db)

5 hetes terhes vagyok. A hom folyamatosan magasabb, de esténként szabályosan fázom. (Azért lázam nincs. ) Ez normális?

Legjobb válasz: Jé! Én is fáztam, a családról meg szakadt a víz. Ezt már el is felejtettem, vagy csak nem tûnt fel. Szerintem normális. Én sokáig fáztam, hetekig.

Jé! Én is fáztam, a családról meg szakadt a víz. Ezt már el is felejtettem, vagy csak nem tûnt fel. Szerintem normális. Én sokáig fáztam, hetekig.
A kérdező hozzászólása: Ja. A párom egyszál poloban van otthon, en meg melegito also, felso, polo, zokni... De ezek szerint normalis ez a dolog. Koszi!
Abszolút normális. Nekem a szüleim sajnálták a páromat, akit szerintük dunsztban tartottam és kb. mi is így voltun öltözve. Én melegítõbe, az emberem meg alsógatyába pihegett, a szüleim meg röhögtek rajtunk. :-)
ne aggódj! én szewptemberben estrem teherbe!! Nálunk egész õsszel, télen 38 fok volt a házban és mondhatni, hogy fáztam mjadnem a férjem is gatyába vol. a vendégek is 10 perc után kidõltek, elmentek mert nem bírták, de én meg mindig csak fáztam!!!!!! Most már 39 hetes vagyok
Nekem mindig mindehol melegem volt, de mikor terhes lettem, fázós lettem. Biztos van realitása:-)
Én is így voltam ezzel, aztán hirtelen elmúlt. Kitartás!
A kérdező hozzászólása: Koszonom a valaszokat!
Nálam ugyanígy volt.28 volt volt a lakásba és még akkor a kandalló mellett álltam.

5 hetes terhes vagyok duphastont kell szednem mert dec. -ben sajnos elvetéltem. Eddig tök jol voltam tegnaptol viszont elkezdett fájni a hasam alja nem görcsöl csak fájdogál esténként. Ez természetes ilyenkor v nem?

Legjobb válasz: Már bocs, de nem korai még ez a terhesség,ha decemberben elvetéltél? Csak azért kérdezem, mert ilyenkor szoktak pár hónapot várni a következõvel?!

Már bocs, de nem korai még ez a terhesség, ha decemberben elvetéltél? Csak azért kérdezem, mert ilyenkor szoktak pár hónapot várni a következõvel?!
Sztem ez természetes is lehet, én is a kezdetektõl érzek idõnként enyhe fájdalmat, amit görcsnek nem neveznék. És csak bíztatásul írom, hogy egy ismerõsöm szintén decemberben vetélt el (2005-ben) és februárban (2006) lett terhes. Nagyon édes, makk-egészséges a kisfia, és a terhességével sem volt semmi gond. Ne gondolj semmi negatívra, csak várd õt boldogan! Sok szerencsét, boldog babavárást!

5-hetes terhes vagyok, esténként nagyon forró a pocak. ez a bennem zajló változásoktól van?

lázam nincs.

Legjobb válasz: A vér keringésétõl van. A terhesség alatt a vérkeringés felgyorsul, ez természetes folyamat.

A vér keringésétõl van. A terhesség alatt a vérkeringés felgyorsul, ez természetes folyamat.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!