Találatok a következő kifejezésre: 5-6hetes terhes már (2 db)

Aki most 5-6hetes terhes! Mit éreztek? Dokinál voltatok már? Látott valamit?

Legjobb válasz: Nekem most 7 hónapos a kisfiam. Kb. 4-5 hetes várandós voltam, mikor "felfedeztem". Nem éreztem különösebbet, talán mintha izomhúzódástól fájt volna az ágyékom, a kolléganõim viccelõdtek is, mikor mondtam nekik, hogy nem kell annyit...:-))) nem volt hányingerem, nem émelyegtem, szóval semmi, ami terhességre utalt volna, csak ez az érdekes húzódás a hasam aljában. A doki késõbb, mikor vizsgálaton említettem neki, azt mondta, hogy igenis a terhességtõl volt. Amúgy meg nem éreztem semmit, csak vártam 5 hetet, nem jött meg a mensim, teszt: és szép kék csíkok!!!

Nekem most 7 hónapos a kisfiam. Kb. 4-5 hetes várandós voltam, mikor "felfedeztem". Nem éreztem különösebbet, talán mintha izomhúzódástól fájt volna az ágyékom, a kolléganõim viccelõdtek is, mikor mondtam nekik, hogy nem kell annyit...:-))) nem volt hányingerem, nem émelyegtem, szóval semmi, ami terhességre utalt volna, csak ez az érdekes húzódás a hasam aljában. A doki késõbb, mikor vizsgálaton említettem neki, azt mondta, hogy igenis a terhességtõl volt. Amúgy meg nem éreztem semmit, csak vártam 5 hetet, nem jött meg a mensim, teszt: és szép kék csíkok!!!
Szia.Én most vagyok a 6.hétben, de már 3 hetesen voltam orvosnál.Voltam 5 hetesen is és már 4-5mm-es a baba és van szívhangja.A melleim feszülnek a mensi kimaradása óta egyre jobban, mostmár az egész mellem egy nagy csomó!:) És kb egy hete elkezdõdött a hányinger is, egyik nap erõsebben a másikon kevésbé.Te hogy vagy?Mit érzel és voltál már orvosnál?
Nekem már a 4. héten pozitív lett a teszt, de orvoshoz csak a 6. héten mentem akkor 5, 2mm volt a baba és a szívmûködése is jól látható!!A mellfeszülésen kívül szinte semmilyen tünetem nem volt egészen a 7. hétig, amikortól mindennapos az émelygés(fõleg délután).De minden terhesség más ezért a tünetek is mások lehtenek, sõt a szerencsésebbeknek nincs is!!

5-6hetes terhes vagyok már megettem 1dbz supraxot, 1dbz cedaxot, ezeket a vesémre, 1dbz maripen extrát a torkomra, lehet e baja a sok antibiotikumtol a babának?

Legjobb válasz: Szerintem ezt orvostól kellene megkérdezned, de szerintem nem. A sok ezer gyógyszer közül csak 41, asmi komolyabb fejlõdési rendellenességet okoz. A gyógyszerek amúgy sem olyan veszélyesek, mint ahogy a kismamák közt elterjedt. Sok esetben többet ártunk azzal, ha nem szedjük be. Én pl. 4 hetes koromig, amíg meg nem tudtam hogy babás vagyok, Frontint szedtem pánikbetegségre. Az elsõ 4 hétben nem jutnak el a babához a gyógyszerek. De azért mindenképpen keress fel egy orvost, márcsak a magad megnyugtatása miatt! Boldog Babavárást! 18 hetes kismama

Szerintem ezt orvostól kellene megkérdezned, de szerintem nem. A sok ezer gyógyszer közül csak 41, asmi komolyabb fejlõdési rendellenességet okoz. A gyógyszerek amúgy sem olyan veszélyesek, mint ahogy a kismamák közt elterjedt. Sok esetben többet ártunk azzal, ha nem szedjük be. Én pl. 4 hetes koromig, amíg meg nem tudtam hogy babás vagyok, Frontint szedtem pánikbetegségre. Az elsõ 4 hétben nem jutnak el a babához a gyógyszerek. De azért mindenképpen keress fel egy orvost, márcsak a magad megnyugtatása miatt! Boldog Babavárást! 18 hetes kismama
A kérdező hozzászólása: köszönöm a megnyugtato választ, de azért félek mert igaz nem irtam le az elöbb hogy januárban elhalt már egy babam 10 hetesen torokgyulladásom volt akkor is és most is az van, ráadásul megettem ezt a sok antibiotikumot és félek nagyon hogy elhal megint vagy fejlödési rendelenesége lesz,
Elsõ válaszóló vagyok!Ne félj!A szteroidnál errösebb gyógyszer nincs földön!Ha szteroid mellet engedték, hogy ismimnek babája legyen akkor nefélj!Nekem is meghalt már 1 babucim:(9 hete terhessen halt el, nekem is nehéz, de már mózog a babóm érzem õt.Ha jó minden lesz az ultrahangon akkor minden renben lesz"AKI MER AZ NYER"!DRUKKOLOK NEKED!ÜDV.Zsuzsa


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!