Találatok a következő kifejezésre: 5-6 hetes lehetek (15 db)

A puffadás szélgörccsel együt lehet a terhesség jele? Kb. (5-6) hetes lehetek!

Legjobb válasz: én 6 hetes terhesen nagyon kínlódtam ezekkel a tünetekkel.tesztet csináltál már?

én 6 hetes terhesen nagyon kínlódtam ezekkel a tünetekkel.tesztet csináltál már?
A kérdező hozzászólása: bár ugyan megvolt de nem olyan volt amien szokott lenni, és az 5 nap helyett 3 napig volt meg. rá egy napra csináltam tesztet ami pozitiv lett, 3 napra megint csináltam az is pozitiv lett de csak halványan mind2. rá egy hétre megint csináltam és negativ lett:(:S!!!
menj el dokihoz ha 2 pozi teszted van az már azért jelent valamit. :)
A kérdező hozzászólása: de halvány volt mind a 2....
A kérdező hozzászólása: Js és kb már egy hete székrekedésem is van, órákat kell a wc-n ülnöm, de még akk sem sikerül:S. Néha hányingerem is van meg szédülük, homályosan látok:S de a melleim pl. nem érzékenyek, nem feszül, uoan mint volt... Akk is lehetek terhes? Mert ha igen akk most már 5-6 hetes lehetnék!
A kérdező hozzászólása: Jövöhét hétfõn kell visszamennem újra. Azért ugye hogy a szikhólyagot tutira lássa?
szia!! szerintem nyugodj meg, mi 4-5.héten voltun elõször uh-n és akkor volt 4-6mm között a petezsák. a sejthetõt vagy épnek látszót még sokat fogod hallani az orvosoktól, mivel biztosra csak a szülés után lehet megállapítani mindent. szóval nyugodj meg, minden rendben lesz!! boldog babavárást!! 26 hetes pocakos
Nekem a doki 5 hetesen látott 7mm-es petezsákot.Nincs ezzel a mérettel semmi gond!Nyugi!Sok boldogságot, és boldog baby-várást!26 hetes kismami
A kérdező hozzászólása: Köszönöm Nektek! Boldog Babavárást nektek is!
Kedves Kérdezõ! Kérlek írd meg a fejleményeket, hasonló cipõben járok! köszönöm

Úgy számoltam 8 hetes terhes vagyok, erre ma az orvos közölte, hogy 5-6 hetes lehetek.10mm az embrió, szívhang nincs.4 nap múlva rendelt vissza. Félek, hogy baj lesz. Szerintetek normálisak az értékek?

Legjobb válasz: Az értékek normálisak, a 4 nap múlvára szóló visszarendelés a szívhang miatt van. Ne aggódj, azzal nem segítesz sem magadon, sem a babán. Ha baj van, akkor úgyis megtudod, ha visszamész, addig segíteni úgysem tudsz rajta. Kitartást kívánok!

Az értékek normálisak, a 4 nap múlvára szóló visszarendelés a szívhang miatt van. Ne aggódj, azzal nem segítesz sem magadon, sem a babán. Ha baj van, akkor úgyis megtudod, ha visszamész, addig segíteni úgysem tudsz rajta. Kitartást kívánok!
Szerintem semmi gond, biztosan csak azért hívott vissza, hogy a szívhangot is hallja, addigra már az is lesz. Az utolsó menszitõl csak a szülés várható idõpontját számolják ki. Nekem 7 hetes terhesen, az uh-n 5 hetesnek írták. 34 hetesen pedig 33 hetesnek, itt már csak 1 hét volt a különbség :) Kíváncsi leszek mekkora lesz a végére.
Nekem dec. 16-án volt az utolsó menstruációm, és 8 hét 5 napos vagyok.Ezt UH-on állapították meg, szóval így van.A terhességet az utolsó vérzéstõl számolják, mert az a biztos. Te már lassan a 9. hétben jársz.
Táblázat szerint a 6. hét végén, 7. hét elején 10 mm-es a baba
Nekem a 4 mm-es babámra mondták, hogy 6 hetes. Nem a petezsákod 10 mm?
Mikor volt az utolsó mensid? Milyen hosszúak szoktak lenni a ciklusaid?
A pici mérete inkább a 8 hetes terhességnek felel meg. Én a 7-8. hét között voltam elõször Uh-on. 9, 5 mm volt a Babuci, volt szívhang is.8 hét+1 naposan már 15 mm volt. Szerintem 5-6 hetesnek nagy a baba.Próbálj megnyugodni!
Akkor az 5-6 hét az jó.Számolj utána.Reméljük, hogy lesz szívmüködés a köv.kontrollon.Ha mégsem keress fel egy másik dokit nézzen meg ö is.Nem szabad egyböl feladni. Szorítok nektek.
A kérdező hozzászólása: Az utolsó mensim december 14én volt, ezért gondoltam, hogy 8 hetes, de a megtermékenyülés január 2án lehetett, mert elõtte nem voltunk úgy együtt a párommal.
Szia! Akkor mi pont egyidõsek vagyunk(+/- 1-2 nap)!. nekem 6hetes 6naposan volt 9.3mm, volt egy kis szívhangom, és csak 10 hetesen kell visszamenjek. Ez szerintem normális, ne aggódj!

5 napja mult el mensim azota van 2 nagyon halvány pozi tesztem, kiszámoltm 6 hetes lehetek de akkor mért halvány a tesztem?

Legjobb válasz: 6 hetesen normális hogy halvány, a jövõ héten már erõsebb lesz!

6 hetesen normális hogy halvány, a jövõ héten már erõsebb lesz!
Rendes mensid volt? Mert ha igen akkor sajnos akár el is mehetett a baba, de a teszt még pozitív lehet.
A kérdező hozzászólása: rendes volt de mensi elött nemvolt pozitiv tesztem
persze hogy nem volt, mert a tesz minimum 10 napos terhességet mutat ki, általában a nemvárt után 1 nappal már lehet halványka, de inkább 3-4 nappal utána. Ha rendes mensid volt, akkor lehetett egy spontán vetélés, de van aki terhesség alatt is menstruál néhány hónapig. Tervezett terhesség volt? Kicsit tájékozatlannak tûnsz... Orvoshoz akarsz menni? Lehet hogy jó lenne, ha terhes vagy, akkor azért elment az embrió, akkor meg azért hogy megnézze nem maradt e szövet a méhedben, ami problémát okozhat!
Értem, a doki majd megvizsgál és megmondja miért menstruálhattál, remélem minden rendben lesz! Minden jót!
A kérdező hozzászólása: bevolttervezve a baba, pénteken megyek dokihoz
Teszttõl is függ, ne izgulj. A pozitív, az pozitív.
Nekem is halvány volt a csík a teszten, de a doki másnap megerõsített: már látta a kis petezsákocskát! :)

Mit tegyek ha 5-6 hetes terhesen pokolian fáj a bal petefészkem? Ciszta esetleg? A méhen kívüli terhességet hogy lehet a lehető leghamarabb kiszűrni?

Ha esetleg ciszta lenne, akkor az mekkora nehézséget okozhat egy baba kihordásánál?

Legjobb válasz: nekem is nagyon fájt sokáig, tAlán 2 hete múlt el hogy nekem is fájt de iszonyúan a bal petefészkem, de semmi gond nem volt, megnézték uh-on is mikor vizsgálták a babát, és hipp-hopp el is múlt.. nem tudsz vele mit csinálni,ne gondolj egybõl rosszra, nekem pont bal oldalt van a baba egyfolytában azért volt érzékeny annyira a petefékszkem, most hogy arréb uszikált már nem fáj, 13 hetes vagyok.

nekem is nagyon fájt sokáig, tAlán 2 hete múlt el hogy nekem is fájt de iszonyúan a bal petefészkem, de semmi gond nem volt, megnézték uh-on is mikor vizsgálták a babát, és hipp-hopp el is múlt.. nem tudsz vele mit csinálni, ne gondolj egybõl rosszra, nekem pont bal oldalt van a baba egyfolytában azért volt érzékeny annyira a petefékszkem, most hogy arréb uszikált már nem fáj, 13 hetes vagyok.
Utolsó kérdésedre: ultrahang! ez pedig jó az elõzõ kérdéseidre is! mindenképp felhívnám a dokimat.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm! Hétfõn kell mennem a dokihoz, de kicsit aggódom mert elég mogorva egy hapsi, csak egyelõre nincs pénzünk fogadott dokira.
Nekem is folyamatosan fájt, kb. a 16. hétig, azóta meg mintha elvágták volna. Minden rendben volt/van ettõl függetlenül. Én nem gondolom, hogy minden ilyesmivel ultrahangra kellene rohangálni, tekintve, hogy az állapotosság igen érdekes tüneteket produkál néha. Persze, ha úgyis mész, említsd meg a dokinak, de szerintem ez egy tipikus tünet. 29 hkm

5-6 hetes terhes lehetek, még nem jutottem el orvoshoz.5 napja egyszer és ma reggel megint volt egy nagyon halvány rózsaszínes folyásom. Ez mindenképpen veszélyt jelent?

Tapasztalatokat várok ezzel kapcsolatban, hogy kinek volt ilyen, mert nagyon megijesztett most ez!

Legjobb válasz: Nem jó... lásson doki még ma v. holnap - nekem vetélés jele volt.-

Nem jó... lásson doki még ma v. holnap - nekem vetélés jele volt.-
Szia, nekem az 5. héten volt egy fél tenyérnyi vérzésem. Egybõl korház, minden ok volt. Azt mondták az okosok, hogy a szervezetem próbálkozik a menstruációval. Minden rendbe volt, 1 hétig sokat kellett pihiznem. 3, 5 hós fiú anyukája
Utolsó vagyok, menj dokihoz, és pihenj addig is és no sex amig orvos nem lát.
Menj orvoshoz, ad valami gyogyszert ami segít a terhesség megtartásához. 22 hkm
Nekem is volt halvány vérzésem a 6. hét körül. Sárgatest hormon tartalmú gyógyszert kellet szedni miatta. Minél elõbb menj el orvoshoz, és addig pihenjél sokat, akkor semmi baj nem lesz! (Ha ugyanarról van szó, mint nekem.)
Nem feltétlenül jelent vetélést, nekem pl. a méhszájam van begyulladva, az maszatolt. (De az már teherbeesés elõtt is néha, szex után.) Mindenképpen mutasd meg magad orvosnak!
Sok minden lehet, mindenképpen menj el dokihoz minél elõbb! A vérzés (vérzésszerû folyás) nem jelent jót, lehet gyógyszert írnak fel. De csak egy orvos tudja megállapítani, mitõl lehet pontosan.
A kérdező hozzászólása: azóta már a 10 hétben vagyok és nem volt utána semmi vérzésem, azt mondta a védõnõ, hogy normális volt, talán beágyazódásos pecsételés.
Mikor volt az utolsó menzeszed elsõ napja és mikor foganhatott a baba?
A kérdező hozzászólása: Hètfõn megyek ultrahangra, majd írok, hogy mi törtènt. Köszönöm szépen a kommenteket:-)
Nekem 6 hetesen crl már 6mm volt szívhanggal együtt! valószínû te babád késõbb fogant! Drukkolok nektek nagyon! majd írd meg mi volt!
A kérdező hozzászólása: A 2-es kommentet èn sem nagyon èrtem. (?) Bizom benne hogy csak bújócskàzik a picurka ès a jövõheti ultrahangon végre megmutatja magát. Már nagyon jó lenne tudni, hogy mi a helyzet. Addig igyekszem nem idegeskedni, bár elég nehèz lesz.
Biztosan minden rendben lesz. Itt vagyok Én is elõször 8 hetesen látta meg csak az orvosom a babát pedig négy héttel elõtte is vizsgált hüvelyi ultrahanggal... Gondolom túl kicsi volt még.. Úgy jártam kivizsgálásokra, hogy miért nem jön össze a baba, hogy már terhes voltam a párom még most is emlegeti, hogy neki is feleslegesen kellett mennie :-) Ott lesz Õ és minden rendben lesz Vele.
Mi a gond az ultrahanggal 5-6 hetesen? Úgy kérdezi a (talán) 2-es, mintha gyilkosság lenne. Általában a nõk 6 hetes kor körül mennek uh-ra. Én 5 hetesen voltam, mind a 3 alkalommal. És közölte a doki, hogy terhes vagyok. Mi ezzel a gond?
A kérdező hozzászólása: Hàrom tesztem is pozitív. A legutolsó hètfõ reggeli.
Szia.Nekem elõször 8 hetesen látta a doki az ultrahangon a Babónkat.
Ha szeptember 21.-én volt a menzeszed akkor kalkulátor szerint lassan hét hetes vagy, viszont az október 14.-i ovuláció elég késõinek tûnik, így ez okozhatja azt, hogy még picike és nem látják. Azért bízakodnék még egy kicsit. Teszted pozitív lett amúgy? Dokid kért vérvizsgálatot esetleg?
A kérdező hozzászólása: Szeptember 21-én volt az utolsó mensim ès október 14 -ei héten foganhatott a baba.
Ultrahangoztatni 5-6-hetes állapotosat?!?!
a 2-es válaszoló megjegyzéséhez egy idézet: "En ezelott 9 nappal elveteltem. korubelul 6hetes terhes lehettem, ultrahangon is voltam kb 4hetesen, aztan hirtelen elveteltem.Eros gorcsok, hanyinger, derekfajassal kezdodott, es megjott a menstuaciom, mar lassan 10 napja verzek elegge erosen, voltam ultrahangon ott megmondtak h ez veteles. De attol felek h valami szovodmeny fog letrejonni, keszulok orvoshoz menni amikor befejezodik a menstruaciom. Ez normalis h 10napja eros verzesem van, es tegnap kb egz 3cmhosszu gumo darab jott ki belole. nagyon felek. Szeeretnek tanacsot kerni." Válasz

Kb 5-6 hetes terhes lehetek, nomális hogy megjön érzésem van? Föleg mikor szoptatom este a kisfiamat?

csak akkor szopizik 2 pecet kb,ez befolyásolhat valamit?két pozitiv tesztem van es 2 hete késik.jövöheten tudok dokihoz menni

Legjobb válasz: Hááát, a szoptatás oxytocint termel a szervezetben, ami a méhösszehúzódás(oka)t segíti, idézi elõ, szerintem ezért érzed a húzó érzést, aktivizálódott a méhed. Kérd ki az orvosod tanácsát sürgõsen, nehogy korai vetéléshez vezessen a méhaktivitás. Rengetegen szoptatnak a következõ terhességük alatt is, de ha te mindig a szopi alatt érzed, akkor lehet hogy van összefüggés, a dokid vagy a védõnõd majd megmondja.

Hááát, a szoptatás oxytocint termel a szervezetben, ami a méhösszehúzódás(oka)t segíti, idézi elõ, szerintem ezért érzed a húzó érzést, aktivizálódott a méhed. Kérd ki az orvosod tanácsát sürgõsen, nehogy korai vetéléshez vezessen a méhaktivitás. Rengetegen szoptatnak a következõ terhességük alatt is, de ha te mindig a szopi alatt érzed, akkor lehet hogy van összefüggés, a dokid vagy a védõnõd majd megmondja.
Én is ezer bocsi a kérdezõtõl. A fiam 5 hónapos, régóta 2 óránként kel, már tápin is gondolkodtam.Sokszor vissza sem alszik. gondoltam rá , hogy teáztatom, hátha rájön nincs is értelme teáért felkelni. Ha gondolod szívesen e-mail -oznék veled, így biztos, hogy a kérdezõt nem sértjük meg. Minden érdekelne, mert kezdõ, fiatal, anyuka vagyok, és útba a második.
Szia. Pont ugyanezt érzem, csak Én még szinte csak szoptatok. És Én is csak jövõhéten tudok menni, és olyan 5-7 hetes lehetek. Szintén úgy tudom, hogy méhösszehúzódást idéz elõ a szoptatás, ezért nem ajánlott, de sokaktól hallottam, hogy végig szoptattak a terhesség alatt. Nekem 3 pozi tesztem van, és kíváncsi leszek a további válaszokra.
Sziasztok! Most vagyok a 12. hétben és szoptatom a kisfiamat. Az elején én is éreztem pici kellemetlenséget szoptatáskor, ezért már 5 hetesen elmentem a dokimhoz. Azt mondta, szoptassak továbbra is nyugodtan, senkinek nem lesz semmi baja. Miután ebben megnyugtatott lassan elmaradt az érzés is:) Amúgy, mivel nem az elsõ babád, gondolom tudod, hogy normális a mindjárt megjön érzés ilyenkor. Boldog babavárást!
Második vagyok.Nekem is fiam van.Mennyi idõs a babátok?
8:27-es vagyok. Az enyém 12-én volt egy éves:) 3-4× szopik egy nap. Az éjjelirõl a férjem segítségével egy hete állítottuk le.
8:27-es.Ne haragudj hogy megint kérdezek, de ezt én is szeretném majd, hogy éjjel ne keljen, hisz majd kel a kicsi.
Bocs a kérdezõtõl a sok off-ért, de leírom... Az elsõ éjjel 1 órán keresztül sírt, a férjemmel felváltva ringattuk, de õ kitartóan mutatott a szoptatós fotelra, nem adtam neki cicit, végül elaludt úgy, hogy én ott ültem az ágya mellett és simogattam a fejét. Amikor hányingerem lett, leváltott a férjem, és õ simogatta, amíg elaludt. A második éjjel szintén felsírt, megint a férjem ment be hozzá, kicsit simogatta és 10 perc múlva újra aludtunk. A harmadik éjjelt átaludta. A 4-5-en hallottam, hogy felsírt, de magától visszaaludt. Azóta alszik éjjel, egyszer kelt, pár napja nagyon zaklatottam, de kis ringatás után betettük az ágyába és aludt. Nekem a férjem nélkül nem ment volna, az fix. De sztem a fiam már nem az éhség miatt kelt éjjel, csak a cici kedvéért, megszokásból. Mennyi idõs a Te kicsid?
Írj nyugodtan, du válaszolok, akkor lesz pici nyugi a fiamtól...

5-6 hetes terhes lehetek, és mintha gombás lennék, kicsit viszket, használhatok canestent, hétfőn megyek dokihoz?

Hétf?n vagyok bejelentve, de addig van még 3 nap, ami alatt canestennel kikezelhetném. Kérdés, 12. hét el?tt lehet-e?

Legjobb válasz: Nagyon szívesen. A második voltam. Boldog babavárást!

Nagyon szívesen. A második voltam. Boldog babavárást!
Van pozitív teszted? Nekem is van ilyen problémám. De szerintem a Canestent kívülrõl használhatod. Ha a kúpot kérdezted volna, azt nem tudom.
Bár a canestenre azt mondjaák nem a legjobb az elsõ trimeszterben, de ha nincs más akkor nincs mit tenni. Kérdezz rá az orvostudakozo.hu-n Hamvas Ferenc nõgyógyásztól, õ gyorsan válaszol.
Ha hétfõig kibírod, akkor ne kezeld semmivel! A doki ír majd receptet olyan gyógyszerrõl ami nem árthat a babának.
Szia. Szerintem is varj hetfoig. Sajnos ez gyakori terhesseg alatt. Ami segithet az a joghurt, de jobb fajtat egyel bakteria kulturaval. Kefir is nagyon jo. Probalj meg mindennap enni egy kicsit. Roviden:ez az egesz azert van mert a szervezetben vannak jo es rossz bakteriumok, a joghurtban levo jo bakteriumok rendben tartjak a belso egyensulyt. Hidd el segit, sajna nekem is szokott ez lenni. 15 hkm.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat, a Hamvas dr úr azt írta, kezelhetem magam Canestennel, ártani nem ártok. Kedves második, neked külön köszönet!
Irány az orvoshoz most vagy az ügyeletre, (akár vvetélés jele is lehet)
Az elején nekem is volt egy kicsi barna folyás, de azért menj dokihoz az a biztos!5 hetes babó anyukája!
Ne ijedj meg, nekem vetélés elõtt élénkpiros vér jött elsõre!Menj orvoshoz és majd írd meg mi lett!Szorítok!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!