Találatok a következő kifejezésre: 5-6 hetes állapítottak (4 db)

5-6 hetes terhes vagyok . UH állapították meg! A vérzésem szept 24-én volt így 10-11 nek kellene lennem. Lehet hogy elhalt?

Nagyon aggodom mert 40 éves vagyok és Õ lenne a mi közös babánk a Párommal van már gyermekünk de nagyon szeretnénk ha megmaradna.

Legjobb válasz: max 8-9 hetes lehetsz. de lehet a peteérésed késett és csak október végefelé tapadt meg. ha szept 24-én volt az utcsó vérzésed akkor ha pontos ciklusod volt akkor okt 8 akörül volt peteérésed ami kb okt 22- körülre ágyazódott be teljesen. így az orvos pontosan annyinak látja amennyi lehet. valószínü 5-6 hetes nagyságú és valami aprócska szívhang már lehet, ha elhalt akkor 2 hét múlva megtudod, vagy közben meg jön a mensid. de ne aggódj, pl a túl sok stress korai vetéléshez vezet. pláne hogy ezen agyalsz.

max 8-9 hetes lehetsz. de lehet a peteérésed késett és csak október végefelé tapadt meg. ha szept 24-én volt az utcsó vérzésed akkor ha pontos ciklusod volt akkor okt 8 akörül volt peteérésed ami kb okt 22- körülre ágyazódott be teljesen. így az orvos pontosan annyinak látja amennyi lehet. valószínü 5-6 hetes nagyságú és valami aprócska szívhang már lehet, ha elhalt akkor 2 hét múlva megtudod, vagy közben meg jön a mensid. de ne aggódj, pl a túl sok stress korai vetéléshez vezet. pláne hogy ezen agyalsz.
Én nem értem a dolgot, mert nekem szept 10-én volt meg utoljára, és én 12 hetes vagyok. Lehet, hogy sokkal késõbb volt peteérésed.
Nekem szept.20.-án volt utoljára a vérzésem.11.10-én 13*10-es petezsáknál 5 hetes terhes voltam, majd rá 2 hétre/11.26-án/ 8 hetesnek megfelelõ volt a terhességem.Ami azt jelent 2 hét alatt 3 htet nõtt.Ráadásul már 10 hetesnek kéne lennem.De csak 9 hetes vagyok.Bár én azt is tudom hogy késõbb fogant a baba.Ne izgulj.Ja és én is véreztem 5 hetesen, de én kaptam rá utrogestant/sárgatesthormont/ attól elmúlt rögtön, még mindíg használom.És feküdnöm kellett.Ne izgulj!!!!!
A harmadik válaszoló vagyok. Nagyon nagyon sajnálom, nem is tudom, mit lehetne ilyenkor mondani. Bár nem ismerlek mélyen együttérzek veled, és nagyon utálom, hogy a második verzió volt a helyes.
szia, nem biztos, hogy baj van, nyugodj meg, az idegesség nem jó! Terhesvitamint nem ajánlott a doki? Magnéziumot a görcsökre? Én az elevitet csak ajánlani tudom, az elején nagyon sokat számít a babának! (van más terhesvitamin is, a gyógyszertárakban utána tudsz nézni) Drukkolok Nektek!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat remélem alaptalanul aggódom ! Csak 2 hét mulva fogok megnyugodni a következõ ultrahangon.
A kérdező hozzászólása: Sziasztok ! Sajnos igaz volt amit gondoltam és elhalt a babám Tegnap este elvetéltem borzalmas volt a végén korház. De nem adom fel !!!

5-6 hetes terhességet állapítottak me ma nálam petezsák 1cm szikhólyag 1, 9 mm. Ugye lesz ebből baba?

Két hét múlva kell visszamennem. Utolsó menszi alapján már betöltöttem a 6 hetet, de kés?bb volt pé-m kb 16-17. napon. Sokakat olvastam, hogy 6 hetesen már volt szívhang is ezért aggódom, hogy nekem miért ilyen kicsike a drágám.

Legjobb válasz: Ne aggódjál feleslegesen, mert nem tesz jót komolyan. Nem mindenkinél van 6 hetesen már szívhang. Ez sok mindentõl függ, a ciklus hosszától a megtermékenyülés pontos idejétõl. Tehát két hét és minden rendben lesz látni fogod a picit és ne aggódj ilyenkor még semmi sem biztos!

Ne aggódjál feleslegesen, mert nem tesz jót komolyan. Nem mindenkinél van 6 hetesen már szívhang. Ez sok mindentõl függ, a ciklus hosszától a megtermékenyülés pontos idejétõl. Tehát két hét és minden rendben lesz látni fogod a picit és ne aggódj ilyenkor még semmi sem biztos!
Nekem 8 hetesen láttak elõször szívhangot, ma 2 hetes a kislányom! :D Ne izgulj, mire legközelebb mész, már lesz szívhang is! Boldog és izgalmaktól mentes babavárást Neked!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a biztatást! Remélem tényleg így lesz. Csak bíztam benne, hogy már legalább embriót látni fog.
Ne aggódj! Nekem a mensi szerinti 6. héten csak megvastagodott méhnyálkahártyát látott, egy hétre rá 13x9 mm-es petezsákot. Szívhang csak amikor két hét múlva visszamentem, a 8. hét végén volt. Nem aggódtam, mert a teszt pozitív volt, és nem minden nõ szervezete egyforma. 21h kismama

5-6 hetes terhességet állapítottak meg nálam, a petezsákom 12mm-es, de embriót sajnos nem láttak még benne. Lehet, hogy nem is lesz, ekkora petezsákban kellene már lennie valaminek. Mi lesz?

Nagyon szomorú vagyok.

Legjobb válasz: Szia. Hát sajnos,valószi´nü,ha eddig nem láttak benne embriót,akkor már nem lessz.Sajnálom.Nálam 6 hetesen már látszott a kis pulzálás.Ne keseredj el.Mindennek megvan az oka.Tudom,én ezt most könnyen mondom.

Szia. Hát sajnos, valószi´nü, ha eddig nem láttak benne embriót, akkor már nem lessz.Sajnálom.Nálam 6 hetesen már látszott a kis pulzálás.Ne keseredj el.Mindennek megvan az oka.Tudom, én ezt most könnyen mondom.
Azonnal nyugodj, meg és ne parázz!!!! Én 6 hetesen voltam elõször, 16 mm-es volt a petezsák, és majd csak a 10. héten kellett visszamenni, ahol már láttuk, a szívverését is. Ha az orvos nem mondta, hogy szabálytalan alakú, akkor nincs gond, csak még a picikéd nem láttszik, mert olyan kicsi. Nincs gond, legközelebb már látni fogod. Gratulálok! 16 hetes kismama
En is 5 hetesen mentem elszor, es nekem sem latott mast csak a petezsakot. Nekem 5 het mulva kellett visszamennem, ugyhogy gondolhatod kicsit ideges voltam, de meg sem fordult a fejemben, h vmi baj is lehet, neked sem szabad, mindne rendben lesz, es Te mar 2 het mulva tudni fogod. Nagyon boldog babavarast kivanok
Nyugi! Amikor elõször voltam dokinál, én is 5 hetes voltam, és nálam is pontosan 12 mm volt a petezsák! :) 2 hét múlva volt szívhang is. Gratulálok! 11 hetes kismama
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen, hogy válaszoltatok, egy kicsit sikerült megnyugodom.2 hét múlva kell visszamennem, remélem jó híreket kapok, örõmteli babavárást mindenkinek!
Huhh! Jól megijesztett az elsõ válaszoló még engem is! Nyugodj meg! Én 6 hetesen voltam elõször, és az én dokim is csak a petezsákot látta, benne semmit!! 2 hét múlva már láttuk a szívverését is! Csak pozitívan, és meglátod semmi baj sem lesz! Szorítok!
SEMMI okod szomorúságra!!! Nekem is 7 hetesen még csak a petezsák látszott! Ott lesz az a babuci, nyugi :) ))
Hat hetes terhesség esetén legtöbb esetben csak a petezsák látszik. Várj türelemmel, ha az orvos nem mondta, hogy ez baj, akkor nincs baj. Nekem sem látszott.
Én is 6 hetesen mentem elõször és akkor még nekem is csak petezsák látszott ami 25 mm-es volt, és csak a 8 hetesen látszott a szivverése es az embrio, ugyhogy nyugodj meg nem vagyunk egyformak. 20 hetes kismami
Szerintem se add még fel!!!! Amikor a múltkor voltam uhn akkor ott egy nõnek azt mondtaák, hogy 5-6 hetes terhesség de még nem látszik az embrió.. 2 hét és látszani fog! ;)
Nekem is 5hetes volt a terhesség amikor elmentem orvoshoz, de nekem is csak a petezsák látszott még(6mm), szerintem pedig ne keseredj el, mert változó, hogy kinek mikor mit látnak már a dokik ilyen kicsi terhességnél...Szerintem igenis van remény.....32hetes kismama
Tudom régi kérdés de mi újság azóta?

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!