Találatok a következő kifejezésre: 5-10 perces utána (4 db)

Lehetséges, hogy a túl sok sex miatt (gondoldok itt egymás utáni 5 menetre kb 5-10 perces pihikkel) beggyullad?

A n?gyógyászom az ünnepekre való tekintettel nem hajlandó ilyen problémával fogadni. 3 nappal ezelött kezd?dött:S és elég kellemetlen, mégmindig felvan dagadva..kicsitt :S

Legjobb válasz: kidörzsölödött

kidörzsölödött
a kidörzsöléstõl fertõzésed is lehet. kidörzsölõdik, így nagyon könnyen begyulladhat egy egészen kevés kis baktériumtól is. de neked valszeg csak bevan gyulladva, hacsak dagadás van.vegyél kamillás ülõfürdõt, az segít.
Igen, lehetséges. Nálunk is volt ilyen. Pár nap, és rendbe jön ha minden igaz.
Igen, ez vizelettartási pobléma. Urológus tud segíteni, nyugodtan mondd el neki, mi a panaszod. Jobbulást!
nem feltétlenül vizelettartási prob. az lehet idegességnél vagy sietsz és nem tud ürülni a húgyhólyag , majd mikor megnyugszol akkor elernyed és ettõl lehet az.

5-10 perces gőzfürdő, utána langyos tusolás ugye nem árthat a babának?

Kismama újságokban olvastam, hogy a g?zfürd? jó hatással van a kismamára. (12 hetes voltam akkor)

Legjobb válasz: Alapvetõen a meleg nem jó, mert tágítja az ereket és ettõl leválhat a lepény. De a gõzfürdõrõl nem hallottam. Ha azt írták, akkor biztos jó..

Alapvetõen a meleg nem jó, mert tágítja az ereket és ettõl leválhat a lepény. De a gõzfürdõrõl nem hallottam. Ha azt írták, akkor biztos jó..
Valószínû, hogy nem ártottál a babának. Én ellene vagyok minden ilyen dolognak , mint még szolárium, szauna.Terhesség elõtt jártam persze, nem rendszeresen. Én is olvastam olyat hogyha terhesség elõtt is járt a kismama akkor nyugodtan járjon (mértékkel), nem lesz gond.Az orvosom azonban egyiket sem javasolta egyrészt a meleg miatt.Meg még sok más miatt. Szerintem nincs még teljesen kimutatava ezek káros, vagy jótékony hatása. Ezért nem egyértelmû rá a válasz. Mindenesetre, ha a 9 hónap alatt kihagyod, azzal nem ártassz a picinek. És ez a biztos.


Mennyit illene adni egy orrmandula műtétért egy orvosnak? 10 perces műtét. Előtte, vagy utána adjam át.2, 5 éves a fiam.

Legjobb válasz: Ha nem magánorvos, semennyit szerintem. Õ ezért kapja fizetését. De ezt neked kell tudnod. Engem is operáltak többször is, egyszer sem adtam.

Ha nem magánorvos, semennyit szerintem. Õ ezért kapja fizetését. De ezt neked kell tudnod. Engem is operáltak többször is, egyszer sem adtam.
Mi adtunk neki 10ezret.....szerintem bõven elég!
Talán elõtte adnám neki a pénzt.
Semennyit. Költsd inkább a gyerekre.
Szia! Én ezzel a pénz kérdéssel mindig bajban vagyok, nem tudom mennyi az annyi, így amikor kivették a kisfiam manduláját kapott a doktornõ egy drága bonbont, és egy dobozos orchideát, írtam mellé egy szép lapot.Nagyon örült neki. Férfinak valamilyen itókát vennék, max.2-3 ezer forint értékben, mi a kontrollkor adtuk oda, nagyon elérzékenyült a doktornõ, zavarban volt...
Én semennyit nem adnék. Mikor szültem kapott az orvos is, szülésznõ is pénzt, ezt leszámítva soha senkinek nem adok pluszba, a munkájukat végzik.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!