Találatok a következő kifejezésre: 5-én kell megjöjjön, (3 db)

Még soká (5-én) kell, hogy megjöjjön, de nagyon fáj a hasam alja, mitől?

closty-t szedek és próbálkozunk 2 naponta (szóval ebbe a hónapba már 5-6 x szeretkeztünk)lehetek terhes vagy mi a gond?

Legjobb válasz: Szia! Ezt nem nagyon értem. Ha 5-én jön meg akkor van ha jól számolom kb. 18 napod...???? Lehet hogy a peteérés kezdõdik, és a clostytól érzékenyebbek a petefészkeid.

Szia! Ezt nem nagyon értem. Ha 5-én jön meg akkor van ha jól számolom kb. 18 napod...???? Lehet hogy a peteérés kezdõdik, és a clostytól érzékenyebbek a petefészkeid.
Terhességtõl még nem fájhat, hiszen még csak a középidõnél vagy.Talán az ovulácitól, de nem vagyok benne biztos.

5-én kell hogy megjöjjön, viszont furcsa, enyhe szúrkálás fájást érzek, mint menszi előtt. Mitől érzem ezt a fura érzést? Lehet sikerült a baba?

szedem a clostybegyt és palástfüvet meg egyéb más teát is iszom.5.-én kell hogy megjöjjön viszont furcsa enyhe szúrkálás fájást érzek mint menszi el?tt.(mindig rendesen megjön.)mit?l lehet?többször szeretkeztünk azóta a férjrmmel lehet sikerült a baba?

Legjobb válasz: Február 5.én? Mert az még nagyon messze van, még csak ez után fogsz ovulálni. Ha meg január 5én, akkor tesztelj, már kimutatja! Ha meg 15én akkor várjál még egy hetet a teszteléssel.

Február 5.én? Mert az még nagyon messze van, még csak ez után fogsz ovulálni. Ha meg január 5én, akkor tesztelj, már kimutatja! Ha meg 15én akkor várjál még egy hetet a teszteléssel.
Nekem ha nincs folyásom akkor szokott megjönni! Várj egy kicsit aztán ha nem jön meg, tesztelj!
A kérdező hozzászólása: Még a prolaktin szinten túl magas (810), amíg nem megy le addig nem igen tudok teherbeesni, így emiatt félek, hogy valami gyulladás miatt van.
Hát biztos azért van ez, mert meg fog jönni. Nekem is szokta elõre jelezni.
A kérdező hozzászólása: Akkor viszont korábban fog megjönni, mert mensi elõtt 1-2 nappal szoktam érzékeny lenni e téren. Köszönöm a válaszokat.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!