Találatok a következő kifejezésre: 5 nappal nem várt menzi előtt, (2 db)

Nem várt menzi előtt 1-2 nappal, délután negatívat teszteltem 25-össel. Azóta sem jött meg, 5 napja késik. Rosszkor vagy rosszal tesztelhettem?

Intimed Dipstick hCG Quick Test el teszteltem. Dm-ben kapható, kb. 300-400 ft-ért.

Legjobb válasz: Azóta nem is teszteltél?Most kellene egy teszt és az már biztos mutatna valamit!

Azóta nem is teszteltél?Most kellene egy teszt és az már biztos mutatna valamit!
én is így jártam többször. Megjött végül csak késéssel!
A kérdező hozzászólása: Nem, azóta nem teszteltem. Akkor vettem egyet, aztán jött a húsvét elõtti rohanás, teljesen el is felejtettem. Csak ma jutott eszembe, hogy már csütörtökön meg kellett volna ( na jó NEM kellett volna) megjönnie, és ma olyan erõs émelygés tört rám reggel és egész délelõtt hogy azt hittem kihányok mindent de végül csak maradt az erõs émelygés. Csak arra lettem volna kiváncsi hogy az a pár 100, - Ft-os teszt mennyire megbízható? Mert eléggé lelombozott az a negatív amit mutatott akkor. Hát mindenesetre holnap veszek egyet ha addig nem lesz semmi és kedden reggel ellövöm. Csak szorítsatok mert nagyon-nagyon nagy szükségem van rá. Már nagyon régóta vágyunk egy kisbabára.
1 vagyok! Holnap mindenképp csinálj vegyél egy tesztet! Nem baj hogy olcsó! Én volt hogy vaterás 65 forintos teszttel teszteltem és azt mutatta amit kellett!Én még szerencsére sose akadtam rá hibás tesztre! Mindenképp tesztelj és írd meg hogy mi az eredmény! Drukkolok!
2-es vagyok. Ja, ha azóta nem teszteltél akkor hajrá, most már tuti kimutatja, ha baba van! Nekem 3nap késés után hatalmas pozi lett a 25-ös olcsó teszt. A dokim azt mondta mindegy milyet veszek, ezek nem tévednek menzi kimaradása után...
A kérdező hozzászólása: Oké köszi mindkettõtöknek!!!!
A kérdező hozzászólása: Teszteltem negatívat. Sajnos... :-(
Menzesz elõtt, délután teljesen felesleges tesztelni. akkor kell, ha már kimarad és reggel, elsõ vizeltbõl!

5 nappal a nem várt menzi előtt, lehet tesztet csinálni?

Szertném már biztosan tudni, bár még lehet, hogy korrai. Jelek: ciciviszketés, alhassi puffadás. Tegnap pédáil annira hányingerem volta savanyúkáposzta illatától, hogy egész testemben remegtem t?le. Viszont van egy kis fehérfolyásom, ami inkább s?r?bb állagú. Szerintetek, ha veszek Clearblue digitális teszt már kimutatja, ha van valami?

Legjobb válasz: Szerintem még felesleges pénzkidobás,de hátha neked beválik.Én nem is tesztelgetnék a kimaradt mensiig,mert utána meg azon izgulnak az emberek,hogy akkor mégsincs,és akkor mi lesz. De ez csak az én véleményem.Az elõjelek bíztatóak.

Szerintem még felesleges pénzkidobás, de hátha neked beválik.Én nem is tesztelgetnék a kimaradt mensiig, mert utána meg azon izgulnak az emberek, hogy akkor mégsincs, és akkor mi lesz. De ez csak az én véleményem.Az elõjelek bíztatóak.
Ilyen kérdés szinte naponta van. Szerintem teljesen felesleges. A teszt csak az elmaradt menstruáció után mutat biztosat, sõt, néha az is csalóka. Persze vannak olyan tesztek, amik korábban is kimutathatják, de ezek az eredmények sokszor tévesek. Amúgy sem tudom, mi múlik már azon a pár napon, jövõ héten ilyenkorra már biztosan tudni fogod. Sok sikert!
Szia!! Szerintem is várd meg a mensi napját! Tudom, milyen érzés, én most nyakig vagyok benne! Olyannyira, hogy 1 hete késik, és a napján, utána nap, és 3 napra rá még - volt a teszt! Párom is mondta, és olvastam is, hogy nem mindig mutat a teszt reális eredményt a korai terhességnél...:( A tüneteid jók!!!! ez bíztató!!! Drukkolok neked! Megírod, hogy döntöttél?
Várd meg a mensit. :) Nekem még 6 napom van, én is tiszta ideg vagyok, de ki kell várni. :)
A kérdező hozzászólása: Nagyon köszönöm a válaszokat. Egy picit úgy vagyok vele, hogy megvszem az olcsóbb tesztet ma, és ha negatív lesz akkor legalább nem fogok parázni, hogy most van-e, vagy nincs, ha peddig pozi akkor külön öröm. De így ha nem jön meg a menzi akkor még mindig vehetek egy drágább tesztet, hátha.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!