Találatok a következő kifejezésre: 5 nappal mensi előtt (47 db)

A kérdező hozzászólása: mamár inkább vizes krémes folyásom van, a melleim joval nagyobbak és sokal több ér látszik rjatuk
Megkérlek nagyon szépen ne nyuljál fel magadnak, nem jó.Várj legalább amig késik pár napot a menszid, és ha késett akkor tesztelj, nekem 6 nap késésnél volt pozitiv, remélem neked is az lesz.Türelem.
Elõzõ válaszolóval nem értek egyet. A pénisz is benned jár, döfköd is, mégsem lesz tõle semmi bajod. ha tiszta kézzel óvatosan tapogatod a méhnyakadat SEMMI BAJOD NEM LESZ TÕLE. A kérdésre a válasz: nem tudom. Ilyenkor még bármi lehet.
Szerintem nem lesz baba ha lent van és nyitott. De ki tudja remélem tévedek.
Nagyon sok bacit tudsz felvinni azzal hogy fel nyulsz magadnak.Miért nem esik szo soha arrol hogy a nök saját magukat vizsgálgassák.A nödoki sem ugy nyul fel neked hogy megmossa a kezét és kész is, hanem egyhasználatos sterilizált kesztyüt használ.
Sajnos a vizes folyás is mensit jelez, nem csak a méhszáj. :(

5 nappal mensi előtt kis barna folt a fehérneműmön mit jelent? (Soha nem volt még ilyen)

Legjobb válasz: beágyazodás, vagy a meleg idö miatt elöbb fog megjönni, és pecsételés.. terhes lehetsz? 32

beágyazodás, vagy a meleg idö miatt elöbb fog megjönni, és pecsételés.. terhes lehetsz? 32
Teljesen igy volt nekem is és megjött. :( De Neked ne igy legyen :)
A kérdező hozzászólása: Akkor nekem is biztos meg fog!De akkor mitõl volt ez a kis barna folt?
A kérdező hozzászólása: Remélem!Több mint 1 éve próbálkozunk már!De jó lenne!Egész nap görcsölt a hasam mint meg akarna jönni és a derekam is fáj, meg a mellem egy kicsit!De nem szokott elõbb megjönni, inkább késik álltalában!

Ma van a mensi napja a hőm 37 re be állt 5 nappal ez előtt és meg se mozdul tegnap csináltam egy tesztet neg. Lett, késni nem sokott persze a mai nap még nem múlt el. Reménykedhetek?

Enyhe görcseim vannak és a jobb petefészkem szurkál vagyis inkább nyilaló fájdalom amit érzek a mellem csak ma kezdett feszülni de általába már a mensi el?tt egy héttel érzékeny szokott lenni.Lehet hogy csak késne?

Legjobb válasz: Én ugy tudom, hogy az nem jó ha a petefészek szurkál, a terhessénél a méhnek kellene, és nem szabadna görcsölnöd, inkább a mindjárt megjön érzés, ami inkább hasfeszülésseljár.. Üdv: 6 hetes kimama

Én ugy tudom, hogy az nem jó ha a petefészek szurkál, a terhessénél a méhnek kellene, és nem szabadna görcsölnöd, inkább a mindjárt megjön érzés, ami inkább hasfeszülésseljár.. Üdv: 6 hetes kimama

Mensi előtt 4-5 nappal 25-ös teszt már kimutatja, ha baba van? Volt valaki aki ilyen teszttel mensi előtt pozitívat tesztelt?

Legjobb válasz: Szia!szerintem ez egyén függõ,sok olyat olvasok itt,hogy már a nemvárt napja elõtt + lett a teszt,én vehettem akármilyen érzékenyet,az elsõ babámnál a nemvárt utáni 4.,most a 2 terhességemnél pedig csak a nemvárt utáni 5.nap lett + a teszt.miden nap teszteltem,mert nagyon vártuk,de csumára negatív volt addig minden teszt,és totál elkeseredtem.aztá azokon a bizonyos reggeleken meg éppen hogy csak lepisiltem,már el is ugrott a 2 csík,nem kellett hozzá 15 másodperc.sok szerencsét

Szia!szerintem ez egyén függõ, sok olyat olvasok itt, hogy már a nemvárt napja elõtt + lett a teszt, én vehettem akármilyen érzékenyet, az elsõ babámnál a nemvárt utáni 4., most a 2 terhességemnél pedig csak a nemvárt utáni 5.nap lett + a teszt.miden nap teszteltem, mert nagyon vártuk, de csumára negatív volt addig minden teszt, és totál elkeseredtem.aztá azokon a bizonyos reggeleken meg éppen hogy csak lepisiltem, már el is ugrott a 2 csík, nem kellett hozzá 15 másodperc.sok szerencsét
Mi lett végül??
8. vagyok Ugyanúgy voltam, mint te. A derekam fájt de rettenetesen, és a hasam görcsölgetett, mintha meg akart volna jönni. De éreztem, hogy baba!!! Nagyjából, most vagyok 5 hetes, tegnap óta érzékenyek csak a mellbimbóim, és a kávé szagától rettenetesen érzem magam.
Nekem 5 nappal korábban lett pozi, de ez egyénfüggõ! Ovu után 12.napon érdemes próbálkozni a tesztel!
Nekem a peteérés után 9-ik (!) napon a 25-ös teszt már mutatta. Ezen nagyon el voltam teljesen képedve, mert elszámoltuk magunkat, és a 25-ik ciklusnapomon volt peteérés, és természetesen késett, és amikor "elméletileg" a nemvártnál voltam akkor már látszott a csík, és a dokinál voltam a szerintem 5hetes terhességgel, amikor még csak 4hetes volt....
A kérdező hozzászólása: Ja és én is szorítok mindenkinek, aki babát szeretne!!!
A kérdező hozzászólása: Mindenkinek köszönöm a választ és a drukkot! Már van 2 kislányunk, de szeretnénk még egy babát (férjem fõleg egy kisfiút). 8. válaszoló neked voltak valamilyen tüneteid, ill. szól azoknak is a kérdés, akik nemvárt elõtt teszteltek. Nekem a derekam akar leszakadni már vagy 4 napja és feszül a hasam alja, néha görcsöl, mintha meg akarna jönni, de mellfeszülés és egyéb tünet nincs. Vajon összejött a baba?
Szia! Nekem a nemvárt elõtt 3-4 nappal volt pozitív esti vizeletbõl. szurkolók minden leendõ anyukának! Kitartás!! egy 10 hkm
Én múlt héten nem várt elõtt 4 nappal teszteltem +at, 25ös teszttel. Tuti biztos voltam benne, hogy baba van!!! Azóta sem jött meg:) :) Dokihoz januárban megyek, remélem rendben lesz minden! Nektek drukkolok, írd meg, hogy mi lett az eredmény!!!
Tudom, hogy rossz. Mi már 10. hónapja próbálkozunk a babával és csak nem akar jönni. A 10 hónapból 4-szer késett. volt olyan, hogy 6 napot is, az amúgy hajszálpontos ciklusom. Direkt nem teszteltem, mert nem akarom tudni, hogy terhes voltam-e. De olyan jó lenne már végre újra anyukává válni! Nekem már van egy fiam, úgyhogy legalább annyit biztosan tudok, hogy nem lehetetlen. Nagyon szorítok nektek is!
A kérdező hozzászólása: 3. válaszoló van igazság abban, amit írsz, lehet várok még, de olyan nehéz.
A kérdező hozzászólása: Utolsó alatt a 2. válaszolót értettem.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm, utolsó én is szorítok nektek! Úgy tesztelnék már, de azt sem akarom, hogy értelmetlenül ellõjek egy tesztet. Várok még válaszokat!
Kimutathatja, de: 1. Korántsem biztos, hogy gyerek is lesz belõle. Attól még, hogy lesz egy pozitív teszted, nem biztos, hogy nem jön meg a menstruációd és ezzel együtt nem megy el a baba. Szinte minden nõnél elõfordul legalább élete során legalább egyszer, hogy úgy volt terhes, hogy nem is tudott róla. Egyszerûen csak késett vagy a szokásosnál picit erõsebb volt a vérzés. Mire tesztelt volna, a baba már nem volt sehol. 2. Egy mensi elõtt 4-5 nappal elvégzett teszt hiába negatív, attól még simán lehetsz terhes. Szóval igen, mutathat pozitívat, de igazából nem jelent semmit.
Szerintem még nem.én is nagyon szeretnék már babat nagyon és alig várom hogy pozi legyen.Szorítok:)
A kérdező hozzászólása: Köszi az érdeklõdést, 2 nappal hamarabb megjött az a fránya nemvárt. Szóval próbálkozunk tovább!
Majd mensi után tesztelj 5 nappal
Várd meg amíg késik! Aztán tesztelj! Túl korán volt még a tesztnek!
Valóban túl hamar csináltad meg. Leghamarabb a várható menstruáció elsõ napján, ha nem jön meg, de akkor is reggel az elsõ vizeletbõl, hogy elég koncentrált legyen. És ha még akkor is negatív és mégsem jön meg pár nap múlva meg lehet ismételni, és akkor már pontos eredményt mutat.
Én a mensi elõtt két nappal délután teszteltem, és már az is + lett, majd a mensi kimaradása utáni nap is teszteltem az is + lett. Ezek után döntsd el, mikor csinálod a köv. tesztet!
szerintem várj még , lehet most ágyazódik a kicsikéd! Vegyél qupidót az a legérzékenyebb teszt viszot borsos az ára 1500 1900 között mozog!Tudom könnyû mondani de légy türelemes!

Jóstesztként használt coraxos ovutesztem két csíkos 4-et is csináltam belőle, de az One stepes ovutesztek nem mutatnak semmit! Mensi előtt vagyok 5 nappal, reménykedhetek hogy terhes vagyok?

Legjobb válasz: Hát nekem mensi elõtt 5 nappal egy noname vaterás ovuteszt olyan erõs lett,hogy szinte leugrott a csíkról! De ez nem jelenti,hogy nincs baba, de azt sem,hogy van! Nem mindenkinek válik be a jósteszt sem!

Hát nekem mensi elõtt 5 nappal egy noname vaterás ovuteszt olyan erõs lett, hogy szinte leugrott a csíkról! De ez nem jelenti, hogy nincs baba, de azt sem, hogy van! Nem mindenkinek válik be a jósteszt sem!
A kérdező hozzászólása: én is meglepõdnék a ciklus 10.napján voltunk együtt de peteérésem a 13-14.nap körül van a ciklusaim hossza 28-29 nap tehát csak egy kitartó spermiumba reménykedhetek:)
Elsõ vagyok! Hát a remény hal meg utoljára, de azért ne nagyon éld bele magad! De jön a következõ hónap. Ja, nem egyértelmû visszaolvasva a válaszom. Nekem babát jelzett az erõs ovuteszt!:) )
A kérdező hozzászólása: Köszönöm!Jól írtad le! Gondoltam , hogy a babát jelezte a teszt gratulálok hozzá!:)
A coraxos ovuteszt sokkal érzékenyebb a többinél..sokkal..

Ha (mensi előtt 5 nappal) tüneteim vannak -tehát a testem már tudja - akkor a tesztnek is ki kell mutatnia, nem?

Úgy értem,hogy ha vannak tüneteim azt ugyanaz a hcg okozza,ami a teszteken is kimutatható,jól gondolom?

Legjobb válasz: Magának a mensis tünetnek szerintem ahhoz van köze, hogy a szervezet még emlékezik! Tehát nem a hcg-tõl vannak a tünetek! De még ha attól is lennének, mensi elõtt 5 nappal még olyan kicsi a szintje, hogy nem nagyon mutatják ki a tesztek!

Magának a mensis tünetnek szerintem ahhoz van köze, hogy a szervezet még emlékezik! Tehát nem a hcg-tõl vannak a tünetek! De még ha attól is lennének, mensi elõtt 5 nappal még olyan kicsi a szintje, hogy nem nagyon mutatják ki a tesztek!
Általában a nem várt menzi napján mutatják ki a tesztek a terhességet leghamarabb. Mondjuk nekem már 5 napja késett a menzim, mikor kimutatta, de én kivétel vagyok! :)
Sziasztok:) Na erre én cáfolok rá egy picit mert elõzõnek is igaza van mennyire külömbözünk:) Nekem majd 15 kéne jönnie de volt már 31 napos a ciklusom is szóval õ dönti el mikor akar átverni:) ) De ebbe a hónapba én vertem át a menszimet rendesen:) Tegnap óta fura érzésem van titokzatos öröm majd ki ugrok a börömbõl ki tudja miért:) és szurkál a méhem rendesen ami máskor is volt már de mégse volt baba:) Ma reggel nem bírtam ki és teszteltem mondván hm.. van még eggy:) ) És csoda csoda csoda halvány pozi:) Tudom ez még semmi tehát nem is várok gratulációt de függ attól hogy mikor volt peteérésed ha hamarabb akkor már a nem várt elõtt is 5-6 nappal ki mutatja a teszt Ha késõbb volt akkor van az mint elõttem szolónak hogy késõbb jelzi a manót:) ) Békés Boldog Karácsonyi ünnepeket mindenkinek:) )
elméletileg lehet, de ne feletsd el mindenkinél másképp vannak a dolgok, van akinél nincsenek is tünetek van akinél hiába van tünet mégsem terhes.
A kérdező hozzászólása: Értem, tehát lehet, hogy van hcg, csak az nem mindegy, hogy mennyi. Hogy elég-e ahoz, hogy a teszt is érzékelje, vagy sem. Köszönöm a válaszokat!

Ha (nem várt) mensi előtt 3 nappal a 36. 9-es (magasnak számít) hő leugrik másnapra 36.5-re, aztán újra fel 37.5-re, az természetes, vagy nagy eséllyel terhesség?

Természetes reggeli h?m 36.0, peteéréskor 36.5 volt, és ma reggel hirtelen nagyon felugrott, pedig úgy tudom, mensi el?tt hirtelen leugrania kéne.

Legjobb válasz: így van mensi elõtt leugrania kellene. Lehet babás vagy. Drukkolok, tesztelj, ha kimarad a mensid!

így van mensi elõtt leugrania kellene. Lehet babás vagy. Drukkolok, tesztelj, ha kimarad a mensid!
a mensi napján ha nem sikerül teherbe esni akkor leesik a hö
Túl nagy a szórás a hõdben, szerintem valamit nem csinálsz jól. Mindig reggel méred? Mindig ugyanott? Ha digitálissal méred, legalább 5 percig mérd. 36, 0 nagyon kevés. Viszont simán lehetsz babás az általad említett hõddel. Viszont 15 tized fok differencia nagyon sok.
A kérdező hozzászólása: Igen, mindig reggel és mindig ugyanott (hüvelyben), és kb ugyanakkor, nem percre pontosan, de 1 órán belül. A normális hõm mindig alacsonyabb volt, mint a többieknek, olyan 35.8-35.9, meg is lepõdtem, hogy annál magasabb. Nem tudom mit rontok el, lehet, hogy akkor nálam nem mûködik... Viszont a babásság mellett szól, hogy vannak egyéb tüneteim, legbiztosabb pár csepp elõtej, bár nem tudom, akkor a teszt miért negatív, és még a mensim se marad el, így most teljes idegbaj az egész:S
A kérdező hozzászólása: Ja, és régi higanyossal mérem, legalább negyed órán át.
Szia.Bocsika, de nem nagyon értelek egyszer azt írod, hogy van még 3 nap a mensidig aztán azt, hogy nem marad el... Ha valóban van elõtejed, akkor szerintem egyértelmû, de ne szaladgálj nõdokihoz még várj legalább egy hetet mert látni semmit sem fog.A lázmérõdet foggd meg és tedd el a fiók mélyére hagyj magadnak egy kicsi idõt.
A kérdező hozzászólása: Igen, kissé érthetetlen lett a kérdés, nem tudtam jobban megfogalmazni. Ma, vagy még talán holnap kéne megjönnie. 3-án 36, 9 volt (3 nappal mensi elõtt) 4-én lement 36, 5-re 5-én 37, 5 és ma meg 36, 6, de 2 órával hamarabb mértem, hamarabb kellett kelni sajna:S idõben (de már felkelve) újból 37.. Mensinek se híre, se hamva:)
A kérdező hozzászólása: nem lehetek. bocsi az elirásért.
Az, hogy leesett a hõd még semmit se jelent!Ha csak ilyen rövid volt, akkor csinálj 1 tesztet, az a biztos!Lehet mégis terhes vagy!
A kérdező hozzászólása: Köszi a választ! De a hõm ma reggel is csak 36.1 volt, és ma tartok a 4. napon. De bizom benne hogy mégis csak baba lehet, csinálok egy tesztet.:)

Nem várt mensi előtt 5 nappal pár csepp vérzésem volt, majd 1 napig barnáztam. Azóta eltelt 10 nap, mensi nem jött meg, viszont a derekam mindennap fájdogál, olyan mindjárt megjön érzésem van. Lehetek terhes? Vagy ne is reménykedjek?

Csináltam tesztet, háromszor is, mindhárom negatív lett:(

Legjobb válasz: Orvoshoz kell menni, lehet akar ciszta miatt is, hogy nem jott meg idaig. Biztos vagyok benne, hogy csinal majd neked hasi UH-ot, hogy megnezze mi van odabenn.

Orvoshoz kell menni, lehet akar ciszta miatt is, hogy nem jott meg idaig. Biztos vagyok benne, hogy csinal majd neked hasi UH-ot, hogy megnezze mi van odabenn.
Elvileg akkor 5 napja késik, igaz? Szerintem menj el végvételre, ne tesztelj és kérd meg nézzék meg van-e hcg a szervezetedben. Az a tuti.
A tesztek nem hazudnak. Valami más miatt lehet, hogy nem jött meg. Szerintem fordulj orvoshoz.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!