Találatok a következő kifejezésre: 5 nappal mensi (231 db)

Szia remélem + lesz megy a drukk..:-))
Szia! Ezt elõre nem tudni, majd ha nem jön meg és csinálsz egy tesztet, kiderül!Nekem sajnos menzi lett, pedig még hányinger is gyötört! Sok szerencsét!Szurkolok neked egy + tesztért!
A kérdező hozzászólása: sajnos igy alakulok:( http://www.ciklus.hu/images/diagramok/782315a661ded60482f469..
A kérdező hozzászólása: sziasztok 26. nap, a öm fenn van, de neg lett a tesztem. korai ? vagy nincs baba..:(
A kérdező hozzászólása: sziasztok kedden tesztelek, de egyre jobban érzem a kis görcsöget, remélem nem jön meg.. nagyon feszül a mellem.. majd irok mi lett. köszi hogy irtatok.
Szia! Kíváncsi vagyok mindenféleképp mi lett veled!Remélem pozit tesztelsz majd!!!!Írd meg kérlek!!! Drukkolok!!!!
Nekem is ilyen volt, baba lett belõle.:) Sok sikert.
A kérdező hozzászólása: köszi szépen kedden tesztelek. ma vagyok a 24. napon.
nincs az az ember aki ezt tudja elõre. nekem a nem várt elõtt 4 nappal voltak tüneteim, 3 nappal elõtte erõs + tesztem volt. drukk neked is! 9hkm
tudod ez 50% menzi elõtt nekem is van hogy ugyan ezek a tünetek vannak.
A kérdező hozzászólása: megjött, nincs baba.
Nekem ha nincs folyásom akkor szokott megjönni! Várj egy kicsit aztán ha nem jön meg, tesztelj!
A kérdező hozzászólása: Még a prolaktin szinten túl magas (810), amíg nem megy le addig nem igen tudok teherbeesni, így emiatt félek, hogy valami gyulladás miatt van.
Hát biztos azért van ez, mert meg fog jönni. Nekem is szokta elõre jelezni.
A kérdező hozzászólása: Akkor viszont korábban fog megjönni, mert mensi elõtt 1-2 nappal szoktam érzékeny lenni e téren. Köszönöm a válaszokat.

Ha már pé után 4-5 nappal mensi-szerű érzéseim vannak, az mit jelent? Baba-projekten vagyunk.

Legjobb válasz: Szerintem semmit sem jelent. Lehet pszichésen is. Biztosat a teszt fog mondani, leghamarabb az együttlét után 14 nappal! :) Drukkkolok!!

Szerintem semmit sem jelent. Lehet pszichésen is. Biztosat a teszt fog mondani, leghamarabb az együttlét után 14 nappal! :) Drukkkolok!!
A kérdező hozzászólása: Ok, köszi! Tudod, ha rosszat nem jelent, nekem már az is jót jelent :)

5 nap mensi késés után rózsaszínes folyás mitől van? Mitől lehet?

5 napja késik a mensim, ma van egy kis rózsaszínes folyásom. Mégis meg fog jönni? a cicim ugyan úgy duzzadt, tegnap a h?m még mindig 37,2 volt. Nem tudom mi lehet?

Legjobb válasz: Lehet megfog jönni csak késik.

Lehet megfog jönni csak késik.
Hacsak nem késõbb volt peteérésed, akkor szerintem érdemes tesztelni, mert a hõ utalhat babára!!! A cicim nekem is ugyan úgy fájt babásan, mint menzi elõtt szokott. Tesztelj mert lehet hogy baba van!!! :D:D
A kérdező hozzászólása: Köszi aranyos vagy.Ma teszteltem de negatív lett. a hõm ma is 37, 1 volt. Elõfordulhat hogy így is van baba. Másnak is volt rózsaszínes vérzése így?De nem úgy vérzek min menseskor, cak akkor van rózsaszínes ha megtörlöm a puncim.
barátnõmnek menszi helyett rózsaszín folyása volt 2 napig és babás volt!tehát van remény!
A kérdező hozzászólása: köszönöm aranyos vagy.
A kérdező hozzászólása: mamár inkább vizes krémes folyásom van, a melleim joval nagyobbak és sokal több ér látszik rjatuk
Megkérlek nagyon szépen ne nyuljál fel magadnak, nem jó.Várj legalább amig késik pár napot a menszid, és ha késett akkor tesztelj, nekem 6 nap késésnél volt pozitiv, remélem neked is az lesz.Türelem.
Elõzõ válaszolóval nem értek egyet. A pénisz is benned jár, döfköd is, mégsem lesz tõle semmi bajod. ha tiszta kézzel óvatosan tapogatod a méhnyakadat SEMMI BAJOD NEM LESZ TÕLE. A kérdésre a válasz: nem tudom. Ilyenkor még bármi lehet.
Szerintem nem lesz baba ha lent van és nyitott. De ki tudja remélem tévedek.
Nagyon sok bacit tudsz felvinni azzal hogy fel nyulsz magadnak.Miért nem esik szo soha arrol hogy a nök saját magukat vizsgálgassák.A nödoki sem ugy nyul fel neked hogy megmossa a kezét és kész is, hanem egyhasználatos sterilizált kesztyüt használ.
Sajnos a vizes folyás is mensit jelez, nem csak a méhszáj. :(

5 nappal mensi előtt kis barna folt a fehérneműmön mit jelent? (Soha nem volt még ilyen)

Legjobb válasz: beágyazodás, vagy a meleg idö miatt elöbb fog megjönni, és pecsételés.. terhes lehetsz? 32

beágyazodás, vagy a meleg idö miatt elöbb fog megjönni, és pecsételés.. terhes lehetsz? 32
Teljesen igy volt nekem is és megjött. :( De Neked ne igy legyen :)
A kérdező hozzászólása: Akkor nekem is biztos meg fog!De akkor mitõl volt ez a kis barna folt?
A kérdező hozzászólása: Remélem!Több mint 1 éve próbálkozunk már!De jó lenne!Egész nap görcsölt a hasam mint meg akarna jönni és a derekam is fáj, meg a mellem egy kicsit!De nem szokott elõbb megjönni, inkább késik álltalában!

Lyndinette 20-at felírt nekem a doki és azt mondta hogy a mensim 5. napján vegyem be az elsőt, viszont mára az 5. napon elmúlt. Mit tegyek?

Legjobb válasz: Szerintem nem baj, hogy elmúlt. Úgy értette, hogy a ciklusod 5. napján. Az elsõ ugye a mensi elsõ napja. Nyugodtan vedd be a gyógyszert mert attól még, hogy már elmúlt, ez a ciklusod 5. napja.

Szerintem nem baj, hogy elmúlt. Úgy értette, hogy a ciklusod 5. napján. Az elsõ ugye a mensi elsõ napja. Nyugodtan vedd be a gyógyszert mert attól még, hogy már elmúlt, ez a ciklusod 5. napja.
A Lyndinette 20-at a menstruáció 1. napján kell bevenni!! Nem is értem...
Utolsó, állítólag vannak orvosok, akik szerint a ciklus 5. napján jobb elkezdeni, de nem tudom, ennek mi értelme van. Ha az elsõ nap kezdi valaki szedni, azonnal véd, mert rögtön leállítja a peteérést, de az 5. napon már nem, úgyhogy tényleg érthetetlen...
Én mondjuk már azon is csodálkozom hogy a menzesz 5. napján kell bevenned. Én symiciát szedek, menzesz 1. napján kell bevenni és azonnali védettséget ad, féléve már szedem semmi mellékhatás. de ezek szerint ezt a gyógyszert 5.napon kell bevenni. Amúgy az ne érdekeljen hogy elmúlt akkor is be kell venni. Nekem votl hogy még meg mindig megvolt erõsen de az elõírt napon ha van ha nincs be kell venni, de errõl sztm okosabb egy nõdokit kérdezni.
Azért szokták a dokik azt mondani, hogy az 5. napon kezdd el, mert ezzel megakadályozható (nagy eséllyel) a pecsételõ vérzés. Hívd fel az orvosod, vagy kérdezd meg a http://www.orvostuakozo.hu oldalon.
Majd mensi után tesztelj 5 nappal
Várd meg amíg késik! Aztán tesztelj! Túl korán volt még a tesztnek!
Valóban túl hamar csináltad meg. Leghamarabb a várható menstruáció elsõ napján, ha nem jön meg, de akkor is reggel az elsõ vizeletbõl, hogy elég koncentrált legyen. És ha még akkor is negatív és mégsem jön meg pár nap múlva meg lehet ismételni, és akkor már pontos eredményt mutat.
Én a mensi elõtt két nappal délután teszteltem, és már az is + lett, majd a mensi kimaradása utáni nap is teszteltem az is + lett. Ezek után döntsd el, mikor csinálod a köv. tesztet!
szerintem várj még , lehet most ágyazódik a kicsikéd! Vegyél qupidót az a legérzékenyebb teszt viszot borsos az ára 1500 1900 között mozog!Tudom könnyû mondani de légy türelemes!

Mensi előtt 4-5 nappal 25-ös teszt már kimutatja, ha baba van? Volt valaki aki ilyen teszttel mensi előtt pozitívat tesztelt?

Legjobb válasz: Szia!szerintem ez egyén függõ,sok olyat olvasok itt,hogy már a nemvárt napja elõtt + lett a teszt,én vehettem akármilyen érzékenyet,az elsõ babámnál a nemvárt utáni 4.,most a 2 terhességemnél pedig csak a nemvárt utáni 5.nap lett + a teszt.miden nap teszteltem,mert nagyon vártuk,de csumára negatív volt addig minden teszt,és totál elkeseredtem.aztá azokon a bizonyos reggeleken meg éppen hogy csak lepisiltem,már el is ugrott a 2 csík,nem kellett hozzá 15 másodperc.sok szerencsét

Szia!szerintem ez egyén függõ, sok olyat olvasok itt, hogy már a nemvárt napja elõtt + lett a teszt, én vehettem akármilyen érzékenyet, az elsõ babámnál a nemvárt utáni 4., most a 2 terhességemnél pedig csak a nemvárt utáni 5.nap lett + a teszt.miden nap teszteltem, mert nagyon vártuk, de csumára negatív volt addig minden teszt, és totál elkeseredtem.aztá azokon a bizonyos reggeleken meg éppen hogy csak lepisiltem, már el is ugrott a 2 csík, nem kellett hozzá 15 másodperc.sok szerencsét
Mi lett végül??
8. vagyok Ugyanúgy voltam, mint te. A derekam fájt de rettenetesen, és a hasam görcsölgetett, mintha meg akart volna jönni. De éreztem, hogy baba!!! Nagyjából, most vagyok 5 hetes, tegnap óta érzékenyek csak a mellbimbóim, és a kávé szagától rettenetesen érzem magam.
Nekem 5 nappal korábban lett pozi, de ez egyénfüggõ! Ovu után 12.napon érdemes próbálkozni a tesztel!
Nekem a peteérés után 9-ik (!) napon a 25-ös teszt már mutatta. Ezen nagyon el voltam teljesen képedve, mert elszámoltuk magunkat, és a 25-ik ciklusnapomon volt peteérés, és természetesen késett, és amikor "elméletileg" a nemvártnál voltam akkor már látszott a csík, és a dokinál voltam a szerintem 5hetes terhességgel, amikor még csak 4hetes volt....
A kérdező hozzászólása: Ja és én is szorítok mindenkinek, aki babát szeretne!!!
A kérdező hozzászólása: Mindenkinek köszönöm a választ és a drukkot! Már van 2 kislányunk, de szeretnénk még egy babát (férjem fõleg egy kisfiút). 8. válaszoló neked voltak valamilyen tüneteid, ill. szól azoknak is a kérdés, akik nemvárt elõtt teszteltek. Nekem a derekam akar leszakadni már vagy 4 napja és feszül a hasam alja, néha görcsöl, mintha meg akarna jönni, de mellfeszülés és egyéb tünet nincs. Vajon összejött a baba?
Szia! Nekem a nemvárt elõtt 3-4 nappal volt pozitív esti vizeletbõl. szurkolók minden leendõ anyukának! Kitartás!! egy 10 hkm
Én múlt héten nem várt elõtt 4 nappal teszteltem +at, 25ös teszttel. Tuti biztos voltam benne, hogy baba van!!! Azóta sem jött meg:) :) Dokihoz januárban megyek, remélem rendben lesz minden! Nektek drukkolok, írd meg, hogy mi lett az eredmény!!!
Tudom, hogy rossz. Mi már 10. hónapja próbálkozunk a babával és csak nem akar jönni. A 10 hónapból 4-szer késett. volt olyan, hogy 6 napot is, az amúgy hajszálpontos ciklusom. Direkt nem teszteltem, mert nem akarom tudni, hogy terhes voltam-e. De olyan jó lenne már végre újra anyukává válni! Nekem már van egy fiam, úgyhogy legalább annyit biztosan tudok, hogy nem lehetetlen. Nagyon szorítok nektek is!
A kérdező hozzászólása: 3. válaszoló van igazság abban, amit írsz, lehet várok még, de olyan nehéz.
A kérdező hozzászólása: Utolsó alatt a 2. válaszolót értettem.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm, utolsó én is szorítok nektek! Úgy tesztelnék már, de azt sem akarom, hogy értelmetlenül ellõjek egy tesztet. Várok még válaszokat!
Kimutathatja, de: 1. Korántsem biztos, hogy gyerek is lesz belõle. Attól még, hogy lesz egy pozitív teszted, nem biztos, hogy nem jön meg a menstruációd és ezzel együtt nem megy el a baba. Szinte minden nõnél elõfordul legalább élete során legalább egyszer, hogy úgy volt terhes, hogy nem is tudott róla. Egyszerûen csak késett vagy a szokásosnál picit erõsebb volt a vérzés. Mire tesztelt volna, a baba már nem volt sehol. 2. Egy mensi elõtt 4-5 nappal elvégzett teszt hiába negatív, attól még simán lehetsz terhes. Szóval igen, mutathat pozitívat, de igazából nem jelent semmit.
Szerintem még nem.én is nagyon szeretnék már babat nagyon és alig várom hogy pozi legyen.Szorítok:)
A kérdező hozzászólása: Köszi az érdeklõdést, 2 nappal hamarabb megjött az a fránya nemvárt. Szóval próbálkozunk tovább!

Ez mi volt? 2, 5 napig volt mensim 34napra, nemi bal oldali gorccsel. Gyengeseg, fekves 2 nap, 2nap semmi, majd 2, 5 nap barnas rozsaszines folyas. Mensi kb 4-5napig szokott tartani. Kesett par napot. Elozo honap 30 volt.

ezt megelozte 2het folyamatos alhasi es baloldali szurka ill enyhe gorcs.mi lehetett? Tesztjeim neg voltak.Ha 5 nap mulva megyek dokihoz,es megis volt valami,akar ciszta.latni fogja?

Legjobb válasz: Hát ez igen lehet ciszta is ha az van akkor látni fogja.

Hát ez igen lehet ciszta is ha az van akkor látni fogja.
A kérdező hozzászólása: eltelt 2het az utolso mensi ota, es ma este ujra fajt a hasam.es rossz a gyomrom is.bar sok stresszhatas er mostanaban, ez kijohet idegesseg miatt is?kov mensiig van meg 14-16 napom.
a stressz is okozhatja, illetve nálam a peteérés idõszaka is ilyen tüneteket produkál, hasfájás, puffadás, rossz közérzet :(
A kérdező hozzászólása: voltam ma dokinal. Van nemi folyasom.mult ciklusban nem nagyon volt de elotte igen.meg most is van.gyulladas miatt.a dokira visszaterve, kulonosebb vizsgalatot nem csinalt, de a panaszaimra annyit mondott h termeszetes dolog.de kerdezem en normalis dolog hogy 2hetig olyan voltam mint a lekvar 5 percenkent le kellett ulnom?
A kérdező hozzászólása: ugy szurt meg gorcsolt, h egyszeruen nem tudtam allni sem.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!