Találatok a következő kifejezésre: 5 napos nem akar (7 db)

5 napos babám egyáltalán nem akarja elfogadni a mellem. Hogy szoktathatnám rá a szopizásra?

A kórházban valószín? hozzászokott a "birkaetet?" cumihoz,pedig ott is mellre tettem els? perct?l, és ha mellre teszem ordít, tolja el.Már minden pózt kipróbáltam.Pedig jó a bimbóm, van tejem. Nagyon kétségbe vagyok esve, segítsetek!

Legjobb válasz: mennyi ideig voltál a kórházban? én szerencsére csak 2 napot. erõltetni kell, ha ordít, akkor is. nálam ez vált be. az elején mi is kínlódtunk a szoptatással, de anyukámnak hála, erõltettük, sokszor mellre tettem a babát, betettem a bimbót a szájába stb. most 16 napos, és csak a mellemrõl hajlandó enni. nem kell neki se cumisüveg, se pohár. kulcsszó: türelem, várd ki. elõbb utóbb úgyis enni fog.

mennyi ideig voltál a kórházban? én szerencsére csak 2 napot. erõltetni kell, ha ordít, akkor is. nálam ez vált be. az elején mi is kínlódtunk a szoptatással, de anyukámnak hála, erõltettük, sokszor mellre tettem a babát, betettem a bimbót a szájába stb. most 16 napos, és csak a mellemrõl hajlandó enni. nem kell neki se cumisüveg, se pohár. kulcsszó: türelem, várd ki. elõbb utóbb úgyis enni fog.
Azt is megpróbálhatod, hogy szopatás elõtt meleg vízzel megmosod a felsõ tested és nem kensz magadra semmiféle dezodort és izzadásgátlót, hogy csak a te illatodat érezze.
Szia! Nálam az vált be, hogy szoptatás elõtt picit megfejtem az éppen aktuális mellem, mivel annyira negtelt, hogy nem tudta bevenni a szájába. Ja, és ne aggódj amiatt, hogy még nem szopik rendesen, meg kell tanulnia ezt a fajta evést, mivel 9 hónapig ezt egészen máshogy csinálta. Az igaz, hogy erõltetni kell, de az lebegjen a szemed elõtt, hogy ezzel a baba is és te is jobban jártok. Kitartás!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! A kitartás meghozta gyümölcsét, a kislányom lassan megtanulta a szopizást!:-)

5 éves Yorkink most lett elõször vemhes. Kb.45 napos terhes és nem akar szinte semmit megenni. Mi lehet vele?

Nagyon sok mindennel próbálkoztam, többféle konzerv, többféle táp. Egy-két falatot fogad el. Egyedül a jutalom falatokat Pl. Kolbászkák eszi meg de abból többet is enne de abba nincs tápanyag. Nagyon aggódom érte. Múlt héten ultrahangon megnézték 3-4 kölyke lesz. Ilyenkor többet kellene ennie. Félek hogy legyengül. Mi lehet vele? Az állatorvosnál annyit mondtak, próbálkozzak több mindennel. De én már nem tudom mivel próbálkozzak.?

Legjobb válasz: utolsó: NEM. A szomszéd Józsi bácsi ne végezzen rajtam agymûtétet, csak mert látott már kést, Mari néni a sarokról ne szereljen villanyt, csak mert látott már égõt, random idióták pedig ne "tenyésszenek" (hozzáteszem, TENYÉSZTENI nem is tudnak), csak mert láttak már élõ kutyát, és tudják, melyik végén ugat... és akkor nem lesznek ilyen gondok.

utolsó: NEM. A szomszéd Józsi bácsi ne végezzen rajtam agymûtétet, csak mert látott már kést, Mari néni a sarokról ne szereljen villanyt, csak mert látott már égõt, random idióták pedig ne "tenyésszenek" (hozzáteszem, TENYÉSZTENI nem is tudnak), csak mert láttak már élõ kutyát, és tudják, melyik végén ugat... és akkor nem lesznek ilyen gondok.
Nem, nem szülhet, mert mi állatmentõk beledöglünk a munkába!!!!!!
Te el nem hiszed, kedves kérdezõ, hogy az utolsó egy mondatoddal mennyi mindent elmondtál magadról. Szerintem nem én vagyok az egyetlen, aki ezek után átlátja az egész gondolkodásmódodat...
A kutya tenyésztõje elméletileg segitségedre lenne a dologban, ha felhivod...ha tenyésztotol vetted.
Gondolom tenyésztõ vagy, kennelnévvel, a kutyád törzskönyvvel, szûrésekkel és eredményekkel rendelkezik, kifejezett tenyésztési célodat pedig egy jól kiválasztott kannal próbálod meg elérni. Ja nem, mert akkor nem szülne 5 évesen elõször a kutyád. Nagyon sokat ártasz vele, nem késõ ivartalanítani!
Civilizált, épeszû embereknél nem, nem szülhet a kutyád. Ezt álltalában az olyan elvetemûlt állmodozók hangoztatják, akik mások által kidobott kutyákat mentenek a szabadidejükben...hmmm...hova jútottunk...már nem lehet csak úgy fialtatni a kutyát kétszer egy évbe??? Felháborító!
Válogat. A neki megfelelõ ételt kell kitartóan naponta többször elé tenni és nem állandóan töltögetni bele azt, amit éppen elfogad.
mennyivel jobb lenne, ha a kérdezõ agyszintjén lévõ emberek kihalnának..
Kérdezõ kérlek válaszolj, ennyi érv után az ivartalanítás mellett sem gondolkozol el a dolgon?
Még nem késõ ivartalanítani. Esélyes, hogy valami gond van vele, azért nem eszik. Pl. elhalt kölyök. Az ivartalanítással egy csomó mindennel jót teszel: - A kutyáddal (nem kell végigszenvednie a szülést majd a kölyöknevelést) - A kölykökkel (nem kell majd egy esetleges rossz gazdánál szenvedniük) - A pénztárcáddal (töredékébe kerül az ivartalanítás, mint amennyit az alomra költesz) - Az éjszakáiddal (egy hétig legalább csak felszínesen néhány órát lehet éjjel aludni az alom mellett) - A lelkiismereteddel, hogy nem léptél be a tudatlan szaporítók sorába.
Amit csinálsz, azt hívják úgy, hogy ostobaságból való szaporítás. Mivel 0 a szakértelmed, jó eséllyel a kaja lesz a legkisebb gondod. Azt nem mondta el véletlenül senki, hogy 5 évesen még tenyésztõk se nagyon hoznak le elsõ almot egy szukától?Sokkal nagyobb a kockázat, fõleg az ilyen eleve agyonszaporított minikutyáknál.
A segítség a te esetedben (ha tényleg szereted a kutyádat) akkor az ivartalanítás. Már csak azért is, mert bele lehet fulladni a yorki keverék és yorki utánzat kutyákba, akik többsége iszonyat beteges, meg remeg egyfolytában ha már 20 fok van odakint. A tenyésztõk értik a dolgukat, ezért is tanulták egyetemen, és ezért is kerül egy fajtatiszta kutya 100 ezres nagyságokba. Amennyiben valakinél "véletlen" csúszik be alom, és semmi köze a tenyésztéshez, az akkor dönt a legjobban elsõsorban a kutya érdekében, ha ivartalanítja.
Én már nem írok semmit a szaporításról, és az ivartalanításról, mert a többiek mindent leírtak. Ha viszont a kutyád idáig egészséges volt, volt étvágya, és nem válogatott, akkor baj van. Nem tudom, hogy mi lehet az oka, de valamit találjatok ki, vigyétek orvoshoz, mert le fog gyengülni, nem fogja tudni megszülni a kölyköket, és nem lesz teje sem, hogy szoptasson.
Szia! A kutyát egész nyugodtan ivartalaníttathatod most is, még olcsóbban kijössz, mintha a kölyköknek és az anyának speckó tápot veszel, beoltatod, bechipezteted, ráadásul nem gyártasz egy rakat felesleges kiskutyát. A komoly kockázatokról nem is beszélve. Kérlek, ivartalanítsd a kutyát, mielõtt leellene. Üdvözlettel: kispalikee
Még nem vagy szaporító, mert nem ellett meg a szukád. Amint ez megtörténik, az leszel. Minden olyan embert aki tk, szûrések, tenyészszemle és tenyésztési cél nélkül hoz le egy almot, szaporítónak nevezünk. Miért nem lett hamarabb ivartalanítva? Nem baj, ha úgyis tavaszra volt lebeszélve (milyen érdekes...) akkor elõre is lehet hozni mondjuk most péntekre!
Megkaptad a segítségedet: ivartalanítsd szerencsétlen kutyát, gondolom, herpesz oltás mindkét félnek nuku, szûrések nuku, a szukának ez az elsõ ellése, miért nem vagy képes felfogni, hogy a kutyád életét kockáztatod??? Ennyire nincs agyad? Komolyan?
A kérdező hozzászólása: Ha én szaporító lennék akkor már elõbb is terhes lehetett volna a kutyám mivel már négy éve közösen megvannak a fiú yorkival, de ez véletlenül történt még. Eszembe se jutott szaporítani. Az ivartalanítás is le volt beszélve tavaszra.De ha már így alakult segítséget próbáltam kérni, de úgy látom rossz helyen kérdeztem! (Az utcára kidobni meg az utolsó gondolatomba sem fordulna meg kidobni állatot!!!
bocs, szülhet.
A kérdező hozzászólása: Nem vagyok tenyésztõ, a kutyát gyerekünként kezeljük szeretõ családban. Segítséget kértem, nem ízléstelen hozzászólásokat. Köszönöm!
Mondjátok már meg nekem, miért mindig azokkal van a gond, akik gyerekként kezelnek egy kutyát? :D Bocs az offért, de ezen az összefüggésen nem tudok elsiklani. Amúgy a tanácsom, amennyiben TÉNYLEG SZERETED a kutyát, elviszed és ivartalaníttatod még ezen a héten. Hogy miért? Mert hozzá nem értõ révén a kutya könnyen belehalhat a szülésbe. Ha nem értünk állatvédõkért (akik szívnánk, mert megint x kutya kerülne a menhelyekre) a saját kutyádért tedd meg legalább, 5 évesen (fõleg hogy kistestû yorki) nagy a veszélye annak hogy nem éli túl, vagy betegen születnek a kiskutyák! Neki nem fontos az ellés, nem éli át az anyaság örömeit, hidd el! Így sokkal több veszélynek és betegségnek teszed ki szegényt!
Egyetértek Imolával, azonban ki kell egészítenem azzal, hogy én ezt egyszerûen nem akarom elhinni. Nem akarom elhinni, hogy a "gyerekünkként szeretjük" azt jelenti, hogy öt(!!!) évesen leelletem mindenféle komolyabb utánanézés, szûrés, GONDOLKODÁS nélkül - vagy ha igen, nem értem, miért nem jelentette még fel a kérdezõt a gyereke, amiért hatvan évesen erõszakkal megtermékenyítette...
Imola Ágnes, látom egyre jár az agyunk! :D Kezdem feladni, hogy ezen az oldalon bárkivel vitatkozzak aki a "kisbabáját" értsd a KUTYÁJÁT elleti, elrontja a nevelését, elkényezteti stb...
véletlenül lett vemhes vagy direkt?
Kb 15-20 nap mûlva meg sír, hogy miért halt meg a kutya, és hogy mivel etesse az 1 napos kölyköket....nincs kedvem keresgélni, de volt pár ilyen kérdés. Mert a babám kicsiket akar, meg kedvem van babázni, meg a kiskutyám anyuka lesz, meg mert találtam võlegényt a kiskutyámnak.... nah igen...
Ne tápozz, fõzz neki.Azt a legjobb prémium tápnál is jobban szeretik a kutyák.Ne tegyél bele sót meg ízesítõket, csak néhány zöldséget.Azt megjegyzem, hogy nálam a kutya szeretetébe nem fér bele a kihasználásuk, így a haszonszerzésbõl történõ elletésük sem.
Félidõn túl van már a kutyád. Szerezz Starter tápot. Royal Canin. Azt add neki. Ha szoptat, akkor is azt kell majd adni és a kicsiknek is elválasztáskor. Nagyon valószínû, meg fogja enni. Naponta többször kínáld meg. Ha nem eszik, vedd el tõle.Úgyis hamarosan adni fogod a következõ adagot. Kétlem, hogy a startert ne enné meg.Akár nagyon kevés kecsketejjel meglocsolhatod, ha az sem kell neki.

5 hó napos babám nem akarja a cumisüveget elfogadni (tápszert) csak, max, ha teát adok neki, mit csináljak?

már estére sem fogadja el a tápszert,úgyhogy tejpépet vacsorázik.reggelire sem akar tápszert enni.lehet a cumisüveg miatt?csak a kanalast fogadja el.nem szoptattam csak egy hónapig,úgyhogy nem újdonság neki.most úgy néz ki,h csak kanállal eszik,de akkor hogy legyen meg a napi fél liter tej alapú kaja?kanálból nem szívesen adnék 2decit neki,amúgy is,ha a tejpép hígabb össze-vissza folyik!volt más is így?mit csináljak??

Legjobb válasz: az enyém se cumit, se cumisüveget nem fogadott el, nem tudott belõle inni! Kétdecis szûk pohárból ivott, nagyon ügyesen. Kis kávéspohárból is próbálhatod adni neki. Ha nem jön össze, a tejpép is jó, csak többet kellene enni belõle.

az enyém se cumit, se cumisüveget nem fogadott el, nem tudott belõle inni! Kétdecis szûk pohárból ivott, nagyon ügyesen. Kis kávéspohárból is próbálhatod adni neki. Ha nem jön össze, a tejpép is jó, csak többet kellene enni belõle.
A kérdező hozzászólása: Kedves utolsó!mikor lehet legkorábban bevezetni a sajtot, túrót..ilyesmi tejtermékeket.?
Kisfiam sem fogadta el a tápszert(semmilyet)és a cumisüveget sem miután megízlelte a kanalazás örömeit.Vettem neki csõrös itatót és kb.1 hét alatt rájött hogyan kell belõle inni.Õ 6 hós volt ekkor.Mindent roham léptekkel bevezettünk.Joghurt, tejpép, sajtok és így már meg is van a tejalapú étkezés.Nem baj ha kihagytok 1-2 hetet, lehet utána megint kell majd neki a tápszer.Bár a fiam nem kérte soha többet.
A kérdező hozzászólása: Már próbáltuk a banános Humana-t nem tudom mi lehet a baj..
Próbáld ki a Humana Baby Fit banános tápszerét(gyógyszertár) nekem csak ezt issza a babám. Ha eddig itta és a teát is elfogadja cumisüvegbõl akkor biztos nem a cumisüveggel( etetõcumival) van a baj.
Engem kérdeztél: az enyém 11 hósan kapott tápot, addig szopott. A 3. féle tápot fogadta el, azt is csak pohárból. A mindenféle spéci tápok keserûek voltak, nem is csodálom, hogy nem itta...igen, gond lehet, hogy alig jön a lyukon ki a tej, vagy nagyobb lyukú kell, mint írták, vagy pohár
A kérdező hozzászólása: 1hét alatt a 3.fajta tápszert bontom neki.cumit pedig nem találtam 6hósnál nagyobbat(Tommee Tippeebõl)ebbõl eszik már 3 hós kora óta.
Ha 4 honapig elfogadta, akkor vagy nehezen jon neki az uvegbol (cumifejet kell valtani), vagy a tapszer nem jo valami miatt (a szavatossagi ido lehet jo, de ha csomagolaskor kicsi nedvesseget kapott, akkor mar rossz a minosege, ujat vagy esetleg mas fajtat kell venni). Csoros poharral is probalkozhatsz.
A kérdező hozzászólása: Kedves utolsó, nálatok is tápszeres volt elõtte vagy szopizott??
Az én fiam 7 hónaposan unt rá a tápszerre, azóta nem is kapott, most 14 hónapos. Mi is próbáltunk egy csomó fajtát, váltottunk cumit, cumisüveget, semmi nem jött be. Én Milupa tejpéppel etettem, naponta 2 vagy 3 alkalommal, meg kapott bébiételt. 9 hónapos kora körül elkezdte kapni a joghurtot, krémtúrót, túrórudit, 1 évesen pedig a kakaót. Semmi probléma nem származott abból, hogy nem kapott tápszert. Ráunnak és kész! Van több kicsi gyerek a családban, õk is ugyanígy jártak. A tejpép pedig nem mindig van a dobozon jó arányban feltüntetve azért folyik. Nyugodtan 1 kanállal rakhatsz bele több anyagot. Tapasztald ki, hogyan jó!


Mi lehet a baj? 5 napos újszülött nem akar enni, csak 6 óránként, a három helyett. Miután rátesszük cicire, párat szív nagy nehezen, és elalszik.

Orvos látta tegnap, de komoly baját nem látta. Mivel lehet rávenni az evésre? Miért csinálja ezt?

Legjobb válasz: Van tejed? nem lehetséges esetleg, hogy keves a tejed? ebben az idõszakban, még az sem biztos, hogy õ érzi azt, hogy éhes. azt olvastam, hogy az elsõ héten lehet, hogy nem éhesek annyira, mert mielõtt születnek "belakmároznak". Kórházban volt tejed? evett rendesen és mérhetõ volt amiket evett?

Van tejed? nem lehetséges esetleg, hogy keves a tejed? ebben az idõszakban, még az sem biztos, hogy õ érzi azt, hogy éhes. azt olvastam, hogy az elsõ héten lehet, hogy nem éhesek annyira, mert mielõtt születnek "belakmároznak". Kórházban volt tejed? evett rendesen és mérhetõ volt amiket evett?
Nem sárgult be a baba? Olyankor szoktak aluszékonyabbak, lustábbak lenni a babák. Tegnap engedtek haza a kórházból? Ott szopizott rendesen?
Az elsõ napokban lehetnek lustábbak aluszékonyabbak akkor is ha semmi bajuk nincs. Nekik is ki kell pihenni a szülés fáradalmait. Ha látta a doki gondolom észrevette volna a sárgaságot.Szerintem adj még neki egy kis idõt, ha éhes enni fog!
Ne hagyd, enni kell, 6 óra az rengeteg!! Légyszi vedd fel enni három óránként a kicsit! Ezzel nem fogod zavarni, hisz ugyis csak eszik-alszik , de három óránként etetni kell. Szépen kveszed a kiságyból és akár félálomban mellre lehet tenni. Próbáltad már? Kérj tanácsot a védõnõtõl, tuti nem fogja mondani hogy hatóránként etesd!!!
méred, hogy mennyit eszik? vannak babák, akik nagyon hirtelen ki tudjak szivni, ami kell, akár 5-10 perc alatt is. mérd, nehogy kiszáradjon!!! (az én manóm kiszáradt, mert nem szopizott, csak úgy tûnt, késõn kezdtem el mérni, aztán úgy bealudt, hogy nem tudtam felébreszteni, mondom irány a kórház.. amúgy 3 órával azelõtt nézte meg a védõnõ, még meg is dícsérte.. szóval mindenképp etesd!! masszirozd a talpacskáját, meg az állánál a csontot, vagy a fejecskéjét körbe, attól ébredeznek picit (a talpas módszer meg az állas a leghatékonyabb))
Nem akarlak ilyesztgetni, de nagyon nem okés a hatóránkénti evés!! Keltsd fel és etetsd meg!!!
Elég kevés információt adtál meg, hogy segíteni tudjunk!
A kérdező hozzászólása: Van tej elég, még sok is. A kórházban sem evett valami túl sokat, de azért ennél többet.
A kérdező hozzászólása: Jah, és nem sárga egyáltalán. Csak nagyon sokat alszik.

5 napos kiscicáit reggel óta nem akarja etetni az anyjuk. Hogy tudnánk őket mi táplálni? Hogyan és mivel?

Segítsetek,most ébredtek fel és már nagyon nyávognak.

Legjobb válasz: Próbálj meg elébük tenni tejet ha éhesek biztos megeszik,vagy cumisüvegbõl itassál velük tejet!

Próbálj meg elébük tenni tejet ha éhesek biztos megeszik, vagy cumisüvegbõl itassál velük tejet!
Tehéntejet semmiképp, azt általában nem tudják megemészteni, hasmenésük lesz tõle. Állateledel-boltban lehet kapni speciális cicáknak szánt tejet. Ha visszalapozol a témában, rengeteg ilyen kérdés volt már hasznos (!) tanácsokkal és linkekkel. Azért gyorsan keresek egyet-kettõt: http://www.noeallatotthon.hu/index.php?action=news&news_id=499 Másik: http://www.haziallat.hu/cikkek/macska/hogyan-neveljuk-fel-a-.. Nem egyszerû feladat, de remélem sikerülni fog!!
5 napos kicsiket cumisüvegbõl kell etetni. Vegyél egy állatorvosnál vagy állatpatikában kiscicáknak való tápszert, az a legjobb nekik. Most még elég gyakran jelezni fognak, szerintem kb 3 óránként biztosan enni kérnek majd.
Biztos hogy nem eteti õket ? Nálunk most 3 hetesek a cicák az anyacica gyakran otthagyja õket hosszabb rövidebb idõre aztán biztos eteti is õket mert duci a pocijuk, viszont nyávognak...lehet hogy azért nem megy oda mert te ott vagy, bár azt te tudod milyen viszonyban vagy a cicáddal.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! Próbáltuk õket anyatej pótló tápszerrel etetni cica cumiból, de csak ketten ettek kb 1-1 ml-t, és azt is nagyon nehezen.Kakiltatás-pisilteteés sem sikerült, nagyon nyávognak, nem hagyják magukat. Sajnos biztos, hogy reggel óta nem eteti õket az anyjuk, pedig nem vagyok ott, csak távolról figyeltük õket.Aztán párszor odaraktuk õt a picikhez, vagy a piciket hozzá, de nem hagyja , hogy szopjanak, sõt morgott is rájuk. Az a baj, hogy õ is elég rosszul van, holnap visszük dokihoz, mert ma õ sem vitte túlzásba az evést. Attól félek, mire meggyógyul, a picik meghalnak...
Megpróbáltátok a linkekben leírtak alapján? Mindenképpen cumisüvegbõl, cicatejel kellene etetni õket kb. 3 óránként, és utána a poci-masszírozást nem szabad kihagyni. Ja, és melegen kell tartani õket, ha szegénykék nem tudnak anyucihoz bújni.
A kérdező hozzászólása: szerencsére anyuci meggondolta magát és este visszafogadta a kölykeit :)
Hála az égnek, akkor már nem reméljük, nincs miért aggódni. Azért még figyeld õket egy darabig, hogy minden rendben legyen!

5 napos kisfiam nem akar büfizni vagy ha igen nagyon ritkán mit tegyek?

Legjobb válasz: szia nekem van két kislányom egyiket se büfiztettem soha és nem volt semmi hátrányunk belõle szerintem ne erõltesd

szia nekem van két kislányom egyiket se büfiztettem soha és nem volt semmi hátrányunk belõle szerintem ne erõltesd
A kérdező hozzászólása: hu köszi már kezdtem aggodni
azért jó, ha büfizik.próbáld ki a következõket:fogd a hóna alatt, ütögesd a fenekét, v fektesd hasra.nekünk bevált
Az én kisfiam se büfizett nekem ajánlották az infakolt kipróbáltam nekünk bevált
Ha szépen lassan eszik és nem nyel sok levegõt, akkor nem is fog. Mi felnõttek sem büfizünk mindig.:) Nálunk az vált be, hogy büfiztetés közben finoman vízszintesbe fektetem a karomban és pár másodperc után megint vállra. Vagy amikor a válladon van, nagyon finoman a két lábánál fogva emeld el a melledtõl úgy, hogy a feje továbbra is a válladon legyen. Ezek a dolgok beválltak nálunk, remélem valamelyik nálatok is! Sok sikert!
Az én lányom is nagyon nehezen, volt amikor egyáltalán nem büfizett. Mostanra azonban már nagyon belejött. Én ha fél óra után nem büfizett és nyugodt volt, letettem. Ha pedig késöbb jött (volt hogy evés után egy órával) akkor nyüglödött, felvettem és akkor letudta a büfit.

10 napos babám nappal akár 5 órákat is képes végigaludni, éjjel kétszer ébred, nehezen alszik vissza. Napközben keltsem fel eszizni kb.3 óráként vagy hagyjam aludni amíg magától nem ébred?

Legjobb válasz: hagyd aludni,de mindig figyeld,és örülj,hogy éjjel csak 2x ébred az én lányom min 10-14x kelt na gondolhatod, volt,hogy nem is aludt csak meghunyt,felcserélte a napszakokat bármit csináltunk,éjjel az nappal volt számára.

hagyd aludni, de mindig figyeld, és örülj, hogy éjjel csak 2x ébred az én lányom min 10-14x kelt na gondolhatod, volt, hogy nem is aludt csak meghunyt, felcserélte a napszakokat bármit csináltunk, éjjel az nappal volt számára.
Szia! Az én kislányom is tudott volna ennyit szundizni.én keltettem napközben este pedig nem.de akkor magátol kelt egyszer kétszer hamizni.ezek az esti hamik elmaradtak és 2 honapo skora ota átalussza az éjszakát. 3.5 hós kislány anyukája
Én babám 17napos, és azutóbbi két éjszakát este 8-tól reggel 6ig átaludta... :) Nappal is sokat alszik, de akkor 3-4óránként kel enni. Bár nála az elalvással sincs gond. Pedig még alig haladta meg a 3kg-ot. :) Én nem kelteném éjszaka a helyedben a babát, ha éhes akkor ugyis felébred.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!