Találatok a következő kifejezésre: 5 napja van a hom (50 db)

A kérdező hozzászólása: 28-30 naposak a ciklusaim, azért gondoltam hogy várok hétvégéig:) De írok mindenképp:) Szerinted az ovuteszt lehet jósteszt?
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen:) Jó lenne ha baba lenne a dologban:)
A kérdező hozzászólása: Holnap lesz a 28-ik nap, reggeli hõm 36.8, meg olyan "mintha megjön érzésem"van, de már vagy 4 napja:) Ilyen soha nem volt még. Mindig a nem várt elõtti délután jelentkezett hogy meg akar jönni. Hétvégén tesztelek egyet:)
Ha holnapra nem várod, akkor nyugodtan csinálhatsz egy tesztet... drukkolok Neked!!! :) Írj ám!
Megpróbálhatod, de szerintem már nem biztos, hogy jósolni fog :) Hamar itt a hétvége, holnap már csütörtök!!!
Szia! van már eredmény?
A kérdező hozzászólása: Na holnap elkezdem akkor:) Kiderül mit mutat:)
Igen, szerintem lehet. De csak akkor értelmezhetõ, ha a 5 nappal a nem várt elõtt már csinálod. Reggel az elsõ vizeletbõl:)
Bármi lehetett. Nekem menzesz elõtt is van, hogy szurkál a hasam. Mindenesetre szorítok!
Azóta éreztél valamit? Mikor tesztelsz? K.
A kérdező hozzászólása: Szia! Ma reggelre megjött sajnos...:( Na de nem adjuk fel:)

3 napja késik, mindjárt megjön érzésem van, a hőm 36.9-37. 0 (a napi átlag 36.5) szurkál a hasam, ugye lehet baba?

Legjobb válasz: Persze hogy lehet! Szerintem holnap reggel már tesztelj mert már elvileg kimutatja! Szorítok és írj! Én most ugyan ebben a cipõben járok csak nekem 2 napja késik és a cicim is fáj. Én is reggel tesztelek! Remélem babásak vagyunk!

Persze hogy lehet! Szerintem holnap reggel már tesztelj mert már elvileg kimutatja! Szorítok és írj! Én most ugyan ebben a cipõben járok csak nekem 2 napja késik és a cicim is fáj. Én is reggel tesztelek! Remélem babásak vagyunk!
A kérdező hozzászólása: Úgy legyen!szurkolok én is neked!:D
biztato tunetek!!!! drukolok mindkettotoknek! irjatok meg feltetlenul, hogy mi lesz az eredmeny holnap reggel!
Hat sajnos, nem sok :(
tuti nem! meg is jött és a hõd sem magas.
vannak olyanok akik a terhességük elején menstruáltak.semmi sem kizárt de egy teszt kimutatja amit tudni szeretnél!

5 napja késik a mensesem . Tegnapi tesztem sajnos negatív. Hőm 36, 6. hőhullámaim vannak és néha petefészek és hasszurkáláok és émelygés. Lehet még terhesség?

Legjobb válasz: Szerintem ha extrém késõi ovulációd volt, akkor még lehetséges. De attól is késhet, ha nagyon görcsösen szeretnéd a babát.

Szerintem ha extrém késõi ovulációd volt, akkor még lehetséges. De attól is késhet, ha nagyon görcsösen szeretnéd a babát.
A kérdező hozzászólása: köszi .igen nagyon szeretném a babát.mikor meg kelett volna jönie 4 nappal ezelõtt menses görcseim voltak azt hitem hát holnapra meg jön.de azóta semi.ez most jó?negatív teszt elenére?
Szia! Szerintem, várj még 1-2 napot. Ha addig sem jönne meg, tesztelj! És majd ott az eredmény dönt:-)! Émelygés nem hinném, hogy terhesség miatt lenne. Ha már ilyen tünet lenne, akkor elvileg kimutatná a teszt is! A hormonok hatására jönnek a tünetek. A hasszúrka, lehet beágyazódás is, és mensi elõtti fájás is! Nekem, egyfolytában, olyan volt mintha meg akarna jönni, aztán a nem várt utáni 6. Napon pozit teszteltem:-) Nagyon drukkolok érted!!!! 12+2hkm
Szerintem ez más lesz, lehet hormon zavar!
szerintem simán lehet még terhesség. nekem is a hõhullám volt az elsõ tünetem. lehet, hogy korai volt a teszt, bár a tüneteket a hcg okozza, lehet, hogy még alacsony a szint. ismételd meg 1-2 nap múlva.
2 nap múlva próbálj egy másik fajta tesztet annak már muszáj kimutatnia. Én nem fûzök hozzá hozzá sok reményt, de minden elõfordulhat!
Ha csak egy tesztet csináltál, akkor még lehetett a teszt is rossz. Várj egy pár napot és csinálj újat! Reggeli pisibõl, az biztosabb. A tüneteid szerint szerintem lehet, hogy terhes vagy. Nekem is hõhullámok voltak, nagyon korán (aztán szerencsére abba is maradtak :) )

5 napja fent van a hom 37 felet. Penteken nem kellene megjonnie. Jo jel ez hogy font van a ho?

Amelett nagyon faradt vagyok,faj a derekam,a hasam alja tompan faj sokat,a fejem is tobbet faj mint alltalaban,neha nem vagyok ehes neha pedig ehen halok!!!Szerintetek lehet baba?Mar reg ota vannak ezek a jeleim(kb.2 hete).Van Clear blue tesztem de meg varok.

Legjobb válasz: Mármint jövõ pénteken kéne nem megjönni? Nekem szerdán, és ugyanilyen tüneteggyüttesem van. De a hõ sajna nem mond semmit ebben az esetben, mert amikor megjön akkor szokott leesni, addig általában fent van. Az utal babásodásra, ha menszi helyett a hõ még mindig fent marad. Úgyhogy én is várnék a teszttel a helyedben legalább péntekig. De nagyon drukkolok !!!

Mármint jövõ pénteken kéne nem megjönni? Nekem szerdán, és ugyanilyen tüneteggyüttesem van. De a hõ sajna nem mond semmit ebben az esetben, mert amikor megjön akkor szokott leesni, addig általában fent van. Az utal babásodásra, ha menszi helyett a hõ még mindig fent marad. Úgyhogy én is várnék a teszttel a helyedben legalább péntekig. De nagyon drukkolok !!!
A hõ tényleg nem mond semmit. Az viszont tuti nem a babának a jele ha 2 hete vannak ilyen tüneteid, hiszen a jelek csak azután jelentkeznek hogy a HCG megemelkedik a szervezetben. Vagyis ha elég magas, akkor kimutatja a teszt is a terhességet. Beágyazódás után, ami kb most történhet ha megfogant a baba. Viszont tüszõrepedés után 15 nappal jelentkezik a menstruáció, azaz ha még 5 napod van, akkor 10 napja volt kb a peteérésed. Ha azóta érzed furán magad, akkor lehet hogy csak PMS (ez a menstruáció elõtti tünetegyüttes) van a dologban.
A kérdező hozzászólása: Koszi a valaszokat!Igen jovo het peteken nem kellene megjonie(20-an). De en arra is gyanakszom hogy nem e az elozo menszim elott vagy utan par nappal lett baba!!!Nem en lennek az elso! De meg varok!!! Tenleg koszi a valaszokat!
Lehetsz!Ezek a tünetek utalnak babára.Ha szombatig nem jön meg tesztelj!Szoritok!!
Nekem is ez a helyzet, annyi különbséggel hogy 4 napja késik, de a teszt nega.Lehetsz, de sajna lehet bármi más is(idegesség, idõjárás, stb..)Ha megjön, de továbbra is ezt érzed, csinálj tesztet, majd menj dokihoz, az a tuti!!Szorítok nagyon!!!!!!
Nem akarlak elkeseríteni, de 1, 5 hétig én is ezt éreztem, ugyanis 12 nappal késõbb jött meg. A tesztek sorra negatívok voltak, de még akkor is reménykedtem, hisz a mákos tésztát (amit eddig utáltam) savanyú káposztával ettem. Mi ez, ha nem a kívánós idõszak? De sajna rosszul gondoltam:( Azért remélem nálad más a helyzet!

Ha peteérés után 5 napja fennt van a hőm, akkor biztos megvolt az ovum? Ugyanúgy fáj a hasam, mint peteéréskor, lehet mégsem volt?

Én ezt nem értem. Volt tojásfehérje folyásom, majd krémes.

Legjobb válasz: Nagyon köszi a válaszodat :) De akkor mitõl fájhat ennyire a hasam? Nagyon rossz közérzettel párosulva. Beágyazódás még biztos,hogy nem lehet.

A kérdező hozzászólása: Nagyon köszi a válaszodat :) De akkor mitõl fájhat ennyire a hasam? Nagyon rossz közérzettel párosulva. Beágyazódás még biztos, hogy nem lehet.
A kérdező hozzászólása: Akkor talán én is bizakodhatok egy kicsit, köszönöm :) Egyébként mára 1 tizedet esett a hõm, lehet mégis beágyazódás?
Szia! Szerintem megvolt a peteérésed. Drukkolok:)
szia!Én pont így voltam, és ma a 9.dpo-n pozit teszteltem.Nem is értettem, hogy miért fáj peteéréstol még mindig...hát ezért...:) drukkolok
A kérdező hozzászólása: A gratuláció meg lemaradt. Boldog babavárást neked. Hõmérsékleti görbéd nincsen esetleg? Nagyon szívesen megnézném.
Ezt most nem értem?! A mensi napján volt péd?
A kérdező hozzászólása: igen, így van. Én is furcsáltam. De ebben a hónapban ez már a 2. pé volt.
nem lehet, hogy beágyazódás volt a mensi napján? honnan tudod, hogy pé volt?
A kérdező hozzászólása: A hõm-em elõtte cikk-cakk volt, aztán kezdett emelkedni. Ovu teszt is + volt, éreztem is a petefészkeimet...
Ha marad magas, akkor baba van. :)
sztem baba ez, és nem ujabbpetécske. ne ovu tesztet vegyél hanem terhességit.. 32

Még csak a 11. napon vagyok a hőm eddig 36, 5 körül volt, ma reggel pedig felment 36, 8-ra! Akkor ez azt jelenti, hogy peteérésem van?

A ciklusaim általában 29-33 naposak szokatak lenni! Most akkor hogy is van ez?

Legjobb válasz: Hol mérted a hõdet? Higanyos hõmérõvel? Ovuteszttel nem nézted? Szerintem nincs peteérésed, túl korai lenne, és viszonylag keveset ment fel a hõd. Persze bármi elõfordulhat, ezért lenne jó teszttel is megnézni.

Hol mérted a hõdet? Higanyos hõmérõvel? Ovuteszttel nem nézted? Szerintem nincs peteérésed, túl korai lenne, és viszonylag keveset ment fel a hõd. Persze bármi elõfordulhat, ezért lenne jó teszttel is megnézni.
A kérdező hozzászólása: Szia! Én is korainak tartom. A hõmet mérem higanyossal hüvelyben reggel mielõtt felkelek! Ovu teszttel még nem próbálkoztam! A nyálkám kezd több lenni, mint eddig! Én arra gyankszom, hogy hamarosan itt az idõ! Te mit gondolsz?
Nekem a ciklusom 28-30 naposak és volt már peteérésem a 9. és 10. napon is, ovu teszt hõmérséglet mérés is igazolta.
Az én ciklusom 28 napos és a hõmérõzés mellett ovu tesztet is használtam. A 11. és 12. napon volt a teszt szerint a peteérésem, amit a hõmérõ segítségével nem tudtam volna megállapítani, mert 36, 9-37, 7 között ingadozik.
Szia! A tüszörepedés az utolsó alacsony hõmérsékletû napon van. Figyeld továbbra is a hõmérsékletedet. Ez a módszer azért nem a legjobb mert csak utólag derül ki, hogy mikor volt a peteérés. Ezért azt szokták az orvosok kérni, hogy legalább 3 hónapon keresztül nézd a hõmérsékletedet. Én ovutesztet használtam, aznap amikor pozitiv volt együtt voltunk a párommal. Ma 7 hetes terhes vagyok.

10. -ére nem várom.4-5 napja fáj a mellem, fehéres folyásom van, a hőm 36, 8 szurkál a hasam. Szerintetek?

Legjobb válasz: Még korai lenne letenni a voksunkat, hiszen ha minden igaz, mostanság kezdõdik/kezdõdött el a beágyazódás. Ilyenkor nehéz bármit is mondani, mert az elkövetkezendõ hétben jelentkezõ tünetek, menstruációt is jelezhetnek. Hiszen a babás és nem babás tünetek kezdetben nagyon hasonlóak lehetnek.

Még korai lenne letenni a voksunkat, hiszen ha minden igaz, mostanság kezdõdik/kezdõdött el a beágyazódás. Ilyenkor nehéz bármit is mondani, mert az elkövetkezendõ hétben jelentkezõ tünetek, menstruációt is jelezhetnek. Hiszen a babás és nem babás tünetek kezdetben nagyon hasonlóak lehetnek.
A kérdező hozzászólása: Igen, igazad van, csak most ez kicsit furcsa. Eddig nem, volt ilyen. Mar van egy kislányom vele is szinte az eslõ pillanattól kezdve éreztem, hogy valami más. Mivel volt egy vetélésem igy nagyon izgulok. Köszönöm a válaszod.
Én 4 napja voltam terhes amikor érzékeny mellekkel, mellbimbókkal ébredtem. Már akkor gyanús volt. Remélem neked is sikerült a teherbeesés. :)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!