Találatok a következő kifejezésre: 5 napja van (1265 db)

Peteéréskor voltunk együtt a barátommal és és 8 nap telt el és szúrkál a hasam! A nemvártig 5 nap van. És a derekam szörnyen fáj. Beágyazódás?

Legjobb válasz: Mivel a megtermékenyülés fél idõben történik, leggyakrabban maga a beágyazódás eltarthat 6-12 napig is. Elõször is a megtermékenyült petesejt 5-7 napig vándorol, majd ha eljut, a méhfalig elkezd beágyazódni. A beágyazódás szó szerint azt jelenti, hogy a szedercsíra beássa magát a méhfalba ez a folyamat még legalább 5 napig tart így az egész kb. 6-12 napot vesz igénybe. Az elsõ pár napból, amikor is a petesejt még csak vándorol, semmit sem érzünk, de maga a beágyazódás már járhat enyhe menstruációhoz hasonló görccsel, pecsételõ vérzéssel, és furcsa has szurkálással.

Mivel a megtermékenyülés fél idõben történik, leggyakrabban maga a beágyazódás eltarthat 6-12 napig is. Elõször is a megtermékenyült petesejt 5-7 napig vándorol, majd ha eljut, a méhfalig elkezd beágyazódni. A beágyazódás szó szerint azt jelenti, hogy a szedercsíra beássa magát a méhfalba ez a folyamat még legalább 5 napig tart így az egész kb. 6-12 napot vesz igénybe. Az elsõ pár napból, amikor is a petesejt még csak vándorol, semmit sem érzünk, de maga a beágyazódás már járhat enyhe menstruációhoz hasonló görccsel, pecsételõ vérzéssel, és furcsa has szurkálással.
Bármi lehet. Az is, hogy csak bemeséled magadnak. Ha babát szeretnétek, akkor szorítok, hogy baba legyen. :) De ahhoz, hogy biztos legyen, még kell pár nap.
A kérdező hozzászólása: 1. válaszoló köszi a választ.:) 2. válaszoló igen nagyon szeretnénk már a babát!:) ..nem nem mesélem be mert kifejezetten éreztem még fel is figyeltem rá.. a derék fájás akkor nem tudom mitõl lehet.
Kedves kerdezo, mi lett?
A kérdező hozzászólása: egy gyönyörû pozitív teszt ! :)
Jaj de jo! :) Mikor teszteltel, a ciklusod hanyadik napjan? S a tunetek megmaradtak vegig?
A kérdező hozzászólása: hát általában 31 naposak a ciklusaim és a 35.ik napon :) és a mellem nagyon bedurrant a derekam az néha néha fáj.. még rosszullétek nincsenek..még..:)
Lehet nem is lesznek, az elsõ terhességemnél nekem sem volt szinte semmi! Köszi a választ még egyszer, boldog babavárást Neked! :)

Hogyan kell jóstesztelni? Még 5 napon van a nemvártig.3 tesztem van, az jó ha 2 naponta csinálom? És a csiknak erősődnie kell?

Legjobb válasz: Mi az a jósteszt?ha 5 napod van még és normál ciklussal számolunk akkor a 23.napon tartasz.tehát ha félidõben voltatok együtt akkor (9 napja)olnap elvileg kimutathatja egy 10napos teszt a terhességet. drukk.

Mi az a jósteszt?ha 5 napod van még és normál ciklussal számolunk akkor a 23.napon tartasz.tehát ha félidõben voltatok együtt akkor (9 napja)olnap elvileg kimutathatja egy 10napos teszt a terhességet. drukk.
ha jós teszt , akor ne felejtsd el , hogy reggeli vizeletbõl kell nézni. és nekem az ovunál is az volt , hogy 4-5 napot néztem és a teljessen pozitív napot nem kaptam el, de tudtam ahogy egymás mellé tettem õket hogy melyik 2 nap volt jó. a hõm be is bizonyította. Ha erõsödik akkor az nagyon jó jel:) ))))
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat! Most nem tudom, hogy mi van. Az elözõ 2 hónapban 32 naposak voltak a ciklusaim, de most elõbb lehetett pém, mint szokott, meg a ciklus.hu is elõbbre tette, és én is ugy éreztem. Most tartok a 27. ciklusnapon. Van egy nagyon drága terhestesztem, de azt nem akarom ellõni még, majd ha ténleg késni is fog.
Akkor várj pár napod, és csak utána tesztelj. Kedves második . A jósteszt az ovu teszt használata, amikor a mensi elõtt reggeli vizeletbõl pár napig tesztelsz, és ha erõsödik rajta a csík akkor nagy valószínüséggel baba.
Utolsónak köszi:) nem hallottam még igy errõl, pedig már van egy egyéves kisfiam.

Lehet az terhességi tünet, hogy ovuláció utáni naptól kezdve majd leszakad a mellem? Általában egy pár nappal utána szokott érzékennyé válni. Még 5 napom van nemvártig.

Legjobb válasz: lehetni bármi lehet..:-)) sajna ki kell még várni azt az 5 napot..türelem! Drukkolok! nekem még 6 nap...

lehetni bármi lehet..:-)) sajna ki kell még várni azt az 5 napot..türelem! Drukkolok! nekem még 6 nap...

A cypromix tablettát elkezdhetem szedni bármikor? Most a hatodik napon vagyok. Bevehetem az első szemet ma? Okoz valamilyen problémát, mert a tájékoztatóban a ciklus 1-5 napja van írva.

Legjobb válasz: NEM, nem veheted be. Nem véletlenül írják azt, hogy az elsõ 5 nap valamelyikén kell bevenni. Okoz-e valamilyen problémát? -Hát, ha csak az nem probléma neked, hogy NEM HAT az egész hónapban. Egyáltalán... Gondolkodj már! A tablettának az a dolga, hogy megakadályozza a peteérést. Ha nem a ciklus legelején veszed be, akkor esélye sincs ellátni ezt a feladatot.

NEM, nem veheted be. Nem véletlenül írják azt, hogy az elsõ 5 nap valamelyikén kell bevenni. Okoz-e valamilyen problémát? -Hát, ha csak az nem probléma neked, hogy NEM HAT az egész hónapban. Egyáltalán... Gondolkodj már! A tablettának az a dolga, hogy megakadályozza a peteérést. Ha nem a ciklus legelején veszed be, akkor esélye sincs ellátni ezt a feladatot.
A kérdező hozzászólása: Nekem nem fogamzásgátlás céljából kell, hanem a bõrömre. Akkor se vegyem be?
Akkor se. Ahhoz is idõben kell beszedni. A célja az, hogy a hormonháztartásodat felülírja. Erre akkor van esélye, ha a ciklus bizonyos napjáig (5. nap) elkezded.
A kérdező hozzászólása: Köszi. akkor várok egy hónapot

Vatera licit törlési kérelem meddig él addig amíg az aukció le nem zárul? Úgy értem, hogy 5 napja kérték s még 5 nap van az aukcióból az utolsó pillanatokig bármikor elfogadhatom a licittörlési kérelmet, Nincs olyan például, hogy csak 3 napig él?

Legjobb válasz: Az eladónak jogában áll eldönteni hogy törölteti-e a licitet, vagy megkockáztatja hogy a törlést kérõ felhasználó megnyeri és nem veszi át, így negatívot kell hogy adjon, de akkor lehet hogy maga az eladó is negatívot kap a vásárlótól aki kérte a licittörlést de nem kapta meg.

Az eladónak jogában áll eldönteni hogy törölteti-e a licitet, vagy megkockáztatja hogy a törlést kérõ felhasználó megnyeri és nem veszi át, így negatívot kell hogy adjon, de akkor lehet hogy maga az eladó is negatívot kap a vásárlótól aki kérte a licittörlést de nem kapta meg.
A kérdező hozzászólása: Nem ez volt a kérdés!

5kg-t szeretnék leadni gyorsan, de sajnos csak 5 napom van rá. A hideg fürdő 200 kcal-t eléget? Milyen mozgásokkal dolgozhatnám le a felesleget a hasamról? Illetve milyen ételek javasoltak?

15/L

Legjobb válasz: Oké, lefogysz valamennyit HIRTELEN öt nap alatt, de kidöglesz tõle, szóval nem tudom milyen programod lesz 5 nap múlva, de rohadtul nem fogod élvezni...

Oké, lefogysz valamennyit HIRTELEN öt nap alatt, de kidöglesz tõle, szóval nem tudom milyen programod lesz 5 nap múlva, de rohadtul nem fogod élvezni...
5kg zsírt te rohadtul nem fogsz leadni 5 nap alatt. elõbb kellett volna elkezdeni. mostmár bánhatod, persze koplalhatsz meg ilyenek, de semmi értelme. kezdj el mozogni, fehérjedúsan étkezni, kevés szénhidrát és idõvel lemegy majd.
Mi van, a hideg vizes fürdés 200 kcal-t éget? xD most nem azért, de ez elég röhejes... akkor én ezentúl egész nap hideg vízben fogok ázni...
Ha tényleg le akarsz fogyni , és gyorsan, akkor alma, ásványvíz. Mindkettõ korlátlanul fogyasztható.
A kérdező hozzászólása: köszönöm:)
Javasolhatom Önnek a szülés örömeit!

Olyan lehetséges, hogy jó az uh, jó a vérkép ( hormonos 3-5. napi), van nyák és ennek ellenére mégsincs tüszőrepedés?

Legjobb válasz: Hát ha jók a véreredményeid akkor kell legyen tüszõrepedés is mert akkor nem lenne jó a vérképed a hormonos. Nekem két missed abom volt és nekem is jó az 5. napi és 21. napi vérképem nálunk valószínû hogy csak véletlen volt a két eset. Sajnos a peches kategóriába estünk. Tehát a progeszteronod is ha jó akkor meg is reped a tüszõd.

Hát ha jók a véreredményeid akkor kell legyen tüszõrepedés is mert akkor nem lenne jó a vérképed a hormonos. Nekem két missed abom volt és nekem is jó az 5. napi és 21. napi vérképem nálunk valószínû hogy csak véletlen volt a két eset. Sajnos a peches kategóriába estünk. Tehát a progeszteronod is ha jó akkor meg is reped a tüszõd.
Hát majd irj privibe is léágyszi ha van kedved és idõd. Jó lenne a kapcsolatot tartani. Remélem hamar összejön a baba nektek is és nekünk is. Nekem is szept. végén volt a második missed ab. (30-án)
Fraxiparin 0, 6 mg-os (ezt testsúlytól és érték eltéréstõl függõen határozzák meg). Szeptember végén vetéltem el 6 hetesen legutóbb, egy mensit vártunk és aztán már nem védekeztünk. Sajnos nem áll fenn az esélye a gyors teherbeesésnek, így nagy csoda lenne, ha decemberben sikerülne. Én is féltem az elsõ szurinál, de arra gondoltam, h végre tudjuk az okot és ez megoldás ahhoz, hogy végre egészséges kisbabát tudjak szülni és míg ez járt a fejembe, már bent is volt a tû a pocimban és nem is fáj!! De én is a Jézuskában bízom, meg a szurikban is, na meg a férjemben is, azért õ is kell hozzá:) )) Mindent bele!!!
Dehogy haragszom. Te milyen szurit kapsz? Nekem még nem mondták meg a nevét csak annyit hogy majd kell magam szúrni minden nap. De hát a kisbabám ennyit megér nekem. Most kezdjük majd a próbálkozást én még egy mensit meg akarok várni ami dec. 16 tól lesz és karácsonytól próbálkoznánk újra. Remélem a jézuska segíteni fog:)
Ne haragudj, ha félreérthetõ voltam, dehogyis, csak nagyon dühös vagyok az orvosokra, mert ha hamarabb vizsgáltak volna, elkerülhetõ lett volna ez a sok szörnyû esemény!Ehelyett engem is csak nyugtattak, hogy áááá, csak véletlen! De ha az adott dokinak kellene egyszer is átélnie ezt, biztos nem lenne ilyen felelõtlen... Szóval ne haragudj, nem akartalak bántani, távol álljon tõlem! Csak éppen az elsõ babáim ikrek lettek volna és félidõs terhesen szültem õket meg, plussz utána még két elsõ harmados vetélés és mindez csak "véletlen".Én is szúrom már magam minden nap, remélem mihamarabb meghozza gyümölcsét mindkettõnknél!Sok kitartást és boldog babavárást kívánok!!!
Egyébként én se akarom átélni ezt újra de azért köszi mert ezt úgy írtad mintha nekem ez akkora öröm lenne. Így se könnyû újra próbálkozni de most már még nehezebb lesz.
Nekem is csináltak ilyen vizsgálatot azért is irtam hogy most már próbálkozhatunk újra. Én éppen emiatt fogok minden nap injekciót kapni.
Hát mostantól ha ideges lennék vagy érzem hogy valami nem esik jól az idegeimnek akkor majd a kisbabámra fogok gondolni és arra hogy neki ez nem tesz jót és tudom hogy sikerülni fog. Az elmúlt egy évben nagyon sokmindenen mentem keresztül. A párom mellettem áll és ez ami számít és a baba egészsége a többi le van tojva mostantól.
A kérdező hozzászólása: Mégcsak keresõben vagyok, mert a régi dokim már nem praktizál. Nekem nagyon hosszú a ciklusom, ezért kellett a vérvétel. És, ha a 21. nap hétvégére esik, akkor mit lehet tenni? Idegeskedõs vagy? Hogyan tudod magad nyugtatni majd? Vagy már most is jó lenne, ha nem érne sok stressz, hogy nyugodtabb lehessen a szervezeted. Persze, ezt mondanom könnyû. :)
Neked mi volt a probléma hogy hormont néznek? Van saját orvosod?
Hát az pontosan a 21. napon kell legyen az a vérvétel. Ott csak a progeszteront nézik meg újra. Nekem az összes eredményem jó lett. Sajnos véletlennek köszönhetõ hogy velünk kétszer is megesett a missed ab. Egészségügyi oka nincs. Úgy hogy talán még egy kicsit kevesebb idegeskedés és sok vitamin és akkor talán minden rendben lesz. De ha terhes leszek kell kapnom kétféle gyógyszert és injekciót is.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm. Mikor kell pontosan menni? A 21. és hányadik nap között? Lehet, hogy elmegyek egy magánlaborba, ha nem küldött el az orvos, mert oda nem kell beutaló. A progreszteronon kívül még mit néznek ilyenkor, milyen vizsgálatokat kérjek? Neked mi derült ki a vizsgálatodból, mire kell figyeljetek a dokiddal?
Hát igen az a legfontosabb abból derül ki a progeszteron emelkedik-e. Mert az3.napin mindenképpen alacsony és ha a 21. napira emelkedik akkor van peteérés és repedés is. Én tegnap voltam a dokimnál az eredményekért és ezeket mondta meg hát elég rendesen utána jártam a dolgoknak mert két vetélés után már tutira akarunk menni.Szóval a 3. napi ünmagában semmit se ér. Nincs mihez viszonyítani.
A kérdező hozzászólása: Nem, csak a 3-5. napira küldtek. Kellett volna küldjenek?
21. napi vérvétel nem volt?
A kérdező hozzászólása: Köszönöm és hamarosan bekopogtató egészséges babucit Nektek!
ok, (nekem szept 28.), de jó is lenne mihamarabb babásodni!

8 napja fájnak a melleim és még 5 nap van a nem vártig. Normális ez?

A ciklusaim átlag 25 naposak. Nagyjából a 11. napon szokott pém lenni(ovu teszt, h?mér?).Mellfeszülés menzi el?tt 1 héttel szokott jelentkezni, de most nagyjából ciklus közepét?l változó mértékben, de minden nap fáj. Sokszor úgy érzem, mintha szúrkálna.

Legjobb válasz: Akkor is normális, ha terhes lettél, és akkor is ha nem , mert a peteérésnek is lehet ilyen tünete, akkor is ha nem szokott lenni, vagy nem akkor. Várd ki az 5 napot és utána tesztelhetsz.

Akkor is normális, ha terhes lettél, és akkor is ha nem , mert a peteérésnek is lehet ilyen tünete, akkor is ha nem szokott lenni, vagy nem akkor. Várd ki az 5 napot és utána tesztelhetsz.
nekem még 3 napom van a nem vártig, de drukkolok neked is.
Igen ez természetes nekem mostanába kb két héttel elõtte már elkezdenek fájni és úgy ahogy még sohasem.
Szia! Nekem a peteéréstõl a menzesz 1. napjáig fáj. Onnan tudom, hogy megjön, hogy nem fájnak már a melleim. Viszont nekem MINDIG így van és egész nap fáj. Drukkolok!!!!
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat!!

Az miert van hogy mar 7 napja megvan a menzeszem, es altalaban csak 4 maximum 5 napig van meg!? 16/L

eddig mindig csak 4-5 napig volt meg dr most valamiert meg a 7. napon is teljesen megvan.

Legjobb válasz: Fiatal vagy. Elõfordulhat. A 7 nap is még a normális határon belül van.

Fiatal vagy. Elõfordulhat. A 7 nap is még a normális határon belül van.
10 napig nem kell aggódnod, fõleg ilyen fiatalon, hiszen gondolom még nem állt be.
Általában azt mondják a nõgyógyászok hogy 3-7 napig normális utána érdemes kivizsgálásra menni! Egyébként most én is ilyen helyzetben vagyok én jövõhéten megyek orvoshoz mert nekem darabos is :( 7 napom!!
Azért, mert a nõi hormonális mûködést az agyalapi mirigy szabályozza, ami nagyon érzékeny minden ingerre. Idõnként minden nõvel elõfordul az, hogy nem a megszokott idõben jön meg, nem a megszokott ideig tart. 10 napon belül természetes a menzesz "hossza".
Nincs ezzel semmi baj, majd a következõ lehet, hogy megint rövidebb lesz.
A kérdező hozzászólása: koszonom a valaszokaat:) megnyugodtam

Napi 1 óra edzésre jut időm heti 5 napban. Van valami ami segítené emellett a fogyást, esetleg növelné az edzés hatékonyságát?

Kardiogépeket vagyok, futok, illetve comb-, fenékerősítő gépeken, karizomerősítőzök, mert nagyon elpuhultam. Le szeretnék adni 5-8kg-t. 58kg-s nő vagyok

Legjobb válasz: Napi egy óra bõven elég, persze ha intenzíven csinálod. Az edzés hatékonyságában az étrendnek fontos szerepe van.

Napi egy óra bõven elég, persze ha intenzíven csinálod. Az edzés hatékonyságában az étrendnek fontos szerepe van.
Szálkásító diéta.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!