Találatok a következő kifejezésre: 5 napja uh-n és mind (2 db)

5 napja voltam uh-n és mind két petefészkemben van 20 és 22mm-es tüsző. A két tüsző egyszerre reped meg vagy egymástól függetlenül? Lehetnek ikrek?

Legjobb válasz: Sajnos ezt nem lehet elõre kiszámítani, lehet, hogy mindkettõ, lehet, hogy csak az egyik és sajnos az is lehet, hogy egyik sem. Clostit szedsz?

Sajnos ezt nem lehet elõre kiszámítani, lehet, hogy mindkettõ, lehet, hogy csak az egyik és sajnos az is lehet, hogy egyik sem. Clostit szedsz?
És a hormonjaid nézték? Vérvételen voltál már? Closti elõtt tuti, hogy nem volt péd? (Úgy értem hõ, ovuteszt stb. alapján).
A kérdező hozzászólása: A closti elõtt nem volt peteérésem a fogamzásgátló teljesen leállította.7 hónap szünet után sem indult be.Átjárhatósági vizsgálatom már volt, a párommat is kivizsgálták, minden renben nála.
És milyen vizsgálatokon voltál? Closti elõtt egyáltalán nem volt pé-d? A pároddal minden rendben van?
A kérdező hozzászólása: 16 hónapja próbáljuk ebbõl 7 hónap clostis hónap.Eredménytelen.
Mióta próbálkoztok?
A kérdező hozzászólása: Sajnos megint megjött, teljesen magam alatt vagyok.Voltam orvosnál, az inszeminációt javasolta.
Clostival nagyobb az esély az ikerterhességre. Reméljük, hogy mindkettõ megérett, az dupla esély! Szurkolok nagyon, írd meg, hogy mi lett! (az 1. válaszoló voltam.)
A kérdező hozzászólása: Igen clostit szedtem.
A kérdező hozzászólása: A hormonjaimat nem nézték, és vérvételem sem volt.Biztos hogy nem volt peteérés mert ultrahangra jártam, ovuteszt is volt és a hõm alapján sem volt.

Mai nap elég sokat volt méhösszehúzódásom! 1 óra alatt kb.5-6 os volt. Ez lehetséges? és ez jó? Kezdődhet a szülés? Lehet, hogy éjjel indulok? Ma voltam orvosnál, az UH-n azt látta, hogy a feje be van ékelődve, és minden ok. 38 hetes km

Legjobb válasz: A vége felé elég sok jósló elõfordulhat, zuhanyozz le meleg vízzel ha fájást érzel, ha elmúlik jósló volt, ha erõsödik, akkor igazi. A sok jósló nem feltétlenül jelenti, hogy mindjárt szülsz, de pl. nekem egy szombat éjjel volt sok jósló, és másnap estére megszületett a fiam:) Könnyû szülést és jó babázást neked.

A vége felé elég sok jósló elõfordulhat, zuhanyozz le meleg vízzel ha fájást érzel, ha elmúlik jósló volt, ha erõsödik, akkor igazi. A sok jósló nem feltétlenül jelenti, hogy mindjárt szülsz, de pl. nekem egy szombat éjjel volt sok jósló, és másnap estére megszületett a fiam:) Könnyû szülést és jó babázást neked.
Én befeküdtem egy kád meleg ízbe. Akkor sem enyhült, így pár óra múlva indultunk is a kórházba. A meleg lazító hatású, ha igazi fájás, akkor nem fog szûnni!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!