Találatok a következő kifejezésre: 5 napja uh-n és (4 db)

Elkezdtem szedni a clostylbegytet. A ciklusaim átlag 34 naposak voltak eddig. A 11. napon voltam UH-n, és 5 db. 10 mm átmérőjű petét talált. Az lehet, hogy-bár szedem a clostyt-mégsem lesz 28 napos a cikusom, így kitolódik az ovum is?

Legjobb válasz: Az orvosod több felvilágosítást ad. Ha talált petéket akkor nincs gond. De itt csak mindenki azt mondja amit tudd. Néha rosszul tudja. -ezért inkább az orvostól kérj választ. Én is mgkérdeztem mindenrõl az orvosom és teljesen mást mondott mint itt mindenki. A peteérés a menszi ELÕTT van 14 nappal. Nem utána. Sokan mondták itt az ellenkezõjét és én inkább megkérdeztem egy meddõség szakértõtt. Sok sikert.

Az orvosod több felvilágosítást ad. Ha talált petéket akkor nincs gond. De itt csak mindenki azt mondja amit tudd. Néha rosszul tudja. -ezért inkább az orvostól kérj választ. Én is mgkérdeztem mindenrõl az orvosom és teljesen mást mondott mint itt mindenki. A peteérés a menszi ELÕTT van 14 nappal. Nem utána. Sokan mondták itt az ellenkezõjét és én inkább megkérdeztem egy meddõség szakértõtt. Sok sikert.
Én is szedtem closti-t, 28 napos ciklusnál 14.napon kellett mennem mindig uh-ra.Apetezsáknak el kell érnie kb 20-21mm-t, hogy meg tudjon érni, addig kellett szednem a closti-utrogestan kombináciot-természetesen más ütemben-, amig a 11-14 mm-es petezsákok el nem érték a kivánatos méretet.Nekem 5 hónap kellett hozzá, meg reggeli hõmérõzés, és ovulácios tesztek.Most 7.hónapban vagyunk, vagyis bevált.
Szerintem talán hosszabb lesz a ciklusod, de ha tudni fogod a peteérést az a legbiztosabb! Sok sikert! Bocsi, de ...Mindenhol azt olvastam, hogy a peteérést a menstruáció 1. napjával kezdeni számolni, így a 14. napon van peteéerés, majd (azaz 1 hét múlva ) 21. napon vagy menstruáció követi vagy terhesség.

5 napja voltam uh-n és mind két petefészkemben van 20 és 22mm-es tüsző. A két tüsző egyszerre reped meg vagy egymástól függetlenül? Lehetnek ikrek?

Legjobb válasz: Sajnos ezt nem lehet elõre kiszámítani, lehet, hogy mindkettõ, lehet, hogy csak az egyik és sajnos az is lehet, hogy egyik sem. Clostit szedsz?

Sajnos ezt nem lehet elõre kiszámítani, lehet, hogy mindkettõ, lehet, hogy csak az egyik és sajnos az is lehet, hogy egyik sem. Clostit szedsz?
És a hormonjaid nézték? Vérvételen voltál már? Closti elõtt tuti, hogy nem volt péd? (Úgy értem hõ, ovuteszt stb. alapján).
A kérdező hozzászólása: A closti elõtt nem volt peteérésem a fogamzásgátló teljesen leállította.7 hónap szünet után sem indult be.Átjárhatósági vizsgálatom már volt, a párommat is kivizsgálták, minden renben nála.
És milyen vizsgálatokon voltál? Closti elõtt egyáltalán nem volt pé-d? A pároddal minden rendben van?
A kérdező hozzászólása: 16 hónapja próbáljuk ebbõl 7 hónap clostis hónap.Eredménytelen.
Mióta próbálkoztok?
A kérdező hozzászólása: Sajnos megint megjött, teljesen magam alatt vagyok.Voltam orvosnál, az inszeminációt javasolta.
Clostival nagyobb az esély az ikerterhességre. Reméljük, hogy mindkettõ megérett, az dupla esély! Szurkolok nagyon, írd meg, hogy mi lett! (az 1. válaszoló voltam.)
A kérdező hozzászólása: Igen clostit szedtem.
A kérdező hozzászólása: A hormonjaimat nem nézték, és vérvételem sem volt.Biztos hogy nem volt peteérés mert ultrahangra jártam, ovuteszt is volt és a hõm alapján sem volt.

Mai nap elég sokat volt méhösszehúzódásom! 1 óra alatt kb.5-6 os volt. Ez lehetséges? és ez jó? Kezdődhet a szülés? Lehet, hogy éjjel indulok? Ma voltam orvosnál, az UH-n azt látta, hogy a feje be van ékelődve, és minden ok. 38 hetes km

Legjobb válasz: A vége felé elég sok jósló elõfordulhat, zuhanyozz le meleg vízzel ha fájást érzel, ha elmúlik jósló volt, ha erõsödik, akkor igazi. A sok jósló nem feltétlenül jelenti, hogy mindjárt szülsz, de pl. nekem egy szombat éjjel volt sok jósló, és másnap estére megszületett a fiam:) Könnyû szülést és jó babázást neked.

A vége felé elég sok jósló elõfordulhat, zuhanyozz le meleg vízzel ha fájást érzel, ha elmúlik jósló volt, ha erõsödik, akkor igazi. A sok jósló nem feltétlenül jelenti, hogy mindjárt szülsz, de pl. nekem egy szombat éjjel volt sok jósló, és másnap estére megszületett a fiam:) Könnyû szülést és jó babázást neked.
Én befeküdtem egy kád meleg ízbe. Akkor sem enyhült, így pár óra múlva indultunk is a kórházba. A meleg lazító hatású, ha igazi fájás, akkor nem fog szûnni!

Miért történik ez velem? Már a 4-ik alkalom 1.5 év alatt, hogy elmaradt mensi idejében + teszt, aztán pár nap múlva sorozatosan -, doki megállapítja UH-n a terhességet, és utána elmegy a baba?

Miért nem foglalkoznak a dokik ezzel? Nem kellene valami kivizsgálásra küldeniük? Nem hiszem el, hogy ez normális dolog!!!

Legjobb válasz: Szia! Sajnos én nem tudok Neked semmit mondani, nem tudok tanácsot adni - remélem lesznek, akik tudnak Neked segíteni - de nagyon szörnyû ez amit leírtál! Kívánok Neked sok erõt és sok jót, de mindenekelõtt kitartást és mielõbbi babázást!

Szia! Sajnos én nem tudok Neked semmit mondani, nem tudok tanácsot adni - remélem lesznek, akik tudnak Neked segíteni - de nagyon szörnyû ez amit leírtál! Kívánok Neked sok erõt és sok jót, de mindenekelõtt kitartást és mielõbbi babázást!
Nem vagyok nõgyógyást.Egy ismerõsömnél volt ilyen probléma.Valamilyen okból a baba nem tud rendesen beágyazódni, megtapadni a méhben.Rajta nem tudott semmi segíteni, pedig sokat vizsgálták, több orvosnál járt, de eredmény nélkül. Nem akarlak jobban elkeseríteni, de próbálkozz.Sok szerencsét.
Sajnálom mai történt. A lényeg szempontjából szerintem mindegy, hogy hova mész orvoshoz. Olyan dokit lenne szerencsés találni aki ért az ilyen jellegû vetélések okainak kiderítéséhez. A lehetséges okok közül csak egy az esetleges hormon probléma, ezen kívül még jó pár ok lehet. Pl. a veleszületett trombózis hajlam is okozhat ilyen problémát. Ennek is célszerû lenne utána járni, fõleg ha a közeli hozzátartozóid közül volt valakinek trombózisa.
Szia ! A pajzsmirigyedet vizsgálták már , hogy jól mûködik -e? A pajzsmirigy alulmûködés is okozhatja . Egy endokrinológus kivizsgálhatna.Egy vérvétel TSH.T3, T4 és kiderül van e baj.Ha rendben van akkor nemtudom mi lehet a baj forrása.Jó orvos sokat számít.
Szia! Sajnos én sem tudok sok mindent mondani, de ajánlanék neked valakit a http://www.orvostudakozo.hu-n van egy orvos DR. Hamvas Ferenc volt egy problémám és nagyon segítõkész rendes volt én ajánlanám neked, hogy kérj tõle idõpontot biztos tud neked segíteni!
Dr Szõts Gyula 0613404873 Õ az aki sosem adja fel és mindent kiderít.Nem olcsó de megéri.
Keress másik orvost!!!!!Velem 2 vetélés után az elsõ orvosom nem foglalkozott.Kerestem másikat.Õ elmondta, hogy 1 elõfordulhat 2 már nem véletlen!4 pedig fõleg NEM!!! Elküldött genetikai vizsgálatra, laborba.Nem adja fel.Ha gond van arra rá kell jönni. Elmondták nekem is hogy millió+1 oka lehet a vetélésnek, de ha lehetõség van kizárni csak 10 okot már elõrébb vagyunk.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm az eddigi válaszokat! Trombozisom nem volt sem nekem, sem a családom bármely tagjának, ennek már utánanéztem. Pajzsmirigyem jó, azt a háziorvosom! nézte meg, saját szakállára, mert õ is erre gyanakodott, amikor elmeséltem neki a történteket! Utolsó válaszolónak köszönöm, fel fogom keresni ezt az orvost!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!