Találatok a következő kifejezésre: 5 napja tesztem negatív lett. Mennyi (2 db)

5 napja késik, 2 tesztem negatív lett. Mennyi az esélye, hogy terhes legyek?

Legjobb válasz: Csinálj LH-tesztet reggeli vizeletbõl! Ha az pozitív, akkor bõven van még rá esélyed, hogy terhes legyél! ;) Ha gondolod olvass utána it: http://babatervezok.otthona.net/josteszt.shtml

Csinálj LH-tesztet reggeli vizeletbõl! Ha az pozitív, akkor bõven van még rá esélyed, hogy terhes legyél! ;) Ha gondolod olvass utána it: http://babatervezok.otthona.net/josteszt.shtml
A kérdező hozzászólása: de 36-37. napon nem kellene már ovulációnak lennie... és nincs is olyan folyásom, mint akkor szokott
de az LH teszt is kimutatja ha babás vagy, nem csak a pé-t:) ))) érzékenyebb, mint egy terhességi teszt:) ))
Az ovulációs tesztet orákelnek is lehet használni, azaz jósnak, mert ez a terhességet már néhány nappal korábban kimutathatja, mint egy terhességi teszt. olvasd el a linket, amit azelõttem szóló kiírt

Karácsonykor volt peteérésem, együtt is voltunk a párommal többször. Tegnap csináltam tesztet, negatív lett. Nekem a mensim mindig 5 napig tart, s mindig erősen vérzek is. Most csak 2 napig volt vérzésem. Terhes lehetek még, mennyi rá az esély?

Dec.10én volt az tolsó mensim els? napja. Jan11én volt egy 2 napig tartó vérzésem. Elég sok terhességi tünetem volt, s van is még. Karácsonykor volt peteérésem, együtt is voltunk a párommal többször. Tegnap csináltam tesztet negatív lett. Nekem a mensim mindig 5 napig tart, s mindig er?sen vérzek is. Most csak 2 napig volt vérzésem. Az már a következ? mensim lehetett? Ha a tegnap teszt negatív lett, az már tuti azt jelent, hogy nicsen most babám?? Vagy azért kérjek a dokimtól id?pontot? Mit tegyek? Köszi!

Legjobb válasz: Ha biztosra akarsz menni, menj el dokihoz. De az is lehet, hogy nincs elég hcg a szervezetedben. Az, hogy csak két napig tartott, bármitõl lehet. Szerintem menj orvoshoz, mert más is lehet. Most nem ijesztgetni akarlak. Sok sikert a továbbiakban:)

Ha biztosra akarsz menni, menj el dokihoz. De az is lehet, hogy nincs elég hcg a szervezetedben. Az, hogy csak két napig tartott, bármitõl lehet. Szerintem menj orvoshoz, mert más is lehet. Most nem ijesztgetni akarlak. Sok sikert a továbbiakban:)
Bármi lehetséges. Én is azt mondom, hogy menj el egy dokihoz.Õ biztosat tud neked mondani.Sok sikert.
Szerintem nem vagy terhes, a menses nem egyforma, hol ilyen, hol olyan. Ha két napig volt, de erõs volt, tuti nincs babád. Csak a pecsételés, minimális mennyiség jelenthet babát! Dolgozzatok az ügyön, mert ezek szerint lassan középidõbe érsz!
szia.én csak a nõvérem példáját tudom írni.5 gyereke van.ebbõl 3-mal mensizett rendesen.az egyikkel 7 hónapon keresztül 5-6 napíg.a másikkal is pár hónapíg, a harmadikkal is, és 12 hetes koráíg negatív volt a teszt.azt mondták neki cysta, de ez a "cysta"egyszer csak negmozdult...szóval bármi lehet, egyénenként változó.ha elmennél dokihoz, õ biztosabbat tudna mondani mint egy teszt és választ tudna adni minden kérdésedre.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!