Találatok a következő kifejezésre: 5 napja nem érzem azt, hogy (13 db)

5 napja késik, nem érzem azt, hogy terhes lennék, mi lehet ez?

Semmi tünetem nincs, csak annyi, hogy 5 napja olyan, mintha meg akarna jönni. Tudom, hogy sokan írták már ezt, ezért nem is foglalkoztam ezidáig ezzel. Utolsó menzeszem május 26.-án volt, de akkor is késett 3 napot, ami azért volt mert gyuladásos méhszájsebem volt. Ezt azótta kikezeltük, bár a méhszájsebem azótta is meg van. 10 hónapja hagytam abba a gyógyszert, és már 1 hónapja nem foglalkozom azzal, hogy eddig nem estem teherbe. Nyugodt vagyok, de kicsit idegesít, hogy most mi okozhatja a késést, ha tényleg nem érzek semmilyen utaló jelet a terheségre.A ciklus.hu szerint átlagban 31 napos a menzim, ami az el?z? hónapban is tolódott 34 napra jött meg, elméletileg a már késik szerintem, de én már nem tudom.Volt valakinek ilyene?

Legjobb válasz: Igen, én is hasonló helyzetben vagyok, én sem tudom, mit tegyek. Tesztelnünk kellene, de én nem merek.

Igen, én is hasonló helyzetben vagyok, én sem tudom, mit tegyek. Tesztelnünk kellene, de én nem merek.
A kérdező hozzászólása: Ez az, hogy én sem merek tesztelni, mert ahogy említettem elõzõ hónapban is késett 3 napot, ezért már nem reménykedem. Csak bosszant, hogy miért nem érzek semmi jelet, és még is késik.
Nekem eddig még a mellem is fájt, de ma reggelre szinte teljesen megszûnt. Én még várok... vagy nem is tudom. (1. válaszoló)
A kérdező hozzászólása: Szerintem korrai lenne még tesztelni, inkább kivárom a hetet és csütörtökön tesztelek. Mert én semmi más tünetet nem érzek, van egy kis folyásom, tehát minden jel arra utal, hogy meg fog jönni.
A barátnõmnek is május 26-án volt meg utoljára, és õ már tesztelt! Babót vár :)
A kérdező hozzászólása: Én azért nem merek, mert elözõ hónapban is késet, és inkább nem élem bele magam.Ha lesz erõm veszek egy tesztet, de az a baj, hogy tényleg nagyon úgy érzem, hogy nem vagyok babás, mert nagyon megakar jönni érzésem van. Vagy ez természetes?
A kérdező hozzászólása: Ma reggel halvány pozítiv lett a teszt.:)

10 napja jött meg a mensim 5 nap után elmult és azóta kicsit rosszul érzem magam (hányinger, szédülés) tegnap nem védekeztünk a barátommal. Mennyi az esély hogy babás legyek?

Legjobb válasz: Ha egy átlagos 28 napos ciklust veszünk alapul, akkor is lehet rá esély, mert a peteérés a 14.nap környékén van, a hímivarsejtek meg átlagosan 3-5 napig várakozhatnak odabent a petesejtre. Kicsi az esély a terhességre, de nem nulla.

Ha egy átlagos 28 napos ciklust veszünk alapul, akkor is lehet rá esély, mert a peteérés a 14.nap környékén van, a hímivarsejtek meg átlagosan 3-5 napig várakozhatnak odabent a petesejtre. Kicsi az esély a terhességre, de nem nulla.

Még 5 nap a mensisig a melleim fájnak, de nem úgy, mint máskor, nagyon megnőttek velük együtt az étvágyam is. Fáj a derekam és valami szurkál a hasamban. Nem érzem magam rosszul talán csak attól, hogy szégyenlem hogy állandóan alszok. Terhesség?

A folyásom fehér szagtalan és krémes.Az emberi szagokat 50méterröl érzem.

Legjobb válasz: Ha örülsz, akkor örülhetsz szerintem:-) Baba esélyes vagy:-) Csinálhatsz tesztet, de igazán csak a menses elmaradása után 4-5 nappal mutatják ki, bár van akinél elõbb, van akinél késõbb:-) Türelmes várakozást kívánok az aredményig:-)

Ha örülsz, akkor örülhetsz szerintem:-) Baba esélyes vagy:-) Csinálhatsz tesztet, de igazán csak a menses elmaradása után 4-5 nappal mutatják ki, bár van akinél elõbb, van akinél késõbb:-) Türelmes várakozást kívánok az aredményig:-)
Velem pont ugyan ez van mostanában...és ha tényleg úgy alakul, hogy baba van a dologban akkor gratulálok...!
A hasszúrkáláson kívül nekem is ugyanez volt, és 5 nap késéssel, de megjött sajna! Várj, amíg késik, ne éld bele magad, mert én is koppantam és nem volt kellemes! Ha késett legalább 3-4 napot, akkor csinálj egy tesztet, addig pedig légy türelmes!
Megtaláltad a megfelelõt. :D Csak így tovább. Milyen diétát csinálsz?
*Én napi kcal igényem elvileg 1700 körül van. Igyekszem naponta 1000-1300 körül maradni, de nagyon nehéz. És ha tudnád, mennyire értelmetlen. Ha lefogytál, és az igényednek megfelelõen eszel, azonnal visszaszeded, amit lekoplaltál. Istenem, hányszor elmondtuk?!
hát ha meg ehetsz 2000 kcalt 1 nap, nem is csodálom, hogy nem okoz gondot... Én napi kcal igényem elvileg 1700 körül van. Igyekszem naponta 1000-1300 körül maradni, de nagyon nehéz. Gondolj, bele, ha fele ennyit ehetnél, akkor is olyan könnyen menne?
Hajrá! :) Nekem a 4. hónap elején jött egy hétnyi falásroham. Tudod mit csináltam? Ettem amíg rosszul nem lettem! Sütiket, egészségtelen dolgokat, zsíros dolgokat.. És az 1 hét után se híztam, sõt, azóta jobban fogyok :D Én 120 kg-ról indultam, most vagyok 101 körül.
A kérdező hozzászólása: Épp azt irtam, hogy kólát nem iszom..
Mondjuk arra kíváncsi lennék, hogy neked hogy fér bele a 2300 kalóriába a kóla. Mert nekem biza' nem fér bele: ha reggelire megeszem egy normál méretû tk. szendvicset, ebédre egy zöldség-hússal dolgot, vacsorára pedig egy rántás nélküli csirkés levest (igaz, nem csészében, hanem tányérban) sok zöldséggel, valamint 2 almát és 2 narancsot még a nap folyamán, már ez bõven túllépi a 2000 kalóriát. Pedig nincs benne édes, nincs benne üdítõ, nincs benne cukros tea, sütike, tészta, rizs stb.
nekem 150 nap korul kezdõdtek a bajok...:D
A kérdező hozzászólása: Végülis szinte mindent eszek. Kivéve a nagyon zsiros dolgokat. Fehér kenyeret. Kólákat. Stb..:) Sok gyümölcsöt eszem. Végülis mindent meg adok a szervezetemnek ami kell, csak kisebb mennyiségben. És meg próbálom be iktatni a mindennapjaimba a sportot..:) ja és 16 éves vagyok fiu.
A kérdező hozzászólása: Hát kalóriát számolok:) Napi 2300 kalória kell -1kg/hét-hez. Én napi 2000 alatt eszem.
igen? szerintem, ha 500 kcal-al kevesebbet eszek, mint amennyi a napi kcal igényem, az már koplalás? Hát gratulálok.. úgy látom, igen nagy divat lett, minden háttértudás nélkül ráfogni mindenkire, hogy így koplal, úgy koplal... mert hát itt ugye mindenki olyan hûde okos.. aztán otthon ülnek a disznó seggükön (elnézést a kivételnek) ez már gyakorlatilag a topik sajátossága lett.. pf

Nincsenek jelek és van baba? Ez lehetséges, hogy az esemény után 5 nappal még nem érzek semmit se? Se hányinger se mellfájás se semmi

Legjobb válasz: te olvass már utánna hogy fogan egy baba. (ha nagyon fiatal vagy bocs, de ha gyerket akarsz akkor kicsit olvasotabbnak kellene lenned). az esemény után ha volt is éppen akkor érett petesejted vagy a rá következö napokban volt akkor is még egy hét meddigre a megtermékensyített petesejt eljut a méhbe és teljesen beágyazódik. vagy is az esemény után egy héttel sem nagyon lehet semmit érezni még a legérzékenyebbek is kb az esemény után 2 héttel éreznek valamit (kivétel aki bemagyarázza magának) amikor is már a hormonok olyan szinten vannak hogy ilyeneket okoznak. terhes meg csak akkor lehetsz ha az esemény a petérésed napján vagy elötte max 2-3 nappal volt

te olvass már utánna hogy fogan egy baba. (ha nagyon fiatal vagy bocs, de ha gyerket akarsz akkor kicsit olvasotabbnak kellene lenned). az esemény után ha volt is éppen akkor érett petesejted vagy a rá következö napokban volt akkor is még egy hét meddigre a megtermékensyített petesejt eljut a méhbe és teljesen beágyazódik. vagy is az esemény után egy héttel sem nagyon lehet semmit érezni még a legérzékenyebbek is kb az esemény után 2 héttel éreznek valamit (kivétel aki bemagyarázza magának) amikor is már a hormonok olyan szinten vannak hogy ilyeneket okoznak. terhes meg csak akkor lehetsz ha az esemény a petérésed napján vagy elötte max 2-3 nappal volt
Esemény utáni tabi vettél be? Akkor miért várod hogy legyen baba??? Bocsi, lehet én nem értem a kérdésed. :((
Azért nem ilyen gyorsan mûködnek ezek a dolgok ám. Mikorra várod a köv mensidet?
aki ennyire tudatlan annak minek egy gyerek??, 100% ra kimerem jelenteni, hogy nem fog sikerülni az, hogy teherbe essél. Márcsak mert ennyire görcsösen figyeled magad, de nem baj majd pár év múlva te is beleunsz.

Miért van az, hogy néha napi 4-5-ször is van kedvem szeretkezni (és szeretkezünk is) és egész nap kívánom a párom, de van olyan időszak is, amikor hetekig nem érzek hozzá kedvet. Mitől lehet ez?

Legjobb válasz: Ez szerintem természetes, semmi gond ezzel. Nekem is korsakos a szex iránti érzésem. Van, hogy naponta többször, van hogy hetente egy. Okozhatják a hormonok, a menses ciklusa, az idõjárás, a napi gondok, bármi. Ha nem okoz gondot, nem kell vele foglalkoznod. Ha a párod közeledik,, adj neki esélyt, lehet megjön a kedved hozzá az elõjáték során:-)

Ez szerintem természetes, semmi gond ezzel. Nekem is korsakos a szex iránti érzésem. Van, hogy naponta többször, van hogy hetente egy. Okozhatják a hormonok, a menses ciklusa, az idõjárás, a napi gondok, bármi. Ha nem okoz gondot, nem kell vele foglalkoznod. Ha a párod közeledik, , adj neki esélyt, lehet megjön a kedved hozzá az elõjáték során:-)
Nemtom szedsz e valami fogamzásgátlót. A hormonok bûne, h van egy idõszak, amikor jobban kivánod, aztán kevésbé, aztán egyáltalán nem. A fogamzásgátlók pozitív hatásai közé tartozik az is, h folyamatosan szinten tart, vagyis általában kapható leszel a szexre.:) Ha szedsz és mégis igy van, akkor nemtom miért.szio
nekem is néha van kedvem néha nincs! de általában van... az elsõ számú tanácsadó jól mondta mert ha nincs is nagyon kedvem akkor a barátom elkezd csak úgy izgatni és akkor rögtön én akarom szinte jobban :P
szerintem mindenkinek vannak ilyen idõszakok hogy hol jobban hol kevésbé kívánja a szexet. nekem pl ha egyáltalán nincs kedvem a férjem egybõl tudja hogyan próbálkozzon és azonnal megjön hozzá a kedvem:)
Igen, normális. Az is lehet, hogy holnap megint lesz, meg az is, hogy többet nem.
A tünetek enyhülhetnek, erõsödhetnek, akár teljesen l is múlhatnak. nem ezeken múlik a baba jólléte... Amíg nem görcsölsz, nem vérzel, inkább gondolkodj pozitívan! Nemek egyik terhességem alatt se jelentkeztek a "tünetek" mégis 4 egészséges gyereket szültem.. Megértem, hogy aggódsz, de a terhességet próbáld élvezni, jobb ha nincsenek kellemetlenségek, mintha hánynál és hasonlók gyötörnének :)
Nyugi! Én a 30. hétben vagyok és nem is feszült a mellem eddig még egyszer sem! Nem törvényszerû szerintem a mellfeszülés!! Inkább légy nyugodt kiegyensúlyozott és boldog, mert Anya leszel! Csak pozitívan mindent!!!Légy nagyon boldog!

25-ös tüszöt állapitottak meg pénteken az nagyon jóa állitólag na most az ovu tesztem már4-5 napja negativ. Nem érzek fájdalmat. Akkor most hogy van ez?

ha pénteken ekkora volt akkor elég ha pénteken és szombaton voltunk együtt,mert már nem birjuk szusszal???

Legjobb válasz: Szia! Lehet, hogy nem tüszõ volt, hanem egy petefészekciszta. Én azért visszaellenõriztetném, hogy megvan-e még. Az is lehet, hogy tényleg tüszõ, csak nem termelõdött elég LH a szervezetedben ahhoz, hogy megrepedjen. Ezért negatív az ovu teszted. A hõdet méred? Abból kiderül, hogy volt--e pé-d. Ha van hõemelkedés az alaphõhöz képest, akkor nálad lehet, hogy nem vált be az ovu teszt.

Szia! Lehet, hogy nem tüszõ volt, hanem egy petefészekciszta. Én azért visszaellenõriztetném, hogy megvan-e még. Az is lehet, hogy tényleg tüszõ, csak nem termelõdött elég LH a szervezetedben ahhoz, hogy megrepedjen. Ezért negatív az ovu teszted. A hõdet méred? Abból kiderül, hogy volt--e pé-d. Ha van hõemelkedés az alaphõhöz képest, akkor nálad lehet, hogy nem vált be az ovu teszt.
Szia! Pé.kor elég minden másnap együtt lenni!!!
A kérdező hozzászólása: az ok csak nem értem vajon megtörténhetett a kilökõdés és a tüszõrepedés mert a teszt nem mutat semmit.Pedig ha pénteken ekkora volt elkellet hogy kezdõdjenek a folyamatok.Nem?
A kérdező hozzászólása: hát nem tudom nem mondta hogy menjek vissza megnézetni.Csak ha nem jön meg a menzim.

Tisztelt Doktor Úr! A Remifemint plus-t szedem már közel 1 éve. Nagyon minimális csökkenést érzek. Az a baj, hogy éjszakákat nem alszom, csak forgolódom. Melegem van, későb meg fázom. Napi többször rámtör a forróság, idegesség. Azt mondták 5 évig tart, de

Tisztelt Doktor Úr! A Remifemint plus-t szedem már közel 1 éve. Nagyon minimális csökkenést érzek. Az a baj, hogy éjszakákat nem alszom, csak forgolódom. Melegem van, későb meg fázom. Napi többször rámtör a forróság, idegesség. Azt mondták 5 évig tart, de már 8 éve tart. Szeretném újbóli válaszát. Nagyon köszönöm! Marcsi

Legjobb válasz: Tisztelt Hölgyem! Sajnos vannak olyan esetek, amikor a hőhullámok az átlagosnál tovább jelen vannak. Ezek mérséklésére továbbra is a Remifemin plus tabletta szedését tudom javasolni elsősorban. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Hölgyem! Sajnos vannak olyan esetek, amikor a hőhullámok az átlagosnál tovább jelen vannak. Ezek mérséklésére továbbra is a Remifemin plus tabletta szedését tudom javasolni elsősorban. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Doktor Úr! A Remifemint plus-t szedem már közel 1 éve. Nagyon minimális csökkenést érzek. Az a baj, hogy éjszakákat nem alszom, csak forgolódom. Melegem van, későb meg fázom. Napi többször rámtör a forróság, idegesség. Azt mondták 5 évig tart, de

Tisztelt Doktor Úr! A Remifemint plus-t szedem már közel 1 éve. Nagyon minimális csökkenést érzek. Az a baj, hogy éjszakákat nem alszom, csak forgolódom. Melegem van, későb meg fázom. Napi többször rámtör a forróság, idegesség. Azt mondták 5 évig tart, de már 8 éve tart. Szeretném újbóli válaszát. Nagyon köszönöm! Marcsi

Legjobb válasz: Tisztelt Hölgyem! Sajnos vannak olyan esetek, amikor a hőhullámok az átlagosnál tovább jelen vannak. Ezek mérséklésére továbbra is a Remifemin plus tabletta szedését tudom javasolni elsősorban. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Hölgyem! Sajnos vannak olyan esetek, amikor a hőhullámok az átlagosnál tovább jelen vannak. Ezek mérséklésére továbbra is a Remifemin plus tabletta szedését tudom javasolni elsősorban. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!