Találatok a következő kifejezésre: 5 napja nem érzem azt, (26 db)

5 napja késik, nem érzem azt, hogy terhes lennék, mi lehet ez?

Semmi tünetem nincs, csak annyi, hogy 5 napja olyan, mintha meg akarna jönni. Tudom, hogy sokan írták már ezt, ezért nem is foglalkoztam ezidáig ezzel. Utolsó menzeszem május 26.-án volt, de akkor is késett 3 napot, ami azért volt mert gyuladásos méhszájsebem volt. Ezt azótta kikezeltük, bár a méhszájsebem azótta is meg van. 10 hónapja hagytam abba a gyógyszert, és már 1 hónapja nem foglalkozom azzal, hogy eddig nem estem teherbe. Nyugodt vagyok, de kicsit idegesít, hogy most mi okozhatja a késést, ha tényleg nem érzek semmilyen utaló jelet a terheségre.A ciklus.hu szerint átlagban 31 napos a menzim, ami az el?z? hónapban is tolódott 34 napra jött meg, elméletileg a már késik szerintem, de én már nem tudom.Volt valakinek ilyene?

Legjobb válasz: Igen, én is hasonló helyzetben vagyok, én sem tudom, mit tegyek. Tesztelnünk kellene, de én nem merek.

Igen, én is hasonló helyzetben vagyok, én sem tudom, mit tegyek. Tesztelnünk kellene, de én nem merek.
A kérdező hozzászólása: Ez az, hogy én sem merek tesztelni, mert ahogy említettem elõzõ hónapban is késett 3 napot, ezért már nem reménykedem. Csak bosszant, hogy miért nem érzek semmi jelet, és még is késik.
Nekem eddig még a mellem is fájt, de ma reggelre szinte teljesen megszûnt. Én még várok... vagy nem is tudom. (1. válaszoló)
A kérdező hozzászólása: Szerintem korrai lenne még tesztelni, inkább kivárom a hetet és csütörtökön tesztelek. Mert én semmi más tünetet nem érzek, van egy kis folyásom, tehát minden jel arra utal, hogy meg fog jönni.
A barátnõmnek is május 26-án volt meg utoljára, és õ már tesztelt! Babót vár :)
A kérdező hozzászólása: Én azért nem merek, mert elözõ hónapban is késet, és inkább nem élem bele magam.Ha lesz erõm veszek egy tesztet, de az a baj, hogy tényleg nagyon úgy érzem, hogy nem vagyok babás, mert nagyon megakar jönni érzésem van. Vagy ez természetes?
A kérdező hozzászólása: Ma reggel halvány pozítiv lett a teszt.:)

10 napja jött meg a mensim 5 nap után elmult és azóta kicsit rosszul érzem magam (hányinger, szédülés) tegnap nem védekeztünk a barátommal. Mennyi az esély hogy babás legyek?

Legjobb válasz: Ha egy átlagos 28 napos ciklust veszünk alapul, akkor is lehet rá esély, mert a peteérés a 14.nap környékén van, a hímivarsejtek meg átlagosan 3-5 napig várakozhatnak odabent a petesejtre. Kicsi az esély a terhességre, de nem nulla.

Ha egy átlagos 28 napos ciklust veszünk alapul, akkor is lehet rá esély, mert a peteérés a 14.nap környékén van, a hímivarsejtek meg átlagosan 3-5 napig várakozhatnak odabent a petesejtre. Kicsi az esély a terhességre, de nem nulla.

36-ik hetet kezdem.4-5 napja a babám mozgását csak jobb oldalon érzem, néha egészen oldalt is. Jelezheti ez a baba fekvésében azt, h esetleg keresztben van? Sem alul sem felül nem érzek semmit. Más is érzi ezt? Lassan be kellene fordulnia azt hiszem.

Legjobb válasz: Valószínûleg arra az oldalra állnak a lábai, és amikor rúg, azt érzed. Nem hiszem, hogy keresztben van, de nemsoká uh, és kiderül. Ne aggodalmaskodj:) Könnyû szülést neked!

Valószínûleg arra az oldalra állnak a lábai, és amikor rúg, azt érzed. Nem hiszem, hogy keresztben van, de nemsoká uh, és kiderül. Ne aggodalmaskodj:) Könnyû szülést neked!
szia.sokáig nekem is keresztben feküdt.a 32 hetes uh-on nagy megdöbbenésemre azt mondta a doki h már meg van fordulva, és fejjel lefelé van.pedig még a mai napig leginkább oldalt érzem a mozgását. 32+4 hetes km
Szia! Én is kétoldalt érzem a kis végtagjait és nekem farfekvéses DE én határozottan érzem és látszik is a feje fennt:-)))
Elõzõ vagyok.39 hetes
A kérdező hozzászólása: Köszönöm mindenkinek:) Megjátjuk....

Még 5 nap a mensisig a melleim fájnak, de nem úgy, mint máskor, nagyon megnőttek velük együtt az étvágyam is. Fáj a derekam és valami szurkál a hasamban. Nem érzem magam rosszul talán csak attól, hogy szégyenlem hogy állandóan alszok. Terhesség?

A folyásom fehér szagtalan és krémes.Az emberi szagokat 50méterröl érzem.

Legjobb válasz: Ha örülsz, akkor örülhetsz szerintem:-) Baba esélyes vagy:-) Csinálhatsz tesztet, de igazán csak a menses elmaradása után 4-5 nappal mutatják ki, bár van akinél elõbb, van akinél késõbb:-) Türelmes várakozást kívánok az aredményig:-)

Ha örülsz, akkor örülhetsz szerintem:-) Baba esélyes vagy:-) Csinálhatsz tesztet, de igazán csak a menses elmaradása után 4-5 nappal mutatják ki, bár van akinél elõbb, van akinél késõbb:-) Türelmes várakozást kívánok az aredményig:-)
Velem pont ugyan ez van mostanában...és ha tényleg úgy alakul, hogy baba van a dologban akkor gratulálok...!
A hasszúrkáláson kívül nekem is ugyanez volt, és 5 nap késéssel, de megjött sajna! Várj, amíg késik, ne éld bele magad, mert én is koppantam és nem volt kellemes! Ha késett legalább 3-4 napot, akkor csinálj egy tesztet, addig pedig légy türelmes!
hát lehet hogy terhes vagy de majd 5 nap múlva a teszt ki fogja mutatni:-)

Escapelle esemény utáni tablettát kaptam mivel hétvégén történt az óvszer balesetünk 1, 5 nap után tudtam bevenni. Nem voltam rosszul tőle kicsit érzem a hasam de ennyi. Mikor kell majd megjönnie? A doki mondta h összekavarhatja a ciklust.

Legjobb válasz: Összezavarhatja annyiban, hogy lehet "köztes" vérzésed pár nap múlva, ez azonban nem törvényszerû. Ettõl függetlenül ugyanúgy, rendes idõpontban kell megjönnie. Nálam pl. semmiféle mellékhatást nem okozott, pár napra rá vérzésem volt, majd a menstruációm is megjött a szokott idõpontban.

Összezavarhatja annyiban, hogy lehet "köztes" vérzésed pár nap múlva, ez azonban nem törvényszerû. Ettõl függetlenül ugyanúgy, rendes idõpontban kell megjönnie. Nálam pl. semmiféle mellékhatást nem okozott, pár napra rá vérzésem volt, majd a menstruációm is megjött a szokott idõpontban.

Miért van az, hogy néha napi 4-5-ször is van kedvem szeretkezni (és szeretkezünk is) és egész nap kívánom a párom, de van olyan időszak is, amikor hetekig nem érzek hozzá kedvet. Mitől lehet ez?

Legjobb válasz: Ez szerintem természetes, semmi gond ezzel. Nekem is korsakos a szex iránti érzésem. Van, hogy naponta többször, van hogy hetente egy. Okozhatják a hormonok, a menses ciklusa, az idõjárás, a napi gondok, bármi. Ha nem okoz gondot, nem kell vele foglalkoznod. Ha a párod közeledik,, adj neki esélyt, lehet megjön a kedved hozzá az elõjáték során:-)

Ez szerintem természetes, semmi gond ezzel. Nekem is korsakos a szex iránti érzésem. Van, hogy naponta többször, van hogy hetente egy. Okozhatják a hormonok, a menses ciklusa, az idõjárás, a napi gondok, bármi. Ha nem okoz gondot, nem kell vele foglalkoznod. Ha a párod közeledik, , adj neki esélyt, lehet megjön a kedved hozzá az elõjáték során:-)
Nemtom szedsz e valami fogamzásgátlót. A hormonok bûne, h van egy idõszak, amikor jobban kivánod, aztán kevésbé, aztán egyáltalán nem. A fogamzásgátlók pozitív hatásai közé tartozik az is, h folyamatosan szinten tart, vagyis általában kapható leszel a szexre.:) Ha szedsz és mégis igy van, akkor nemtom miért.szio
nekem is néha van kedvem néha nincs! de általában van... az elsõ számú tanácsadó jól mondta mert ha nincs is nagyon kedvem akkor a barátom elkezd csak úgy izgatni és akkor rögtön én akarom szinte jobban :P
szerintem mindenkinek vannak ilyen idõszakok hogy hol jobban hol kevésbé kívánja a szexet. nekem pl ha egyáltalán nincs kedvem a férjem egybõl tudja hogyan próbálkozzon és azonnal megjön hozzá a kedvem:)

Tisztelt Doktor Úr! A mensesem 4-5 napig tart. Az utólsó napon már nagyon gyenge, de én rettentő büdösnek, dögszagúnak érzem, ez még tart 1-2 napig. Amúgy sem folyás, sem semmi más nem jelentkezik nálam, teljesen rendben vagyok, a hónap többi részében. Ez

Tisztelt Doktor Úr! A mensesem 4-5 napig tart. Az utólsó napon már nagyon gyenge, de én rettentő büdösnek, dögszagúnak érzem, ez még tart 1-2 napig. Amúgy sem folyás, sem semmi más nem jelentkezik nálam, teljesen rendben vagyok, a hónap többi részében. Ez a dolog kb:3-4 hónapja tart. Teljesen monogám kapcsolatban élek. Én őrültem meg, vagy valami baj lehet? 43éves vagyok. Köszönöm a válaszát!

Legjobb válasz: Tisztelt Hölgyem! Ne gondoljon semmi kórosra, amennyiben a vérzés rendes időben jelentkezik és átlagos mennyiségű. Üdvözlettel: Dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Hölgyem! Ne gondoljon semmi kórosra, amennyiben a vérzés rendes időben jelentkezik és átlagos mennyiségű. Üdvözlettel: Dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Doktor Úr! A mensesem 4-5 napig tart. Az utólsó napon már nagyon gyenge, de én rettentő büdösnek, dögszagúnak érzem, ez még tart 1-2 napig. Amúgy sem folyás, sem semmi más nem jelentkezik nálam, teljesen rendben vagyok, a hónap többi részében. Ez

Tisztelt Doktor Úr! A mensesem 4-5 napig tart. Az utólsó napon már nagyon gyenge, de én rettentő büdösnek, dögszagúnak érzem, ez még tart 1-2 napig. Amúgy sem folyás, sem semmi más nem jelentkezik nálam, teljesen rendben vagyok, a hónap többi részében. Ez a dolog kb:3-4 hónapja tart. Teljesen monogám kapcsolatban élek. Én őrültem meg, vagy valami baj lehet? 43éves vagyok. Köszönöm a válaszát!

Legjobb válasz: Tisztelt Hölgyem! Ne gondoljon semmi kórosra, amennyiben a vérzés rendes időben jelentkezik és átlagos mennyiségű. Üdvözlettel: Dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Hölgyem! Ne gondoljon semmi kórosra, amennyiben a vérzés rendes időben jelentkezik és átlagos mennyiségű. Üdvözlettel: Dr. Langmár Zoltán
Megtaláltad a megfelelõt. :D Csak így tovább. Milyen diétát csinálsz?
*Én napi kcal igényem elvileg 1700 körül van. Igyekszem naponta 1000-1300 körül maradni, de nagyon nehéz. És ha tudnád, mennyire értelmetlen. Ha lefogytál, és az igényednek megfelelõen eszel, azonnal visszaszeded, amit lekoplaltál. Istenem, hányszor elmondtuk?!
hát ha meg ehetsz 2000 kcalt 1 nap, nem is csodálom, hogy nem okoz gondot... Én napi kcal igényem elvileg 1700 körül van. Igyekszem naponta 1000-1300 körül maradni, de nagyon nehéz. Gondolj, bele, ha fele ennyit ehetnél, akkor is olyan könnyen menne?
Hajrá! :) Nekem a 4. hónap elején jött egy hétnyi falásroham. Tudod mit csináltam? Ettem amíg rosszul nem lettem! Sütiket, egészségtelen dolgokat, zsíros dolgokat.. És az 1 hét után se híztam, sõt, azóta jobban fogyok :D Én 120 kg-ról indultam, most vagyok 101 körül.
A kérdező hozzászólása: Épp azt irtam, hogy kólát nem iszom..
Mondjuk arra kíváncsi lennék, hogy neked hogy fér bele a 2300 kalóriába a kóla. Mert nekem biza' nem fér bele: ha reggelire megeszem egy normál méretû tk. szendvicset, ebédre egy zöldség-hússal dolgot, vacsorára pedig egy rántás nélküli csirkés levest (igaz, nem csészében, hanem tányérban) sok zöldséggel, valamint 2 almát és 2 narancsot még a nap folyamán, már ez bõven túllépi a 2000 kalóriát. Pedig nincs benne édes, nincs benne üdítõ, nincs benne cukros tea, sütike, tészta, rizs stb.
nekem 150 nap korul kezdõdtek a bajok...:D
A kérdező hozzászólása: Végülis szinte mindent eszek. Kivéve a nagyon zsiros dolgokat. Fehér kenyeret. Kólákat. Stb..:) Sok gyümölcsöt eszem. Végülis mindent meg adok a szervezetemnek ami kell, csak kisebb mennyiségben. És meg próbálom be iktatni a mindennapjaimba a sportot..:) ja és 16 éves vagyok fiu.
A kérdező hozzászólása: Hát kalóriát számolok:) Napi 2300 kalória kell -1kg/hét-hez. Én napi 2000 alatt eszem.
igen? szerintem, ha 500 kcal-al kevesebbet eszek, mint amennyi a napi kcal igényem, az már koplalás? Hát gratulálok.. úgy látom, igen nagy divat lett, minden háttértudás nélkül ráfogni mindenkire, hogy így koplal, úgy koplal... mert hát itt ugye mindenki olyan hûde okos.. aztán otthon ülnek a disznó seggükön (elnézést a kivételnek) ez már gyakorlatilag a topik sajátossága lett.. pf

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!