Találatok a következő kifejezésre: 5 napja nem (1580 db)

Mit tegyünk, ha 3 hónaposunk 1, 5 napja nem kakil? Anyatejes. Köszönöm. Jól van, nem nyűgös.

Legjobb válasz: 1,5 napja? Semmit ne tegyél. Majd kakil. 1,5 nap nem nagy idõ, kimaradhat 2-3 nap néhanapján.

1, 5 napja? Semmit ne tegyél. Majd kakil. 1, 5 nap nem nagy idõ, kimaradhat 2-3 nap néhanapján.
Amikor anyatejes babán az 5. napja nem kakilt, felhívtam a doktornõt, aki azt mondta, hogy ha nem nyûgös, nem szenved, pisije van, akkor ne aggódjak, 7-10 napig is elõfordulhat, hogy nem fog kakilni. Szerencsére az 5. nap végére kakilt egyet, és nem is szenvedett vele. Az anyatejes babáknál elõfordul, hogy ritkábban kakilnak, mert teljes mértékben hasznosítani tudják az anyatejet.
1, 5 nap semmi. 8-10 nap után kezdj el cselekedni, ha fáj a hasa. Ha nem fáj a hasa, akkor hagyd. Amúgy cukros kamillatea, masszírozás, meleg vizes pancsi, laevolac szirup, kúp...
Az enyém anyatejesként napi többször kakilt általában (fõleg az elején), de volt, hogy napi egyszer, és volt egyszer egy 5 napos szünetünk is. Ekkor még semmit nem kapott, csak anyatejet, 3-4 hónapos lehetett. Az ötödik napon, amikor már orvoshoz készültünk, aztán lett egy szép nagy trotty, még csak kemény se volt.
Hát ha nem kínlódik szegény, akkor semmit. Az anyatejet általában 100%-ig emészti a baba, nagyon kevés anyag van, ami távozik. Lehet, hogy nincs is minek távoznia most. Nekem volt, hogy 7 nap után kakilt a kicsikém. Akkor kínlódott nagyon, szélcsöveztem, hõmérõztem, ennek örömére tetõtõl talpig végig fo.ott és az élet ment tovább. :D
Az én lányom kb. 2 hós kora óta 4-5 naponta kakil. Elõször megijedtem, 2 nap után hívtam a gyerekorvost, aki azt mondta, hogy ha vannak szelek, akkor nem kell aggódni(Na azok voltak rendesen. Már nekem fájt, hogy annyit pukizott szegény.)

10 hós (csak) anyatejes babám 5 napja nem kakilt. Meddig normális kaki nélkül?

Legjobb válasz: a babám 5 hónapos, nálunk 10 nap volt eddig a maximum, amíg csak anyatejet kapott, de heti 1-2 volt az átlag 2 hónapos kora óta, amikor egyszer 4 napig nem volt nálunk sem kaki. 1 hete barackozunk, azóta minden nap van :) Ha nem szenved, ne izgasd magad, ha már feszeng, cukros kamillatea segít (vagy glicerines kúp vagy hõmérõzés). Sok sikert!

a babám 5 hónapos, nálunk 10 nap volt eddig a maximum, amíg csak anyatejet kapott, de heti 1-2 volt az átlag 2 hónapos kora óta, amikor egyszer 4 napig nem volt nálunk sem kaki. 1 hete barackozunk, azóta minden nap van :) Ha nem szenved, ne izgasd magad, ha már feszeng, cukros kamillatea segít (vagy glicerines kúp vagy hõmérõzés). Sok sikert!
10 hósan csak anyatejes?? Már jó pár hónapja kellene mást is adni neki, ilyenkor már nincs a tejben annyi tápanyag. Valószínûleg azért nem kakil 5 napja, mert mindent hasznosít a tejbõl. Teljesen normális akár 10 napi nemkakilás is, ha csak anyatejet kap. Ha nincs baja tõle, nem szenved, akkor hagyd, majd kijön. Ha nem jól érzi magát, akkor adj neki cukros kamillateát, az segít.
A kérdező hozzászólása: Azért kap csak anyatejet, mert valamelyik kajára allergiás, és holnap megyünk az allergológushoz. Amióta megint csak anyatejezik, azóta szépen múlt az allergia. Majd holnap a dokinéni megmondja hogyan tovább.
2. vagyok. Már biztos voltatok dokinál, és ellátott jótanácsokkal. Én csak azt tudom javasolni, hogy a hozzátáplálást már eleve úgy kell kezdeni, hogy egyszerre mindig csak 1 új ételfélét vezess be, és azt add 3 napig, hogy lásd a hatását. Ha semmi gondot nem okoz, akkor máskor bátran adhatod. Az allergiára hajlamosító ételeknél mégjobban kell figyelni, elõször mindig keveset kell adni, és fokozatosan növelni az adagot. (pl.tojás, paradicsom, tejtermékek, stb.).

Már 4-5 napja nem tudok éjjel aludni. Nagyon fáj a derekam, meg a szeméremcsontom is. Mitől lehet? Közeledik a szülés?

Olyan ideges vagyok,semmi nem tetszik,mindenkivel bajom van.Szegény férjemen töltöm ki az idegességemet.És nem tudok magamnak parancsolni.Ha egy kevest mozgok alig kapok leveg?t,kifuladok.Ennivalót sem kívánom.Én vagyok csak ilyen,vagy nálatok is el?fordul?

Legjobb válasz: Szia! Szerintem igen nagyon közeledik. Én is ezeket éreztem elõtte. Pár nappal elõtte már alig tudtam mozogni, de ezt nagyon komolyan írom, alig tudtam megtenni 5 perc sétát. Minden bajom volt, nagyon gyenge voltam, sehogy sem ment az alvás, a derekam miatt alig tudtam menni.Már nagyon túl akartam lenni a dolgon (1 nappal a kiírt idõpont elõtt születm). Szerintem közel lehet a nagy nap!Bár a 37. hét még elég korai lenne, szerintem...ki kéne húzni még 1-2 hétig!!!

Szia! Szerintem igen nagyon közeledik. Én is ezeket éreztem elõtte. Pár nappal elõtte már alig tudtam mozogni, de ezt nagyon komolyan írom, alig tudtam megtenni 5 perc sétát. Minden bajom volt, nagyon gyenge voltam, sehogy sem ment az alvás, a derekam miatt alig tudtam menni.Már nagyon túl akartam lenni a dolgon (1 nappal a kiírt idõpont elõtt születm). Szerintem közel lehet a nagy nap!Bár a 37. hét még elég korai lenne, szerintem...ki kéne húzni még 1-2 hétig!!!
Hát, sajnos ez normális!:( mindenkinek nagyon nehéz az utolsó pár hét! Kitartás!Üdv: 32 hetes kismama
szia, 38 hetes leszek, de minden bajom kezd lenni, nem alszok, a derekam leszakad, a csipöm ketté akar szakadni, a hüvelyem is nagyon fáf, idegbeteg vagyok, és dagadnak az ujjaim, és még sorolhatnám. nem bánnám már ha tul lennék rajta.
Én vasárnap töltöm a 37.hetet (ha betöltöm..) Aludni nem tudok én sem, de ez szerintem szimplán lehet a stressztõl, hiszen nem tudjuk, mikor is lesz a nagy nap. A szeméremcsontom alulról nagyon fáj, de mivel nekem azt mondta a doki, hogy nagyon lent van a baba feje, én arra tippelek, hogy Õ nyomja már. Az idegesség is természetes, hiszen nem mindennapi dolog vár most ránk! Kitartást!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat.Lehet én is azért vagyok ideges mert közel a szülés, és kicsit félek.Nekem van egy 4 éves kisfiam, de azzal nem volt terhesség végéig semmi ilyen gond.41 hetessen beindították a szülést, és 38 órán keresztül szenvettem.Szerintem ettõl félek, mert én azt sem tudom milyen mikkor magától jön a fájás, vagy elmegy a magzatvíz.Próbálkozok nyugtatgatni magam, de nem megy.
Én a 37. hétre szültem meg a kisfiamat. Egészséges, gyönyörû babaként (48cm, 2700g 9/10 Apgar), az idõ, amit bent töltött, szerintem nálatok is elég lehetett. Nekem nem voltak ilyen panaszaim még, mégis egyszercsak repedt a burok. Te legalább figyelmeztetést kapsz a babától! :) )) Nagyon drukkolok mindkettõtöknek!

7 hetes kismama vagyok de 5 napja nem tudom elvégezni a nagy dolgom, mit tegyek? Már úgy nézek ki mint 5 hónaposan szoktak. Alig vannak tüneteim és 5 napja a folyásom is sok vizes ez baj?

Legjobb válasz: Jaj,nagyon sajnalak en is pontosan igy voltam 13.hetig de semmi nem vallott be probald meg esetleg a szilvalekvart vagy kompotot levestol,a kamillateanak is van enyhe hashajto hatasa es ehgyomorra narancsle frissen facsart ha lehet.S ha nem javul szolj a dokinak.

Jaj, nagyon sajnalak en is pontosan igy voltam 13.hetig de semmi nem vallott be probald meg esetleg a szilvalekvart vagy kompotot levestol, a kamillateanak is van enyhe hashajto hatasa es ehgyomorra narancsle frissen facsart ha lehet.S ha nem javul szolj a dokinak.
Egy jo nagy pohar savanyu kaposzta leve+a kaposzta ha szereted eheted.Vagy aszalt szilva ez nekem mind bevalt a k.letol fel oran belul a wc-en voltam. A folyas az mindenkinel elofordul, nyugi minden ok.
A kérdező hozzászólása: Nagyon köszönönm a válaszokat majd próbálkozom.
Nekem a védõnõm tanácsa vált be: reggelente natúr joghurtba kb. 2 ek. búzakorpát és 1 ek. HÁZI!!! szilvalekvárt teszek. Ha nincs ilyen lekvárod, szerintem a beáztatott aszalt szilva is jó. Aztán, ha biztosra akarsz menni: kamillatea jó sok szõlõcukorral édesítve.
szia! Próbálj meg minél rostosabb ételeket, gyümölcsöt enni, nekem is csak az segített. Naponta egy jó kis gyümitál, vagy legalább 2 alma meghozta a hatását. Sajnos egy ideig kitart a próbálkozás, de megéri. Csak ne erõlködj. Engem a párom ráparancsolt a budira és ott állt velem, amíg legalább egy kicsi nem sikerült, hidd el volt néha bõgés. De a gyümi hatásos volt, azóta nincs baj. Boldog pocakos napokat! 37 hetes kismama
Szia, reggel egy kanál olivaolaj-ez hatásos..
Ha végképp nem megy, az ambulancián adnak kis olajas beöntést.De ezt csak akkor ha már a többiek tanácsa nem vált be. Nagyon kellemetlen ez :(
Ha a természetes dolgok nem válnak be, akkor a Tamarinlax lekvár segíthet. Egy kiskanál este, és reggel megvan az eredménye. Rá van írva, hogy terhesen is lehet szedni. Nekem bevált.

Ráharap! Oda forditom vagy ő fordul oda, kuncog egyet és harap és elengedi és ennyi! Már 5 napja nem szopizik! Mit csináljak? 6, 5hós hozzátáplált baba+kap tápszert is!

Legjobb válasz: Le fog szokni, nálunk is pont így kuncogott neki, többet sose szopott,és ha 5 napja ezt csinálja, már nem is fog. Nálunk két napot volt intenzíven,pont ennyi idõsen,és leszokott róla.Csak kacagott rajtam. Én utána fejtem azt a kicsit ami volt még 2 hónapig, de elapadt.

Le fog szokni, nálunk is pont így kuncogott neki, többet sose szopott, és ha 5 napja ezt csinálja, már nem is fog. Nálunk két napot volt intenzíven, pont ennyi idõsen, és leszokott róla.Csak kacagott rajtam. Én utána fejtem azt a kicsit ami volt még 2 hónapig, de elapadt.
Ha már nincs elég tejed, akkor sajnos ez várható volt..6.5 hósan meg fõleg..Azért próbálkozz még!
A kérdező hozzászólása: A fõ kérdésem az hogy miért csinálja ezt?
Szerintem nem akar a mellel foglalkozni, mert abból a kaja is nehezebben jön, mint az üvegbõl. Ha semennyit nem eszik több napja, akkor a helyedben kifejném neki és üvegbõl adnám, hogy mégis tudjon anyatejet is inni.
Valószinüleg elrontottad a dolgot. Nem kellett volna tápszerezni. Rászokott a cumisüvegre, mert azt könnyü szivni. Ne adj cici helyett neki semmit enni! Szóval addig próbáld szoptatni, amig rákényszerül, mert már nagyon éhes!
A kérdező hozzászólása: Hahhóóóóóó!anyatejem az már nem volt elég!és csak kell kapnia valamit!!!!
nekem is harapott 8 hósan, gyakorlatilag igy választotta el magát. úgyanis ha szopni akarna akkor a nyelve lefedné az alsó fogait és nem tudna harapni. nálunk a menzesz kavarhatott be mert amikor megjön, akkor állítólag megváltozik a tej. lényeg hogy egyik napról a másikra abbahagyta a szopást. Ha van türelmed, próbáld meg finoman leszoktatni róla. Lényeg hogy ha szopni akarna akkor nem harapna. A kisebbikemnek 6 foga van, mégsem harapott meg soha, most õs is pont 8 hós.
Szerintem nem akar szopni. Kisfiam bár sose harapott, de így választotta el magát. Csak játszott a cicivel. Elsõ körben a reggeli maradt el. Aztán az ebéd. Aztán a tízórai-uzsonna, majd a vacsi-cici. Nem kellett neki. De 13 hónapig kihúztuk azért. Tápszer és cumisüveg soha nem voltak.

Igaz-e, hogy mestruálció elött 5 nappal és mesrtuálció utánni 5 nappal nem lehet szetetkezni? Mert ekkor van petesejt kilöködés?

kösy aki ir . beaasszony

Legjobb válasz: A petesejt-kilökõdés nem ekkor van. Ovuláció 2 mensi közt van, kb 2 héttel azután miután megjön. Védekezés nélkül ekkor nagyon nem ajánlott szeretkezni, mensi elõtt pár nappal és közben van a legkisebb esély a gyerekre.

A petesejt-kilökõdés nem ekkor van. Ovuláció 2 mensi közt van, kb 2 héttel azután miután megjön. Védekezés nélkül ekkor nagyon nem ajánlott szeretkezni, mensi elõtt pár nappal és közben van a legkisebb esély a gyerekre.
ez butaság, nem tudom, kitõl hallottad...a menses elsõ napja elõtt 14 nappal lökõdik ki a petesejt...a mensessel pedig távozik a már elhalt petesejt
ha védekezel, akármikor lehet szexelni.
Mindig lehet, csak ésszel. Naptári módszert meg inkább annak ajánlják, akik gyereket akarnak. Aki nem akar, védekezzen. Rendkívüli peteérés bármikor lehet, és egy orgazmus is okozhat spontán kilökõdést. Tehát naptári módszer nem ajánlatos védekezési mód! Szóval vagy gumi, vagy gyógyszer, vagy egyéb, eszközös módszer!!
Szeretkezni lehet, DE VÉDEKEZZ és nem lesz semmi baj belõle.:)
A kérdező hozzászólása: kösy

Akinek 5 napja nem kakilt a 3 hónapos babája mit csinált?

adtam neki szirupot laevolak-ot de csak natur nem oldottam vízzel, iszom a kamilla teát, semmi.

Legjobb válasz: Szia! Anyatejes a babád? Azoknál a babáknál, akik kizárólag anyatejesek, akár 4-5 napig is normális ha nem kakil, mert annyira jól hasznosítja az anyatejet. Ha legalább 6-8 pisis pelusa van, és a puki is megy akkor nem kell aggódni (gyerekorvosom mondta). Én úgy oldottam meg, hogy vettem a gyógyszertárban glicerines kúpot, és ha végképp nincs kaka, akkor 1/4 szoktam neki adni. A lázmérõvel vigyázni kell, nem szabad túl sûrûn, mert hozzászokhat. Nekem is ajánlották a kamilla szirupot, de még nem próbáltam. Megpróbálhatod még az édeskömény teát (nekünk nem vált be), azt mondják az is segít. Ha viszont a kaki nem folyós állagú, hanem bogyós, akkor mindenképpen keresd fel a gyerekorvost, mert akkor az szorulás. Sok sikert és boldog babázást :)

Szia! Anyatejes a babád? Azoknál a babáknál, akik kizárólag anyatejesek, akár 4-5 napig is normális ha nem kakil, mert annyira jól hasznosítja az anyatejet. Ha legalább 6-8 pisis pelusa van, és a puki is megy akkor nem kell aggódni (gyerekorvosom mondta). Én úgy oldottam meg, hogy vettem a gyógyszertárban glicerines kúpot, és ha végképp nincs kaka, akkor 1/4 szoktam neki adni. A lázmérõvel vigyázni kell, nem szabad túl sûrûn, mert hozzászokhat. Nekem is ajánlották a kamilla szirupot, de még nem próbáltam. Megpróbálhatod még az édeskömény teát (nekünk nem vált be), azt mondják az is segít. Ha viszont a kaki nem folyós állagú, hanem bogyós, akkor mindenképpen keresd fel a gyerekorvost, mert akkor az szorulás. Sok sikert és boldog babázást :)
Ne izgulj! Nekünk is volt ilyen problémánk ennyi idõsen. Ez teljesen normális. Amíg a babád jól érzi magát, nem fáj a hasa, addig nincs semmi gond, semmi teendõ. Ha egybõl hashajtó szereket adsz neki, akkor csak hozzászoktatod, és késõbb sem fog tudni magától kakilni.
A lázmérõ végét kend be kenõccsel és irrigáld meg, tehát dugd be a baba fenekébe és húzgáld ki-be.Így megtudod kakáltatni én is így csináltam, mert minimum 1-szer kakálnia kell naponta.
A kérdező hozzászólása: jelentem ma kakilt de nem is akármennyit. még be se raktam a hõmérõt a popsijába de már lefosta a drágám, na meg engem is. olyan boldogság volt nekem hogy kakilt hogy csak na. minek nem örül egy anyuka :-) köszi a tanácsokat.
A kérdező hozzászólása: én nem higítottam, te mennyit adsz 1 nap neki ha kell? Hány ml szirup és víz?
a laevolac 5 óra múlva hajtja ki a kakit!!! Sztem felesleges minden egyszerre bevetni, mert már túl sok lessz a jóból. Nekünk bejött az is, hogy én ittam a baby mecsek teát, de egy idõ után görcsöltette. Én is 4-5 naponta adok neki laevolacot, de csakis kicsit higítva, hiszen túl ragadós!!
A kérdező hozzászólása: köszönöm szépen :-)
Elõzõ vagyok: az erõlködés: most már érzi az ingert, de nem tudja, hogy kell kinyomni a kakát, ezt most tanulja!!! :)
Azok alapján, amiket a kommentben írtál, nem kell aggódnod. Anyatejes babáknál akár 1 hétig sincs kaki. Majd akkor izgulj, ha már 10 napja nincs. A lázmérõzés nem jó ötlet, mert megszokja azt az ingert és nem tud majd máshogy tojni. Teát ne nagyon adj neki, ha anyatejes, mert lemossa a csersav a beleire került védõréteget.
A kérdező hozzászólása: pisis pelus is van bõven, de ez a kaka nem akar jönni. erõlködik de nem sírósan.
A kérdező hozzászólása: popsikenõccsel kenjem be a lázmérõt????
A kérdező hozzászólása: anyatejes a babám, nem rosszkedvû, eleven, mennek a szelek, morog a hasikája de kaka nincs.
Nálunk a kamilla tea vált be. Tényleg jó a lázmérõ és a kúp, de egyiket sem szabad túl gyakran használni, mert hozzászokik, és csak így fog tudni kakilni.
:) )))))

5 nappal nem várt előtt, hányinger, de a teszt negatív. Lehetséges hogy még nem mutatja ki?

Az előbb iszonyú hányinger jött rám és igaz nem reggeli első vizelet volt de gondoltam csinálok egy tesztet ami negatív lett. Szerintetek lehet hogy még nem mutatja ki? Korai volt még a tesztelés? Lehet a hányinger sem azért van?

Legjobb válasz: Nagyon korai, igen. Ha terhes is vagy, ilyenkor még biztos nem mutatja a teszt. A hányinger bármitõl lehet, akár attól is, hogy terhes vagy. De azért még ne éld bele magad. 5 nap múlva tesztelj, felesleges elõbb. Bár tudom, hogy nehéz kivárni. :) Mióta szeretnétek babát?

Nagyon korai, igen. Ha terhes is vagy, ilyenkor még biztos nem mutatja a teszt. A hányinger bármitõl lehet, akár attól is, hogy terhes vagy. De azért még ne éld bele magad. 5 nap múlva tesztelj, felesleges elõbb. Bár tudom, hogy nehéz kivárni. :) Mióta szeretnétek babát?
Nagyon korán teszteltél. Bár én a hányingert is korainak tartanám. Nekem is volt, hogy hányingerem volt, érzékeny voltam a szagokra, nekem akkor már késett is, de a teszt negatív volt. Nem voltam terhes, valószínûleg annyira akartam a babát, hogy én produkáltam a tüneteket. Amikor terhes lettem, a 6. hét környékén kezdõdtek a rosszullétek. Úgy tudom, hogy mivel a terhességi tüneteket a hormonok okozzák, ha annyi hormon van, hogy tünetet okozzon, akkor azt a mennyiséget a teszt is jelezné. Nekem legalábbis így mondták. Ennek ellenére lehetsz terhes, és kívánom is, hogy az legyél, de várd meg, amikor meg kellene jönnie (vagy én még rávártam két napot, hogy hátha késik és ne éljem bele magam) és akkor tesztelj.
angyon és valószinülega ahányinger sem azért van mert az ritkán jelentkezik korán az is csak a 4. hét körül. Általában csak az 5.-6. hét után kezdõdik, ha egyáltalán lesz hányinger.
5 nappal elõtte az lenen a fura, ha kimutatná. Várd meg azt a pár napot, megspórolsz magadnak egy csomó agyalást.
Igen! Rá van írva a tesztekre, hogy egy nap késéssel kell õket elvégezni! Vard meg, hogy egyáltalán mi lesz. Ha nem jön meg, csinálj egy 10-es tesztet. A hányinger amúgy korai. Drukkolok!
A kérdező hozzászólása: Köszi szépen a válaszokat aranyosak vagytok! Olyan rossz a várakozás, fél éve várom hogy ne jöjjön meg :) Nem tudom akkor mitõl van a hányinger, én is korainak tartom és valójában remélem hogy olyan szerencsés leszek hogy nem lesz majd hányingerem :) Vettem be b6 vitamint, az általában segít ha hányingerem van, de most még nem hatott...
Szia! Mi is pont most várjuk az eredményt... Az elsõ terhességemnél nekem a 15. napon lett poz. a teszt (az ovu után), de elõtte nem is csináltam... A hányinger nem volt erõs, de nekem a 6.-7. hét között kezdõdött. Szerintem ezeket a tüneteket Te produkáltad, mert nagyon szeretnéd a babát. Én is képes vagyok bármilyen tünetet képezni, de már sajnos tapasztalatból tudom, hogy nem lehetséges ilyen korán. Én is tesztelgetek, ma vagyok a 12. napon, de természetesen negatív, így teljesen feleslegesen csinálom. Várj egy kicsit még és nagyon drukkolok! (1, 5 éve próbálkozó anyuka... :( )
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen aranyos vagy, nagyon drukkolok Nektek :)

Mi lehet az oka hogy a pasim 5 napja nem keres engem? !

Legjobb válasz: Ha 5 napja nem keres, akkor õ már nem a pasid. Nincs de. Egyébként részvétem, hogy egy ilyen alakba futottál bele, aki még annyit se képes közölni, hogy vége. Legközelebb ügyesebben, körültekintõbben válassz magadnak párt, ha javasolhatom.

Ha 5 napja nem keres, akkor õ már nem a pasid. Nincs de. Egyébként részvétem, hogy egy ilyen alakba futottál bele, aki még annyit se képes közölni, hogy vége. Legközelebb ügyesebben, körültekintõbben válassz magadnak párt, ha javasolhatom.
soha nem tudhatod, mi áll a háttérben... esetleg mondd el részletesebben mi történt mert ennyibõl nem derül ki sok...
A kérdező hozzászólása: Ja ez is volt màr kifogàs nàlla hogy nem jött el a megbeszélt randira mert focimeccset nézett a haverjaival és kicsit többet ivott a kelleténél, de persze mikor felajànltam , hogy akkor elmegyek én hozzà nem akarta, meg ugy àtlagban sem, egyszer beteg volt, aztàn fàradt, meg sok munka bla bla bla kifogàsok non stop!
Be van rúgva!
Én nem kergetném a helyedben, mondd meg neki, hogy ez így nem mehet tovább, és tedd lapátra. Nincs x-edik esély...
Valószínû , hogy egy másik lánnyal van.
A kérdező hozzászólása: Egyszer màr megtettem régebben mikor "eltünt"akkor nem nyitott ajtot mondvàn hogy nem hallotta a csengöt...miért teszi ezt ha szakitani akar mondja meg és ne bujocskàzzon :(
Elmenni nem tudsz hozzá?Vagy messze lakik?
A kérdező hozzászólása: reagàl* bocsi :)
A kérdező hozzászólása: En probàltam, de nem veszi fel a telefont és az sms-eimre sem reagàll :(
jobb dolga van
Te ismered, hogy milyen, és te vagy benne a dologban, ezt neked kell tudni.Egyébként miért nem keresed te?És akkor választ kapnál, hogy mi a helyzet.
Valószínûleg nem hiányzol neki.
Lehet feltelepítette a Skyrimet! Nem vicc :D http://www.youtube.com/watch?v=PjqsYzBrP-M

Miért van az, hogy a menszim elött 4-5 nappal nem kívánom a baratom, nem nagyon tud felizgatnisem, de ha elmúlik a bajom utanna 4-5 nappal annyira kivánom h fuuuu. Normális ez, velem van ez csak igy?

Legjobb válasz: Normális,bár mindenki máshogy fordul elõ,pl.valaki akkor kívánja a szexet,mikor menstruál...a hormonok miatt van,ne ilyedj meg.

Normális, bár mindenki máshogy fordul elõ, pl.valaki akkor kívánja a szexet, mikor menstruál...a hormonok miatt van, ne ilyedj meg.
Ez teljesen normális, a testben lejátszódó hormonváltozások miatt van így, általában mindenkinál, persze kivételek vannak, de ilyenkor a nõk nem kívánják annyira a szexet.
mindenki mas. nalam pont forditva mukodik, nekem kozvetlenul mensi elott es alatt nagyobb a vagyam.egyentol-hormonoktol fugg :-)
Én is ugyanígy vagyok, nem vagy egyedül ;)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!