Találatok a következő kifejezésre: 5 napja jött meg, terhes lehetek (22 db)

5 napja nem jött meg, terhes lehetek?

Valaki tudna segíteni? 5 napja meg kellett volna jönni-e, de nem jött meg. Nem érzek semmit, nem fáj a mellem, a hasam néha beleszúr. Vettem terhességi tesztet, de negatív volt. Nem tudom, hogy most mi a helyzet.

Legjobb válasz: Most az a helyzet, hogy törelmetlen vagy. Ha terhes vagy, akkor az még egy hét kb, mire kimutatja a teszt. Ha még mindig negatív a teszt, akkor menj el dokihoz, majd mond rá valamit. Vérzéskimaradás általában terhesség miatt van, de lehetséges, hogy pajzsmirigyelégtelenség miatt nem jött meg, vagy egyéb hormonzavar. Na nem akartalak lelombozni. De légy türelemmel! :)

Most az a helyzet, hogy törelmetlen vagy. Ha terhes vagy, akkor az még egy hét kb, mire kimutatja a teszt. Ha még mindig negatív a teszt, akkor menj el dokihoz, majd mond rá valamit. Vérzéskimaradás általában terhesség miatt van, de lehetséges, hogy pajzsmirigyelégtelenség miatt nem jött meg, vagy egyéb hormonzavar. Na nem akartalak lelombozni. De légy türelemmel! :)
hát igen! ez attól függ, hogy a ciklusod melyik napján volt pé! ha nagyon a végefele, ami elõfordulhat, akkor még valóban korai! de ha félidõbe, vagy esetleg hamarabb, akkor már ki kellett volna mutatni! várj még egy pár napot, és ha nem jön meg, irány a doki!

Pár nappal ezelőtt lefeküdtem egy sráccal. Nem használtunk gumit. De mielött el ment volna az pár perc volt kivette vártunk 5 percet kb és megint lefeküdtünk persze gumi nélkül megint. De most 10. -ére vártam de nem jött meg. Terhes lehetek?

hozzáteszem februárba 2x volt meg. hónap elején és hónap közepén majdnem a végén.késhet ennyit vagy be zavart neki hogy 2x volt meg?

Legjobb válasz: Vegyél tesztet,mi nem tudunk biztosat mondani.

Vegyél tesztet, mi nem tudunk biztosat mondani.
te hulye vagy.. ez meg milyen mondat, h " persze, gumi nelkul "? védekezni kell, ha nem akarsz terhes lenni. ha meg nem védekeztek, akkor ne csodálkozz.
Hát ha nem mosta vagy minimum törölte meg a farkát akkor bizony, terhes vagy. 8) Kár is mellébeszélni. Vegyél tesztet, vagy ami még jobb, húzz nõgyógyászhoz és ha mégse csúszott be gyerek, irass magadnak gyógyszert...
Bármelyik gyógyszertárban, vagy akár tescóban is vehetsz terhességi tesztet. Szorítok, hogy megúszd, bár vésd az eszedbe, hogy ez csak K.URVA NAGY MÁK, ha nem vagy terhes!!! Az elõnedvtõl is teherbe lehet esni, ezt nem tudtad?! Ha megúszod, ezentúl mindig legyen Nálad óvszer, és igenis húzd fel a pasid farkára, csak azzal történjen a behatolás! Kicsit se engedd óvszer nélkül betenni!!!!!!
A kérdező hozzászólása: örülök hogy azért páran válaszoltatok a kérdésemre de volt ott lejjebb is hogy februárba 2x volt meg nem zavarhat ez be?de amúgy meg néztem már minden olyan oldalt ahol a terhesség jelei vannak de egyet sem tapasztalok belõle...
A kérdező hozzászólása: köszi mindenkinek a vállaszokat de azóta megjött hála istennek szóval nem vagyok terhes...

A legutóbbi menstruációm helyett kb.5 napig erős barna folyásom volt, hatodik nap jött meg "rendesen" a menstruációm, de a vérzés már csak egy napig tartott. Ez most rendes menstruációnak számított, vagy lehetek terhes?

A barna folyás pontosan akkor jött meg, amikor a menstruációmnak kellett, ugyanaddig is tartott és ugyanúgy fájt a hasam is.

Legjobb válasz: Szia! Én pont ilyennel voltam most orvosnál! De azt mondták,h ez nem baj és nem jelent semmit....pedig nekem már 2 hónapja így van.....és az 5 napból csak 2-2,5 napig van/volt meg.... De sztem csinálj 1 tesztet és ha akkor se nyugocc meg akkor menj el orvoshoz!

Szia! Én pont ilyennel voltam most orvosnál! De azt mondták, h ez nem baj és nem jelent semmit....pedig nekem már 2 hónapja így van.....és az 5 napból csak 2-2, 5 napig van/volt meg.... De sztem csinálj 1 tesztet és ha akkor se nyugocc meg akkor menj el orvoshoz!

A menszeszem most 23 napra jött meg, és előtte 5 nappal szeretkeztünk védekezés nélkül. Ennek ellenére, lehetek terhes?

Legjobb válasz: Szia! Egyetlen dolog a kérdés: szeretkeztetek védekezés nélkül? Akkor lehetsz terhes. Ha azonban együttlét óta már megjött a mensid, akkor szinte elenyészõen kicsi az esélye a terhességnek. - én úgy vettem ki a szavaidból, hogy azóta már megjött. Ezért azt gondolom, hogy nem vagy terhes. Van, aki mensizik terhesség alatt is ,de az sokkal kevesebb mennyiség és más a jellege is. Szóval nincs baba. Szerettél volna?

Szia! Egyetlen dolog a kérdés: szeretkeztetek védekezés nélkül? Akkor lehetsz terhes. Ha azonban együttlét óta már megjött a mensid, akkor szinte elenyészõen kicsi az esélye a terhességnek. - én úgy vettem ki a szavaidból, hogy azóta már megjött. Ezért azt gondolom, hogy nem vagy terhes. Van, aki mensizik terhesség alatt is , de az sokkal kevesebb mennyiség és más a jellege is. Szóval nincs baba. Szerettél volna?
A kérdező hozzászólása: Igen, szerettem volna terhes lenni, de akkor most ez nem jött össsze. Õszintén szólva júliusban hagytam abba a gyógyszert, és 3 hónapot kihagytunk. Jó lenne, ha minél hamarabb összejönne, de nem tudok rá semmi jó módszert! Ha tudsz, örömmel venném! köszi

Kb. 6 hetes terhes lehetek. A tuneteim megvannak. A menszim 2 napra jott meg (ami normal allapotban min. 5 nap). Csinaltam tesztet de negatív lett. Remenykedjek meg?

Ma elmentem a dokihoz sokatok tanacsara.A Doki Azt mondta o meg nem lat semmit de adott beutalot laborba es azt mondta ha + lenne menjek vissza. Szerintetek erdemes meg elmennem laborba vagy mondjak le rolla? Jo lett volna karacsonyra! :-(

Legjobb válasz: Mindenképp menj a laborba,hogy biztosat tudj,de szerintem nem vagy terhes. Ha tényleg 6 hetes lennél,akkor már minimum a petezsáknak,de lehet,hogy már a szívmûkõdésnek is látszania kellene.

Mindenképp menj a laborba, hogy biztosat tudj, de szerintem nem vagy terhes. Ha tényleg 6 hetes lennél, akkor már minimum a petezsáknak, de lehet, hogy már a szívmûkõdésnek is látszania kellene.
Természetesen menj le uhra, és ne keseredj még. Igaz, hogymár látszania kéne uhon, de van akinek csak 7 hetes kor után mutatja ki az uh is. A remény hal meg utoljára...:-)
Lehetsz. De ne aggódj, a magzatban nem tesz kárt a tabletta.
de miért nem kérdezed meg az orvost? most valaki mond itt valamit, amit okosnak tart és pár hét múlva kiderül h terhes vagy. a tájékoztatóba le van írva, hogy ne szedj más gyógyszert, és hogy cikluszavart okozhat. vegyél tesztet.
A kérdező hozzászólása: escapelle-t vettem be másnap nagyon görcsöltem azért vettem be görcs oldót
melyik fajtát vetted? nekem két szem volt benne. nem szabad semmilyen gyógyszert bevenni rá. ez le is van írva a betegtájékoztatóba.
A kérdező hozzászólása: nem véreztem! Csak nagyon görcsöltem és vettem be rá görcs oldót. Lehet ez volt a gond? Egy tabletta van az esemény utániba!
nekem már másnap megjött a vérzésem, utána rá a rendes mensi
2 tabletta van benne. mind a kettõt bevetted?
A kérdező hozzászólása: lehet nem jól fogalmaztam. Ebben a hónapban 5-én jött meg, pont ahogy szokott és utána voltunk együtt 19-én, és utána az nap be vettem az esemény utánit. Azóta el telt 3 nap és nem véreztem.
A kérdező hozzászólása: 5-én jött meg. 19-én feküdtünk le és az nap be is vettem a gyógyszert.
19.-e után volt vérzésed?
De mégis milyen tünetre, milyen hatásra vártál még? Az eseményutáni hatása, hogy jó eséllyel nem leszel terhes. A mellékhatások, pont azért mellékhatások, mert nem kell megjelenniük ahhoz, hogy a "fõhatás" érvényesüljön. Mellékesek hozzá. És azért mellékhatások, mert nem mindenkinél jelentkeznek. A vérzés például, amire vársz, csak 100 nõbõl 10-nél jelentkezik. Azaz 90 % NEM észleli ezt a mellékhatást! Azt pedig hol olvastátok, hogy nem lehet bevenni semmilyen gyógyszert mellette? Bizonyos gyógyszereket valóban NEM, de ez még véletlenül sem vonatkozik egy egyszerû görcsoldóra. http://www.hazipatika.com/gyogyszerkereso/termek/escapelle_1..

Lehetek terhes, ha két héttel ezelőtt voltunk együtt és rá 5 napra meg is jött, de most folyamatos hányinger, szédülés fejfájás van? Lehetséges?

a szédülés alacsony vérnyomás miatt van az orvos szerint, de a hányinger?? lehetséges hogy mégis terhes vagyok? voltam vérvételen az ienkor kimutatja már?

Legjobb válasz: Szinte kizárt, hogy terhes vagy. 5 nap alatt be se tud ágyazódni a megtermékenyített petesejt. Ráadásul ha normál ciklusod van, akkor 5 nappal a menstruáció elõtt már rég nem él a kiszakadt petesejt. Extrém esetben elõfordulhat (hallottam már ilyet), hogy valami zugban megtapadva túlélte a menstruációt az embrió annak ellenére, hogy nem tudott rendesen beágyazódni, de ennek az esélye nagyon-nagyon kicsi.

Szinte kizárt, hogy terhes vagy. 5 nap alatt be se tud ágyazódni a megtermékenyített petesejt. Ráadásul ha normál ciklusod van, akkor 5 nappal a menstruáció elõtt már rég nem él a kiszakadt petesejt. Extrém esetben elõfordulhat (hallottam már ilyet), hogy valami zugban megtapadva túlélte a menstruációt az embrió annak ellenére, hogy nem tudott rendesen beágyazódni, de ennek az esélye nagyon-nagyon kicsi.
Szerintem csinálj egy tesztet! Ha ugyanis a baba uh szerinti korát nézem nálunk, akkor bizony õ is kiböjtölt egy mensit valahogy... Mivel 2 hete volt az az együttlét, már akár a normál teszt is kimutatja!

Ha nem jött meg, csak barnás, pecsételésem volt 5 napig, és az ovulációs mikroszkópom folyamatosan páfrányos 12 napja, lehetek azért terhes?

Legjobb válasz: Csináltam tesztet, negativ lett. De olvastam hogy a HCG csak a fogantatás utáni 14 naptól kezd el termelõdni, tehát a teszt is utána mutatja ki. A peteérésem kb. nov. 1-2-án volt, tehát a fogantatás is. Ugyhogy a teszt még lehet hogy korai, azért nem mutatja ki. Remélem. :) Ha egyfolytában páfrányokat mutat a mikroszkópom, akkor lehetek azért terhes, mivel volt ez a kis barnás folyásom?

A kérdező hozzászólása: Csináltam tesztet, negativ lett. De olvastam hogy a HCG csak a fogantatás utáni 14 naptól kezd el termelõdni, tehát a teszt is utána mutatja ki. A peteérésem kb. nov. 1-2-án volt, tehát a fogantatás is. Ugyhogy a teszt még lehet hogy korai, azért nem mutatja ki. Remélem. :) Ha egyfolytában páfrányokat mutat a mikroszkópom, akkor lehetek azért terhes, mivel volt ez a kis barnás folyásom?
A kérdező hozzászólása: Köszi a hasznos választ. Nekem is kb. nov. 1-jén volt a peteérésem, azt hiszem legalábbis. Tehát a teszt csak a 14. nap után mutatja ki, azt olvastam, ugyhogy 15-16-a után kell hogy kimutassa. A menstruációmnak nov. 8-án kellett volna megjönnie, de nem volt igazi menstruáció, hanem barnás-nyálkás folyás, de nem sok. A mikroszkópomon 12 napja páfrányok láthatók. Nem merem magam nagyon beleélni, de szeretném ha terhes lennék. Csak bizonytalan vagyok, amig nincs egy pozitiv tesztem.
Lehetsz, de más oka is lehet. Csinálj egy tesztet!
Szia! Persze hogy lehetsz.Nem mkinek egyforma mennyiségben kezd el a hcg termelõdni.Az is elõfordulhat, hogy a teszt nem éppen a legérzékenyebb volt.Menstruáció mikorra várható?
A pecsételés állítólag a beágyazódás miatt is lehet.A páfrányosság is mérvadó.....nekem is az, de mellette halványan pozitív(?).nov. 1-én volt pé-m tehát hasonló cipõben járunk :) )
már megint elfelejtettem aláírni hogy elõzõ válaszoló :) )szóval az utolsó hármat én pötyögtem :) )
A kérdező hozzászólása: Ma megkaptam a választ a nõgyógyászomtól. Nem vagyok terhes, azért nem jött meg rendesen, illetve mutatott a teszt páfrányokat, mert iszonyú húgyúti és hüvelyi gyulladásom, felfázásom van. Sajnos. 10 napos antibiotikum kúra, aztán lehet újra próbálkozni.
Te jó ég!!! Nagyon sajnálom! De kúráld ki magad aztán HAJRÁ! :D

Nem várt mensi előtt 5 nappal pár csepp vérzésem volt, majd 1 napig barnáztam. Azóta eltelt 10 nap, mensi nem jött meg, viszont a derekam mindennap fájdogál, olyan mindjárt megjön érzésem van. Lehetek terhes? Vagy ne is reménykedjek?

Csináltam tesztet, háromszor is, mindhárom negatív lett:(

Legjobb válasz: Orvoshoz kell menni, lehet akar ciszta miatt is, hogy nem jott meg idaig. Biztos vagyok benne, hogy csinal majd neked hasi UH-ot, hogy megnezze mi van odabenn.

Orvoshoz kell menni, lehet akar ciszta miatt is, hogy nem jott meg idaig. Biztos vagyok benne, hogy csinal majd neked hasi UH-ot, hogy megnezze mi van odabenn.
Elvileg akkor 5 napja késik, igaz? Szerintem menj el végvételre, ne tesztelj és kérd meg nézzék meg van-e hcg a szervezetedben. Az a tuti.
A tesztek nem hazudnak. Valami más miatt lehet, hogy nem jött meg. Szerintem fordulj orvoshoz.

Lehetek terhes, ha jan. 30-án volt ovulációm, csütörtökön jött meg, de csak 1.5 napig tartott, és a 2. nap már csak sűrű barna volt alvadt vérdarabokkal?

eménykedhetek? nagyon szeretnénk babát.

Legjobb válasz: Szia! Ha jan.30.án volt peteérésed akkor a febr.7-i vérzés még nem lehetett a mensid. Ha csak barna váladék lett volna akkor azt mondanám, hogy a beágyazodás jele lehetett. Az alvadt vér viszont nem biztos, hogy jót jelent. Nekem a ciklus 20-21. napján volt barna váladékom és a 28. napon a teszt terhességet mutatott ki.

Szia! Ha jan.30.án volt peteérésed akkor a febr.7-i vérzés még nem lehetett a mensid. Ha csak barna váladék lett volna akkor azt mondanám, hogy a beágyazodás jele lehetett. Az alvadt vér viszont nem biztos, hogy jót jelent. Nekem a ciklus 20-21. napján volt barna váladékom és a 28. napon a teszt terhességet mutatott ki.
Nagy esély van a teherbeesésre. Beágyazódásos vérzés lehetett. Az alvadt vérdarab azért lehetett mert másnap távozott, és a vér alvad :) Azt nem írtad hogy az 1. vérzéses nap milyen volt, mert ha mensis mennyiségû akkor más egyéb nõgyógyászati oka van. Ha csak pecsét, akkor jelenthet inkább babát.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!