Találatok a következő kifejezésre: 5 napja jött meg, terhes (46 db)

Inkább beteg. Azonnal menjetek orvoshoz!
Használjátok már azt a rohadt óvszert, nem csak hogy terhes nem lehet, de a fertõzésektõl is megvéd!! 21/F
Igen lehet terhes. A megszokottól eltérõ mensi lehet a terhesség jele is. Mi lenne, ha megtanulnátok védekezni ÉSSZEL???

A legutóbbi menstruációm helyett kb.5 napig erős barna folyásom volt, hatodik nap jött meg "rendesen" a menstruációm, de a vérzés már csak egy napig tartott. Ez most rendes menstruációnak számított, vagy lehetek terhes?

A barna folyás pontosan akkor jött meg, amikor a menstruációmnak kellett, ugyanaddig is tartott és ugyanúgy fájt a hasam is.

Legjobb válasz: Szia! Én pont ilyennel voltam most orvosnál! De azt mondták,h ez nem baj és nem jelent semmit....pedig nekem már 2 hónapja így van.....és az 5 napból csak 2-2,5 napig van/volt meg.... De sztem csinálj 1 tesztet és ha akkor se nyugocc meg akkor menj el orvoshoz!

Szia! Én pont ilyennel voltam most orvosnál! De azt mondták, h ez nem baj és nem jelent semmit....pedig nekem már 2 hónapja így van.....és az 5 napból csak 2-2, 5 napig van/volt meg.... De sztem csinálj 1 tesztet és ha akkor se nyugocc meg akkor menj el orvoshoz!

5 napja nem jött meg, terhes lehetek?

Valaki tudna segíteni? 5 napja meg kellett volna jönni-e, de nem jött meg. Nem érzek semmit, nem fáj a mellem, a hasam néha beleszúr. Vettem terhességi tesztet, de negatív volt. Nem tudom, hogy most mi a helyzet.

Legjobb válasz: Most az a helyzet, hogy törelmetlen vagy. Ha terhes vagy, akkor az még egy hét kb, mire kimutatja a teszt. Ha még mindig negatív a teszt, akkor menj el dokihoz, majd mond rá valamit. Vérzéskimaradás általában terhesség miatt van, de lehetséges, hogy pajzsmirigyelégtelenség miatt nem jött meg, vagy egyéb hormonzavar. Na nem akartalak lelombozni. De légy türelemmel! :)

Most az a helyzet, hogy törelmetlen vagy. Ha terhes vagy, akkor az még egy hét kb, mire kimutatja a teszt. Ha még mindig negatív a teszt, akkor menj el dokihoz, majd mond rá valamit. Vérzéskimaradás általában terhesség miatt van, de lehetséges, hogy pajzsmirigyelégtelenség miatt nem jött meg, vagy egyéb hormonzavar. Na nem akartalak lelombozni. De légy türelemmel! :)
hát igen! ez attól függ, hogy a ciklusod melyik napján volt pé! ha nagyon a végefele, ami elõfordulhat, akkor még valóban korai! de ha félidõbe, vagy esetleg hamarabb, akkor már ki kellett volna mutatni! várj még egy pár napot, és ha nem jön meg, irány a doki!

A menszeszem most 23 napra jött meg, és előtte 5 nappal szeretkeztünk védekezés nélkül. Ennek ellenére, lehetek terhes?

Legjobb válasz: Szia! Egyetlen dolog a kérdés: szeretkeztetek védekezés nélkül? Akkor lehetsz terhes. Ha azonban együttlét óta már megjött a mensid, akkor szinte elenyészõen kicsi az esélye a terhességnek. - én úgy vettem ki a szavaidból, hogy azóta már megjött. Ezért azt gondolom, hogy nem vagy terhes. Van, aki mensizik terhesség alatt is ,de az sokkal kevesebb mennyiség és más a jellege is. Szóval nincs baba. Szerettél volna?

Szia! Egyetlen dolog a kérdés: szeretkeztetek védekezés nélkül? Akkor lehetsz terhes. Ha azonban együttlét óta már megjött a mensid, akkor szinte elenyészõen kicsi az esélye a terhességnek. - én úgy vettem ki a szavaidból, hogy azóta már megjött. Ezért azt gondolom, hogy nem vagy terhes. Van, aki mensizik terhesség alatt is , de az sokkal kevesebb mennyiség és más a jellege is. Szóval nincs baba. Szerettél volna?
A kérdező hozzászólása: Igen, szerettem volna terhes lenni, de akkor most ez nem jött össsze. Õszintén szólva júliusban hagytam abba a gyógyszert, és 3 hónapot kihagytunk. Jó lenne, ha minél hamarabb összejönne, de nem tudok rá semmi jó módszert! Ha tudsz, örömmel venném! köszi

Én 2hónapja szedek cypromix fogamzásgátlót és a mult hónapban az 5napra jött meg. Ebben a hónapban pedig ma van az 5. nap de még nem jött meg. Ennek is be kell állnia rendesen? Vagy terhes vagyok?

1x volt az h csütörtökön csináltuk gumi nélkül, és szombaton elfelejtettem bevenni a gyogyszert, és vasárnap este vettem be a szombatit is meg a vasárnapit is... :S

Legjobb válasz: biztos azt mondta az orvosod hogy a 7 nap szüneten belül kell megjönnie... ha csütörtökön csináltátok, és szombaton felejtetted el bevenni a gyógyszert, nem hiszem hogy baj lenne. ha csütörtökön felejtetted volna el bevenni a tabit, és csüt.ön lett volna aktus, akkor lenne baj...

biztos azt mondta az orvosod hogy a 7 nap szüneten belül kell megjönnie... ha csütörtökön csináltátok, és szombaton felejtetted el bevenni a gyógyszert, nem hiszem hogy baj lenne. ha csütörtökön felejtetted volna el bevenni a tabit, és csüt.ön lett volna aktus, akkor lenne baj...

Kb. 6 hetes terhes lehetek. A tuneteim megvannak. A menszim 2 napra jott meg (ami normal allapotban min. 5 nap). Csinaltam tesztet de negatív lett. Remenykedjek meg?

Ma elmentem a dokihoz sokatok tanacsara.A Doki Azt mondta o meg nem lat semmit de adott beutalot laborba es azt mondta ha + lenne menjek vissza. Szerintetek erdemes meg elmennem laborba vagy mondjak le rolla? Jo lett volna karacsonyra! :-(

Legjobb válasz: Mindenképp menj a laborba,hogy biztosat tudj,de szerintem nem vagy terhes. Ha tényleg 6 hetes lennél,akkor már minimum a petezsáknak,de lehet,hogy már a szívmûkõdésnek is látszania kellene.

Mindenképp menj a laborba, hogy biztosat tudj, de szerintem nem vagy terhes. Ha tényleg 6 hetes lennél, akkor már minimum a petezsáknak, de lehet, hogy már a szívmûkõdésnek is látszania kellene.
Természetesen menj le uhra, és ne keseredj még. Igaz, hogymár látszania kéne uhon, de van akinek csak 7 hetes kor után mutatja ki az uh is. A remény hal meg utoljára...:-)

Ha 32 naposak a ciklusaim, 5 napig tart a mensim, de most 26 napra jött meg (még soha nem volt ilyen) és 2-3 napig tartott, lehet, hogy terhes vagyok? Vagy mi lehet ez?

Legjobb válasz: Minden lehet.Ha voltál a pároddal lehetsz terehes.Ha ideges,zaklatottak a napjaid akkor is felborulhat a renszeres ciklus.

Minden lehet.Ha voltál a pároddal lehetsz terehes.Ha ideges, zaklatottak a napjaid akkor is felborulhat a renszeres ciklus.
Hát 50% esély.Nem valószínû de elõfordulhat.
A kérdező hozzászólása: Most veszem észre, hogy a gyors írás miatt kihagytam pár betût... :) "Lehetek terhes" akart lenni.
nem valószinû de csinálj tesztet és kiderül.
Nem valószínû, sokkal inkább egy sikertelen beágyazódást tudnék a változás mögé. (Nekem volt ilyenem február elején.)
Nekem is megvolt 3napig...1het mulva teszt eros pozi, verezgetek, hcg-m 600.... Nem tudjak meg, hogy mehen kivuli, elveteltem, vagy jo helyen van... TESZTELJ!!!!!!
Hááát.inkább várj még 3-4 napot
elméletileg nem lehetsz terhes ugyanis a peteérés a 2 mensid között félidõben van, tehát ha nem 8 naponta jön meg, elég kicsi rá az esély, nyugi! :)
A 8 napot nem értem egészen! Peteérés után nem annyi nap teli el, mint elõtte, hanem 14-16 nap körül!:) De egyébként tényleg kicsit az esély, hogy terhes vagy, de azért van! Pár nap múlva azért csinálj még egyet!
persze, peteérés után 14-16 nap telik el. de elõtte is eltelik 12 nap mondjuk 28 napos ciklusnál, hát így jön ki a 8, de lehet 10 is :) csak írtam egy példát. lényeg, hogy mensi elsõ napja után kb. a 12. napon van a peteérés, a leányzók 48 óráig életképesek, tehát a 10. naptól lehet teherbe esni.
elvileg kedves elõzõ. Azért ezt nem vegyük szentírásnak, hiszen láttunk már peteérést az 5. napon is és a huszonötödiken is. és láttunk már 5 napig élõ spermiumokat is.
a peteeres minden honapban maskor lehet es ciklustol ciklusra valtozik. Nekem van egy szimptotermalis ciklusfigyelo szamitogepem - cyclotest baby - amivel pontosan meg tudom nezni hogy mikor van ovulaciom :-)) mar van par baratnom akinek ezzel szuperul sikerult.
Lehetsz. De ne aggódj, a magzatban nem tesz kárt a tabletta.
de miért nem kérdezed meg az orvost? most valaki mond itt valamit, amit okosnak tart és pár hét múlva kiderül h terhes vagy. a tájékoztatóba le van írva, hogy ne szedj más gyógyszert, és hogy cikluszavart okozhat. vegyél tesztet.
A kérdező hozzászólása: escapelle-t vettem be másnap nagyon görcsöltem azért vettem be görcs oldót
melyik fajtát vetted? nekem két szem volt benne. nem szabad semmilyen gyógyszert bevenni rá. ez le is van írva a betegtájékoztatóba.
A kérdező hozzászólása: nem véreztem! Csak nagyon görcsöltem és vettem be rá görcs oldót. Lehet ez volt a gond? Egy tabletta van az esemény utániba!
nekem már másnap megjött a vérzésem, utána rá a rendes mensi
2 tabletta van benne. mind a kettõt bevetted?
A kérdező hozzászólása: lehet nem jól fogalmaztam. Ebben a hónapban 5-én jött meg, pont ahogy szokott és utána voltunk együtt 19-én, és utána az nap be vettem az esemény utánit. Azóta el telt 3 nap és nem véreztem.
A kérdező hozzászólása: 5-én jött meg. 19-én feküdtünk le és az nap be is vettem a gyógyszert.
19.-e után volt vérzésed?
De mégis milyen tünetre, milyen hatásra vártál még? Az eseményutáni hatása, hogy jó eséllyel nem leszel terhes. A mellékhatások, pont azért mellékhatások, mert nem kell megjelenniük ahhoz, hogy a "fõhatás" érvényesüljön. Mellékesek hozzá. És azért mellékhatások, mert nem mindenkinél jelentkeznek. A vérzés például, amire vársz, csak 100 nõbõl 10-nél jelentkezik. Azaz 90 % NEM észleli ezt a mellékhatást! Azt pedig hol olvastátok, hogy nem lehet bevenni semmilyen gyógyszert mellette? Bizonyos gyógyszereket valóban NEM, de ez még véletlenül sem vonatkozik egy egyszerû görcsoldóra. http://www.hazipatika.com/gyogyszerkereso/termek/escapelle_1..

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!