Találatok a következő kifejezésre: 5 napja jött meg, (209 db)

Cypromixet szedek, mindig 5. nap jött meg a mensim, de pár hónapja össze vissza jön meg, hol a 2-3. nap volt, most meg a 6. napon. Mitől lehet hogy így ingadozik, eddig 5. napon jött. Normális ez vagy gond lehet?

Nem rég volt egy méh gyulladásom is, lehet nem múlt el. De ett?l függetlenül se 5. nap jön.

Legjobb válasz: szerintem nõgyógyász... szerintem....

szerintem nõgyógyász... szerintem....
Irány a doki, valószínû a a gyulladásod okozza ezt.
A kérdező hozzászólása: Doki majd ha elmúlt a menszi, és a vizsgaidõszakom. De elõtte is így jött .. Vazul inkább máshova gépelj..

A 2. levél Mercilont fejeztem most be. Az első levél után az 5. napon jött meg. Előfordulhat h most is akkor fog?

A tájékoztatóra az van írva hogy a 2. 3. napon kell megjönnie. A legels? levél után nekem 5. nap jött meg. Most fejeztem be a 2. levelet és a 3. szüneti napon tartok. Mikor fog megjönni? Ez a legels? tabim. Azért lenne fontos mert megyek "nyaralni" egy hétre és pont akkor fog megjönni. És nem akarom h váratlanul érjen.

Legjobb válasz: nekem elsö levél után 5.nappal jött meg a 2.után meg 3nappal és mostanába meg már mindig igy

nekem elsö levél után 5.nappal jött meg a 2.után meg 3nappal és mostanába meg már mindig igy

MI lehet az oka hogy csak 1, 5 napra jött meg? Még soha nem volt ilyen.

MIvel elutazunk ezért emiatt hamarabb akartam hogy megjöjjön 2 nappal ezért pont 2 nappal abbahagytam mint ahogy kellett volna a fogamzásgátlót.( ezidő alatt óvszerrel voltunk együtt) Meg is jött de csak 1,5 napig volt enyhe vérzés és azóta semmi pedig most kellene hogy legyen a 4. nap de semmi... Idegesít a dolog mert mondog rendesen megvolt eddig és ez most számomra új...

Legjobb válasz: Abbahagytad, ezért felborult a hormonháztartásod, mert most a szervezeted irányítja nem pedig a gyógyszer :)

Abbahagytad, ezért felborult a hormonháztartásod, mert most a szervezeted irányítja nem pedig a gyógyszer :)
A kérdező hozzászólása: De az hogy két nappal hamarabb hagytam abba mint kellett volna az ennyire felborítja? Úgy tudtam, hogy ilyenkor is rendesen megjön csak hamarabb.. Nem volt még ilyen pedig már 2 éve szedem.
Velem is volt ilyen mikor abbahagytad rá 3 nappal jött meg alig 1 napos...
*abbahagytam
Rá van írva arra a h.lye gyógyszerre, hogy nem szabad abbahagyni! Ha rosszkor jönne meg a menstruációd, akkor szünet nélkül tovább kell szedned!
Ja, és a helyedben a terhesség kivédésére a következõ menstruációd utánig óvszerrel védekeznék!
A kérdező hozzászólása: Mindig kettõs védekezést alkalmazunk én szedem a gyógyszert õ meg az óvszerért felel és bár 2 éve vagyunk együtt MINDEN alkalommal használtunk óvszert is.
Ennek nem sok értelme van, de gondolom, nektek nyugodtabb tõle az álmotok.

Ha peteéréskor szexeltem, de rá 5 napra jött meg, előbb mint kellett volna, attól még lehet baba?

Legjobb válasz: Csinálj tesztet és kiderül, de ha pont peteéréskor voltatok együtt, akkor remélhetõleg sikerült.

Csinálj tesztet és kiderül, de ha pont peteéréskor voltatok együtt, akkor remélhetõleg sikerült.
A kérdező hozzászólása: 28 napos a ciklusom mindig. 14. napon szexeltem, és rá 5 napra jött meg, pedig még egy hét kellett volna. Lehet azért volt mert ritkán szexelek és ilyenkor megborul a ciklus. De attól még lehet e baba, igazából az érdekelne!
lehetett beagyazodasi verzes is....rendesen vereztel? sokan osszekeverik a beagyazodasi verzest egy korai mensivel....en mar sok ilyenrol olvastam.
A kérdező hozzászólása: IGEN!
Egyébként rendszeres a ciklusod?
hát, ha megjött, akkor ebben a hónapban nem valószínû, hogy baba lett :(
A kérdező hozzászólása: hamarabb jött meg a vártnál...
Ha 5 napra rá jött meg, akkor nem biztos, hogy akkor volt a peteérésed, de ha igen, nézesd meg dokival. Szerintem kicsi az esély a terhességre, ha megjött.
Ha tényleg akkor volt peteérésed, azt mondod ismered a ciklusod, tehát ha tuti biztos, és 5 nap múlva megjött, az nagyon nem jó. 5 napos luteális szakaszt meg kell nézetni orvossal, kivéve, ha ez csak mondjuk egyszer fordult elõ. Vagy nem akkor volt a petetérésed....a 10 napnál rövid luteálisban nincs elég sárgatest hormon, nem épül fel a nyálkahártya, amibe be tudna ágyazódni a petesejt, és ennyi idõ alatt nem is biztos, hogy a méhedbe ér.:(
Nekem megjött hamarabb, csak a következõ ciklus végén vettem észre hogy terhes vagyok. Akkor mentem dokihoz. Kérdezte az utolsó vérést, mondtam. Mire megkérdezte hogy : és azelõtt mikor volt? Akkor már 8 hetes voltam és dobogott a pici szíve.
A kérdező hozzászólása: Utolsó.. nem ez volt a kérdés. Ismerem a ciklusomat, nem errõl van szó...
Elõbb. Miért nem vezeted a mensid a ciklus.hu-n? Ott küldenek mailes értesítést a peteérésrõl is.
Hát ha egyszer rendesen megjött, úgy értem, hogy normális mennyiség, akkkor nem lehet baba elvileg. Persze gyakorlatilag elõfordul, de ritkán. Szóval nem!
Inkább beteg. Azonnal menjetek orvoshoz!
Használjátok már azt a rohadt óvszert, nem csak hogy terhes nem lehet, de a fertõzésektõl is megvéd!! 21/F
Igen lehet terhes. A megszokottól eltérõ mensi lehet a terhesség jele is. Mi lenne, ha megtanulnátok védekezni ÉSSZEL???

Baj ha a gyógyszermentes időszakban az 5. napon jött meg?

Cypromix fogamzásgátlót szedek,az el?z? 2 hónapban mindig megjött a 4.napon.Az ,hogy most az 5.en jött meg egyáltalán nem jelent problémát?

Legjobb válasz: ugyanez volt velem is ebben a honapban, ne aggodj, nincs gond.

ugyanez volt velem is ebben a honapban, ne aggodj, nincs gond.
Semmi baj nincs. Az a lényeg hogy abban a 7 napban megjöjjön. Lehet az hogy pont a 7.en jön meg. Lényeg hogy, megjöjjön. :)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat!Jobb félni mint megijedni, de most megnyugtattatok!Köszi
Nekem mindig a 4-5. napon jön meg, ne aggódj, minden rendben van nálad is :)
ha abbahagyod a gyógyszert rá 4-5 napra jön meg
Barátnõmnek is van amikor a 4. és van amikor az 5. napon jön meg!:) Cypromixet szed:)

A legutóbbi menstruációm helyett kb.5 napig erős barna folyásom volt, hatodik nap jött meg "rendesen" a menstruációm, de a vérzés már csak egy napig tartott. Ez most rendes menstruációnak számított, vagy lehetek terhes?

A barna folyás pontosan akkor jött meg, amikor a menstruációmnak kellett, ugyanaddig is tartott és ugyanúgy fájt a hasam is.

Legjobb válasz: Szia! Én pont ilyennel voltam most orvosnál! De azt mondták,h ez nem baj és nem jelent semmit....pedig nekem már 2 hónapja így van.....és az 5 napból csak 2-2,5 napig van/volt meg.... De sztem csinálj 1 tesztet és ha akkor se nyugocc meg akkor menj el orvoshoz!

Szia! Én pont ilyennel voltam most orvosnál! De azt mondták, h ez nem baj és nem jelent semmit....pedig nekem már 2 hónapja így van.....és az 5 napból csak 2-2, 5 napig van/volt meg.... De sztem csinálj 1 tesztet és ha akkor se nyugocc meg akkor menj el orvoshoz!

Utalhat ez valami problémára? 1 nappal korábban jött meg, s másfél napig tartott. Eddig mindig 5 napig volt meg. Mi lehet ez? Hormonális, vagy néha elfogadható?

Legjobb válasz: Szia! Nekem akkor volt ilyen rövid és semmi szinte, amikor nem volt peteérésem és a méhnyálkahártya is vékonyabb volt a normálisnál. Néha ez elõfordulhat, nem jelent semmi rosszat,de ha rendszeresen elõfordul, akkor nézesd meg... nálama pco egyik jele volt a kevés (néha meg sem jött). Egyszer -egyszer szerintem nem gond. Ha azonban terhességre gyanakszol egy tesztet csinálhatsz akár most is.

Szia! Nekem akkor volt ilyen rövid és semmi szinte, amikor nem volt peteérésem és a méhnyálkahártya is vékonyabb volt a normálisnál. Néha ez elõfordulhat, nem jelent semmi rosszat, de ha rendszeresen elõfordul, akkor nézesd meg... nálama pco egyik jele volt a kevés (néha meg sem jött). Egyszer -egyszer szerintem nem gond. Ha azonban terhességre gyanakszol egy tesztet csinálhatsz akár most is.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen.

10 napja jött meg a mensim 5 nap után elmult és azóta kicsit rosszul érzem magam (hányinger, szédülés) tegnap nem védekeztünk a barátommal. Mennyi az esély hogy babás legyek?

Legjobb válasz: Ha egy átlagos 28 napos ciklust veszünk alapul, akkor is lehet rá esély, mert a peteérés a 14.nap környékén van, a hímivarsejtek meg átlagosan 3-5 napig várakozhatnak odabent a petesejtre. Kicsi az esély a terhességre, de nem nulla.

Ha egy átlagos 28 napos ciklust veszünk alapul, akkor is lehet rá esély, mert a peteérés a 14.nap környékén van, a hímivarsejtek meg átlagosan 3-5 napig várakozhatnak odabent a petesejtre. Kicsi az esély a terhességre, de nem nulla.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!