Találatok a következő kifejezésre: 5 napja jött (235 db)

Cypromixet szedek, mindig 5. nap jött meg a mensim, de pár hónapja össze vissza jön meg, hol a 2-3. nap volt, most meg a 6. napon. Mitől lehet hogy így ingadozik, eddig 5. napon jött. Normális ez vagy gond lehet?

Nem rég volt egy méh gyulladásom is, lehet nem múlt el. De ett?l függetlenül se 5. nap jön.

Legjobb válasz: szerintem nõgyógyász... szerintem....

szerintem nõgyógyász... szerintem....
Irány a doki, valószínû a a gyulladásod okozza ezt.
A kérdező hozzászólása: Doki majd ha elmúlt a menszi, és a vizsgaidõszakom. De elõtte is így jött .. Vazul inkább máshova gépelj..

A 2. levél Mercilont fejeztem most be. Az első levél után az 5. napon jött meg. Előfordulhat h most is akkor fog?

A tájékoztatóra az van írva hogy a 2. 3. napon kell megjönnie. A legels? levél után nekem 5. nap jött meg. Most fejeztem be a 2. levelet és a 3. szüneti napon tartok. Mikor fog megjönni? Ez a legels? tabim. Azért lenne fontos mert megyek "nyaralni" egy hétre és pont akkor fog megjönni. És nem akarom h váratlanul érjen.

Legjobb válasz: nekem elsö levél után 5.nappal jött meg a 2.után meg 3nappal és mostanába meg már mindig igy

nekem elsö levél után 5.nappal jött meg a 2.után meg 3nappal és mostanába meg már mindig igy

Cipralextől elég érdekes álmok, álmatlanság? Lassan 20 napja szedem, és 4-5 napja jött elő. Ez már így marad?

Lassan 20 napja szedem. Korábban rendkívül fáradékony voltam. Most ez a gyógyszer hatására megszűnt, viszont nehezen alszom. Ha sikerül rendesn elaludni forgolódom, sokszor felkelek, zagyvaságokat álmodok (a napi dolgok jönnek elő, de igen érdekes módon xD). Ha mozgok nappal mégjobban bepörgök, és még nehezebben alszok. Ez főleg az elmúlt 4-5 napban jött elő. Tekintve, hogy lassan inkább hozzá kéne szoknom, ez állandó marad? Vagy számíthatok rá, hogy elmúlik a gyógyszer szedésével? Amúgy szorongásoldót nem kaptam mellé.

Legjobb válasz: Az SSRI-k nem nyugtatók, hanem inkább pörgetõ szerek. Lehet nem jó neked, mivel túlpörget. Én sem birtam szedni.

Az SSRI-k nem nyugtatók, hanem inkább pörgetõ szerek. Lehet nem jó neked, mivel túlpörget. Én sem birtam szedni.
Kérdezd meg az orvosodat. A Cipralex hatásos gyógyszer, és általában adnak vele egy kis nyugtatót is, hogy azért este tudjál aludni. Lehet, hogy valami oka van, amiért nem írt neked. Egy kérdést megér...
Szia! Én már másfél éve szedem ezt a gyógyszert, és elõször nekem is voltak álmatlan éjszakáim meg fáradt voltam, de ez addig volt amíg megnem szokta a szervezetem maga a gyógyszer az használ a betegség ellen mert azóta gyakoriak a rohamaim meg olyan mértékûek. Csak viszont én híztam 10 kilot amióta szedem és ez nem jó számomra...
Jah igen én kaptam mellé xanaxot amit fél évig szedtem és el is tudtam hagyni utána:)

MI lehet az oka hogy csak 1, 5 napra jött meg? Még soha nem volt ilyen.

MIvel elutazunk ezért emiatt hamarabb akartam hogy megjöjjön 2 nappal ezért pont 2 nappal abbahagytam mint ahogy kellett volna a fogamzásgátlót.( ezidő alatt óvszerrel voltunk együtt) Meg is jött de csak 1,5 napig volt enyhe vérzés és azóta semmi pedig most kellene hogy legyen a 4. nap de semmi... Idegesít a dolog mert mondog rendesen megvolt eddig és ez most számomra új...

Legjobb válasz: Abbahagytad, ezért felborult a hormonháztartásod, mert most a szervezeted irányítja nem pedig a gyógyszer :)

Abbahagytad, ezért felborult a hormonháztartásod, mert most a szervezeted irányítja nem pedig a gyógyszer :)
A kérdező hozzászólása: De az hogy két nappal hamarabb hagytam abba mint kellett volna az ennyire felborítja? Úgy tudtam, hogy ilyenkor is rendesen megjön csak hamarabb.. Nem volt még ilyen pedig már 2 éve szedem.
Velem is volt ilyen mikor abbahagytad rá 3 nappal jött meg alig 1 napos...
*abbahagytam
Rá van írva arra a h.lye gyógyszerre, hogy nem szabad abbahagyni! Ha rosszkor jönne meg a menstruációd, akkor szünet nélkül tovább kell szedned!
Ja, és a helyedben a terhesség kivédésére a következõ menstruációd utánig óvszerrel védekeznék!
A kérdező hozzászólása: Mindig kettõs védekezést alkalmazunk én szedem a gyógyszert õ meg az óvszerért felel és bár 2 éve vagyunk együtt MINDEN alkalommal használtunk óvszert is.
Ennek nem sok értelme van, de gondolom, nektek nyugodtabb tõle az álmotok.

Ha peteéréskor szexeltem, de rá 5 napra jött meg, előbb mint kellett volna, attól még lehet baba?

Legjobb válasz: Csinálj tesztet és kiderül, de ha pont peteéréskor voltatok együtt, akkor remélhetõleg sikerült.

Csinálj tesztet és kiderül, de ha pont peteéréskor voltatok együtt, akkor remélhetõleg sikerült.
A kérdező hozzászólása: 28 napos a ciklusom mindig. 14. napon szexeltem, és rá 5 napra jött meg, pedig még egy hét kellett volna. Lehet azért volt mert ritkán szexelek és ilyenkor megborul a ciklus. De attól még lehet e baba, igazából az érdekelne!
lehetett beagyazodasi verzes is....rendesen vereztel? sokan osszekeverik a beagyazodasi verzest egy korai mensivel....en mar sok ilyenrol olvastam.
A kérdező hozzászólása: IGEN!
Egyébként rendszeres a ciklusod?
hát, ha megjött, akkor ebben a hónapban nem valószínû, hogy baba lett :(
A kérdező hozzászólása: hamarabb jött meg a vártnál...
Ha 5 napra rá jött meg, akkor nem biztos, hogy akkor volt a peteérésed, de ha igen, nézesd meg dokival. Szerintem kicsi az esély a terhességre, ha megjött.
Ha tényleg akkor volt peteérésed, azt mondod ismered a ciklusod, tehát ha tuti biztos, és 5 nap múlva megjött, az nagyon nem jó. 5 napos luteális szakaszt meg kell nézetni orvossal, kivéve, ha ez csak mondjuk egyszer fordult elõ. Vagy nem akkor volt a petetérésed....a 10 napnál rövid luteálisban nincs elég sárgatest hormon, nem épül fel a nyálkahártya, amibe be tudna ágyazódni a petesejt, és ennyi idõ alatt nem is biztos, hogy a méhedbe ér.:(
Nekem megjött hamarabb, csak a következõ ciklus végén vettem észre hogy terhes vagyok. Akkor mentem dokihoz. Kérdezte az utolsó vérést, mondtam. Mire megkérdezte hogy : és azelõtt mikor volt? Akkor már 8 hetes voltam és dobogott a pici szíve.
A kérdező hozzászólása: Utolsó.. nem ez volt a kérdés. Ismerem a ciklusomat, nem errõl van szó...
Elõbb. Miért nem vezeted a mensid a ciklus.hu-n? Ott küldenek mailes értesítést a peteérésrõl is.
Hát ha egyszer rendesen megjött, úgy értem, hogy normális mennyiség, akkkor nem lehet baba elvileg. Persze gyakorlatilag elõfordul, de ritkán. Szóval nem!
Inkább beteg. Azonnal menjetek orvoshoz!
Használjátok már azt a rohadt óvszert, nem csak hogy terhes nem lehet, de a fertõzésektõl is megvéd!! 21/F
Igen lehet terhes. A megszokottól eltérõ mensi lehet a terhesség jele is. Mi lenne, ha megtanulnátok védekezni ÉSSZEL???

Baj ha a gyógyszermentes időszakban az 5. napon jött meg?

Cypromix fogamzásgátlót szedek,az el?z? 2 hónapban mindig megjött a 4.napon.Az ,hogy most az 5.en jött meg egyáltalán nem jelent problémát?

Legjobb válasz: ugyanez volt velem is ebben a honapban, ne aggodj, nincs gond.

ugyanez volt velem is ebben a honapban, ne aggodj, nincs gond.
Semmi baj nincs. Az a lényeg hogy abban a 7 napban megjöjjön. Lehet az hogy pont a 7.en jön meg. Lényeg hogy, megjöjjön. :)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat!Jobb félni mint megijedni, de most megnyugtattatok!Köszi
Nekem mindig a 4-5. napon jön meg, ne aggódj, minden rendben van nálad is :)
ha abbahagyod a gyógyszert rá 4-5 napra jön meg
Barátnõmnek is van amikor a 4. és van amikor az 5. napon jön meg!:) Cypromixet szed:)

Szedtem fogamzásgátlót 2009 ben 5 hónapig aztán abbahagytam és most megint elkezdtem az elsőt fejeztem be és most jött meg az 5. napon de szinte alig van. Egy nap 1 tampon is kibírná. Normális ez?

Legjobb válasz: Nem tudom hány éves vagy, de van akinek évek alatt áll be a menstruációja. Én 33, és átlag 3-4 napig tartott, de volt hogy csak 2 nap és alig alig. Most 1 éves a kislányom és nem rég jött meg újra és legutóbb 1 nap volt, elõtte 3...... Szerintem nem gond, de ha aggódsz, keress fel egy nõdokit!

Nem tudom hány éves vagy, de van akinek évek alatt áll be a menstruációja. Én 33, és átlag 3-4 napig tartott, de volt hogy csak 2 nap és alig alig. Most 1 éves a kislányom és nem rég jött meg újra és legutóbb 1 nap volt, elõtte 3...... Szerintem nem gond, de ha aggódsz, keress fel egy nõdokit!

Ha 5 nappal hamarabb jott meg az lehet veteles jele, beagyazodasi problema?

Legjobb válasz: Ha 5 nappal hamarabb jött meg, akkor még az sem biztos, hogy beágyazódott. Nemhogy elvetéltél. Egyszerûen valaminek a hatására hamarabb jött meg és kész, lehet a nagy melegek miatt.

Ha 5 nappal hamarabb jött meg, akkor még az sem biztos, hogy beágyazódott. Nemhogy elvetéltél. Egyszerûen valaminek a hatására hamarabb jött meg és kész, lehet a nagy melegek miatt.
A vetélésnek azért vannak egyéb tünetei is: erõs görcsök, darabos vérzés. Nem kell mindig a legrosszabbra gondolni, elõfordul, hogy elõbb/késõbb jön a vérzés. Ne kreálj magadnak betegséget, max ha a következõ mensid is korábban jön, csináltass egy hormonvizsgálatot
Szerintem lehet beágyazódási probléma (persze e-nélkül is megjöhetett bármi mástól korábban), de az még nem vetélés, mer azt csak akkortól mondjuk, ha beágyazódott. Az is lehet, hogy rossz sejtek találkoztak. Segíts a szervezetednek, nézz utánna a méhpempõnek, a Women's Cremenek, ilyesmi.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!