Találatok a következő kifejezésre: 5 napja el a második (4 db)

Beszedtem az első levél tablettát hétfőn. Ugyebár keddre meg kellett volna jönnie, de még semmi. Kezdjem el keddre rászámolva rendesen az 5. napon szedni a második levelet?

Legjobb válasz: 5. napon???? Mivan??? 21 napig szeded, 7 nap szünet, 8. napon új levél, az egész szünet alatt megjöhet. 1. nap meg se jöhet, legelõbb a 2. napon.

5. napon???? Mivan??? 21 napig szeded, 7 nap szünet, 8. napon új levél, az egész szünet alatt megjöhet. 1. nap meg se jöhet, legelõbb a 2. napon.
az egész levéllel egy nap alatt? nem vagy normális.
Biztosra megy :)
1. Miért kellett volna kedden megjönnie? 2. Miért olyan kib.aszott nehéz értelmezni a tájékoztatót? Ajánlom, hogy menj vissza az általános iskolába, és tanulj meg szöveget értelmezni. 21 napig szeded, 7 napig nem. Mi ezen olyan baromi bonyolult??
A kérdező hozzászólása: Nekem a nõgyógyász azt mondta, hogy 5. napon, amikor megvan, kezdjem el szedni. Az utasítást pedig nem láttam, mert anyám lenyúlta elolvasni, elkallódott, anyám pedig külföldön van még vagy 2 hétig. Nem is fogok vele beszélni addig.
Ha hétfõn fejezted be, kedden kell elkezdened szedni, nem is értem, milyen 5. napról beszélsz.
Tudod a net nem csak arra használható, hogy pornót tölts. Minden tabletta betegtájékoztatója fent van a neten, csak némi logika kellene hozzá, hogy rákeress...
5. napon kezdheted el, amikor elõször szedsz!!! De ez már a második levél utána 7 nap szünet, 8. napon folytatod.
A kérdező hozzászólása: köszönöm fõleg utolsó válaszadó

5 napja fogyott el a második levél Mercilonom és még nem jött meg. Normális ez?

Az els? levélnél is csak a 6. napon jött meg, de az orvos mikor felírta azt mondta,hogy kb a 3. napon kell megjönnie.

Legjobb válasz: Szerintem ez mindenkinél máshogy van! Nekem is volt úgy az elején, hogy csak az 5. napon jött meg. Aztán beállt és mindig a 4. napon jön meg! http://www.pharmindex.hu/gyogyszer.xhtml?tid=2473#top itt megtalálod a tablettád betegtájékoztatóját, ha nem lenne meg! Azt írja arra az esetre, ha nem jönne meg, hogy: Ha pontosan az útmutatásoknak megfelelõen szedte a tablettát, nem hányt, és nem szedett más gyógyszereket, szinte kizárt a terhesség lehetõsége. Szedje tovább a Mercilon-t a megszokott módon. Ha egymás után kétszer is elmarad a havi vérzés, lehetséges, hogy teherbe esett. Haladéktalanul forduljon orvoshoz. Kizárólag a terhességi próbák elvégzése után, orvosa javaslatára folytassa a Mercilon szedését.

Szerintem ez mindenkinél máshogy van! Nekem is volt úgy az elején, hogy csak az 5. napon jött meg. Aztán beállt és mindig a 4. napon jön meg! http://www.pharmindex.hu/gyogyszer.xhtml?tid=2473#top itt megtalálod a tablettád betegtájékoztatóját, ha nem lenne meg! Azt írja arra az esetre, ha nem jönne meg, hogy: Ha pontosan az útmutatásoknak megfelelõen szedte a tablettát, nem hányt, és nem szedett más gyógyszereket, szinte kizárt a terhesség lehetõsége. Szedje tovább a Mercilon-t a megszokott módon. Ha egymás után kétszer is elmarad a havi vérzés, lehetséges, hogy teherbe esett. Haladéktalanul forduljon orvoshoz. Kizárólag a terhességi próbák elvégzése után, orvosa javaslatára folytassa a Mercilon szedését.
Szia! Szerintem azért érdemes lenne meglátogatnod a dokit, nehogy úgy járj, mint én! Nem volt gáz, de idejében kiderült, hogy kicsi a gyogyi hormontartalma számomra és emiatt nem is nyújtott kellõ védelmet. A vérzésem is össze-vissza volt emiatt!
én is ezt szedem és nekem mindig a 4.napon jött meg eddig, viszont ebben a hónapban az 5.napon. Pedig rendszeresen szedem... Szerintem az is lehet hogy most megint a 6. napon jön majd meg, de én felkeresném az orvost és megmondanám neki, mert lehet nem ez a megfelelõ gyógyszer számodra!
én is mercilont szedek. neked voltak mellékhatásai?
Nem lenyeg h hanyadik napon jön meg. a lenyeg h a szünetben jöjjön meg.
telefon-->nõgyógyász, tuti kombó.
Ettõl nem fog rövidebb ideig tartani a vérzés, úgyhogy nincs értelme.
Szia! Én pont most csináltam meg ezt a "hülyeséget" ! A vérzés nekem még tovább tartott (5 nap) . Utána elmentem a nõgyogyászhoz és nekem azt mondta , hogy teljen felesleges volt mert nem múlik el elöbb+ teljesen felborítja a " dolgokat" és pecsételõ vérés lehet utána.
Miért nem úgy szeded, ahogy az orvos is mondta, és a tájékoztatóban is benne van? Szerinted miért van az ott? Hogy ne vedd figyelembe? A nõk mindig kombinálnak! És sokszor rosszul...

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!