Találatok a következő kifejezésre: 5 napja el,3 napra (52 db)

Vatera licit törlési kérelem meddig él addig amíg az aukció le nem zárul? Úgy értem, hogy 5 napja kérték s még 5 nap van az aukcióból az utolsó pillanatokig bármikor elfogadhatom a licittörlési kérelmet, Nincs olyan például, hogy csak 3 napig él?

Legjobb válasz: Az eladónak jogában áll eldönteni hogy törölteti-e a licitet, vagy megkockáztatja hogy a törlést kérõ felhasználó megnyeri és nem veszi át, így negatívot kell hogy adjon, de akkor lehet hogy maga az eladó is negatívot kap a vásárlótól aki kérte a licittörlést de nem kapta meg.

Az eladónak jogában áll eldönteni hogy törölteti-e a licitet, vagy megkockáztatja hogy a törlést kérõ felhasználó megnyeri és nem veszi át, így negatívot kell hogy adjon, de akkor lehet hogy maga az eladó is negatívot kap a vásárlótól aki kérte a licittörlést de nem kapta meg.
A kérdező hozzászólása: Nem ez volt a kérdés!

Majdnem 1, 5 éve szedek fogamzásgátlót, de most 4 napig nem tudtam rendesen bevenni: 1. nap 21 óra helyett 18kor vettem be, 2. nap hajnalban ( de még nem telt el 12 óra) 3. nap éjfélkor, 4. nap szintén hajnalban! Ugye nem lehet semmi baj?

Legjobb válasz: Már hogyne lehetne..azonos idõpont..tudod ez mit jelent? Más idõpontban szívódott fel a gyógyszer, bár kevés az esély hogy terhes legyél. Max össze-vissza fogsz vérezni.

Már hogyne lehetne..azonos idõpont..tudod ez mit jelent? Más idõpontban szívódott fel a gyógyszer, bár kevés az esély hogy terhes legyél. Max össze-vissza fogsz vérezni.
Szerintem semmi baj nem lesz, én volt hogy két napig elfelejtettem bevenni, és mégse lett baba. Bár nálunk akkor se lett volna semmi ha lett volna.

5 napja veszitettem el, 3 napra ra sotetbarna folyasom lett, azthittem hogy csak a normalis szuzesseg elvesztese utan kifolyo "folyadek", ez aztan atalakult mensivé... mi tortenhetett? =?

a szuzesseg elvesztese utan nem kesik a mensi? raadasul meg eleg sok ido lenne addig amikor megkene jonnie =?

Legjobb válasz: miért késne a szüzesség elvesztése után a menszi? Nem tudom hány éves vagy, de gondolom fiatal és ebbõl kiindulva kétlem, hogy rendesen beállt volna már a menszid. A szex egyébként is febolygatja kicsit a tested, hormonok meg ilyesmi, szóval ezáltal hatással lehet a menszidre, és ez mindenkinél más, hol elõbb, hol késõbb jön meg és van akinek nincs hatással rá. Szóval szerintem ez normális, de ha valami rendellenes folyásod van vagy viszket és egyéb problémák, akkor irány a doki mert lehet hogy elkaptál valamit, de bízom benne hogy használtatok óvszert!

miért késne a szüzesség elvesztése után a menszi? Nem tudom hány éves vagy, de gondolom fiatal és ebbõl kiindulva kétlem, hogy rendesen beállt volna már a menszid. A szex egyébként is febolygatja kicsit a tested, hormonok meg ilyesmi, szóval ezáltal hatással lehet a menszidre, és ez mindenkinél más, hol elõbb, hol késõbb jön meg és van akinek nincs hatással rá. Szóval szerintem ez normális, de ha valami rendellenes folyásod van vagy viszket és egyéb problémák, akkor irány a doki mert lehet hogy elkaptál valamit, de bízom benne hogy használtatok óvszert!
Tök mind1, mikor veszted el, nem befolyásolja. Amit írtál, abból az derül ki, hogy beszartál. De nagyon.
Vegyél pelenkát! Nekem a Libero vált be.

Lehet fözni a babáknak 2-3 napra elöre? Mármint ma föztem neki, holnapra, és esetleg holnapután is adhatok neki, mert lett annyi? Hütöbe tenném. Csak azért, mert szomb, vas. Nem lesz idöm neki fözni.6, 5 honapos

ja még egy másik kérdés is lenne?mi a különbség az között,hogy fözöm vagy párolom a zöldségeket?a fözni,felrakom edénybe,meg viz,lefedem és fözöm.és a párolás?

Legjobb válasz: Én is mindig elõre fõzök, és megkapja másnap és harmadnap. Párolás, saját levében fõ meg, fedõ alatt.

Én is mindig elõre fõzök, és megkapja másnap és harmadnap. Párolás, saját levében fõ meg, fedõ alatt.
Szia! Én mindig több napra fõzök, az elejétõl fogva. Ha párolod akkor nem öntesz rá vizet, max egy keveset, saját levében párolódik meg, fedõ alatt ez is.
Én harmadnap már nem merem odaadni, de én is elõre fõzök, csak nem 3 napra, hanem 2-re.
Másnap még oda lehet adni hûtõbõl, de a többit inkább kiadagolva tedd a mélyhûtõbe és onnan vedd le ha késõbb is fel szeretnéd használni! Ha most van idõd, akkor szerintem csinálj több félét (egyszerûeket), tedd el kis adagokban és így akár egy-két hétig is tudsz neki mindig levenni és változatos is! A fõzés-párolás kérdést már megválaszolták elõttem :-)
Én harmadnap is odaadom neki kajától függõen. Párolásnál néha teszek én alá még egy kis margarint vagy vajat, minimális vizet.

11hetes+4napos vagyok, 5 éves kisfiamnak 3 napja 40 fok körüli láza van. Az Elevit mellé szedhetek 1200-es C-vitamint, vagy mi az, amivel megelőzhetem, hogy ne nagyon kapjam el?

Legjobb válasz: C vitamin mehet, de a mennyiségrõl kérdezd meg a dokit, nehogy a vesédnek ártson a nagy dózis. Inkább gyümölcsbõl nyerd a vitamint, mint mesterségesen. Gratula a babához.

C vitamin mehet, de a mennyiségrõl kérdezd meg a dokit, nehogy a vesédnek ártson a nagy dózis. Inkább gyümölcsbõl nyerd a vitamint, mint mesterségesen. Gratula a babához.
Citrusfélék és higiénia. Mást nem nagyon tudsz tenni. Jobbulást a kicsnek4

Ha 7 aranyhörcsög 5 nap alatt 14 csomag olajos magkeveréket eszik meg, akkor 10 aranyhörcsög 3 nap alatt hány ilyen csomag magkeveréket fogyaszt el? 4 aranyhörcsögnek hány napra elegendő 10 csomag a fenti keverékből?

Levezetné ezt nekem valaki?

Legjobb válasz: Ha 7 aranyhörcsög 5 nap alatt 14 csomag, akkor 7 aranyhörcsög 1 nap alatt 14/5 csomag. Ha 7 aranyhörcsög 1 nap alatt 14/5 csomag, akkor 1 aranyhörcsög 1 nap alatt 14/5/7 (0,4) csomag Tehát: Ha 1 aranyhörcsög 1 nap alatt 0,4 csomag akkor akkor 10 aranyhörcsög 1 nap alatt 4 csomag akkor 10 aranyhörcsög 3 nap alatt 12 csomag Ha 1 aranyhörcsög 1 nap alatt 0,4 csomag akkor 4 aranyhörcsög 1 nap alatt 1,6 csomag, 4 aranyhörcsög 6,25 nap alatt 10 csomag

Ha 7 aranyhörcsög 5 nap alatt 14 csomag, akkor 7 aranyhörcsög 1 nap alatt 14/5 csomag. Ha 7 aranyhörcsög 1 nap alatt 14/5 csomag, akkor 1 aranyhörcsög 1 nap alatt 14/5/7 (0, 4) csomag Tehát: Ha 1 aranyhörcsög 1 nap alatt 0, 4 csomag akkor akkor 10 aranyhörcsög 1 nap alatt 4 csomag akkor 10 aranyhörcsög 3 nap alatt 12 csomag Ha 1 aranyhörcsög 1 nap alatt 0, 4 csomag akkor 4 aranyhörcsög 1 nap alatt 1, 6 csomag, 4 aranyhörcsög 6, 25 nap alatt 10 csomag
A kérdező hozzászólása: köszönööööööm
Hehehe

Egy 6 fős csoport dolgozott bizonyos munkadarabok megmunkálásán.5 nap után ketten megbetegedtek. így a csoport 3 nap alatt készült el a tervezett 504 munkadarabbal. Hány munkadarabot készítettek volna el?

ha mind a hatan 8 napon át dolgoztak volna, és az emberek teljesítménye közel azonos?

Legjobb válasz: 1fõ 1 nap alatt x munkadarabot készít 6fõ 5 nap alatt 6*5*x= 30*x munkadarabot készít 4fõ 3 nap alatt 4*3*x= 12*x munkadarabot készít 30x+12x=504 42x =504 x =12 1fõ 1 nap alatt 12 munkadarabot készít. 6 fõ 8nap alatt 6*8*12=576 munkadarabot készít.

1fõ 1 nap alatt x munkadarabot készít 6fõ 5 nap alatt 6*5*x= 30*x munkadarabot készít 4fõ 3 nap alatt 4*3*x= 12*x munkadarabot készít 30x+12x=504 42x =504 x =12 1fõ 1 nap alatt 12 munkadarabot készít. 6 fõ 8nap alatt 6*8*12=576 munkadarabot készít.

Egy 6 fős csoport dolgozott bizonyos munkadarabok megmunkálásán.5 nap után ketten megbetegedtek. így a csoport 3 nap alatt készült el a tervezett 504 munkadarabbal. Hány munkadarabot készítettek volna el?

ha mind a hatan 8 napon át dolgoztak volna, és az emberek teljesítménye közel azonos?

Legjobb válasz: 1fõ 1 nap alatt x munkadarabot készít 6fõ 5 nap alatt 6*5*x= 30*x munkadarabot készít 4fõ 3 nap alatt 4*3*x= 12*x munkadarabot készít 30x+12x=504 42x =504 x =12 1fõ 1 nap alatt 12 munkadarabot készít. 6 fõ 8nap alatt 6*8*12=576 munkadarabot készít.

1fõ 1 nap alatt x munkadarabot készít 6fõ 5 nap alatt 6*5*x= 30*x munkadarabot készít 4fõ 3 nap alatt 4*3*x= 12*x munkadarabot készít 30x+12x=504 42x =504 x =12 1fõ 1 nap alatt 12 munkadarabot készít. 6 fõ 8nap alatt 6*8*12=576 munkadarabot készít.

Most kezdtem el legelőször tablettát szedni. A tájékoztatóban az van hogy a 2. ill 3. napon jelentkezik megvonásos vérzés. Most vagyok a 3. napomon. Előfordulhat hogy ma vagy hnap vagy akár az 5. napon fog megjönni?

Gondolom még új a szervezetemnek a tabletta és ezért nem jött meg úgy els?re ahogy a tájékoztatóban le van írva?

Legjobb válasz: Szia! Én Diane 35öt szedek. Most kezdtem el, és nekem sem a szünet 2. vagy 3. napján jött meg. Már kezdtem idegeskedni, de a 6. napon megjött. Olyan 4 napig tartott. Azt mondta egy barátnõm, hogy ez nem baj, még meg kell szoknia a szervezetemnek. Szóval, szerintem nem gáz, ha késõbb jön meg. :)

Szia! Én Diane 35öt szedek. Most kezdtem el, és nekem sem a szünet 2. vagy 3. napján jött meg. Már kezdtem idegeskedni, de a 6. napon megjött. Olyan 4 napig tartott. Azt mondta egy barátnõm, hogy ez nem baj, még meg kell szoknia a szervezetemnek. Szóval, szerintem nem gáz, ha késõbb jön meg. :)
Én úgy tudom, hogy 3 hónap kell, amíg teljesen hozzászokik a szervezet, szóval lehet, hogy egyáltalán nem jön meg, de akkor sincs semmi baj. Sõt az is lehet, hogy majd idõközben jön meg. Az orvos errõl nem beszélt?!
A kérdező hozzászólása: Úgy értem, hogy a szünet 2. vagy 3. napján jön meg
A kérdező hozzászólása: Meg kicsit keménynek érzem a hasamat a küldököm alatt és kicsit puffadtnak érzem magam :S Mitõl?
A kérdező hozzászólása: értem. és ezek amiket érzek (puffadás stb) ezek mellékhatásai lehetnek a mensinek? vagyis jelzi h nemsokára megjön? vagy ezek a tünetek másra utalnak?
valószínûleg a menszire utalnak, nem kell pánikolni

5 napot késett, teszteltem sajnos negatív lett! Másnapra megjött, de max 3 napig voltam, de az se volt veszélyes! Ilyen még nem fordult elő! Szerintetek ez normális?

Legjobb válasz: 3 hetes terhességet még nem tud kimutatni.... ugyanis 4. hét lenne a nemvárt napja (28 napos ciklusnál), azelõtt egy héttel pedig még be sem nagyon ágyazódott, mert az pé után 7-10 nap. (Ha a baba korára értetted, tehát pé-tõl 3 hétre, akkor nem szóltam..:) ) Kedves kérdezõ, ha késõbb volt ovud, attól lehetett a késés, és lehet, hogy a teszt még nem mutatta ki. VAlamelyik nap csinálj mégegyet, és meglátod mi a helyzet.

3 hetes terhességet még nem tud kimutatni.... ugyanis 4. hét lenne a nemvárt napja (28 napos ciklusnál), azelõtt egy héttel pedig még be sem nagyon ágyazódott, mert az pé után 7-10 nap. (Ha a baba korára értetted, tehát pé-tõl 3 hétre, akkor nem szóltam..:) ) Kedves kérdezõ, ha késõbb volt ovud, attól lehetett a késés, és lehet, hogy a teszt még nem mutatta ki. VAlamelyik nap csinálj mégegyet, és meglátod mi a helyzet.
Elméletileg minimum 10 napos terhességet mutat ki a teszt. Én a helyedben várnék még pár napot és újra tesztelnék. Nekem a 3 hetes terhességem is nagyon halványan mutatta ki, majdnem kidobtam a csíkot mikor észrevettem.
A kérdező hozzászólása: Köszi mindenkinek!késõbb tesztelek!! :)
A kérdező hozzászólása: Teszteltem és negatív lett!! :(

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!