Találatok a következő kifejezésre: 5 napja egy (1051 db)

Szerintem csinálj most egy tesztet, majd 3 nap múlva megint, ha az elsõ nem mutat semmit.
Nekem még ugyan nem volt ilyen vérzésem, de úgy tudom beágyazódáskor csak pár csepp vér van, 4-5 napig tartó semmiképp. Terhes lehetsz ha nincsenek görcsid és a vérzés sem olyan intenzív mint szokott, csinálj egy tesztet reggeli vizeletbõl!

Léböjtöltem 5 napig, egy német orvosi könyv alapján, 2 kilábaló-felépítő napot tartottam a lénapok után, és azt észleltem, hogy mindkét vesém fáj étkezések után. Korábban abbahagytam, mint kellett volna, és csak most indul be a tisztulási folyamat?

Nem kezdtem habzsolni, csak szépen, csínján, zabkásával, levekkel.

Legjobb válasz: 7 napig terheled a szervezeted egy értelmetlen diétával, és csodálkozol, hogy fáj a veséd.

7 napig terheled a szervezeted egy értelmetlen diétával, és csodálkozol, hogy fáj a veséd.
A kérdező hozzászólása: a válasz gyenge. Nem diéta volt.
Nevezd, aminek akarod. Értelmetlen volt, az a lényeg. Amit észlelsz azt jobb helyeken mellékhatásnak nevezik, nem tisztulási folyamatnak.
A tisztulási folyamatnak lehetnek ilyen mellékhatásai, de ez nem jelenti azt, hogy a kúra nem jó. Ha a vesédre ilyen hatással volt, akkor elõfordulhat, hogy korábban volt probléma a veséddel. Az egészségi állapottól függõen, azért érdemes orvosi ellenõrzés mellett végezni a kúrát.
A kérdező hozzászólása: köszönöm szépen. Az utóbbi idõben valóban nagyon ritkán, tán 2 x vettem észre, hogy fájdogált a vesém. (Még a böjt elõtt.) És most nézem a könyvben is, hogy lehetnek utófájások. Egyébként alábbhagytak.

Lehet, hogy baba? Már 8 napja késik! A folyásom nagyon sok olyan testápoló szerű! A cicim csak oldalt fáj ha hozzáérek! A hőm magas még mindig! Ég a gyomrom! Már teszteltem kb 5 napja! Egy halvány pozitív és 2 negatív lett!

Legjobb válasz: 8 nap késés az csak jelent valamit.Szerin.babát,ha még sosem késett ennyit a mensid.Tesztelj még 1-szer,ha negativ,akkor doki.Mert elvileg már biztosra kéne mutatnia a tesztnek.Remélem baba van a dologban.Sok sikert!!!!!

8 nap késés az csak jelent valamit.Szerin.babát, ha még sosem késett ennyit a mensid.Tesztelj még 1-szer, ha negativ, akkor doki.Mert elvileg már biztosra kéne mutatnia a tesztnek.Remélem baba van a dologban.Sok sikert!!!!!
SZia! Szerintem is tesztelj holnap reggel, esõ vizeletbõl!!Szorítok a babához! Írj mi lett az eredmény!!!
Dettó így vagyok én is (cici-hõ-gyomor), a mellbimbóm is érzékeny, és nekem 3 napja késik. Egy halvány+ és egy nega tesztem van. Szerintem is tesztelj újra, és szerintem már nem muszáj reggeli vizelet! Szerintem baba van, remélem nálam is! Írj ha teszteltél!! DRUKKOLOK!!!! Bár tuti baba!
A kérdező hozzászólása: Szia!Remélem baba van mindkettõnknél!Köszönöm!Én is szoritok nektek!Te még mit érzel?Mikor csináltad a teszteket?
Szia! Holnap reggel már tesztelj nyugodtan:) !
Ez lehet terhesség jele, de elvileg a beágyazódás már elõbb megtörtént. holnap tesztelj!

Elküldtem 5 napja egy elsőbbségi ajánlott levelet, úgy tudom, ha nem veszik át valamiért, akkor vissza jön a levél a feladónak. Ez igaz? Tudni szeretném, hogy biztos megérkezett-e.

Legjobb válasz: Ha ajánlottan adtad fel, akkor a postán bármikor megkérdezheted, hogy hol van a levél, megkapta-e a címzett, csak a küldeményazonosító kell a papírról :) Õk a rendszerben elvileg látják, hogy célba ért-e a levél.

Ha ajánlottan adtad fel, akkor a postán bármikor megkérdezheted, hogy hol van a levél, megkapta-e a címzett, csak a küldeményazonosító kell a papírról :) Õk a rendszerben elvileg látják, hogy célba ért-e a levél.
A kérdező hozzászólása: remélem cálba ért, köszi :)
A kérdező hozzászólása: Két hetesen is lehetnek ilyen tünetek már ??
hát, ha a teszt pozitív... :) )) akkor valószínû, és gratulálok!
szintén gratulálok :D
A kérdező hozzászólása: Úhh köszi , de csak egy tesztet vettem eddig ..lehet csak elkaptam valamit , de arik vagytok :)
Nem hinném, hogy ilyet csak úgy el lehetne kapni :) . Ha pozitív a teszt, akkor igen valószínû, gratulálok :) . Egyébként lehet, hogy el is kaptál valamit, de ezek mellett a baba szerintem tuti!
Nem hiszem, hogy tisztában vagy a terhességi hetek számolásával. Az utolsó menstruációtól számítják, így most valószínûleg 5 hetes lehetsz, hisz a teszt sem mutat pozitívat bizonyos Hcg szint alatt. Mikor volt meg utoljára? Amúgy igen, terhes vagy teljesen biztosan.
A kérdező hozzászólása: Tisztában vagyok a tehességi hetekkel . Ugyanis van már egy babóm .Sajnos volt, hogy már pozitívat mutatott halványan és nem volt semmi .Szóval várok most kell megjönnie a napokban..
A kérdező hozzászólása: No terhesség --

Nemvárt előtt 5 nappal egy kis rózsaszínes krémes folyás jelenthet beágyazódást?

Csütörtökre nem várom, tegnap (szombaton) délután egy kis rózsaszínes folyásom volt, de csak a WC-papíron látszott, a bugyimon nem. Amúgy nem érzek semmit, csak a hasam fájdogált mostanában, de csak nagyon enyhén.

Legjobb válasz: Jelenthet beágyazódást,de sajnos mensit is. Tehát várnod kell a nemvártig, és ha akkor nem jön meg, tesztelhetsz.

Jelenthet beágyazódást, de sajnos mensit is. Tehát várnod kell a nemvártig, és ha akkor nem jön meg, tesztelhetsz.
A kérdező hozzászólása: Koszi a valaszt. Azt elfelejtettem mondani, hogy a hom mar napok ota 37, nekem ovu utan altalaban 36, 7 vagy max 36, 8 szokott lenni. Hat meg van par nap remenykedni:)
Szerintem beágyazódás volt. De persze ez nem biztos. De remélem az volt ha azt szeretnéd.

Minden esetben 5 napig kell szedni a clostyt? Mert nekem csak 3-4 napot mondott az orvosom, napi 2-szer1-et! Jó ez így is? Változtathat valamit az az egy nap?

Legjobb válasz: Hát... én úgy tudom, hogy azért muszály szedni 5 napon keresztül, mert csak így fejti ki normálisan a hatását. Nekem mindig 5 napig kellett szednem és nem is hallottam olyanról,h kevesebb napig szedje vki.

Hát... én úgy tudom, hogy azért muszály szedni 5 napon keresztül, mert csak így fejti ki normálisan a hatását. Nekem mindig 5 napig kellett szednem és nem is hallottam olyanról, h kevesebb napig szedje vki.
Nekem is öt napig kellett szednem napi egyet, a mensi 3. napjától! Lehet neked azért kell kevesebb napig, mert te 2 szemet szedsz be egy nap... Sajnos ezt biztosra nem tudom, csak gondolom... mert ha sokat szed be az ember belõle, akkor túlstimulálódik a petefészke, és elvékonyítja a nyálkahártyát!

Egy 6 fős csoport dolgozott bizonyos munkadarabok megmunkálásán.5 nap után ketten megbetegedtek. így a csoport 3 nap alatt készült el a tervezett 504 munkadarabbal. Hány munkadarabot készítettek volna el?

ha mind a hatan 8 napon át dolgoztak volna, és az emberek teljesítménye közel azonos?

Legjobb válasz: 1fõ 1 nap alatt x munkadarabot készít 6fõ 5 nap alatt 6*5*x= 30*x munkadarabot készít 4fõ 3 nap alatt 4*3*x= 12*x munkadarabot készít 30x+12x=504 42x =504 x =12 1fõ 1 nap alatt 12 munkadarabot készít. 6 fõ 8nap alatt 6*8*12=576 munkadarabot készít.

1fõ 1 nap alatt x munkadarabot készít 6fõ 5 nap alatt 6*5*x= 30*x munkadarabot készít 4fõ 3 nap alatt 4*3*x= 12*x munkadarabot készít 30x+12x=504 42x =504 x =12 1fõ 1 nap alatt 12 munkadarabot készít. 6 fõ 8nap alatt 6*8*12=576 munkadarabot készít.

Egy 6 fős csoport dolgozott bizonyos munkadarabok megmunkálásán.5 nap után ketten megbetegedtek. így a csoport 3 nap alatt készült el a tervezett 504 munkadarabbal. Hány munkadarabot készítettek volna el?

ha mind a hatan 8 napon át dolgoztak volna, és az emberek teljesítménye közel azonos?

Legjobb válasz: 1fõ 1 nap alatt x munkadarabot készít 6fõ 5 nap alatt 6*5*x= 30*x munkadarabot készít 4fõ 3 nap alatt 4*3*x= 12*x munkadarabot készít 30x+12x=504 42x =504 x =12 1fõ 1 nap alatt 12 munkadarabot készít. 6 fõ 8nap alatt 6*8*12=576 munkadarabot készít.

1fõ 1 nap alatt x munkadarabot készít 6fõ 5 nap alatt 6*5*x= 30*x munkadarabot készít 4fõ 3 nap alatt 4*3*x= 12*x munkadarabot készít 30x+12x=504 42x =504 x =12 1fõ 1 nap alatt 12 munkadarabot készít. 6 fõ 8nap alatt 6*8*12=576 munkadarabot készít.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!