Találatok a következő kifejezésre: 5 napja de semmi (108 db)

Ez így normális? 12 napja oda figyelek mit eszem, nem eszem kenyér, tészta stb dolgokat. Eddig lement 2 kg 7 nap alatt, de most 5 nap alatt semmi!

Máris megállt a fogyás?

Legjobb válasz: Heti 1 kiló a normális,úgyhogy ne keseregj,sikerülni fog és ami fontos,ne mérd magad minden nap.Elég hetente vagy két hetente és meg fogsz lepõdni... Sok sikert! :)

Heti 1 kiló a normális, úgyhogy ne keseregj, sikerülni fog és ami fontos, ne mérd magad minden nap.Elég hetente vagy két hetente és meg fogsz lepõdni... Sok sikert! :)

Meddig élhet még az a 28 éves nő, aki nem hajlandó 5 napja enni semmit sem és inni is csak max fél litert iszik, de azt sem minden nap?

Az exbarátnőmről van szó. Nem tudtam, hogy ennyire megviseli a szakításunk. Eddig kb 5 kilótól szabadulhatott meg, látom az arcán. És már a szédülés fázisában van. Az orvosról hallani sem akar.

Legjobb válasz: Nem fog meghalni, csak összeesni és majd beviszik a kórházba, de azt nem tudom, hogy meddig tart felépülni-e ebbõl. Beszélj vele és mond el neki, hpogy ezt miért ne csinálja meg ilyenek. Próbáld meg rávenni , hogy egyen, de azárt ne erõúszakoskodj. És egyébként neki egy pszholóhos keellene.

Nem fog meghalni, csak összeesni és majd beviszik a kórházba, de azt nem tudom, hogy meddig tart felépülni-e ebbõl. Beszélj vele és mond el neki, hpogy ezt miért ne csinálja meg ilyenek. Próbáld meg rávenni , hogy egyen, de azárt ne erõúszakoskodj. És egyébként neki egy pszholóhos keellene.
A kérdező hozzászólása: Az a baj, hogy ugyanolyan makacs, mint én és ha egyszer a fejébe vesz valamit, akkor tüzön-vizen végigviszi.
És most mit akar véghezvinni? Fogyókúra?
Szard le, azt csinál amit akar. Ne hagyd, hogy zsaroljon a r.bancca.
Majd észhez tér, amikor elõtör belõle a túlélési ösztön. Egyébként elõbb túllépne a dolgon, ha leszarnád a hisztikéjét, akkor -látván, hogy nem jött be a "sajnáltatom magam" taktikája, egyszer csak kitipegne a hûtõig. Lényeg, hogy ne babusgasd, mert ez a mûsor csak neked szól, közönség híján abba fogja hagyni, úgy nem buli szenvedni, ha nincs aki sajnálgasson. :D
lehetsz!!! jövõre több pénzt kapsz majd az állambácsitól! :)
IGEN, lehetsz terhes! Miért nem védekeztetek óvszerrel is? A betegtájékoztatóban feketén-fehéren benne van, sõt, köztudott tény, hogy az antibiotikum bizony rendkívül gyengíti a fogamzásgátló hatását. Majdnem olyan, mintha be sem vetted volna. Nem tudsz mást tenni, mint várni és 10-14 nappal késõbb elvégezni egy terhességi tesztet, addig úgy sem mutat semmit, csak negatívat.
A kérdező hozzászólása: Igazából örülnénk neki. :-D Csak azért tettem fel a kérdést mert petefészek cisztáim vannak... :-( Bízom benne hát ha összejön... Csináljak terhességi mielõtt elkezdem a fogamzásgátlót?
ha nem ön meg persze, csinálj elõtte tesztet.szerintem valószínû terhes vagy, valamint ha elmaradt akkor már elvileg akár holnap vagy ma délután ki kellene mutatnia:) drukkolok :)

5 hetes terhes vagyok, fehéres rózsaszínes kocsonyás folyásom volt egy napig, de semmi vérzés, semmi görcsölés! Mi lehet ez? Dokihoz csak jövõhétre van idõpontom

Legjobb válasz: Én elmennék dokihoz mindenképpen! Nekem mindkét terhességemnél volt, egybõl mentem a dokihoz, és írt fel gyógyszert.

Én elmennék dokihoz mindenképpen! Nekem mindkét terhességemnél volt, egybõl mentem a dokihoz, és írt fel gyógyszert.
A kérdező hozzászólása: és neked mit mondott, mitõl van?
Nekem ilyen akkor volt amelyik nap meg kelett volna jönnie.
Lehet progeszteron hiánytól pl. arra szoktak utrót írni. Ne várd meg a jövõ hetet mert addig simán elvetélhetsz, menj be az ügyeletre a kórházba még ma.
Nem mondta, hogy mitõl van, de egybõl csinált uh-t, hogy minden rendben van-e. Utrogestant írt fel rá.
A kérdező hozzászólása: köszi a válaszokat!

A Babymark ovuteszt tévedhet? A jelölt időben végeztem el, ma az 5. -et, de semmit nem mutat. Ma vagyok a 16. napomon. Lehet, hogy nekem később van a PÉ-m?

Eléggé össze vagyok zavarodva, mert az el?z? mensim(ha lehet annak mondani)2 nap késés után 1 napos volt 2 nap barnázással, most onnan számolom, de lehet hogy nem onnan kellene?!

Legjobb válasz: Szerintem nem a teszt tevedett, nagyon pici a valoszinusege legalabbis. Nekem kimutatta, es kivancsisagbol par napja csinaltam meg egy ovu tesztet, es eleg halvany volt a tesztcsik a kontrollhoz kepest, a masik harom amit csinaltam nagyon eros, az elso ketto majdnem pozitiv, a harmadik egyertelmuen pozitiv volt, utana mar nem is teszteltem ,csak vagy egy hettel kesobb kivancsisagbol. Amugy nekem mas markaju volt.

Szerintem nem a teszt tevedett, nagyon pici a valoszinusege legalabbis. Nekem kimutatta, es kivancsisagbol par napja csinaltam meg egy ovu tesztet, es eleg halvany volt a tesztcsik a kontrollhoz kepest, a masik harom amit csinaltam nagyon eros, az elso ketto majdnem pozitiv, a harmadik egyertelmuen pozitiv volt, utana mar nem is teszteltem , csak vagy egy hettel kesobb kivancsisagbol. Amugy nekem mas markaju volt.
nem téved, de lehet hogy neked késõbb van a pé-d, rá is van írva, hogy több dobozra is szükség lehet , ezért én azt szoktam tanácsolni, hogy amíg halvány jele sincs a pozitívnak, addig elég kétnaponta tesztelni, így takarékosabb, és ha kimaradna a hónapban a pé, akkor is csak egy doboz fogyott el.
A kérdező hozzászólása: Igazad van! Én is erre gondoltam! Amíg nem tapasztalom ki magamnak, hogy mikor van, több dobozzal is kéne vennem. De majd a köv. hónapban. Ma reggel volt egy két alhasi szurkám, szerintem ma van. Tegnap együtt is voltunk. Remélem sikerül elõbb vagy utóbb...
én megfogadtam valakinek a tanácsát, és kettévágom az ovutesztet, hogy spóroljak. a kazettást is szét lehet szedni.

Az lenne a problémám, h a ciklusom 16. napján kilyukadt a gumi időbe észrevettük, még nem ment el a bar? Tom.3-4 órára rá bevettem az escapelle tablettát de azóta eltelt már 5 nap és semmi hatást enm érzékeltem

nicsen köztes vérzésem sem:S nem tudom ha nics vérzés a tabletta beszedése után akk terhes vagyok? Vagy mi lehet a helyzet a normál menstruációmnak 22-23. a fele kellene megjönnie miden érdemleges választ szivesen fogodaok köszönettel N.

Legjobb válasz: Az a probléma, hogy termékeny idõszakodban voltál szerintem, de ez nem jelenti azt, hogy biztosan terhes vagy. Csinálj egy tesztet vagy menj el nõgyógyászhoz.

Az a probléma, hogy termékeny idõszakodban voltál szerintem, de ez nem jelenti azt, hogy biztosan terhes vagy. Csinálj egy tesztet vagy menj el nõgyógyászhoz.
A kérdező hozzászólása: Igen , tudom:S de igazábol arra lennék kíváncsi , h köztes vérzésnek kötelezõ e lennie ...és ha nem jön meg pár napom belül akk biztos e a terhesség legelöbb 25 én tudok biztos tesztet csinálni...addig megõrülök:S:Sés ezt a vérzés dolgot nem értem:S:S!
A kérdező hozzászólása: Légyszi válaszokat:'(:'(

Ez a fránya barnázás már kikészít! 5. napja barnázok. Semmi görcs, mensi sehol. Nem változik a mennyisége a barnának. Csak van. Késik már, de érdemes tesztelni? Mi ez a barna?

Legjobb válasz: Segítsetek légyszi!!!! Nyaralni megyünk szerdán...és így nem is tudom....elég fura lesz. MIre gondoljak?Vga menjek dokihoz? Az nekem egy 10-es....:(

A kérdező hozzászólása: Segítsetek légyszi!!!! Nyaralni megyünk szerdán...és így nem is tudom....elég fura lesz. MIre gondoljak?Vga menjek dokihoz? Az nekem egy 10-es....:(
ha már késik akkor érdemes tesztelni, akár napközben is. ha pozitív akkor kénytelen leszel megválni a 10-esedtõl még nyaralás elõtt, úgyhogy ne késlekedj!
Igaza van az elõttem szólónak! Tesztelj, mert ha pozitív, akkor nem ártana dokihoz menni a barnázás miatt. Mióta késik?
A kérdező hozzászólása: nekem nagyon össze-vissza jön meg. Most ha azt vesszük kb 2 hete késik, de pénteken csináltam tesztet...akkor már barnáztam..és nega lett. Dokinál junius végén voltam. MIndent rendben talált. Átfogó vizsgálatot csinált, citó, uh, mellvizsgálat....minden oké. Nincs cisztám...de ilyen barnám se volt még sosem. Mensi elõtt max egy-két óráig van, de azán vérzés van...most meg...kutya legyek ha értem. De azért köszi csajok!
ha babás vagy akkor a barnázás lehet, hogy semmit sem jelent, de lehet, hogy rosszat jelez. lehet, hogy csak egyszerû hormonzavar. én csinálnék mégegy tesztet, reggeli vizeletbõl, ha ilyen szabálytalan a mensid.

Mindjárt megjön érzésem van 2 napja. Ma nem kellene megjönnie de egész este hányingerem volt de még semmi. ébredési hőm 5 napja 36.8. lehetek terhes?

Legjobb válasz: Hogy érted, hogy 5 napja 36.8? Csak öt napja méred, vagy öt napja van magasabb tartományban? Mert ha csak 5 napja van magasabb tartományban, akkor 10-11 nap múlva kezdhetsz reménykedni, hogy terhes vagy, ugyanis addig "nemkellene" megjönnie.

Hogy érted, hogy 5 napja 36.8? Csak öt napja méred, vagy öt napja van magasabb tartományban? Mert ha csak 5 napja van magasabb tartományban, akkor 10-11 nap múlva kezdhetsz reménykedni, hogy terhes vagy, ugyanis addig "nemkellene" megjönnie.
A kérdező hozzászólása: 5 napja ez az érték. elõtte 1-2 tizeddel kevesebb volt.
Akkor kb 6 napja volt csak peteérésed. Szóval egyáltalán nem ma van a nem várt napja, hanem a pé tõl számított 14 nap után. Türelem. Ezekbõl az adatokból ilyen korán még semmire sem lehet következtetni.Még ha sikerült is, valószínûleg most ér a megtermékenyített petesejt a méhedbe. Mérd a hõdet folyamatosan, és ha azt tapasztalod, hogy kezd a görbéd háromfázisú lenni ( vagyis még fentebb megy 1-2 tizedet, és úgy is marad) plusz még ezen felül 15-16 nap után is magasabb tartományban van, elõ a terhességi teszttel. Addig semmi értelme.
A kérdező hozzászólása: febr. 3án volt az utolsó menszim. a ciklusaim pedig 25-26 naposak.
Akkor tényleg nem értem, miért mára számoltad a nem várt napját ......
A kérdező hozzászólása: jan.30án megjött és február 3-ig tartott.azért a köv. febr.24. de még azóta sem jött meg..
szia, nah baba lett?:)

Miért nem érzem a baba mozgását már 4. napja? Már több mint egy hete, hogy elöször megmozdult, akkor éreztem is folyamatosan 5 napon keresztül, de ma már a 4. nap, hogy semmit nem érzek.

Valami baj lehet?Most vagyok a 20.hétben.19.hét elején kezdtem érezni kis csikit,vibrálást belülröl,de most már kételkedek,hogy a baba lehetett-e az.Miért nem érzem azota?Ez normális?Pedig 5 napon keresztül elég sokszor éreztem napközben is.

Legjobb válasz: Én elõször a 17.héten éreztem a babámat. Akkor pár napon keresztül. Azután 3 hétig SEMMI. Majdnem frászt kaptam, hogy biztos baja van. De utána már napi szinten éreztem és a férjem is :) Nincs semmi baj, ha még nem érzed, csak még túl pici és gyenge a baba. Pár nap múlva te is erõsebben fogod érezni, ne izgulj!!

Én elõször a 17.héten éreztem a babámat. Akkor pár napon keresztül. Azután 3 hétig SEMMI. Majdnem frászt kaptam, hogy biztos baja van. De utána már napi szinten éreztem és a férjem is :) Nincs semmi baj, ha még nem érzed, csak még túl pici és gyenge a baba. Pár nap múlva te is erõsebben fogod érezni, ne izgulj!!
Ne aggódj, biztosan elfordult azért nem érzed. Azért a biztos egy uh lenne.
Szerintem is csináltass egy UH-t, ami valószínûleg megnyugtat. Biztos ami biztos! Azért leírom, ilyen is van: A várandósság alatt végig alig-alig éreztem mozgásokat, csak néhányszor a 9 hó alatt. Pedig a végefelé minden nap kellett volna a leírások szerint. A nõgyógyászom megnyugtatott: biztos éjjel mozog többet, nappal alszik, és mondta, hogy a sétálás, ritmikus mozgás hatására gyakran jobban alusznak már a hasunkban is. Kisbabám nem fordult meg, és valóban, születése után felcserélte a nappalokat-éjszakákat! Minden a legnagyobb rendben volt és van, egészséges, jól fejlõdik.
Szia, Nekem a picike 4hete ficereg folyton, ma a második nap, hogy nem érzem, és ott tartok, hogy vagy a védõnõ, vagy a doki nézze meg, ha csak a szívhangját nézik az sem érdekel, csak legyen valami... Lehet picike, 19heteske, de a folyamatos mozgása után két nap semmi, azért ijesztõ... Azért nyugodj meg, picike, úgyis bejelentkezik, ha máskor nem a wctõl legmesszebb:) (nekem a hólyagomat találja meg elsõnek egy lustább napon, és olyan erõvel...:) )

Beszedtem az első levél tablettát hétfőn. Ugyebár keddre meg kellett volna jönnie, de még semmi. Kezdjem el keddre rászámolva rendesen az 5. napon szedni a második levelet?

Legjobb válasz: 5. napon???? Mivan??? 21 napig szeded, 7 nap szünet, 8. napon új levél, az egész szünet alatt megjöhet. 1. nap meg se jöhet, legelõbb a 2. napon.

5. napon???? Mivan??? 21 napig szeded, 7 nap szünet, 8. napon új levél, az egész szünet alatt megjöhet. 1. nap meg se jöhet, legelõbb a 2. napon.
az egész levéllel egy nap alatt? nem vagy normális.
Biztosra megy :)
1. Miért kellett volna kedden megjönnie? 2. Miért olyan kib.aszott nehéz értelmezni a tájékoztatót? Ajánlom, hogy menj vissza az általános iskolába, és tanulj meg szöveget értelmezni. 21 napig szeded, 7 napig nem. Mi ezen olyan baromi bonyolult??
A kérdező hozzászólása: Nekem a nõgyógyász azt mondta, hogy 5. napon, amikor megvan, kezdjem el szedni. Az utasítást pedig nem láttam, mert anyám lenyúlta elolvasni, elkallódott, anyám pedig külföldön van még vagy 2 hétig. Nem is fogok vele beszélni addig.
Ha hétfõn fejezted be, kedden kell elkezdened szedni, nem is értem, milyen 5. napról beszélsz.
Tudod a net nem csak arra használható, hogy pornót tölts. Minden tabletta betegtájékoztatója fent van a neten, csak némi logika kellene hozzá, hogy rákeress...
5. napon kezdheted el, amikor elõször szedsz!!! De ez már a második levél utána 7 nap szünet, 8. napon folytatod.
A kérdező hozzászólása: köszönöm fõleg utolsó válaszadó

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!