Találatok a következő kifejezésre: 5 napja de folyamatosan (21 db)

Már 4-5 napja folyamatosan megy a hasam fáj a fejem a fej fájás el múlt de a hasmenés még mindig meg van néha lázas vagyok?

ez valamilyen fert?zés vagy menjek orvoshoz? már a szám kezd kiszáradni

Legjobb válasz: Nem értem az összefüggést, ha fertõzés, akkor nem mész orvoshoz? A fejfájást okozhatta a hasmenés miatti hirtelen vizveszteség. 4-5 nap folyamatos hasmenés azért már nem egy kis gyomorrontás, a szád azért kezd kiszáradni, mert a tested kezd kiszáradni. Még nyûglõdhetsz egy darabig, de nemsokára infuzióra kötnek, ha igy haladsz. Igyál sokat és menj orvoshoz v. akár hivd ki.

Nem értem az összefüggést, ha fertõzés, akkor nem mész orvoshoz? A fejfájást okozhatta a hasmenés miatti hirtelen vizveszteség. 4-5 nap folyamatos hasmenés azért már nem egy kis gyomorrontás, a szád azért kezd kiszáradni, mert a tested kezd kiszáradni. Még nyûglõdhetsz egy darabig, de nemsokára infuzióra kötnek, ha igy haladsz. Igyál sokat és menj orvoshoz v. akár hivd ki.
Igen fertõzés, járvány van. Menj el az orvoshoz azonnal! Nekem is ez volt és kaptam rá antibiotikumot.

Lehetek terhes, ha két héttel ezelőtt voltunk együtt és rá 5 napra meg is jött, de most folyamatos hányinger, szédülés fejfájás van? Lehetséges?

a szédülés alacsony vérnyomás miatt van az orvos szerint, de a hányinger?? lehetséges hogy mégis terhes vagyok? voltam vérvételen az ienkor kimutatja már?

Legjobb válasz: Szinte kizárt, hogy terhes vagy. 5 nap alatt be se tud ágyazódni a megtermékenyített petesejt. Ráadásul ha normál ciklusod van, akkor 5 nappal a menstruáció elõtt már rég nem él a kiszakadt petesejt. Extrém esetben elõfordulhat (hallottam már ilyet), hogy valami zugban megtapadva túlélte a menstruációt az embrió annak ellenére, hogy nem tudott rendesen beágyazódni, de ennek az esélye nagyon-nagyon kicsi.

Szinte kizárt, hogy terhes vagy. 5 nap alatt be se tud ágyazódni a megtermékenyített petesejt. Ráadásul ha normál ciklusod van, akkor 5 nappal a menstruáció elõtt már rég nem él a kiszakadt petesejt. Extrém esetben elõfordulhat (hallottam már ilyet), hogy valami zugban megtapadva túlélte a menstruációt az embrió annak ellenére, hogy nem tudott rendesen beágyazódni, de ennek az esélye nagyon-nagyon kicsi.
Szerintem csinálj egy tesztet! Ha ugyanis a baba uh szerinti korát nézem nálunk, akkor bizony õ is kiböjtölt egy mensit valahogy... Mivel 2 hete volt az az együttlét, már akár a normál teszt is kimutatja!

Megujjaztak, de nem hiszem, hogy volt a srác kezén sperma. Viszont wcre elment, de nem mosott kezet. (Buliba voltunk, nemfigyelt! ) De azóta folyamatosan hányingerem van, fájnak a melleim (utána már 4-5 nappal). Lehetek terhes?

Szûz vagyok még. De az ujjazás óta rosszul vagyok, fájnak melleim, és nem eszek annyit mint szoktam. Lehetek terhes? Ilyenkor nemnkéne érezni a tüneteket. Vagy mindez attól van, mert nagyon ráizgulok? :( Nagyon sok oldalt megnéztem, olvasgattam, próbáltam ilyen helyzetben lévõ lányokat keresni. De nagyon félek. Nem vagyok tudatlan ilyen téren, de ilyen helyzetbe az ember mindenre gondol. Még a lehetetlenre is. Épp ezért kérek normális válaszokat. Köszönöm.

Legjobb válasz: 4-5 nap alatt nem észlelsz ilyen hülyeségeket..

4-5 nap alatt nem észlelsz ilyen hülyeségeket..
A kérdező hozzászólása: Nincs semmi. Minden okés! Nem leszek többé felelõtlen és logikusan gondolkozok! köszi a válaszokat :*
Remélem, hogy nem estél teherbe. Furán jönne ki, hogy szûz vagy és terhes.
hát igen.. magadra vess. de nézd a pozitív oldalát, hibáiból tanul az ember
A kérdező hozzászólása: higénia nuku.. igen... de ezt csak utána közölte, mert rákérdeztem.. de nem gondoltam volna én sem. Kár, hogy nem elõbb gondolkoztam és kérdeztem.
Mindenképpen menj el orvoshoz! Bár nem hiszek abban, hogy így is teherbe lehet esni, de gondolj bele, hogy mennyi bacit összeszedett wc-zés közben!
Õszinte gratulációm! És ne izguljatok, ez még csak a jéghegy csúcsa. El sem tudom képzelni, mi lesz 20 év múlva.
a másik meg...gratulálok. ha még be is jelenti h nem mosott kezet és úgy nyúlt be utána a bugyidba (higénia nuku..) akkor nem sok idõ és tényleg bekapod a legyet :)
Hülyeség az, hogy ha szûz akkor nem lehet terhes! Viszont szerintem sem vagy terhes és ezt csak bebeszéled magadnak. Ne parázz, mert az idegesség miatt késni fog a havid.
lehet h meg fog jönni.. mert hogy az érzékeny mellek lehet a tünete elõtte néhány nappal
Ha szûz vagy akkor nem lehetsz terhes...
Jó volt legalább?
A kérdező hozzászólása: Tudom, hogy hülyeséget csináltunk. De akkor épp nem gondolkodtunk. Hiba volt, magunktól is tudjuk.
nem lehetsz terhes, bebeszéled.. gratulálok, hogy megujjaztattad magad 16 évesen egy buliba!
Lehet hogy lefosta kezét. Úgy ujjazott meg, és rosszul lehetsz tõle.

18 nap, csak zöldség és gyümölcs, de nagyon kevés. Mellette 5-10 óra folyamatos mozgás, séta és torna. Mennyi menne le?

Illetve még olyan kérdésem lenne, hogy aki csinált 0 kalóriás diétát, azaz csak 2-3 liter vizet ivott naponta 3 hétig (mert olvastam ilyet) az valóban le tud adni 15 kilót is? Mondjuk ha lány, 65kg-ról indul 180 cm-vel mint én. Nem áll szándékomban kipróbálni, csak kíváncsi vagyok rá, mert elég drasztikus fogyás, és számomra hihetetlen...

Legjobb válasz: te normális vagy???? hova pitsába akarsz te fogyni 65kilósan a 180cm-hez??? mi van mindenki meghülyült így az utolsó pár hetes vakációban? kapjál már a fejedhez!! megakarsz halni szívrohamba?? zöldség, gyümölcs-hurrá gratulálok ezek nagyon finom és fontos részeink az életünknek táplálkozási szempontból de ezek nem elegek!! Mit gondolsz a SZÍVIZOM mibõl épül fel?? az izmoknak mi kell szerinted?-fehérje és ez nálad miben nyilvánul meg?? gondolom nem lencsét meg borsót eszel de ha azt is ennél akkor se elég a növényi fehérje? tojás, hús, hal, ebédnél rizs és igen kiscsillag ezekhetsz ehetsz zöldségeket gyümölcs igen finom és tápláló nincs is finomabb mint 40 fokban kiülni ebéd után és megenni 1 szlet hûtött dinnyét de ezek nem elegendõk össze esel és 10 óra folyamatos mozgás kizárt hogy bírnád egyél már normálisan ne akarj sulikezdésre 40 kilós 10 évesnek sem látszó afrikai éhezõs kinézetû kislány lenni bocs hogy így kiakadtam csak egyszerûen nem értem a mai lányokat, fiúkat, nálam még az volt a szép ha egy lánynak van feneke, combja, melle és nem csak csont és egy kis lógó mell meg bõr, na a fiúkról meg ne is beszéljünk, van olyan srác aki a 50-60 kilo a 180cm hez és fogyózik, mert nem megy rá a xxs csõfarmer bocs, korán van:( ja és nem vagyok se elhízott se világfájdalmas, se semmi ,ás ilyen még hisztis se, csak nõljetek már fel ésszel gyerekek ÉSSZEL!!! pontozzatok le UI: kell a gabona is-zabpehely, teljes kiõrlésû kenyér, tészta, gyümölcsök, fõtt krumpli, tejtermék-sovány túró, kefír, sajt, és tej-SZONDI pontozz!!!!

te normális vagy???? hova pitsába akarsz te fogyni 65kilósan a 180cm-hez??? mi van mindenki meghülyült így az utolsó pár hetes vakációban? kapjál már a fejedhez!! megakarsz halni szívrohamba?? zöldség, gyümölcs-hurrá gratulálok ezek nagyon finom és fontos részeink az életünknek táplálkozási szempontból de ezek nem elegek!! Mit gondolsz a SZÍVIZOM mibõl épül fel?? az izmoknak mi kell szerinted?-fehérje és ez nálad miben nyilvánul meg?? gondolom nem lencsét meg borsót eszel de ha azt is ennél akkor se elég a növényi fehérje? tojás, hús, hal, ebédnél rizs és igen kiscsillag ezekhetsz ehetsz zöldségeket gyümölcs igen finom és tápláló nincs is finomabb mint 40 fokban kiülni ebéd után és megenni 1 szlet hûtött dinnyét de ezek nem elegendõk össze esel és 10 óra folyamatos mozgás kizárt hogy bírnád egyél már normálisan ne akarj sulikezdésre 40 kilós 10 évesnek sem látszó afrikai éhezõs kinézetû kislány lenni bocs hogy így kiakadtam csak egyszerûen nem értem a mai lányokat, fiúkat, nálam még az volt a szép ha egy lánynak van feneke, combja, melle és nem csak csont és egy kis lógó mell meg bõr, na a fiúkról meg ne is beszéljünk, van olyan srác aki a 50-60 kilo a 180cm hez és fogyózik, mert nem megy rá a xxs csõfarmer bocs, korán van:( ja és nem vagyok se elhízott se világfájdalmas, se semmi , ás ilyen még hisztis se, csak nõljetek már fel ésszel gyerekek ÉSSZEL!!! pontozzatok le UI: kell a gabona is-zabpehely, teljes kiõrlésû kenyér, tészta, gyümölcsök, fõtt krumpli, tejtermék-sovány túró, kefír, sajt, és tej-SZONDI pontozz!!!!
* és 3. is
15 kgnak jelentõs része izom. 2 hét alatt is lemegy a 15 kg, nem kell ahhoz 3. Csak zöldséggel és gyümölccsel nem tudnál 10 órát mozogni, összeesnél.
Ha szarul nézel ki, annak az az oka, hogy: 1. izmaid satnyák, mint a szar - alig eszel, fõleg fehérjét nem, közben pedig nem edzel, nem fejleszted az izmaidat, így a zsír határozza meg a testedet, még akkor is, ha amúgy abból sincs sok rajtad 2. Hülye vagy! Így nem lehet élni, a fogyás nem kúra, hanem életmód - ha te egész nap zöldségen meg vízen fogsz élni, akkor 1 hét után a mentõ visz majd el. Enni kell!!!! Ez olyan, mintha benzin nélkül akarnál autókázni...
Azt hiszem, hogy fõleg a 2. és a 3. tökéletesen leìrt mindent, egyetértek! Egyébként 180cm-hez a 65 kg pont jò, viszont sportolhatsz, hogy izmosodj!;-)
5-10 óra mogás 18 napig? :DD nem hiszem hogy az menni fog. a realisztikus célokat sokkal könnyebb betartanihidd el. lehet hogy kibírod 3 napig, aztán abbahagyod és teletömöd magad hamburgerrel. e helyett ehetnél egészségesen és sportolhatnál és nem jönnének vissza a kilók

Miért nem érzem a baba mozgását már 4. napja? Már több mint egy hete, hogy elöször megmozdult, akkor éreztem is folyamatosan 5 napon keresztül, de ma már a 4. nap, hogy semmit nem érzek.

Valami baj lehet?Most vagyok a 20.hétben.19.hét elején kezdtem érezni kis csikit,vibrálást belülröl,de most már kételkedek,hogy a baba lehetett-e az.Miért nem érzem azota?Ez normális?Pedig 5 napon keresztül elég sokszor éreztem napközben is.

Legjobb válasz: Én elõször a 17.héten éreztem a babámat. Akkor pár napon keresztül. Azután 3 hétig SEMMI. Majdnem frászt kaptam, hogy biztos baja van. De utána már napi szinten éreztem és a férjem is :) Nincs semmi baj, ha még nem érzed, csak még túl pici és gyenge a baba. Pár nap múlva te is erõsebben fogod érezni, ne izgulj!!

Én elõször a 17.héten éreztem a babámat. Akkor pár napon keresztül. Azután 3 hétig SEMMI. Majdnem frászt kaptam, hogy biztos baja van. De utána már napi szinten éreztem és a férjem is :) Nincs semmi baj, ha még nem érzed, csak még túl pici és gyenge a baba. Pár nap múlva te is erõsebben fogod érezni, ne izgulj!!
Ne aggódj, biztosan elfordult azért nem érzed. Azért a biztos egy uh lenne.
Szerintem is csináltass egy UH-t, ami valószínûleg megnyugtat. Biztos ami biztos! Azért leírom, ilyen is van: A várandósság alatt végig alig-alig éreztem mozgásokat, csak néhányszor a 9 hó alatt. Pedig a végefelé minden nap kellett volna a leírások szerint. A nõgyógyászom megnyugtatott: biztos éjjel mozog többet, nappal alszik, és mondta, hogy a sétálás, ritmikus mozgás hatására gyakran jobban alusznak már a hasunkban is. Kisbabám nem fordult meg, és valóban, születése után felcserélte a nappalokat-éjszakákat! Minden a legnagyobb rendben volt és van, egészséges, jól fejlõdik.
Szia, Nekem a picike 4hete ficereg folyton, ma a második nap, hogy nem érzem, és ott tartok, hogy vagy a védõnõ, vagy a doki nézze meg, ha csak a szívhangját nézik az sem érdekel, csak legyen valami... Lehet picike, 19heteske, de a folyamatos mozgása után két nap semmi, azért ijesztõ... Azért nyugodj meg, picike, úgyis bejelentkezik, ha máskor nem a wctõl legmesszebb:) (nekem a hólyagomat találja meg elsõnek egy lustább napon, és olyan erõvel...:) )

Ma 5. napja késik. Szombat óta folyamatosan úgy érzem, mintha megjönne, de csak annyi, hogy hétfőn és ma kis barna folyásom volt. Érdemes vennem tesztet? Vagy ne is reménykedjek?

Viszont mintha állandó izgalmi állapotban lennék (furi...) és azért fájogat a hasam. Persze rettegek mindkett? választól. Sok gondom volt, hogy a fog.gátló után rendberakjon a doki, majd két év kellett hozzá. Úgy 3-4 hónapja menstruációkor olyan er?sen érzem, ahogy leszakadnak a nyálkahártya drabjai, hogy azt hiszem mindig, kiesik a tamponom. Ez azt jelentené, hogy rendbejöttem - végre - és talán...

Legjobb válasz: szia.nem vesztessz semmit.a barnázás meg terhesség alatt is elõfordul.amikor én lettem terhes 5 napja késett orvoshoz mentem és már látszott a petezsák-a teszt kimutatja ha az vagy.sok sikert.14 hetes kismama

szia.nem vesztessz semmit.a barnázás meg terhesség alatt is elõfordul.amikor én lettem terhes 5 napja késett orvoshoz mentem és már látszott a petezsák-a teszt kimutatja ha az vagy.sok sikert.14 hetes kismama
A kérdező hozzászólása: Köszi a bíztatást, remélem jobban fogom magam érezni, ha megtudom az igazságot.... :D
Én a helyedben már régen teszteltem volna!Sok sikert!
A kérdező hozzászólása: Köszi, de már annyit csalódtam, hogy ezért nem mertem még megcsinálni. :/ De most hátha...

Létezik, hogy terhes vagyok, annak ellenére, hogy menstruáltam, igaz 5 nappal előbb jött meg? De folyamatosan hányingerem van émelygeg, ha eszek vagy iszok valamit rögtön felkavarodik a gyomrom. Már teszteltem is de az is negatív lett.

Legjobb válasz: Elõfordulhat, mert van akinek megjön annak ellenére, hogy terhes, de ilyenkor általában kevesebb a vérzés és csak néhány napig tart és inkább barnázás van!

Elõfordulhat, mert van akinek megjön annak ellenére, hogy terhes, de ilyenkor általában kevesebb a vérzés és csak néhány napig tart és inkább barnázás van!
lehet, hogy csak a tested játszik veled, sajna.nekem is volt.azután csak 7 hónap után jött össze a pici.5hós kislány anyukája
Ez még bármi lehet. Túlságosan figyeled magad. Ilyen korán még nincs jele annak, hogy sikerült vagy sem.

5 napja késik, de folyamatosan menstruációs görcseim vannak, tegnap csináltam egy tesztet, negatív lett. Lehet, hogy terhes vagyok?

Legjobb válasz: Szia! Nekem 6 napot késett, és nekem is negatív lett a tesztem - persze utólag meg is jött - ! Azóta úgy vagyok vele, hogy inkább egy nem várt mensi, mint egy negatív teszt! Ne görcsölj! Próbálj meg ne arra gondolni, bár tudom nehéz! Pihenj, érezd jól magad! Ha jönni akar a babóka úgyis jönni fog! Szorítok!

Szia! Nekem 6 napot késett, és nekem is negatív lett a tesztem - persze utólag meg is jött - ! Azóta úgy vagyok vele, hogy inkább egy nem várt mensi, mint egy negatív teszt! Ne görcsölj! Próbálj meg ne arra gondolni, bár tudom nehéz! Pihenj, érezd jól magad! Ha jönni akar a babóka úgyis jönni fog! Szorítok!
Lehet. Várj pár napot és tesztelj ujra. Reggel mérd meg az ébredési hõdet és ha 37 C körül van, akkor lehet, hogy baba van a dologban.
Velem pontosan ugyanez van, csak nekem a melleim is nagyon fájnak. Mielõtt megjön mindig elmúlik a fájás, most semmi, valamint a hõm is magas.
csinálj párnap múlva újra tesztet.nekem egy hét után lett a neg.-ból, poz.
akor sajna nem vagy terhes.
A kérdező hozzászólása: Megjelent a piros csíkocska.

Péntek est 6-tól Vasárnap 22:00 ig zabálok, folyamatosan, mindent, de kizárolag hízlaló dolgokat. EGy ilyen periódustol hízhatok? Vagy ez a kb 2, 5 nap még nem oylan tragikus?

Legjobb válasz: Szerintem nagyon rossz mivel szegény szervezeted nem érti most mi van? nem igaz hogy nem lehet megállni a zabálást bocs te írtad így.Mértékletesség a neve a dolognak,lehet hogy pszihés a dolog nálad.

Szerintem nagyon rossz mivel szegény szervezeted nem érti most mi van? nem igaz hogy nem lehet megállni a zabálást bocs te írtad így.Mértékletesség a neve a dolognak, lehet hogy pszihés a dolog nálad.
Szia! Végre egy sorstárs ;) Nálam is ugyanígy van... Ne aggódj, ha hétközben egészségesen táplálkozol, sportolsz, akkor nem számítanak ezek a kilengések. Novemberben elkezdtem fogyózni (nincs rajtam sok súlyfelesleg kb. 6 kg volt) . Most ebbõl már csak 2 kg van, úgy hogy hétvégente mondhatni csak 'hizlaló' ételeket eszem. Szval nyugi :) u.i.: ezekben a napokban (ill. hétfõn) ne állj mérlegre ;)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!