Találatok a következő kifejezésre: 5 napja de (1004 db)

Szedtem fogamzásgátlót 2009 ben 5 hónapig aztán abbahagytam és most megint elkezdtem az elsőt fejeztem be és most jött meg az 5. napon de szinte alig van. Egy nap 1 tampon is kibírná. Normális ez?

Legjobb válasz: Nem tudom hány éves vagy, de van akinek évek alatt áll be a menstruációja. Én 33, és átlag 3-4 napig tartott, de volt hogy csak 2 nap és alig alig. Most 1 éves a kislányom és nem rég jött meg újra és legutóbb 1 nap volt, elõtte 3...... Szerintem nem gond, de ha aggódsz, keress fel egy nõdokit!

Nem tudom hány éves vagy, de van akinek évek alatt áll be a menstruációja. Én 33, és átlag 3-4 napig tartott, de volt hogy csak 2 nap és alig alig. Most 1 éves a kislányom és nem rég jött meg újra és legutóbb 1 nap volt, elõtte 3...... Szerintem nem gond, de ha aggódsz, keress fel egy nõdokit!

Ciklus.hu szerint ma 7. napja késik a menzim. Csináltam tesztet ( 2. nap és 5. nap ), de negatív lett. Ma vettem Clear Blue tesztet, kimutatja vajon, ha holnap ( 8. nap ) tesztelek?

Legjobb válasz: Biztos hogy kimutatja, de vigyázz ne éld bele magad a "jóba" mert én ma pont ezért sírtam egész nap. Nekem 4 napot késett, pedig nem szokott, és már kezdtem elhinni hogy végre terhes vagyok. Ma reggel akartam tesztelni de reggelre megjött.

Biztos hogy kimutatja, de vigyázz ne éld bele magad a "jóba" mert én ma pont ezért sírtam egész nap. Nekem 4 napot késett, pedig nem szokott, és már kezdtem elhinni hogy végre terhes vagyok. Ma reggel akartam tesztelni de reggelre megjött.
Elsõ vagyok. Nekem is pont ez a rossz, hogy késett és mégsem vagyok terhes. Amikor megjön ponos idõben akkor is szomorú vagyok de nem ennyire mint most. Úgy éreztem megszagad a szivem. Mi már 4 éve várjuk a babát. Azt nem mondom hogy belefáradtam, de azt megfogattam magamnak, hogy soha többet nem fogok ennyire örülni ha nem jön meg, várok 1-2 hetet és csak akkor kezdek reménykedni.Vagy nem tudom, de ez így tényleg nagyon sz.r!
A kérdező hozzászólása: Nekem már pont elegem van a beleélésbõl!!! Inkább jönne már meg vagy nem tudom! Szeretnék babát, de már ez lesz a 4. tesztem szombat óta. Ha nem vagyok terhes akkor meg miért nem jön már meg??? Szeretném akkor már elkezdeni a Closrilbegyt-et. Belefáradtam a babaprojektbe :(
A kérdező hozzászólása: Hát igen! Mert ha megjönne, akkor legalább tudnék lépni és elkezdeni szedni a Clostit, de igy??? PCO-m van, de kezelik, azóta pár nap difivel, de megjött. Most nem értem miért nem :( Persze ha babás lettem, akkor érteném. Na de nem hiszem, hogy a mai tesztek egy menzi elmaradásától számított 5. napon lévõ terhességet nem mutat ki. Jó, hallottam már olyaról akinek 10 hetesen nem mutatott még ki semmit, pedig UH-al igazolt ikerterhessége volt. De én már nagyon kezedek ebbe belebolondulni :(
Sziasztok, csatlakozok, ugyanigy vagyok én is , csak nekem 11 napja késik és már nagyon elegem van, én is már azt kívánom jönne meg, mert hiába voltam uh-on és mondták, hogy nem vagyok terhes, meg a tesztjeim is negatívak, amig nem jön meg nem kezdhetek gyógyszert szedni és még reménykedek is , hátha valaki téved és mégis baba. Nekem állítólag st. elégtelenségem van és vérvételek meg gyógyszerek várnak rám. Kitartás nektek is!

Clostyt kellene bevennem az 5. napon, de nem tudom honnan számoljam? !

A menstruáciom előtti pár napban rózsaszínes pecsételgetések voltak. Aztán szombat este azt hittem végre megjött, de reggel csalódottan láttam,hogy bőven elég lett volna egy tisztasági betét is éjszakára. A mennyiség azóta sem változott. Ezt azért számolhatom menstruációnak? Vagy ez mi lehet? A színe szombat óta már olyan,mint rendesen.

Legjobb válasz: amíg nem jön meg rendesen, nem számít mensinek. nekem is ez volt, 4-5 nap pecsételés, aztán 4 nap vérzés. vérzéstõl számold.

amíg nem jön meg rendesen, nem számít mensinek. nekem is ez volt, 4-5 nap pecsételés, aztán 4 nap vérzés. vérzéstõl számold.
Hasonló cipõben járok, mint te. Nekem az orvos külön felhívta a figyelmemet rá, hogy onnantól kezdjem el számolni, ha rendes élénkpiros a vér.
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat! Közben beszéltem a dokimmal, azt mondta, hogy nem baj, ha kevés. Ha a színe olyan, mint rendesen, akkor ezt számoljam annak.

Az unokatestvéreméknél töltök 5 napot, de az a baj, hogy ott nem tudok wc-re menni. Mit csináljak?

Az a gond hogy idegen helyen nem tudok nagyvécézni... Múltkor voltam egy barátnõmnél 4 napot és az alatt egyszer se tudtam, pedig már nagyon kellett, a 2. naptól kezdve már fájt a hasam és a végén már alig bírtam, de mégse sikerült.

Legjobb válasz: Pedig muszáj lesz nagyvécézned, mert tuti õk is fognak az 5 nap alatt. :) Menj mondjuk este mikor aludnak vagy ilyesmi...

Pedig muszáj lesz nagyvécézned, mert tuti õk is fognak az 5 nap alatt. :) Menj mondjuk este mikor aludnak vagy ilyesmi...
Menj ki a mekibe szarni.
Nekem a kávézás vált be. Minden reggel 1 kv és rá egy órára már jött is a dolog. Ha nem ok, akkor guttalax. Pár csepp elég este, viszont reggel siess, hogy te légy az elsõ, mert kiûzi a gonoszt :D
Ahogy ráülsz a WC re, kis idõ után húzd is le. Egyrészt azonnal elviszi a szagokat, és kellõ zajt is csap arra az idõre. Én idegen helyen mindíg így csinálom..
Hasonló gondokkal küzdök, mondjuk nekem már olyan helyen megy, ahol többször voltam. De egyébként nálam az vált be, hogyha megtehettem rostosabban kajáltam. Reggel igazi olyan zabpelyhes müzli, sok zöldség, gyümölcs. Akkor az inger jött nekem csak wc-t kellett találnom és aztán nem vörösödve kijönni, hogy mindenkinek egyértelmû legyen miért voltam bent. Szóval relax és ne görcsölj rá.
Miért nem sikerül? Félsz, hogy meghallják, vagy megérzik, vagy mi? Annyit segíthetsz magadon, hogy nem eszel sokat, viszont sok folyadékot fogyasztasz. Ha nagyon szenvedsz ne hashajtót vegyél be, mert az aztán kihat egész napra, inkább tegyél fel egy glicerin kúpot, aztán ha sikerült onnantól nem lesz hatása.
Amugy nekem is ez a problémám.Van aki csak röhög rajta..
Vannak emberek, akiknek pszichésen nem megy. Akkor se, ha kell. Próbáltad már a Guttalaxot? 6-8 óra alatt hat, ha feloldod vízben. Néhány napig, amíg ott vagy, szerintem használd nyugodtan - csak legyél wc közelben, mert az már nem a te döntésed lesz, hogy mész e... Tovább természetesen ne használd, de alkalmanként nem lesz belõle baj. Más: kapcsolj zenét közben, ha zavar, hogy esetleg hallják. Mi a baj egyébként, miért nem megy? Mire gondolsz közben - jó, ez hülye kérdés, de érted, min stresszeled magad?
Mondom, pszichológus. Addig pedig kávétejszín reggel.
A kérdező hozzászólása: Éjjel se tudok.. Múltkor amikor a barátnõmnél voltam, akkor is egy csomót ettem, mert mindennel kínáltak, mégse sikerült.
Pszichológussal beszélgess el errõl a problémáról. Addig minden reggel igyál meg egy pici adag kávétejszínt. Fellazítja a beleid, ha nem akarnál, akkor is menned kell majd vécére :D
Menj éjjel.
Tegyél a közös kajába rengeteg hashajtót, igy nem lesz feltûnõ, ha te is beszarsz !

A barátommal voltam 5 napja, de nem feküdtünk le egymással csak majdnem. Szóval kerülhetett belém előváladék. Kb tegnap kellett volna megjönnie de nem jött. Nagyon aggódom, hogy lehetek-e terhes?

Legjobb válasz: Ha került beléd elõváladék akkor lehetsz terhes mert az is tartalmazhat spermát.Sztem még várj pár napig,h megjön-e és ha nem akkor vegyél tesztet.

Ha került beléd elõváladék akkor lehetsz terhes mert az is tartalmazhat spermát.Sztem még várj pár napig, h megjön-e és ha nem akkor vegyél tesztet.
Nem valószínû, hogy terhes leszel, szabad levegõn a spermiumok nagyon gyorsan megpusztulnak, szóval ne stresszelj, mert akkor amiatt nem fog megjönni. 24/N
13-15 éveseknek nem kéne szexelni, a kérdésedbõl annyinak tûnsz...
2-es! Nagyon gyorsan, mi? 20-40 óra a nagyon rövid kategóriába tartozik? :-O http://www.babasmamas.hu/hir.php?hir=a_sperma-405 Kérdezõ! Lehetsz, mivel az elõváladékban is lehetnek életképes hímivarsejtek! A találathoz pedig egy is elég. Persze kisebb az esélye. Ugyanakkor a teszt még nem mutatja ki. Aktustól számítva minimum 14 napnak kell eltelnie, hogy kimutatható legyen. Kort írjak, ne írjak? Bárki lehet hülye, nem attól függ. Viszont az egészségügyben (is) dolgoztam, talán ez meggyõzõbb. :) Egyébként 27/N.
A kérdező hozzászólása: Hát akkor meglehet, hogy azért késik mert már 2 napja ezen stresszelem magamat. :S hmm... Hogyha 14nap akkor majd a jövõhéten veszek egy tesztet. És kedves 3.! Nem, nem vagyok már 13-15 éves, csak tapasztalatlan. Nem értem hogy miért kell másokat rögtön leszólni... Köszönöm a normális válaszokat! :)
nem leszólás, de ez a több milliomodik ilyen kérdés, addig amíg nem olvasol utána minek kerülsz ilyen helyzetbe?

Dec. 18-án volt utoljára mensim. Kb. 10 nappal ezelőtt görcsölgetett a hasam úgy 5 napig, de elmúlt. A mensim késik. Lehetek terhes?

Amúgy babát szeretnék. 8 hónapja próbálkozunk.

Legjobb válasz: Szia!!! Hogy bírtad ki hogy még nem teszteltél?????? Nekem még egy hetem van a nem várt mesigig, de már alig bírom ki, hogy ne teszteljek! Csinálj egy Tesztet és a ha + lesz akkor irány a doki!!!!!! És ha netán negatív lenne akkor is irány doki, hogy kiderítse miért késiok a mesid!!!!! Szoritok neked egy csodás + tesztért!!!!!!

Szia!!! Hogy bírtad ki hogy még nem teszteltél?????? Nekem még egy hetem van a nem várt mesigig, de már alig bírom ki, hogy ne teszteljek! Csinálj egy Tesztet és a ha + lesz akkor irány a doki!!!!!! És ha netán negatív lenne akkor is irány doki, hogy kiderítse miért késiok a mesid!!!!! Szoritok neked egy csodás + tesztért!!!!!!
Már 10 napja késik, rég tesztelhettél volna. Ha nem jött meg, jó esélyed van a babára... teszt és doki gyorsan:-)
Tesztet esetleg nem próbáltad? 99% biztosságra megmondja, hogy terhes vagy-e vagy sem. Párszáz forint, drogériákban, patikákban kapsz.
Miért kellene, hogy darabos legyen a menstruációd? Inkább vírusra gyanakodnék, nem terhességre.
A kérdező hozzászólása: azért kérdeztem mert sokan mondják, hogy attól mert menstruálsz még lehetsz terhes!én is vírusra gyanakszom inkább, de azért érdekelne menyi az esélye?tudom hol lehet tesztet venni azt is hogy menyiért, de nem akarok mert ezt durván 2-havonta el játszom és ha év eleje óta nem költöttem el csak tesztekre 10000-ft ot akkor semmit!nagyon szeretnénk babát és ha késik vagy kicsit rosszul vagyok már veszem is, de ez más olyan fúri!
Nõgyógyásznál, háziorvosnál jártál? Mondtad neki ezt a problémát? Talán tud javaslatot adni, esetleg gyógyszert, de mindenképp megér egy kivizsgálást.
Hát ne haragudj, de 5 napig menstruáltál, én tutira nem gyanakodnék terhességre. (persze tudom nagy ritkán elõfordulhat) Nekem ha megjött a menszim, akkor eszembe se jutott, hogy terhes lehetek, hanem vártam a köv. hónapot, hátha akkor... De ha ezek a tünetek, amiket írtál gyakran vannak nálad, akkor tényleg vizsgáltasd ki magad, lehet valami más van a dologban, vagy csak már pszichés alapon jönnek elõ.
Nem hiszem hogy terhes vagy! De ha annyira aggódsz, akkor menj és vegyél tesztet ezen a párszáz forinton már nem múlik!:) )
A kérdező hozzászólása: sziasztok!vettem 2-tesztet egyiket megcsináltam tegnap este halványan de ott volt a második csik, ma reggel meg csináltam a másikat hát nyugodtan mondhatom hogy erös pozitiv tesztem lett!nagyon örülök neki!!! :-)))))
Gratulálok!!!:) ))

Én 2hónapja szedek cypromix fogamzásgátlót és a mult hónapban az 5napra jött meg. Ebben a hónapban pedig ma van az 5. nap de még nem jött meg. Ennek is be kell állnia rendesen? Vagy terhes vagyok?

1x volt az h csütörtökön csináltuk gumi nélkül, és szombaton elfelejtettem bevenni a gyogyszert, és vasárnap este vettem be a szombatit is meg a vasárnapit is... :S

Legjobb válasz: biztos azt mondta az orvosod hogy a 7 nap szüneten belül kell megjönnie... ha csütörtökön csináltátok, és szombaton felejtetted el bevenni a gyógyszert, nem hiszem hogy baj lenne. ha csütörtökön felejtetted volna el bevenni a tabit, és csüt.ön lett volna aktus, akkor lenne baj...

biztos azt mondta az orvosod hogy a 7 nap szüneten belül kell megjönnie... ha csütörtökön csináltátok, és szombaton felejtetted el bevenni a gyógyszert, nem hiszem hogy baj lenne. ha csütörtökön felejtetted volna el bevenni a tabit, és csüt.ön lett volna aktus, akkor lenne baj...

Babát szeretnénk a párommal, igaz 1 hónapja próbálkozunk, de most hamarabb jött meg 5 nappal. De viszont hánytam 2nappal ezelőtt. Mennyi idő még babás leszek?

Legjobb válasz: Ezt senki nem tudja megmondani. A statisztika szerint ha minden rendben van egészségügyileg mindkét félnél, akkor 25% az esély, ha pont jókor vannak együtt. tehát, ha mindig peteéréskor, akkor elméletileg 4 hónapon belül. De ez sok tényezõtõl függ, stressz, lelki állapot, fizikai állapot, stb. Nekünk a 3.ban sikerült, de ismerek olyat, akinek 2 éve nem sikerül, pedig minden rendben orvosilag.

Ezt senki nem tudja megmondani. A statisztika szerint ha minden rendben van egészségügyileg mindkét félnél, akkor 25% az esély, ha pont jókor vannak együtt. tehát, ha mindig peteéréskor, akkor elméletileg 4 hónapon belül. De ez sok tényezõtõl függ, stressz, lelki állapot, fizikai állapot, stb. Nekünk a 3.ban sikerült, de ismerek olyat, akinek 2 éve nem sikerül, pedig minden rendben orvosilag.
ezt hogy mitpl jött meg hamarabb, interneten keresztük nem lehet megondani. Ellenben egy orvos ha megvizsgál, azzal többre mész :) )
babatervezok.otthona.net ha ezt tanulmányozod, pontosan tudni fogod, mikor van peteérésed. nekem nagyon bejött az elsõnél. hõmérõzés + méhszáj magasság/keménység + méhnyakváladék vizsgálat, ez a titka.
A kérdező hozzászólása: Annyit szeretnék még hogy mitõl jöhetett meg hamarabb 5 nappal, ez zavar, eddig inkább késett nem hamarabb jött meg.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm mindenkinek hogy válaszolt!!!:) és jó babázást!!!
Dettó mint az utolsó, annyit tennék hozzá, h. pont a 7. hónapban görcsöltem rá, akkor elõször ovuteszteltem, és bejött. Most 15 hkm. vagyok. Ha mihamarabb szeretnétek babát, ajánlom a vaterás ovuteszteket. Olcsó, és megbízható. Menzeskor megrendeltem, és ovukor már avval teszteltem, sikerrel.
A statisztikák szerint 80% 1 éven belul terherbe esik. Ezért szoktak csak 1 év után kivizsgálásokat csinálni, ha nem jott addig ossze. Nekunk 7 honapig tartott. Csak annyit tudok tanácsolni, hogy ne gorcsolj a dologra. Jon, ha jonnie kell. A 7. honapban már nem figyeltem semmit, és akkor estem teherbe. Sok sikert. 15 hetes km
Azt mondják egy egészséges párnál is lehet akár 6-12 hónap is a próbálkozás.....szóval lehet hogy összejön elsõre de lehet hogy sokkal késõbb, ezt a világon senki ne fogja tudni megmondani neked. Egy biztos: ne úgy gondolj a dologra hogy "babásodni akarsz" hanem éld az életed, legyetek együtt a pároddal és hidd el jönni fog. Aki nem gyermeket vállalni akar hanem "babásodni" meg "babaprijektezni" azok egy idõ után felhergelik magukat, mindenféle tünetet beképzelnek és minden hnapban amikor negítv a teszt ki fognak borulni...ha jókedvvelvágtok bele és nem "babásodsz" hanem szeretkeztek akkor könnyebb lesz elvielsni az esetleges sikertelen hónapokat.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a biztatást:)
Mi is egészségesek vagyunk mert kivizsgáltak. Mégis a 12.hónapban sikerül a baba. Ne figyeld magad annyira, tessék ellazulni és annál hamarabb fog jönni a baba. Egyébként ezek tipikus pms tünetek, de épp jelezhetnek babát is.Majd utólag fogod úgy is megtudni, hogy nálad milyen tünetek mutatnak babát! Kitartást és mielõbbi babásodást kívánok. 8 hetes km
A kérdező hozzászólása: Az a baj hogy a tüneteket figyelve, sûrûn járok pisilni nagyon, haspuffadás, hányinger...de lehet hogy képzelõdöm mert annyira akarjuk:(
A kérdező hozzászólása: Köszönöm:)
A kérdező hozzászólása: Köszi mindenkinek...:)
Ha a gumiba élvezett, valószínûleg nem lehetsz terhes. Ha nem így van, akkor esemény utáni tabletta gyorsan!
Nagyon kicsi az esélye, de megeshet.
gumiból kifelé folyik a cucc, ha nem szakad.
ha megjött a menzid, és ugyan olyan a folyás mint álltalában, akkor nem vagy terhes.
A kérdező hozzászólása: Hát az van most hogy már a 72 órás tabiról lekéstem de a menstruációm még nem jött meg már 5 napja késik! Mennyi idõnek kell eltelnie hogy a teszt ki mutatja azt hogy terhes vagyok?
A kérdező hozzászólása: De a barátom a gumiba élvezett nem belém és azután csúszott le a gumi amit persze rá kis idõre vettünk észre

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!