Találatok a következő kifejezésre: 5 napja abba (47 db)

Már 1-hónapja abba hagytam a fogamzásgátlót és már 5-napja nem jött meg a menszeszem miért? Befolyásolja a gyogyszer abba hagyása a menszesz idejét? Kevesebb, több keveswebb napig tart?

Legjobb válasz: Igen, befolyásolja. Idõ kell a szervezetednek, hogy visszaálljon. Elõfordulhat, hogy rendszertelen lesz a ciklusod és erõsebb a mensid, de persze ez nem törvényszerû.

Igen, befolyásolja. Idõ kell a szervezetednek, hogy visszaálljon. Elõfordulhat, hogy rendszertelen lesz a ciklusod és erõsebb a mensid, de persze ez nem törvényszerû.
Szia!Nekem 3 hónapig tartott mire beállt a ciklusom...Rossz volt, de most óramû pontossággal jön meg.
persze!Sajnos én 1 éve nem szedem és most se jó...minden féle vizsgálatokon voltam....majd beáll...ha nem akkor segítenek!

Volt mar vki ugy, hogy menzesz elott 4-5 napig barnazott, de amikor terhes lett abban a honapban nem volt?

Legjobb válasz: Én 5-6 napig barnáztam, progeszteron támogatás nélkül nem is maradt meg a terhességem. Elsõ hónapban mikor megtámogattuk, sikerült :) De kellett hozzá a gyógyszer.

Én 5-6 napig barnáztam, progeszteron támogatás nélkül nem is maradt meg a terhességem. Elsõ hónapban mikor megtámogattuk, sikerült :) De kellett hozzá a gyógyszer.

5 napja volt missed ab-om, még mindig rendesen vérzek. Ha pisilnem kell, akkor a köldököm táján érzek fájdalmat, főleg nyomásra. Ez nem probléma?

Tudom, hogy a vérzés eltarthat, csak mind olyanokról olvastam, akiknek 1-2 nap alatt elmúlt, max. barnázás volt még. nekem még mindig élénkpiros vérzés van. Természetesen nem nyomkodom a hasam, de észrvettem, hogy ha pisilnem kell, akkor a köldökömnél érzek enyhe fájdalmat, ami a műtét elött nem volt. Ez is belefér?

Legjobb válasz: 5 nap után még nekem is volt vérzés, azért ha 10 napnál tovább tart fordulj orvoshoz. Nekem is voltak alhasi fájdalmaim, én azt gondolom hogy attól hogy a méh húzódott össze. Jobbulást kívánok!

5 nap után még nekem is volt vérzés, azért ha 10 napnál tovább tart fordulj orvoshoz. Nekem is voltak alhasi fájdalmaim, én azt gondolom hogy attól hogy a méh húzódott össze. Jobbulást kívánok!
A kérdező hozzászólása: Köszi szépen, hát reménykedem, hogy tényleg minden rendben!
Szerintem még teljesen normális, h. vérzel. Nekem 4 hete volt egy beavatkozásom és egy hétig véreztem. Persze a vége felé már csak barnáztam. Nekem is fájt a pisilés, de a nagy dolog még jobban. Aztán ahogy telt az idõ elmúlt ez is. A vicc az egészben, h. 3 hétre a mûtét után megjött. Voltam dokinál, aki azt mondta ez jó jel, mert szépen vastagszik a nyálkahártyám :) . Most betétet használok a biztonság kedvéért. Neked elsõ baba lett volna?
A kérdező hozzászólása: Köszi! Már megnyugodtam, már nekem is csak barnázás van és már nem érzem a fájdalmat sem a hasamban. Nekem már van 2 gyermekem, ikrek. Velük teljesen problémamentes terhességem volt, utána még meg is jegyeztem magamban, hogy ha 2 babát így kihordtam, akkor majd tuti 1 babával lesz gond...Na nem mintha pesszimista lennék, csak úgy gondoltam. De azért erre nem számítottam:( Most már én is csak abban bízom, hogy a menstruációm vissza tud állni szépen és rendben leszek. Neked? Elsõ baba lett volna? Így is fájdalmas, de elsõ babánál biztosan még rosszabb.
Szia! Nekem május 28.-án volt a mûtétem, elsõ baba lett volna. Kisebb vérzéseim vannak azóta, bár nekem szerencsére nincsenek fájdalmaim pisilés közbe, viszont mikor nagy wc-re kell menni, nagyon fáj a hasam.. remélem, tudtam segíteni.
addig elvileg nincs gond mig a következöket nem tapasztalod: -láz, höemelkedés -alhasi görcsök -10napnál tovább tartó erös vérzés. Kerüld a tampont, forró fürdöt. Valahol olvastam itt gyakorin h tampont használt vetélés után, csak ezért jegyeztem meg. Nagy a fertözés kockázata miatta. kitartást nektek fel a fejjel, (bagoly mondja) sokan járunk ebben a cipöben.nekem 1 hónapja volt vetélésem és gyógykaparás.
A kérdező hozzászólása: Köszi mindenkinek! Már elmúlt a vérzésem, szerintem minden rendben!

6 hónapja hagytam abba a gyógyszer szedését. A menzeszem 2 hónapja nagyon rendszertelen. Most is késik 5 napja. A mellem érzékeny, száraz is kicsit a "közepe":) Ez már talán lehet a baba jötte?

Nagyon várjuk már.Persze nem görcsösen csak egyszer?en szeretnénk már!:)

Legjobb válasz: Nekem miután abbahagytam a gyógyszert,nem jött meg 2 hétig. Aztán helyreállt és következõ hónapban pozítiv volt a teszt. 5 nap késés után!:) Szorítok! Egy 8 hetes kismami

Nekem miután abbahagytam a gyógyszert, nem jött meg 2 hétig. Aztán helyreállt és következõ hónapban pozítiv volt a teszt. 5 nap késés után!:) Szorítok! Egy 8 hetes kismami
Persze, ha nem védekeztek akkor lehet baba. A rendszertelenség még nem akadály, nekem is az volt, bár nekem a gyógyszer abbahagyása után 2 hónappal sikerült a baba.Sõt, én onnan tudtam, hogy már valószínû sikerülhet a baba mikor rendszertelenné vált újra a menszeszem, mert ez jelentette azt, hogy már nincs gyógyszer a szervezetemben. Valószínû nálatok most történt ezt meg, így szerintem nagy az esélye a babaának. Nagyon szorítok!! Sok sikert!

5 napja hagytam abba a szoptatást. A szoptatás vége felé már csak napi 1-2-ször szopizott a másfél éves fiam. Amióta nem szoptatok, fejni sem fejtem, és nem is fáj a mellem. Vagy kellene fejni? Nem fog begyulladni? Vagy lehet más gond?

Mit kell tudni a szoptatás befejezésér?l és következményeir?l az anyára nézve?

Legjobb válasz: Semmit nem kell tenned, ha nincs tüneted, amit kezelni kéne. Ha nem fáj, nem keményedik, nem feszül, akkor minden rendben, lezárult a szoptatás. Az esetleges fejést inkább akkor szokták javasolni, ha gyorsan ment az elválasztás - aki már csak napi 1-2x szoptat a végén és nem bõtejû, annak általában semmi teendõje sincs, simán elapad.

Semmit nem kell tenned, ha nincs tüneted, amit kezelni kéne. Ha nem fáj, nem keményedik, nem feszül, akkor minden rendben, lezárult a szoptatás. Az esetleges fejést inkább akkor szokták javasolni, ha gyorsan ment az elválasztás - aki már csak napi 1-2x szoptat a végén és nem bõtejû, annak általában semmi teendõje sincs, simán elapad.
Örülök és gratulálok! :)
nehogy fejj, akkor nem apad el a tejed. Arra figyelj, hogy kevesebbet egyél, mert különben hízni fogsz
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a válaszokat! Annak különösen örülök, h xStefix válaszolt! Mindig nagyon jókat írsz, sokat segítettél régen abban is, h az elején és az elsõ 6 hóapban kizárólagosan tudjam szoptatni a babámat. Köszi még egyszer!)))

Augusztus végén hagytam abba a fogamzásgátló szedését 2 év után. Szeptemberben illetve októberben kb 32-33. napra jött meg, de most késik már 5 napot. Betudható ez gyógyszer utáni mellékhatásnak?

Barátommal lefeküdtünk de védekeztünk (óvszer)és nem történt semmi baj... Mostanában sokat stresszelek. Csináltam tesztet ami negatív lett.

Legjobb válasz: Betudható igen. Nekem abbahagyás után 30-60-45 napra jött meg...

Betudható igen. Nekem abbahagyás után 30-60-45 napra jött meg...
Örülj hogy egyáltalán megjött, nekem volt hogy kimaradt 2 hónap is éppen azért mert szüneteltettem a gyógyszert!Orvosnál is voltam és azt mondta minden szervezet máshogy reagál...lehet hogy a tiéd pont így.Ne aggódj!
Szia! Igen, normális. Nekem 28 és 31 nap között váltakozott 5 hónapon keresztül a ciklusom hossza.
Nekem volt hogy 2 hónap ki is maradt a tabi után... úgyhogy örülj hogy "csak" ennyit késik.

A Hgn szintem alacsony lett (113), észrevettem, hogy a hajam is elkezdett jobban hullani. Már 5 napja szedem a vasat, amit az orvos írt fel! Vajon mikor marad abba a hajhullás, mennyi idő kell? Tapasztalatok?

Legjobb válasz: a vasnak kell pár hét, hogy beépüljön. Amúgy ez még nem olyan vészes. Nekem alacsonyabb volt, kb 1,5 hónapja szedem a vasat, most már jobbak az eredményeim.

a vasnak kell pár hét, hogy beépüljön. Amúgy ez még nem olyan vészes. Nekem alacsonyabb volt, kb 1, 5 hónapja szedem a vasat, most már jobbak az eredményeim.
Igen. Nem feltétlenül van tünet. Általában a tünetek késõbb jönnek. Csinálj tesztet.
Persze! Az 5. héten még szinte semmi bajom nem volt. Majd a 7-8héttõl...húúú jött minden egyszerre :) Tesztelj! Megy a drukk :)
A kérdező hozzászólása: Csináltam egy tesztet, pozitív lett!:-) Abból nem lehet baj, ha pénteken voltam fogászaton, kaptam érzéstelenítõt is, és még mennem kell párszor, mivel letört egy fogam múlt héten, és gyökérkezelni kell, plusz újra felépíteni az egészet, és akkor is fogok kapni érzéstelenítõt???
A kérdező hozzászólása: Ja és utána vettem be kettõ vagy három fájdalomcsillapítót?? Ilyen korán még nem lehet belõle baj, ugye?? Remélem! Ez pénteken volt, akkor az már rég kiürült a szervezetembõl, igaz?
A kérdező hozzászólása: Ezért kérdezek én is ennyit, mert nagyon félek! De pozitív gondolkodás!!!:-) Én lillyvel teszteltem, de este megyek és veszek egy másfajtát is amit holnap megcsinálok, nem hiszem még el igazán! Bogyót többet biztos nem veszek be, még ha fáj is! Bár már azt mondta a doki nem nagyon fog! Úgyhogy lehet az érzéstelenítõt és hanyagoltatom! Majd kiderül! Mennem viszont muszáj most mert ezt meg kell csinálni, csak ideiglenes bent a tömés!
A kérdező hozzászólása: Szia! Itt vagyok! Nekem is ugyanez maradt meg, egy kicsi hasszurkálás, meg állandóan vcre járok, bár nem tom hogy az ilyen korán lehet-e babától, + én is nagyon-nagyon fáradt vagyok! Ma is dolgoztam végig 12 órát....hááát! Nem szeretném sokáig csinálni ha télleg babó lesz!:-) Majdnem elaludtam állva!:-) Amugy meg én ugy tudom hogy halvány csík is csík!:-) Drukkolok!
nekem is 5 napja késik és igy nézek ki: ez már tuti nem baba? http://www.ciklus.hu/images/diagramok/782315a661ded60482f469.. gratulálok amugy:)
szia! Képzeld, én is ugyanebben a cipõben járok! Igaz nekem két napja késik, de a múlt hét végén totális mensi elõtti érzéseim voltak (vagy babás? nem tudom, mivel azok egyformák). Ezen kívül még folyton alvás, fáradtság, két oldali hasszúrka, ilyenek.(Babát akarunk már fél éve) Erre mire (nem) kellett volna megjönnie, minden mensi elõtti tünet eltünt, hasgörcs is, minden és most sehol semmi. Maradtak a "babás" tüneteim, viszont mérséklõdtek. Én teszteltem is, már anpok óta tesztelek és csak halvány csíkot mutat. Írj, ha még itt vagy, hogy mizu? Szerinted vegyek másfajtát is?
A kérdező hozzászólása: Nekem sincs semmi más, egy picit feszül a mellem, ennyi! De amikor meg kellett volna jönnie, akkor teljesen olyan érzésem volt hogy meg is fog, kb. egy napig éreztem ezt, görcsölt a hasam, fájt a mellem, de aztán másnapra, mintha elfelejtette volna....:-) Azóta meg csak vártam hogy akkor mikor jön meg! De még most sem hiszem el!:-) Drukkolok neked!! Biztos sikerülni fog!!!
Nem a 3. voltam, hanem a 2. :) ))
Gratulálok :) ) Szerintem az elõzõ fogászattól nem lesz baja, de megmondom õszintén én nem hagynám, hogy adjanak érzéstelenítõt a 12. hétig. Vagyis nem nem hagynám, hanem nem mentem addig a fogászatra. (fájt a bölcsességem nagyon) Nekem is volt missedem, és én nagyon félek mindentõl! Boldog babavárást! 3. válaszoló voltam
a babának nem lesz baja a bogyoktol kb 6 hetes koráig, akkorra ágyazodik be rendesen és lesz veled közös érhálozata, az után jön a háynás:) nagyon gratulálok, délután csináltad a tesztet? mivel? nekem 3 napja késik, és néha görcsölget a méhem de se a mellem se semmi más nincs. sztem nekem csask késik:(
Bocsi a kérdésért, de 5 hetesen missed volt??
A kérdező hozzászólása: Bocsi a sok kérdésér, lehet butaság, de nagyon izgulok!:-)
A kérdező hozzászólása: Bocsánat, de én nem értek ezekhez a diagrammokhoz!! Én egyáltalán nem vezettem ilyet, és egyáltalán nem írogattam semmit, így nekem ez sokat nem mond! Bocsi! De azért neked is megy a drukk!!:-)

Tisztelt Doktor Úr! 41 éves vagyok, a problémám az elhúzódó menstruációm, ami abban nyilvánul meg, hogy 4-5 napig rendes vérzésem van, utána pedig 10(!) napig csak barnás váladék ürül a hüvelyemből. Ez a probléma már két éve fennáll, többször voltam miatt

Tisztelt Doktor Úr! 41 éves vagyok, a problémám az elhúzódó menstruációm, ami abban nyilvánul meg, hogy 4-5 napig rendes vérzésem van, utána pedig 10(!) napig csak barnás váladék ürül a hüvelyemből. Ez a probléma már két éve fennáll, többször voltam miatta nőgyógyásznál, aki minden alkalommal megcsinálta a rákszűrést, ami mindig negatív lett, valamint hüvelyi ultrahang vizsgálaton is voltam, ami szintén negatív. Tulajdonképpen a nőgyógyászom tehetetlenül áll a problémám előtt, engem pedig már egyre jobban zavar. Köszönettel várom válaszát: Anett

Legjobb válasz: Tisztelt Hölgyem! Az esetek többségében az ilyen problémákat hormonális egyensúlyzavar okozza. Első lépésben érdemes szedni a Premens tablettát, amely teljesen hormonmentes. Felhívom a figyelmét, hogy kedvező hatás legalább 3 hónapos szedés után várható. Üdvözlettel: Dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Hölgyem! Az esetek többségében az ilyen problémákat hormonális egyensúlyzavar okozza. Első lépésben érdemes szedni a Premens tablettát, amely teljesen hormonmentes. Felhívom a figyelmét, hogy kedvező hatás legalább 3 hónapos szedés után várható. Üdvözlettel: Dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Doktor Úr! 41 éves vagyok, a problémám az elhúzódó menstruációm, ami abban nyilvánul meg, hogy 4-5 napig rendes vérzésem van, utána pedig 10(!) napig csak barnás váladék ürül a hüvelyemből. Ez a probléma már két éve fennáll, többször voltam miatt

Tisztelt Doktor Úr! 41 éves vagyok, a problémám az elhúzódó menstruációm, ami abban nyilvánul meg, hogy 4-5 napig rendes vérzésem van, utána pedig 10(!) napig csak barnás váladék ürül a hüvelyemből. Ez a probléma már két éve fennáll, többször voltam miatta nőgyógyásznál, aki minden alkalommal megcsinálta a rákszűrést, ami mindig negatív lett, valamint hüvelyi ultrahang vizsgálaton is voltam, ami szintén negatív. Tulajdonképpen a nőgyógyászom tehetetlenül áll a problémám előtt, engem pedig már egyre jobban zavar. Köszönettel várom válaszát: Anett

Legjobb válasz: Tisztelt Hölgyem! Az esetek többségében az ilyen problémákat hormonális egyensúlyzavar okozza. Első lépésben érdemes szedni a Premens tablettát, amely teljesen hormonmentes. Felhívom a figyelmét, hogy kedvező hatás legalább 3 hónapos szedés után várható. Üdvözlettel: Dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Hölgyem! Az esetek többségében az ilyen problémákat hormonális egyensúlyzavar okozza. Első lépésben érdemes szedni a Premens tablettát, amely teljesen hormonmentes. Felhívom a figyelmét, hogy kedvező hatás legalább 3 hónapos szedés után várható. Üdvözlettel: Dr. Langmár Zoltán

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!