Találatok a következő kifejezésre: 5 napja a mensim, igaz, (4 db)

5 napja késik a mensim, igaz, néha egy-egy csepp vér megjelenik (pl. Tegnapelőőtt, vagy ma) .2x teszteltem, utoljára szerdán, negatív lett. Mikor teszteljek újra? Lehet még baba?

Legjobb válasz: lehetsz babás,mivel nem jött meg,egy pár nap múlva tesztelj megint,ha akkor is negativ,menj el orvoshoz.

lehetsz babás, mivel nem jött meg, egy pár nap múlva tesztelj megint, ha akkor is negativ, menj el orvoshoz.
A kérdező hozzászólása: Köszi! Holnap tesztelhetek szerinted? Vagy meddig várjak?
inkább szombat, vagy vasárnap, mert elõbb úgysem tudsz dokihoz menni így sem úgy sem..
A kérdező hozzászólása: nem lehetek. bocsi az elirásért.
Az, hogy leesett a hõd még semmit se jelent!Ha csak ilyen rövid volt, akkor csinálj 1 tesztet, az a biztos!Lehet mégis terhes vagy!
A kérdező hozzászólása: Köszi a választ! De a hõm ma reggel is csak 36.1 volt, és ma tartok a 4. napon. De bizom benne hogy mégis csak baba lehet, csinálok egy tesztet.:)

Kb. 5 napja késik a mensim. A hasam kicsit szúrkál de igazán a keresztcsontom fáj hátul. Más tünetem nincsen! Tegnap teszteltem negativ lett. Lehet mondjuk betegség/felfázás miatt is? Vagy terhes vagyok?

Legjobb válasz: Lehet felfázás is, szerintem ha más erre utaló panaszod (láz, csipõ vizelés,stb)egy hét múlva tesztelj újra.Ha semmi, menj dokihoz.Remélem babád lesz,szorítok!

Lehet felfázás is, szerintem ha más erre utaló panaszod (láz, csipõ vizelés, stb)egy hét múlva tesztelj újra.Ha semmi, menj dokihoz.Remélem babád lesz, szorítok!
Szia! Ha még alacsony a hCG szinted akkor a teszt még nem tudja kimutatni. Légy türelemmel. Tesztelj késõbb. Sok sikert.


IGEEEEEEN!Gratula ha tervezett a baba.:)
nem feltétlenul, , , de szerintem egy teszt mindent bebizonyithat, mi pedig nem!!!
ilyen hülyeséget írni! mi az hogy gartulálok???? belelátsz? menj az orvoshoz az a biztos!:)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!