Találatok a következő kifejezésre: 5 napja a mensim, az aktuális (2 db)

5 napja késik a mensim, az aktuális mensi előtti nap óta érzem azt hogy mindjárt megjön. Terhes vagyok vagy valami más?

lehet hogy most hülyének tünök,de állandóan a wc-re futkosok mert úgy érzem mintha megjött volna és folyik.de semmi.csak egy kis fehér folyás.a mellem(vagy inkább a mell bimbóm) csak akkor fáj ha hozzáérek,de nem er?sen.alaphelyzetben inkább akkor érzékegy ha lehejolok.dec.23-án volt peteérésem és támogattuk a "babaprojektet".tesztet már csináltam tegnap reggel és 3 napja is de negatív volt.mit gondoltok?

Legjobb válasz: Szia.Nem akarlak elkeseriteni de ha két teszt negatív akkor nem valószínû hogy terhes vagy persze ez nem kizárt.Én múlt hónapban jártam úgy hogy az egész hónap kiesett nekem is megvoltak a tüneteim , nekem is két tesztem lett negatív és most eljején megjött.A menstruáció késését vagy kimaradását sok tényezõ befolyásolhatja.Többekközött a labilis idegi állapot, új környezet, megfázás,felfázás stb.De azért sok szerencsét nektek(ha adtál rá esélyt bármi lehetséges) lehet hogy alacsony a hormonszinted.

Szia.Nem akarlak elkeseriteni de ha két teszt negatív akkor nem valószínû hogy terhes vagy persze ez nem kizárt.Én múlt hónapban jártam úgy hogy az egész hónap kiesett nekem is megvoltak a tüneteim , nekem is két tesztem lett negatív és most eljején megjött.A menstruáció késését vagy kimaradását sok tényezõ befolyásolhatja.Többekközött a labilis idegi állapot, új környezet, megfázás, felfázás stb.De azért sok szerencsét nektek(ha adtál rá esélyt bármi lehetséges) lehet hogy alacsony a hormonszinted.
A lényeg, hogy ne görcsöljetek rá a babaprojektre, mert annál nehezebben fogsz teherbe esni. Lehet ez pszihés tünet (már annyira szeretnéd, hogy a szervezeted "becsap", vagy ahogy az elõttem szóló is írta, stresszes élethelyzet, vagy akár rendszertelen étkezés. Fontos tudni, hogy alapvetõen rendszeres-e a menstruációd. Az, hogy peteérésed mikor van, nem olyan egyszerû kiszámolni, én is csak nemrég tudtam meg, hogy egy nõ egy évben kb. 4-5 alkalommal eshet teherbe, attól függetlenül, hogy éppen peteérés idején volt-e együtt a párjával. Nekünk "mázlink" volt. A lényeg, hogy együttlét után legalább 1 hetet várj, míg tesztet csinálsz, és ha pozitív lesz, akkor 1másodperc alatt ott lesznek a csíkok. Sajna, ha két teszted is negatív volt, nem vakószínû a dolog. Semmi elkeseredés, a titok: sokat kell "gyakorolni"... :-)
Aa vérzés elsõ napja a ciklus elsõ napja, függetlenül attól, hogy késett-e

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!