Találatok a következő kifejezésre: 5 napja a barátommal, (104 db)

Én 16 éves lány vagyok . és nem jött meg a menszeszem 5 napja. A barátommal nem védekeztünk de nem belém bent el arra figyeltünk. A menstruációs jelek megvoltak pl. mellfeszülés! Ilyenkor mi a teendő? Várjak méég vagy pedig vegyek egy tesztet?

Legjobb válasz: szerintem, hogy megnyugodj vegyél tesztet igen. de máskor ne csináljátok ezt, mert az elõváladékban is többezernyi sperma van. de ha megvannak a jelek akkor valószínûleg megjön, ha nem stresszelsz

szerintem, hogy megnyugodj vegyél tesztet igen. de máskor ne csináljátok ezt, mert az elõváladékban is többezernyi sperma van. de ha megvannak a jelek akkor valószínûleg megjön, ha nem stresszelsz
Igen, az elõváladéktól is lehetsz terhes! Ha nem akarsz babát, csak megfontoltabban! Szerintem tesztelj egyet, mert legalább megtudod, hoy most mi van ahelyett, hogy kétségek között lennél! ;-)
Mindenképpen vegyél tesztet.Ahogy írták lehetsz terhes az elõváladéktól is, és a mensis tünetek terhességi tünetekre is hasonlítanak. De ha elég felnõttek vagytok a szexhez, akkor ahhoz miért nem, hogy felelõsségteljesen védekezzetek? Keress fel egy tinédzserambulanciát, és beszéld meg az orvossal a fogamzásgátlást.Hidd el sokkal jobb, mint abortuszra menni, vagy 16 évesen gyereket szülni. Minden jót.

Corenelle fogamzásgátlót szedek, mellette 5 napig kellett szednem Roxithromycin antibiotikumot. Az antibiotikum befejezése után a 4. napon a barátom belém élvezett. Mekkora a teherbe esés esélye?

Szükséges esemény utáni tablettát bevennem? És hogy kéne szednem a fogamzásgátlót mellette? Hagyjam abba és majd késõbb megint elkezdem?

Legjobb válasz: Miért nem bírtatok várni 7 napot?? Ennyire viszketett? Ez alapján a cikk alapján befolyásolja a fogamzásgátló hatását: [link] Ez alapján meg nem: [link] Dönts el, ha tudod, melyik igaz! Egyébként sürgõsségit tilos bevenni fogamzásgátló mellett. De hívd fel az orvosod, és kérd ki a tanácsát!

Miért nem bírtatok várni 7 napot?? Ennyire viszketett? Ez alapján a cikk alapján befolyásolja a fogamzásgátló hatását: [link] Ez alapján meg nem: [link] Dönts el, ha tudod, melyik igaz! Egyébként sürgõsségit tilos bevenni fogamzásgátló mellett. De hívd fel az orvosod, és kérd ki a tanácsát!
A kérdező hozzászólása: Tudom, hogy szanalmas. Veletlen volt es csak az eleje ment be de hat az mindegy....

Peteéréskor voltunk együtt a barátommal és és 8 nap telt el és szúrkál a hasam! A nemvártig 5 nap van. És a derekam szörnyen fáj. Beágyazódás?

Legjobb válasz: Mivel a megtermékenyülés fél idõben történik, leggyakrabban maga a beágyazódás eltarthat 6-12 napig is. Elõször is a megtermékenyült petesejt 5-7 napig vándorol, majd ha eljut, a méhfalig elkezd beágyazódni. A beágyazódás szó szerint azt jelenti, hogy a szedercsíra beássa magát a méhfalba ez a folyamat még legalább 5 napig tart így az egész kb. 6-12 napot vesz igénybe. Az elsõ pár napból, amikor is a petesejt még csak vándorol, semmit sem érzünk, de maga a beágyazódás már járhat enyhe menstruációhoz hasonló görccsel, pecsételõ vérzéssel, és furcsa has szurkálással.

Mivel a megtermékenyülés fél idõben történik, leggyakrabban maga a beágyazódás eltarthat 6-12 napig is. Elõször is a megtermékenyült petesejt 5-7 napig vándorol, majd ha eljut, a méhfalig elkezd beágyazódni. A beágyazódás szó szerint azt jelenti, hogy a szedercsíra beássa magát a méhfalba ez a folyamat még legalább 5 napig tart így az egész kb. 6-12 napot vesz igénybe. Az elsõ pár napból, amikor is a petesejt még csak vándorol, semmit sem érzünk, de maga a beágyazódás már járhat enyhe menstruációhoz hasonló görccsel, pecsételõ vérzéssel, és furcsa has szurkálással.
Bármi lehet. Az is, hogy csak bemeséled magadnak. Ha babát szeretnétek, akkor szorítok, hogy baba legyen. :) De ahhoz, hogy biztos legyen, még kell pár nap.
A kérdező hozzászólása: 1. válaszoló köszi a választ.:) 2. válaszoló igen nagyon szeretnénk már a babát!:) ..nem nem mesélem be mert kifejezetten éreztem még fel is figyeltem rá.. a derék fájás akkor nem tudom mitõl lehet.
Kedves kerdezo, mi lett?
A kérdező hozzászólása: egy gyönyörû pozitív teszt ! :)
Jaj de jo! :) Mikor teszteltel, a ciklusod hanyadik napjan? S a tunetek megmaradtak vegig?
A kérdező hozzászólása: hát általában 31 naposak a ciklusaim és a 35.ik napon :) és a mellem nagyon bedurrant a derekam az néha néha fáj.. még rosszullétek nincsenek..még..:)
Lehet nem is lesznek, az elsõ terhességemnél nekem sem volt szinte semmi! Köszi a választ még egyszer, boldog babavárást Neked! :)

Terhes lehetek hogyha 5 napja szedem a Milligest fog. Gátlót és a menstruáció 5. napján szeretkeztem a barátommal?

Legjobb válasz: Azt írtad 5 napja szeded, akkor milyen egy hónapról beszélsz drágám?

Azt írtad 5 napja szeded, akkor milyen egy hónapról beszélsz drágám?
Én is úgy tudom, hogy már az elsõ szemtõl véd. Én a 9. napon szeretkeztem a barátommal és nem lett semmi baj. Szerintem nem kell aggódnod.
11:32-es vagyok Rengeteg nõ teherbe tud esni az elsõ hónapban! Ezért rengetegen védekeznek is az 1. hónapban, óvszerrel...
Mert általánosságban véd. De van olyan akinél nem áll be... De tényleg nem tudom mért kell ráírni ha nem biztos :S
Az elsõ hónapban fontos a kiegészítõ védekezés, mert a szervezeted 5 nap alatt nem tud beállni a fogamzásgátló-tabira! Jobb lett volna betartani azt az 1 hónapot.. De ugye nem élvezett beléd?
IGEN terhes lehetsz, ez meggondolatlanság volt részetekrõl ha nem védekeztetek, fõleg ha most szedsz elõszõr fog.gátlót. A gyógyszer a második levél elsõ szemének bevételétõl biztonságos!!!!!! 21/lány
A kérdező hozzászólása: A 10:37 válaszolónak: az 5. nap nincs benne az elsõ hónapban DRÁGÁM?!!!?? Tudod az elsõ hónap az 1.-tõl 30.-áig tart!! Puszi neked is!
Kedves utolsó! Akkor ne haragudj, de nagyon buta az orvosod. A fogamzásgátló hatása is nem egy gyógyszertõl lesz 100%-os, hanem attól hogy több szemet veszel be egymás után, így fokozatosan alakul ki a védekezés.. a fogamzásgátló nem játék!!! nehéz várni vele még pár napot?mit hagytok ki vele, a párotok elvileg ugyanúgy ott lesz egy levél beszedése után is!hány évesek vagytok ti?13???...agyatlanok...
Nem azért nem lett terhes, mert kicsi az esélye a peteérésnek, hanem azért, mert ha a Milligestet a menstruáció elsõ napján veszik be, az elsõ naptól kezdve véd.Nekem doki mondta. Szerintem tudja.
09.11. SZIA UGYE NEM VOLTÁL TERHES?éN MONTAM.aT ELSÖ 10 NAPBAN KICSI AZ ESÉLYE A PETEÉRÉSNEK. KIVÁNCSI VAGYOK MI LETT VELED. ÜDV.
Te hol olvastad azt a tájékoztatón, hogy már az elsõ hónapban véd?? Itt tartom a kezemben a tájékoztatót, végig olvastam háromszor és esküszöm sehol sem látom ezt leírva. Nekem az orvosom is azt mondta hogy az elsõ levél beszedése után véd teljesen..és nem is értem miért nem tudjátok kivárni azt az egy hónapot. Hiszen aki fogamzásgátlót kezd szedni gondolom komoly párkapcsolatban él már tehát várt elég ideig ahoz hogy lefeküdjön az illetõvel, ebbõl kiindulva nem értem miért nem lehet kivárni még ezt a kicsi idõt..
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat! Vettem tesztet és negatív lett! Szerintem ilyen esetben nagyon kicsi az esélye a terhességenk, nincs kizárva de csak nagyon ritka esetben fordul elõ.
Szerinten NEM!Én is használtam már naptármodszert és a menszesz után az elsö 10 napban nincs peteérés és nem eshetsz teherbe .Bár ez nem 100%da szerintem nem vagy az.Vegyél 1 teszte azért.A legolcsobb 540 ft.Már a 3 napos terheséget is kimutatja.Ne agodj szerintem nem vagy terhes!!!
9:52-es vagyok, legelsõ válaszoló. A barátnõm Milligest szedett és terhes lett, a menstruációja elsõ napján kezdte el a gyógyszert, rá 18 napra feküdt le a barátjával, tehát még nem vette be a 21 szemet, nem védekezett és bekövetkezett a baj, elvetette és meddõvé vált, mert elrontottak a lányon vmit kaparás közben... nah ezek után is azt mondod hogy már az 5-ik napon biztonságban vagy?! Gondolkozzál már!!!! Na ilyen embereknek nem írnám fel a gyógyszert...meggondolatlan vagy!!! De te tudod... 21/lány
A kérdező hozzászólása: De akkor mért írja a tájékoztató hogy már az elsõ hónapban védve vagy? Meg sokan mások hogy a nõgyógyász azt mondja hogy már az elsõ szemtõl? hmmm?
A kérdező hozzászólása: Akkor most leírom hogy én hogyan olvastam a tájékoztatón:"Ha a menstruáció 1. napján kezdi el szedni akkor már az elsõ HÓNAPBAN biztosan véd!!
A kérdező hozzászólása: Én ezt mind értem, de akkor mért írja hogy az elsõ hónapban biztosan véd?
Nem tudom, egy szóval nem írtam, hogy rögtön az elsõ szem után lefeküdtem a pasimmal. Én tipikusan a parázós típus vagyok, 2 hónapot vártunk. De örülök, hogy megint 2 mndatból sikerült megítélni. Az agyatlan 13 éves. Jesszusom.

10 napja jött meg a mensim 5 nap után elmult és azóta kicsit rosszul érzem magam (hányinger, szédülés) tegnap nem védekeztünk a barátommal. Mennyi az esély hogy babás legyek?

Legjobb válasz: Ha egy átlagos 28 napos ciklust veszünk alapul, akkor is lehet rá esély, mert a peteérés a 14.nap környékén van, a hímivarsejtek meg átlagosan 3-5 napig várakozhatnak odabent a petesejtre. Kicsi az esély a terhességre, de nem nulla.

Ha egy átlagos 28 napos ciklust veszünk alapul, akkor is lehet rá esély, mert a peteérés a 14.nap környékén van, a hímivarsejtek meg átlagosan 3-5 napig várakozhatnak odabent a petesejtre. Kicsi az esély a terhességre, de nem nulla.
A kérdező hozzászólása: Szerintetek mennyi az eselye annak, h teherbe estem?
Én úgy tudom, és mikor ilyen helyzetben voltam én úgy csináltam, hogy míg szedtem az antibiotikumot addig is, meg utána még 1 hét gumi.
általában 7 nap szokott..sztem nincs sok esély rá h terhes vagy:) de ha nagyon parázol vegyél tesztet és kész.:)
A kérdező hozzászólása: Koszike :)
nekem a gyógyszerész azt mondta h 2 hét kell.
5 nap kevés. a kúra ideje plusz egy hét minimum de inkább az egész hónapban gumi kell.
Jah persze és akkor tulajdonképpen nem is olyan biztonságos a fogamzásgátló, használjunk mellé Pharmatexet, na meg kellene azért az óvszer is, biztos ami biztos, nameg nem árt ha megszakítunk is, és még így sem vagyunk 100%-on. Ugyan már. Semmi gond nem lesz, biztosan nem estél teherbe :)
Min. 1 hét kell, de attól függ, hogy hányadik héten szedted, mit és mennyi ideig. Az antibiotikumra rá van írva, ha befolyásolja a gyogyit. Egyébként ha én lennék ebben a helyzetben, biztos abban a hónapban gumiznék. Nem kamu, hogy így teherbe lehet esni. Barátnõmnek pont így született kisfia. Nem figyelt az antibiotikumra...

A barátom 5 napja szakított velem.18 éves vagyok 2, 5 évig voltunk együtt. Nem találom fel magam, mit csináljak?

Egyszerűen mindig mindent együtt csináltunk, de most egyedül maradtam. Elkezdtem bnőkkel zumbára járni, és többet velük lenni, de így is rengeteg időt töltök itthon egyedül. Unatkozok, rá gondolok és sírok egész nap.. katasztrófa. Mit csinálhatnék amivel elfelejtem, vagy lefoglalom magam? Õ már tuti elfelejtett.. semmi esély h visszakapjam, most felhívtam utoljára úgy beszélt velem mint egy kutyával azt mondta sokkal jpobb így neki, nem szeret már, és az elején még hiányoztam neki, de már nem.. Igazak lehetnek ezek 2,5 év után 5 nap alatt elfelejt?? van ilyen? Segítsetek kérlek!

Legjobb válasz: Engem a barátnõm dobot 4 év után,nálam is hasonló a helyzet mint nálad :/ ha ki akarod magadból beszélni a dolgokat akor írj nyugodtan(19/f)

Engem a barátnõm dobot 4 év után, nálam is hasonló a helyzet mint nálad :/ ha ki akarod magadból beszélni a dolgokat akor írj nyugodtan(19/f)
Kezdj el olvasni (nekem ez segített nem olyan rég a szakításkor, így nem gondolkoztam sokat), tanulj, fõzõcskézz :)
Mikor velem szakított az elsõ komolyabb kapcsolatom akkor én is ugyan így össze voltam törve. Nekem az segített, hogy kiírtam magamból a problémámat. Próbáld ki, hátha segít:)
Velem is most szakítottak :( Hátha tudjuk egymásban tartani a lelket, írj nyugodtan!
jah azt elfelejtettem odaírni 19L
Másik pasi? :-)
Másik pasi? Lehet, hogy a férfiak tudnak ilyenkor csajozni és egyik kapcsolatból átlépni a másikba, esetleg szórakozni. Nem tudom a többiek hogy vannak vele, de nekem 3-4 évig nem kell kapcsolat, férfiakra ránézni sem tudok, és még a szex gondolata is undort vált ki belõlem. Fõleg, ha elképzelem, hogy mással csinálom.. de nem vagyunk egyformák.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat, kezdek jobban lenni, tisztáztam magamnak hogy semmi esélyem nincs már, bármit csinálhatok akkorse fog már akarni. :/ Másikpasi tuti h szóba se jöhet.. énse tudok egy pasira se úgy ránézni.. nem értem h h lehet mindjárt új kapcsolatot keresni, fõleg így.. hogy még teljesen szerelmes vagyok az elõzõbe.. :(
Segits magadon....

A barátommal lefeküdtünk, kiszakadt az óvszer vettem be esemény utánit. Aztán rá 5 napra vérzésem volt ami 5 napig tartott hol volt hol nem ez lehet egy mellékhatása a gyógyszernek vagy ez menstruáció volt?

és most elkezdett fájni a méhemnél ez miért van? Ugye nem lehetek terhes?

Legjobb válasz: nemhiszem. de ha az megnyugtat, vegyél tesztet, és kész :)

nemhiszem. de ha az megnyugtat, vegyél tesztet, és kész :)
Nem valószínû, hogy terhes vagy, DE a nõgyógyász még soha nem evett meg senkit... :)
Ha beveszel egy gyógyszert, olvasd el a betegtájékoztatót!És akkor pontosan tudni fogod hogy ezek a mellékhatások!Pecsételõ vérzés stb.
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat.

Terhes lehetek e? Lefeküdtem barátommal menstruáció előtt 5 nappal! Elszakadt az óvszer de időben észre vettük és nem élvezet belém! Másnap megjött a mentsruációm! De más mint általába szokott lenni!

A színe az állaga és kevesebb napig is tartott!

Legjobb válasz: nem nagyon lehetsz terhes ha a menstruációd elõtt 5 nappal csináltátok,mert normális esetben csak középidõtájt lehet peteérés

nem nagyon lehetsz terhes ha a menstruációd elõtt 5 nappal csináltátok, mert normális esetben csak középidõtájt lehet peteérés
Esetleg talán gondolhattatok volna esemény utáni tablettára, másfél napon belül felkereshettél volna egy orvost... késõ bánat. Lehetsz terhes. Mi innen a lehetõség? Teszt és vállalod a következményeket.
ahhhhh ez már a nagyon sokadik ien kérdés!!!!! :@ Igen, lehetsz terhes az elõváladéktól....
Ha megjött, valószínûleg nem vagy terhes. Fõleg, hogy nem élvezett el, de a biztonság kedvéért, szerintem végezz el egy tesztet. Az is jó kérdés, mennyi idõs vagy, mert lehet, hogy még nem rendszeres a ciklusod. Ne ess kétségbe.
A kérdező hozzászólása: 17 éves vagyok
lehet, de január 5 óta nem voltál együtt vele?
Sok ok lehet, ami miatt késik, szerintem simán tesztelhetsz már, ha terhes vagy, most már ki fogja mutatni, ha nem, akkor gondold át, mi oka lehet a késedelemnek vagy esetleg ha rég jártál nõgyógyásznál, egy vizsgálat nem ártana.
A kérdező hozzászólása: nem voltam vele azóta, csak félek h baj van...ennyit még sosem késett, csináltam tesztet de eredménytelen volt, csak a 2.csík jelent meg...még próbálkozom

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!