Találatok a következő kifejezésre: 5 napja Ma (341 db)

Rendesen megjott?ugy ahogy szokott?
Úgy rendesen megjött? Amikor én terhes lettem nekem is volt pici "vérzésem" épp a várt menstruáció idõpontjában, de 3 napig csak barna maszat volt, aztán elmúlt, szóval gyanús volt, hogy ez nem igazi menstruáció. De hallottunk már olyat, hogy rendes vérzés mellett valaki terhes lett, de szerintem ez azért nem általános. Nem igazán tudsz mást csinálni mint venni egy másik fajta tesztet és még egyszer megpróbálni. Nagyon szurkolunk neked!:) Majd írd meg mi a helyzet!
A kérdező hozzászólása: Köszi a drukkot aranyosak vagytok:) Igen rendes vér de nem olyan sok mint szokott lenni..és más érzés is van a hasamban, nem a megszokott mesiszerû görcs

Miért van felpuffadva a hasam kb.5. napja? Ma szúrkált a jobb petefészkemnél, és egész nap szédelgek. Lehet, hogy még az előző hónapban összejött, vagy ez a peteérés miatt van?

Ma van a PÉ-m, együtt is voltnk a férjemmel. Remélem most már sikerüla bébi!

Legjobb válasz: az eddigi tezsztjeim negatívak voltak. Sajnos. :( 4. hónapja próbálkozunk.

A kérdező hozzászólása: az eddigi tezsztjeim negatívak voltak. Sajnos. :( 4. hónapja próbálkozunk.
valószínû a peteérés miatt van ez...gyorsan intézkedjetek! :-) Ha esetleg múltkor sikerült, azt egy teszttel leellenõrizheted, de azt javaslom ne csak ma legyetek együtt, ha nagyon rákészültetek, nem szabad a véletlenre bízni! Sok sikert! -Ja igen kapcsold kia netet és irány a hálószoba!!!!
A kérdező hozzászólása: Köszi! :) De ha tegnap este voltunk együtt, mára megint összegyült annyi, és olyan intenzitású sperma, hogy elvégezzék a dolgukat?
HOgyne gyûlne... a szervezetben (férfiak) 18-20 óránként termelõdik pár 100ezer friss úszkáló sperma.Ha lassúak az genetikai probléma és nam termelõdési. Van hogy azt írják, hogy várni kell, de én 5 napig aktívkodtam és legalább lett eredménye..és biztos, hogy nem az elsõ napon sikerült, mert akkor még nem volt pé-m Én most sem hagynám ki. DRUKKOLOK!
akkor ez pé.
A spermiumok 48 óránként termelnek teljes tárat, de igazából ha tudod, hogy most van pé., akkor mindent bele!!! Drukkolok! :)

Csináltattam orr piercinget 5 napja. Ma vettem bele piercinget, hogy kicserélem, de nem tudtam kivenni az orromból, mert bogyós a vége és fájt. Szerintetek mikor lehet cserélni?

Ja és még annyi, hogy ami most van az orromban piercing, annak a szára vastag . Amit ma vettem annak a szára sokkal vékonyabb. ez baj?

Legjobb válasz: a szárvastagság nem baj, de várj még a cserével legalább egy hónapot. egy hónap múlva könnyebb lesz a csere.

a szárvastagság nem baj, de várj még a cserével legalább egy hónapot. egy hónap múlva könnyebb lesz a csere.
Elsõre mindig nagyobbat raknak be. Nekem a nyelvemnél azt mondták hogy 6hét után cserélhetem
Szerintem még ne rakj bele semmiképp vékonyszárút, mert énis úgy jártam 2 évvel ezelõtt, hogy szúrás után 2-3 héttel ki kellett vennem röntgen miatt, és nemtudtam visszarakni bele a vastgszárút, így hát azóta is vékonyszárú van benne és akármikor vastagot akarok bele rakni, vérzik és belese megy.

Kisnyulaink születtek 5 napja, ma délben még minden renben volt estére a 7 ből eltünt 4. hova lettek?

Az anyanyul fél nap alatt nem tud bajt csinálni nyom nélkül ugy gondolom,de ezt eggyáltalán nem értem.hogy fogom ezt reggel elmondani a gyerekeknek??MI TÖRTÉNHETETT??

Legjobb válasz: Uhhh, én is az anyanyúlra tippelnék. Nekünk is volt ilyen, de ott tuti, hogy az anya volt a "tettes"

Uhhh, én is az anyanyúlra tippelnék. Nekünk is volt ilyen, de ott tuti, hogy az anya volt a "tettes"
A legtöbb ilyen akciónak nincs nyoma. Az anyaállatok - a növényevõk is gyakran - azokat az utódaikat szokták befalni, amelyek valamilyen fejlõdési rendellenesség miatt "rosszul sikerültek". Így egyrészt nem kell azokra pazarolniuk az erõfeszítést, másrészt visszanyerik a nehezen beszerzett tápanyagokat.
A kérdező hozzászólása: De már 5 naposak és a" maradékot" nagyon félti. ha megette õket csak lenne valami nyoma??nem?
Kannibalizmus...sajnálom. :(
Szia, mikortól lehet ezt adni a babáknak?
Nálunk következõ evés után szokott lenni tõle kaki. Már kellett kakilnia? Próbált kakilni, csak nem jött? Én akkor adom neki, ha már látom, hogy kellene kakilni, de nem sikerül.
A kérdező hozzászólása: Nem kellett még kakilnia, de egészen egy héttel ezelõttig minden nap volt széklete. A szirup betegtájékoztatója azt írja csecsemõknek is adható. Pontosabbat nem ír.

Pé. -t követő 10. naptól tojásfehérjés, , vagy talán inkább vizes folyásom volt, 4-5 napig. Ma fehér lett, holnapra nem várom a mesim, nincs is semmi jele, hogy meg akarna jönni. Reménykedhetem a babában?

Legjobb válasz: Ezek alapján nehéz lette megítélni. A folyás jellege változik, de csak aterhesség alatt! Nem elõjel! Van más tüneted? Cicifeszülés, fáradékonyság, esetleg "van már orrod"? Ezek utalhatnak babára. Én is a "nem várom 24-re" stádiumban vagyok, de már van egy 2éves kisfiam. Sok sikert mindkettõnknek!

Ezek alapján nehéz lette megítélni. A folyás jellege változik, de csak aterhesség alatt! Nem elõjel! Van más tüneted? Cicifeszülés, fáradékonyság, esetleg "van már orrod"? Ezek utalhatnak babára. Én is a "nem várom 24-re" stádiumban vagyok, de már van egy 2éves kisfiam. Sok sikert mindkettõnknek!
Nekem is mensó elõtt lett sûrû fehér folyásom, sejtettem hogy baba van:) A szagokra már jóval elõtte érzékenyebb lettem, de ez nem mindenkinél fordul elõ.....
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat. A mellem, minthogyha nagyobb lenne, a férjem is megjegyezte és feszül is, de nekem mindíg szokott mesi elõtt. Sokat szédelgek és fáradt vagyok, de ezt annak tudtam be, hogy alacsony a vérnyomásom amióta az eszemet tudom és sokat dolgozom is.
Szerintem baba lesz. Csinálj tesztet!
Szia! Van már eredmény?
A kérdező hozzászólása: Szia!Ma elmentem dokihoz, hogy hátha okosabb leszek:) És minden oké, csinál jövöhét kedden Menotesztet!Remélem az már azt mutatja, amit látni szeretnék:) ))De addig még van 1hét sajna!!!!!
Szia! Én voltam tegnap az utólsó válaszoló. Nem tudok privi. Van már eredmény?
A kérdező hozzászólása: Az utolso válaszolo még itt van? Privát?????
Nagyon szurkolok neked. Mindenképp írd meg az eredményt. Én is reménykedek. Hétvégén nem kellene meg jönnie
A kérdező hozzászólása: One step az jo?Holnap reggel!!!:) Szoritsatok!
Én az elõzõ válaszoló vagyok.Szerintem holnap próbáld meg megint, én nagyon ajánlom a gabriel tetsztet, bármikor bár melyik napszakban elhet végezni a tesztet, és nagyon meg bizható.
A kérdező hozzászólása: Nagyon köszönöm a válaszokat!Csináltam tesztet pénteken de --lett!Remélem holnap már nem!Szerintetek???
Szija!Nálam is igy volt, csak barnás folyásom volt3-4 napig.Csináltam tesztett ezután 5 napjára, és már muttata is pozitv lett.Szóval valószínû babás vagy!Gratulálok!
várj pár napot és tesztelj.de ha most nem sikerûl ne keseredj el majd leg kõzelebb.szoritok
A kérdező hozzászólása: Szia!Csináltam tesztet tegnap -lett, még korai volt?Majd hétfön vagy kedden megint tesztelek.Szerinted mikor?Ez az elsö mensim ami kimaradt, néha szurkál meg feszül a hasam.
A kérdező hozzászólása: Szia!Jövöhét kedden lesz!!!!!!

5 nap múlva (nem kellene) megjönnie a vérzésemnek.2 napja szurkálást éreztem alól a hasamban elég kellemetlen és éles volt. Ma reggel barna maszatolást észleltem pisilésnél. Reménykedhetek, hogy csak a beágyazódástól barnázok?

Legjobb válasz: Igen,lehet ,hogy a beágyazódástól volt.De még az alatt az 5 nap alatt sajnos sok minden töténhet.Én is csak szerdára nem várom,de ma kicsit fájnak a melleim,és a hasamalja.Ezt a szúró érzést én is érzem,és itt van ez a megjönérzés(vagyis azt érzem mintha most meg is lenne). Teszteltem,mert türelmetlen vagyok,de persze --lett,és ma vagyok a 11-ik dpo-n.Szóval nem érdemes korán tesztelni,mert aki olyan türelmetlen mint most én voltam,annak csalódás a vége:(De talán majd a nemvárt napján.... Drukkolok nagyon Nekünk!

Igen, lehet , hogy a beágyazódástól volt.De még az alatt az 5 nap alatt sajnos sok minden töténhet.Én is csak szerdára nem várom, de ma kicsit fájnak a melleim, és a hasamalja.Ezt a szúró érzést én is érzem, és itt van ez a megjönérzés(vagyis azt érzem mintha most meg is lenne). Teszteltem, mert türelmetlen vagyok, de persze --lett, és ma vagyok a 11-ik dpo-n.Szóval nem érdemes korán tesztelni, mert aki olyan türelmetlen mint most én voltam, annak csalódás a vége:(De talán majd a nemvárt napján.... Drukkolok nagyon Nekünk!
A kérdező hozzászólása: Köszi a választ!Az én melleim is fájnak aludni alig tudok tõle, a hasam is olyan mint ahogy Te írtad! Drukkolok én is mindkettõnknek!

Ciklus.hu szerint ma 7. napja késik a menzim. Csináltam tesztet ( 2. nap és 5. nap ), de negatív lett. Ma vettem Clear Blue tesztet, kimutatja vajon, ha holnap ( 8. nap ) tesztelek?

Legjobb válasz: Biztos hogy kimutatja, de vigyázz ne éld bele magad a "jóba" mert én ma pont ezért sírtam egész nap. Nekem 4 napot késett, pedig nem szokott, és már kezdtem elhinni hogy végre terhes vagyok. Ma reggel akartam tesztelni de reggelre megjött.

Biztos hogy kimutatja, de vigyázz ne éld bele magad a "jóba" mert én ma pont ezért sírtam egész nap. Nekem 4 napot késett, pedig nem szokott, és már kezdtem elhinni hogy végre terhes vagyok. Ma reggel akartam tesztelni de reggelre megjött.
Elsõ vagyok. Nekem is pont ez a rossz, hogy késett és mégsem vagyok terhes. Amikor megjön ponos idõben akkor is szomorú vagyok de nem ennyire mint most. Úgy éreztem megszagad a szivem. Mi már 4 éve várjuk a babát. Azt nem mondom hogy belefáradtam, de azt megfogattam magamnak, hogy soha többet nem fogok ennyire örülni ha nem jön meg, várok 1-2 hetet és csak akkor kezdek reménykedni.Vagy nem tudom, de ez így tényleg nagyon sz.r!
A kérdező hozzászólása: Nekem már pont elegem van a beleélésbõl!!! Inkább jönne már meg vagy nem tudom! Szeretnék babát, de már ez lesz a 4. tesztem szombat óta. Ha nem vagyok terhes akkor meg miért nem jön már meg??? Szeretném akkor már elkezdeni a Closrilbegyt-et. Belefáradtam a babaprojektbe :(
A kérdező hozzászólása: Hát igen! Mert ha megjönne, akkor legalább tudnék lépni és elkezdeni szedni a Clostit, de igy??? PCO-m van, de kezelik, azóta pár nap difivel, de megjött. Most nem értem miért nem :( Persze ha babás lettem, akkor érteném. Na de nem hiszem, hogy a mai tesztek egy menzi elmaradásától számított 5. napon lévõ terhességet nem mutat ki. Jó, hallottam már olyaról akinek 10 hetesen nem mutatott még ki semmit, pedig UH-al igazolt ikerterhessége volt. De én már nagyon kezedek ebbe belebolondulni :(
Sziasztok, csatlakozok, ugyanigy vagyok én is , csak nekem 11 napja késik és már nagyon elegem van, én is már azt kívánom jönne meg, mert hiába voltam uh-on és mondták, hogy nem vagyok terhes, meg a tesztjeim is negatívak, amig nem jön meg nem kezdhetek gyógyszert szedni és még reménykedek is , hátha valaki téved és mégis baba. Nekem állítólag st. elégtelenségem van és vérvételek meg gyógyszerek várnak rám. Kitartás nektek is!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!