Találatok a következő kifejezésre: 5 napja Az (1567 db)

Azért szokták az 5. napot mondani a dokik, mert akkor nem fogsz fél hónapon keresztül vérezni és nem borítja meg annyira a ciklusodat.
Ja igen..és mit számít már az a 7 nap.. Ha elkezded az 5. napon és vársz 7 napot, akkor még mindig hamarabb szeretkezhettek gumi nélkül, mintha megvárnád a következõ alkalmat.

Ha a menstruacio elott van nemi barnazas vagy 4-5 napig az mitol lehet?

Es utana van par nap piros ver...es miert van az, hogy felszedek par kilot menstruacio elott, latvanyosan?

Legjobb válasz: Az, hogy 4-5 napig van barnàzàs (nekem csak néhàny óra barnàzàs, de az sem mindig, inkàbb rózsaszines)szerintem nem normàlis, és utàna piros vér. En megnézetném magamat dokival. A hizottsàg, teltségérzés viszont normàlis.

Az, hogy 4-5 napig van barnàzàs (nekem csak néhàny óra barnàzàs, de az sem mindig, inkàbb rózsaszines)szerintem nem normàlis, és utàna piros vér. En megnézetném magamat dokival. A hizottsàg, teltségérzés viszont normàlis.
az 1. kérdés: nem tudom pontosan megmagyarázni, de normális dolog. 2.: hát nem tudom, nekem a hasam tûnik nagyobbnak (hájasabbnak) de az is természetes, mert olyankor felfúvodik.
az a barnázás a menstruáció közeledésének a jele ami természetes. felszedsz pár kilót* a testünk ijenkor vizesebbé válik úgymond és mindenünk nagyobbnak látszik. :)
a barnzás 4-5 nappal elõtte normális. Nõgyógyász mondta

Gyermek születése után már 2 hét szabadság jár az Apáknak, vagy még az 5 nap az aktuális?

Az EU elfogadta azt a javaslatot, hogy az Apáknak 2 hét szabadság járjon gyermekük születése után.

Legjobb válasz: 5 nap van még, nincs 2 hét.

5 nap van még, nincs 2 hét.
Sajna még mindig 5 nap!
JAVASLAT. Nem elõírás. Csak a spanyolok vezették be eddig, magyarországon tuti nem fogják.
5nap.

A mensi után mindig barnázok vagy 4-5 napot, az hormonproblémára utal?

A fogamzásgátló abbahagyása óta van igy el?tte nem barnáztam mensi után ilyen sokat. Utalhat hormonzavarra vagy más is barnázik ennyit?

Legjobb válasz: Lehet hormonzavar is, de elõfordulhat, hogy méhnyálkahártya-gyulladásod van. A gyulladás miatt nem tud a seb rendesen gyógyulni, amit a nyálkahártya leválása okoz. Ez elhanyagolva komoly gondot okozhat, mindenképpen irány orvoshoz! Egy-két nap barnázás a mensi végén még belefér, de 4-5 már sok!

Lehet hormonzavar is, de elõfordulhat, hogy méhnyálkahártya-gyulladásod van. A gyulladás miatt nem tud a seb rendesen gyógyulni, amit a nyálkahártya leválása okoz. Ez elhanyagolva komoly gondot okozhat, mindenképpen irány orvoshoz! Egy-két nap barnázás a mensi végén még belefér, de 4-5 már sok!
szerintem sem teljesen normális ez, vizsgáltasd meg magad!

5 nappal az együttlét után kimutathatja a teszt a terhességet, ha az együttlét 2 nappal az elmaradt menzesz előtt volt?

Egyáltalán ilyen esetben lehetek terhes? lecsúszott az óvszer, a menzesz pedig elmarad, pedig nem szokott késni.

Legjobb válasz: tehát akkor három napja késik... Lehetséges teherbe esni, ha ilyen késõn van peteérésed, ami eléggé ritka. Lehet, hogy tényleg csak késik, vagy elszámoltad magad, de egyébként szerintem nem mutatná ki a terhességet. Legkorábban az együttlét után 3 héttel mutatja ki általában.

tehát akkor három napja késik... Lehetséges teherbe esni, ha ilyen késõn van peteérésed, ami eléggé ritka. Lehet, hogy tényleg csak késik, vagy elszámoltad magad, de egyébként szerintem nem mutatná ki a terhességet. Legkorábban az együttlét után 3 héttel mutatja ki általában.
Minimum 11-dik napon együttlét után mutatja ki a teszt, és igen, ilyen esetben is lehetsz terhes, de a valószínûsége kicsi, szerintem csak azért késik, mert stresszel-sz rajta. De ha a késés 2 hétig tart akkor tesztelj! Üdv. 27hkm
11. napon? Az a legkorábban és csak különleges peteérésnél, nem?

A menzisz utan 4-5 nappal, az termekeny idoszak? Vagy hogy van ez?

Legjobb válasz: Minden nap termékeny, mert bármilyen napon teherbe eshetsz változó eséllyel. Ha nem akarsz gyereket, felejtsd el a naptár módszert. Ha gyereket akarsz, fõként középidõben szexelj.

Minden nap termékeny, mert bármilyen napon teherbe eshetsz változó eséllyel. Ha nem akarsz gyereket, felejtsd el a naptár módszert. Ha gyereket akarsz, fõként középidõben szexelj.

Kislányom 3 hónapos múlt és kb. 5 napja azt vettem észre, h nem elég a tej. Pótolnom kellene? Vagy várjak amíg a súlya nem gyarapszik? Mit tegyek?

Szopcsizik van hogy egy órán keresztül közben sír is ha már nem jön. A súlya gyarapszik ma mértük meg. A véd?n? azt mondta nincs gond, de most este is másfél órán keresztül evett és délután is így volt Hiába rakom mellre többször nem segít. Már én is kikészülök,hogy szenvedni látom.

Legjobb válasz: Szerintem várj még egy pár napot. A több tej termelõdéséhez kell még egy kis idõ. Egyszer csak azt veszed majd észre, hogy folyamatosan jön a tej, és a baba már nem "vergõdik" a melleden. Egyedül az idegeskedés az ami nem tesz jót!

Szerintem várj még egy pár napot. A több tej termelõdéséhez kell még egy kis idõ. Egyszer csak azt veszed majd észre, hogy folyamatosan jön a tej, és a baba már nem "vergõdik" a melleden. Egyedül az idegeskedés az ami nem tesz jót!
Válts mellett, egy szopi alatt megteheted többször is így sok inger éri a cicit. Ha a baba jól harap rá rövidesen megindul a tejleadó reflex ilyenkor mindkét oldalra telõdik tej, ha megette, cseréld át a másikra, ha nem elég akkor vissza. Macerás, de egy-két nap és megnövekedik a tejmennyiség. Ne méregess, mert stresszel. Nyugodtan kínáld oda a cicit ha kell óránként is meglátod a tested nem hagy cserben. Sok sikert!

Szerintetek mennyire normális, hogy 5 nappal az lh csúcs után az ovulációs teszt még mindig ennyire erős? (egy tesztről készültek a képek, de minden nap ilyen erős).

http://kepfeltoltes.hu/view/131022/teszt1_www.kepfeltoltes.hu_. Jpg

Legjobb válasz: http://kepfeltoltes.hu/view/131022/teszt5_www.kepfeltoltes.h.. http://kepfeltoltes.hu/131022/teszt_44_www.kepfeltoltes.hu_... http://kepfeltoltes.hu/131022/teszt3_www.kepfeltoltes.hu_.jpg http://kepfeltoltes.hu/131022/teszt2_www.kepfeltoltes.hu_.jpg http://kepfeltoltes.hu/131022/teszt1_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

Ez jó hír! Drukkolok, hogy erõsen csimpaszkodjon! :)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm!Aranyos vagy!
Drukkolok nagyon!!!!
A kérdező hozzászólása: Hála az égnek, az elhúzódás eredménye, most 2mm körül van a pocakomba.Már csak abba bízok, hogy velem is marad, nem úgy mint a másik két angyalkám!
Ezek közül, talán egyet lehetne pozitívnak mondani szerintem, ne aggódj, ha most a baba nem jönne össze, és legközelebb is ilyet látsz ovu teszteléskor. Sok mindentõl függ, hogy mikor mennyire látszik a második csík, de csak akkor számít pozitívnak, ha a tesztvonal legalább olyan erõs vagy erõsebb, mint a kontroll csík.
A kérdező hozzászólása: Tegnap már elfogadható volt, de nem értem miért tartott ilyen sokáig ez a magas szint.Bár a lelkem mélyén remélem, hogy azért nem jön meg.
Tényleg elég erõ még mindig. De én már ezt halványabbnak látom, mint a kontrollcsík, ha nem is sokkal. Ma milyen lett?
http://piszenpisze.hu/terhessegi-ovulacios-tesztek/tobb-napi.. Itt olvashatsz róla hogy mi lehet az oka.Pl. ha több pete is megérik...stb.
A kérdező hozzászólása: Nagyon köszönöm a drukokat!Rettentõ boldog vagyok!Még a be se töltöttük a 6 hetet, de tegnap már hallottam dobogni a pici szívét. :) Ennél nagyobb boldogság már csak az lesz, ha a karjaimba tarthatom!

Volina foggátlót beszedhetem a 6. nap? Vagy mindenképp az 5. nap az utolsó lehetőség? :S

az a baj odahaza hagytam a receptet.. és nem biztos hogy holnap (5.napra) megérkezik:S tudom elég vicces. de siettem.

Legjobb válasz: Ha nem a menstruáció elsõ napján veszed be már nem vagy védett ebben a hónapban! Ha nem érkezik meg, inkább várd meg a következõ ciklusod, mert most ha el is kezded már nem vagy védett! Igy is úgy is védekeznetek kell más módon akkor meg inkább várj még egy hónapot!

Ha nem a menstruáció elsõ napján veszed be már nem vagy védett ebben a hónapban! Ha nem érkezik meg, inkább várd meg a következõ ciklusod, mert most ha el is kezded már nem vagy védett! Igy is úgy is védekeznetek kell más módon akkor meg inkább várj még egy hónapot!
A kérdező hozzászólása: köszönöm!

34 hetes vagyok, és szúr a hasam alja középen kb 5 napja. Az orvosi vizsgálat után pedig már barna folyásom is van másfél napja. Lehet ettől valami baja a babának?

A dokim másfél napja nézte és zárva volt a méhszáj, a szúráshoz nem tudott érdemben hozzászólni. A barnázás miatt felhívtam és azt mondta hogy a vizsgálattól van. Viszont azóta sem akar sz?nni. Mit tegyek??? Mi lesz a babámmal???

Legjobb válasz: Másik doki? Ultrahang?

Másik doki? Ultrahang?
Mellesleg mondjuk meg kellene nyugodnod mert nem hiszem hogy jót tesz az idegeskedés...
A vizsgálat miatt elvileg nem barnázhatnál. A leírt tünetek alapján akár méhlepény-probléma is lehet, nézesd meg azonnal. (Kórház, UH)
Szerintem légy erõszakos a dokiddal, ha le akar építeni, és ha nem akarsz másikhoz menni. A barátnõm is így járt és nagy szerencse, hogy nem hagyta annyiba. Hazaküldték pihenni, de õ megint visszament és egybõl vitték a mûtõbe, mert jobban megvizsgálták, mint elõzõ nap.
Elõzõ hozzászóló vagyok. És most neki 3 és fél éves, egészséges kisfia van. Õ is 34-35 hét körül szült.
Nekem is van a 34. héttõl barnás folyásom, azóta hetente néznek, össze-vissza vizsgálgattak, és mivel semmit nem találtak, egyelõre békén hagynak, de csak rövid pórázon. Most már nem lenne koraszülött, így nyugodt vagyok, de az én dokim nem vette soha félvállról az idegeskedésem, és inkább 10 helyre beutalt meg soron kívül megnézett.
A kérdező hozzászólása: Félreértetek, az én dokim sem vette fél vállról, mert mikor voltam nála megvizsgált, és uh-t is csinált. Valószínû, hogy feltûnt volna neki hogy valami nagyobb gond van. Egyébként 2 napig volt ez a barnázás és utána elmúlt szerencsére, úgyhogy valószínû hogy tényleg a vizsgálattól volt. Most már megnyugodtam. Kórházban eddig már 2X feküdtem különbözõ túl óvatoskodás miatt és ha nem muszáj, most már nem szeretnék, csak szülni menni oda.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!