Találatok a következő kifejezésre: 5 napja érzem, hogy (62 db)

Lehetsz, de tutit csak a teszt mutat majd. Tesztelj majd 25-én reggel ha nem jön meg.

Már kb. a 4. napja érzem, hogy görcsöl a hasam. Egy nap 4-5 alkalommal előjön és nem tart tovább pár percnél. Nem korai ez még?

29hetes és 4napos vagyok! Másnak volt ilyen?

Legjobb válasz: Magnézium port írass fel a dokiddal! Nem szabad h ilyen korán görcsölj! Magnéziumhiány. Nekem a 38. hétig szednem kellett mert folyamatosan görcsöltem. 30 hetesen egyedül költözködtem!! Azt hittem megindula aszülés a dobozok emelgetése közben, ilyenkor többet ittam belõle. Kérd a dokidtól! A 38. hét után már nem kell szednem mert akkor már gátolja a tágulást!

Magnézium port írass fel a dokiddal! Nem szabad h ilyen korán görcsölj! Magnéziumhiány. Nekem a 38. hétig szednem kellett mert folyamatosan görcsöltem. 30 hetesen egyedül költözködtem!! Azt hittem megindula aszülés a dobozok emelgetése közben, ilyenkor többet ittam belõle. Kérd a dokidtól! A 38. hét után már nem kell szednem mert akkor már gátolja a tágulást!
Bocsi : nem KELLETT szednem.. múltidõben :) mert hogy már 8 hónapos a kislányom :) )))

Halálosan félek.2.5 hete volt gynocomatia mûtétem, és pár napja érzem hogy egy bizonyos helyen kemény a bõröm alatt valami, és a bõr is megráncosodott ott. Mitõl lehet ez? Kérlek írjatok.

holnap vasárnap én pedig megfogok halni amiatt. amúgy is volt komplikáció ezzel a mellemmel, de azt megoldották az hematóma volt mûtétet követõ 24 órában fejnagyságura dagadt a mellem egy elpattant ér miatt. na reoperáció lett a vége.... viszoint ennek már 2.5 hete és nagyon félek hogy mi lesz most, mert ez így elcseszte az eredményt is, mert ott beráncosodott a bõröm, és félek hogy megint megkell mûteni, ami iszonyatosan fájt multkor is.... kérlek írjatok valami jót. szemmel láthatóan nincs megduzzadva a terület, csak a bõr és tapintásra lehet érezni hogy kemény...

Legjobb válasz: szerintem a doktoron kívül nem igazán tudja senki ezt neked megválaszolni megnézetni meglehet nem??? utána ráérsz ijedezni,dönteni!!

szerintem a doktoron kívül nem igazán tudja senki ezt neked megválaszolni megnézetni meglehet nem??? utána ráérsz ijedezni, dönteni!!


Érdemes tesztet csinálnom? 5 napja volt, hogy próbálkoztunk és most úgy érzem mintha fellennék fázva, vagy mintha megakarna jönni. + egy kis hányinger.

Legjobb válasz: Csatlakozom a többiekhez, várd meg a mensi napját, annál elõbb ne tesztelj, nehogy csalódj feleslegesen! Reméljük baba lesz :) drukk!

Csatlakozom a többiekhez, várd meg a mensi napját, annál elõbb ne tesztelj, nehogy csalódj feleslegesen! Reméljük baba lesz :) drukk!
Ezt most úgy érted, hogy 5 napja szeretkeztetek élesben babaprojekt sikerességéért? Ha igen, nem érdemes még tesztet csinálnod.Majd ha a mensid késik pár napot, akkor tesztelj.A beágyazódás kb a harmadik terhességi hét végére fejezõdik be.Utána kezd a szervezet terhességi tüneteket produkálni, a teszt is kimutathatja már akkor, mert termelõdik a HCG nevû hormon, erre érzékenyek a tesztek, ettõl lesz pozitív.
A kérdező hozzászólása: Érdekes, hogy két-három napig tartottak ezek a tünetek (amiket fenn írtam) és most szinte semmit nem érzek. Hát lehet még próbálkoznunk kell!
Attól még lehetsz terhes, ha most semmit nem érzel.A peteérés körüli állapot is okozhat ilyen tüneteket, meg ha nagyon vágysz már a babára, akkor is produkálhatsz hasonlókat.Szóval, ne add fel, bízz benne, hogy baba van. Ha mégsem, akkor majd legközelebb, de ne görcsölj rá a témára, mert sok esetben ez is lehet a sikertelenség oka. Egyébként nagyon nem egyformák a terhességek, még ugyanannál az anyánál is sokszor más.Nekem a fiammal még csak enyhe hányingerem sem volt, sõt semmilyen kellemetlen rosszullétem az egész terhességem alatt, a lányaimmal annál több.Sõt, a másodikkal végig kísért a hányinger, rosszullét, ólmos fáradtság...stb.. Szóval sokminden természetes lehet.Nem kell rajt görcsölni. Sok sikert nektek, minden jót.

Miért nem érzem a baba mozgását már 4. napja? Már több mint egy hete, hogy elöször megmozdult, akkor éreztem is folyamatosan 5 napon keresztül, de ma már a 4. nap, hogy semmit nem érzek.

Valami baj lehet?Most vagyok a 20.hétben.19.hét elején kezdtem érezni kis csikit,vibrálást belülröl,de most már kételkedek,hogy a baba lehetett-e az.Miért nem érzem azota?Ez normális?Pedig 5 napon keresztül elég sokszor éreztem napközben is.

Legjobb válasz: Én elõször a 17.héten éreztem a babámat. Akkor pár napon keresztül. Azután 3 hétig SEMMI. Majdnem frászt kaptam, hogy biztos baja van. De utána már napi szinten éreztem és a férjem is :) Nincs semmi baj, ha még nem érzed, csak még túl pici és gyenge a baba. Pár nap múlva te is erõsebben fogod érezni, ne izgulj!!

Én elõször a 17.héten éreztem a babámat. Akkor pár napon keresztül. Azután 3 hétig SEMMI. Majdnem frászt kaptam, hogy biztos baja van. De utána már napi szinten éreztem és a férjem is :) Nincs semmi baj, ha még nem érzed, csak még túl pici és gyenge a baba. Pár nap múlva te is erõsebben fogod érezni, ne izgulj!!
Ne aggódj, biztosan elfordult azért nem érzed. Azért a biztos egy uh lenne.
Szerintem is csináltass egy UH-t, ami valószínûleg megnyugtat. Biztos ami biztos! Azért leírom, ilyen is van: A várandósság alatt végig alig-alig éreztem mozgásokat, csak néhányszor a 9 hó alatt. Pedig a végefelé minden nap kellett volna a leírások szerint. A nõgyógyászom megnyugtatott: biztos éjjel mozog többet, nappal alszik, és mondta, hogy a sétálás, ritmikus mozgás hatására gyakran jobban alusznak már a hasunkban is. Kisbabám nem fordult meg, és valóban, születése után felcserélte a nappalokat-éjszakákat! Minden a legnagyobb rendben volt és van, egészséges, jól fejlõdik.
Szia, Nekem a picike 4hete ficereg folyton, ma a második nap, hogy nem érzem, és ott tartok, hogy vagy a védõnõ, vagy a doki nézze meg, ha csak a szívhangját nézik az sem érdekel, csak legyen valami... Lehet picike, 19heteske, de a folyamatos mozgása után két nap semmi, azért ijesztõ... Azért nyugodj meg, picike, úgyis bejelentkezik, ha máskor nem a wctõl legmesszebb:) (nekem a hólyagomat találja meg elsõnek egy lustább napon, és olyan erõvel...:) )

10 napja jött meg a mensim 5 nap után elmult és azóta kicsit rosszul érzem magam (hányinger, szédülés) tegnap nem védekeztünk a barátommal. Mennyi az esély hogy babás legyek?

Legjobb válasz: Ha egy átlagos 28 napos ciklust veszünk alapul, akkor is lehet rá esély, mert a peteérés a 14.nap környékén van, a hímivarsejtek meg átlagosan 3-5 napig várakozhatnak odabent a petesejtre. Kicsi az esély a terhességre, de nem nulla.

Ha egy átlagos 28 napos ciklust veszünk alapul, akkor is lehet rá esély, mert a peteérés a 14.nap környékén van, a hímivarsejtek meg átlagosan 3-5 napig várakozhatnak odabent a petesejtre. Kicsi az esély a terhességre, de nem nulla.

Szerintetek normális hogy ha az elsõ 4-5 hétben voltak rosszúléteim, tüneteim, viszont az utobbi 4-5 napban nemigazán érzek semmit?

Legjobb válasz: Igen, a tünetek jönnek mennek. Az is normális, ha érzed és az is, ha nem.

Igen, a tünetek jönnek mennek. Az is normális, ha érzed és az is, ha nem.
Normális, én is így voltam, kicsit késõbb visszatértek a tünetek, de már enyhébben, és hamar el is múltak végleg, most vagyok 15 hetes. Barátnõmnek szintén elmúltak a tünetei hirtelen, majd egy héttel késõbb elkezdett hányni, majdnem kórházba került vészes hányással, már alig várja hogy ismét elmúljanak a tünetei. Elõzõ terhességemnél csak elmúltak és kész, nem is jöttek vissza, van egy gyönyörû kisfiam. Ne aggódj, inkább örülj hogy jobban vagy :)

18+5 napos kismama vagyok. Apró kissebb "rebbenéseket" érzek a jobb oldalamban alul pár napja. Lehetsége hogy a babám mozgását érzem már?

Legjobb válasz: IGEN, ez már õ! :) :) :) S napról-napra egyre intenzívebben fogod érezni a mozgásait. Egyre könnyebb lesz behatárolni, hogy merre jár és vajon mit csinál. Csodás érzés ez az egész! :)

IGEN, ez már õ! :) :) :) S napról-napra egyre intenzívebben fogod érezni a mozgásait. Egyre könnyebb lesz behatárolni, hogy merre jár és vajon mit csinál. Csodás érzés ez az egész! :)
Igen, ez már a baba:) )Gratula!

32 hetes 5 napos kismama vagyok. Múlt héten voltam dokinál, zárt volt a méhszáj, de már két napja úgy érzem hogy keményedik a hasam, meg nehéz, feszes. Az igaz, hogy a baba is állandóan nyom, lehet ettől. Kinyílhat a méhszáj pár nap alatt?

Kérlek benneteket válaszoljatok,mert els? babás vagyok és félek a koraszülést?l nagyon.

Legjobb válasz: Én 33 hetesen 5 perces keményedéssekkel mentem orvoshoz.Szednem kellett magnéziumot,és pihenésre utasított.Zárt maradtam.36. héten már nem kellett szednem. 39 h

Én 33 hetesen 5 perces keményedéssekkel mentem orvoshoz.Szednem kellett magnéziumot, és pihenésre utasított.Zárt maradtam.36. héten már nem kellett szednem. 39 h
A 3x2 az nagyon durva, de nem sokat segít.Én is azt szedtem, és nem volt jó.Nekem is a magnézium segített. 36hetes km
1. vagyok. Nem durva, sokan szedik már így.Én reggel 1 magne b6, este 1 pharmavit pezsgõtabi
én szépen fokozatosan nyiltam a 32. héttõl fogva-ekkor 1100 volt a méhszájam, és 34 hetesen is.ma meg mikor mentem a dokihoz vizsgálatra akkor meg már teljesen ki voltam nyilva, pedig szinte végig feküdtem, ültem.szoval pihiztem.de ez még nem biztos hogy nálad is igy lesz.meg nekem a doki azt mondta hogy nagyon lenn a feje a 32 hetes uh-n. nyugodj meg mert az idegeskedés még rosszabb. 36+4 hetes
A kérdező hozzászólása: Köszi.A magne b6-ot szedem 3X2-t.

5 nap késés után lehetséges hogy inteziven érzem az illatokat?

Nem ez az egyetlen tünetem. Fájnak a melleim,a hasam nagyon puffadt,és még nekem sose késett.kisbabám lesz? Holnap reggel fogok tesztelni.

Legjobb válasz: Szia! Én 5 nap késés után teszteltem, azóta van egy 4 hónapos lányom :) Egyébként én már vagy 2 héttel az elõtt rosszul voltam szagoktól, csak akkor még nem is sejtettem, hogy babás vagyok.

Szia! Én 5 nap késés után teszteltem, azóta van egy 4 hónapos lányom :) Egyébként én már vagy 2 héttel az elõtt rosszul voltam szagoktól, csak akkor még nem is sejtettem, hogy babás vagyok.
Ezek babás tünetek sztem..ird meg mit teszteltél.. drukkolok
A kérdező hozzászólása: Köszi a választ! nagyon izgulok:)
Szerintem is baba gyanus majd írd meg mi lett.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!