Találatok a következő kifejezésre: 5 napig a clostilbegyet (7 db)

Ha most jött meg este, és a Clostilbegyt tabl. -t a menzesz 5. napján kell elkezdeni, akkor az most péntek v. szombat? Tudja vki, miért az 5. napon kell elkezdeni?

Legjobb válasz: Szia! Mensi elsõ napjának számít már a mai nap. Én úgy tudom, hogy normál mensinél 5. naptól kell szedni, ha a normáltól eltérõ a ciklusnapok száma, akkor annyival több vagy kevesebb, de gondolom, ezt már tudod. Szerintem azért az 5. napon, mert általában 4 napos egy mensi, és utána kezdené el a szervezet termelni ismét azt a hormont, ami majd a péhez vezet. És ezt állítjuk le a closty-val. 5 nap után pedig a szervezet észleli, hogy "lemaradt" és rohamosan elkezd dolgozni. Lényeg: pénteken kezd el szedni. Mielõbbi babásodást kívánok neked!

Szia! Mensi elsõ napjának számít már a mai nap. Én úgy tudom, hogy normál mensinél 5. naptól kell szedni, ha a normáltól eltérõ a ciklusnapok száma, akkor annyival több vagy kevesebb, de gondolom, ezt már tudod. Szerintem azért az 5. napon, mert általában 4 napos egy mensi, és utána kezdené el a szervezet termelni ismét azt a hormont, ami majd a péhez vezet. És ezt állítjuk le a closty-val. 5 nap után pedig a szervezet észleli, hogy "lemaradt" és rohamosan elkezd dolgozni. Lényeg: pénteken kezd el szedni. Mielõbbi babásodást kívánok neked!
A kérdező hozzászólása: Januárban csak hõmérõztem, februarban már ovu teszttel is figyeltem a pémet, de egyik hónapban sem volt! Sajnos!
Elsõ vagyok: a hõdet már csak azért is jó lenne vezetni, mert ott látni fogod, hogy mikor van/volt pé-d. Ezt már egy closty-s hónap elõtt jó lenne tudni, hiszen így honnan tudod, mikor lenne jó akciózni? Mert ugye, nem ovu napján kellene, hanem elõtte 2 nappal, hogy legyen ideje odaérni a kis katonáknak. Nekem pl. a 17cn-on szokott lenni pé. Esetleg használj még ovu tesztet, a vaterán nagyon olcsón hozzá lehet jutni, illetve ellenõrizd a nyákodat.
Szia.Nekem a február volt az elsõ clostis hónapom.Én is az 5.naptól szedtem és a 19.napon volt peteérésem.
Itt már sokan írták azt is, hogy ha este 6 után jön meg akkor csak a következõ nap lesz az elsõ ciklusnap. De szerintem jobb lenne, ha megkérdeznéd az orvost.
A kérdező hozzászólása: Ha pénteken, az 5. napon kezdem szedni, napi 2x1, akkor kb. mikor szamithatok a pé-re?
A kérdező hozzászólása: Vezetem, de minek... :( Abbol jottem rá, hogy vmi nem stimmel. Majd kiderült, hogy az egyik petefészkem nem, vagy nemjól mûködik!
Elsõ vagyok-Igen. Én úgy tudom, hogy az mindegy. Esetleg görbét vezetsz?
Második: elsõ vagyok:-) neked hanyadik closty-s hónap?
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a gyors válaszokat! Igen, ez az elsö, és nagyon szeretném, hogy több ne is legyen! :) De akkor is ma az elsö, ha alig van meg, ép csak "szinez"?
Péntek.Mert ugye ma van az elsõ nap.Én is az 5. naptól kezdem szedni.Azt igazán nem tudom miért.Így kell :) . Neked ez az elsõ clostys hónapod?
Azért jó lenne, ha Closty mellett is követed, hogy hogyan alakulsz. Hõmérõzés, teszt... Mennyi a luteálisod? vagy mennyi szokott lenni egy-egy ciklusod?
persze, hogy lehet hatása. Én sem minden nap ugyanabban az idõben vettem be mégis volt Pé.
Szerintem orákon nem mulik, inkább nagyobb baj ha egy teljes napot hagytál ki.
A maradák hármat azért pontosan szedd be és szerintem a kkor meg lesz a hatás.
Szerintem is lesz hatása, de azért ügyelj, hogy pontosan szedd.
Én se szedem pontosan (NAGY HIBA!:() mégis van hatása. nagyon ügyelj rá, de ne félj, egyszer még elmegy...
hány naposak a ciklusaid?
Én is szedtem, nekem akkor a 35-40 napos ciklusból 28 naposat csinált, tehát elvileg a 14. napon van peteérésed pont.
Menzesztõl számítva érdemes a 12-15. nap között hajrázni az ágyban....
A kérdező hozzászólása: ha jo számolm akkor 28napos


Clostilbegyt tablettát kellett 5 napig 2/nap szedni. Ma lennék a 7. napon és a mellbimbónál a melltartón nedvesedést, foltot találtam. Lehetek terhes, vagy ez a tünet lehet a tablettától?

Legjobb válasz: Én úgy tudom, hogy ebbõl napi egy tabletta az elõnyös. Bár neked biztos a doki írta ki így. Lehet terhességi jel is a mellbimbódból jövõ valami, de lehet, hogy csak így reagál a gyógyszerre a szervezeted. (szerintem sok az a két tabletta)

Én úgy tudom, hogy ebbõl napi egy tabletta az elõnyös. Bár neked biztos a doki írta ki így. Lehet terhességi jel is a mellbimbódból jövõ valami, de lehet, hogy csak így reagál a gyógyszerre a szervezeted. (szerintem sok az a két tabletta)
elég valoszinû hogy a tabletta a gond. szeritnem ha nagyion parázol menj el orvoshoz, de ne ahhoz aki a tablettát felirta.

Szedte valaki a Clostilbegyt-et 1. ciklusban 5napig 1 szemet és második ciklusban is 5 napig 1 szemet? Segitett? Baba?

Legjobb válasz: Nekem nem segített, viszont 3 barátnõm így lett babás. VAn aki a 2. hónapban, volt aki a 12. után, amikor épp szünetet kellett tartani, az elsõ ilyen hónapban.

Nekem nem segített, viszont 3 barátnõm így lett babás. VAn aki a 2. hónapban, volt aki a 12. után, amikor épp szünetet kellett tartani, az elsõ ilyen hónapban.

5. napon kellett elkezdenem szedni a clostilbegyet 2x1-et. Ma voltam orvosomnál és nem látott peteérést. Most félek, hogy volt már. Lehetett vagy még nem ilyen hamar?

Legjobb válasz: "Félidõben" nézte az orvosod? Igazából, ha már volt, látta volna a nyálkahártyából, h megjönni készül! Az a valószínûbb, hogy nem volt pé-ed. Nem biztos, hogy minden clomidos hónap összejön. Nekem egy hónap sikerült a 3-ból. Azóta másképp orvoslom a pé hiányát.

"Félidõben" nézte az orvosod? Igazából, ha már volt, látta volna a nyálkahártyából, h megjönni készül! Az a valószínûbb, hogy nem volt pé-ed. Nem biztos, hogy minden clomidos hónap összejön. Nekem egy hónap sikerült a 3-ból. Azóta másképp orvoslom a pé hiányát.
A kérdező hozzászólása: nem érzem hogy meg akarna jöni.ött napja hányingerem van ez mitol van?hétfön megyek orvoshoz bizom hogy jott mond.
Szerintem a gyógyszertõl van hányingered. Én is így voltam vele, meg zúgott a fülem, vérzett az orrom, káprázott a szemem, fájtak a melleim. Ez mind-mind lehet, de csináld végig mindenképp, mert sokaknak bevált már, és babásak azóta! Sok sikert!
Igen, dolgoznak. Próbálkozzatok egyenletesen. Ugye visszahívott a doki uh-ra, nehogy túlstimulálja a peteérésed?
A kérdező hozzászólása: Persze, figyel rám. Csak furcsa, hogy most kezdtem el pár napja, és már érzem. Megijedtem, hogy valami baj van. UH-ra a 12-13 nap valamelyikén fogok majd menni.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!