Találatok a következő kifejezésre: 5 napig a (3374 db)

Clostyt szedtem a ciklus 5. napjától 2x 5 napig. A ciklusom 35-36 naposak. A 13. napi uh eredménye: jobb oldalon 12, 5 mm-es tüszőméret és a mnyh 5, 8 mm-es. Ma és holnap este 1-1 Merional 75 kell beadnom magamnak. Milyenek az eredményeim?

Legjobb válasz: A nyálkahártyád szeritnem picit vékony még, ha kapsz rá utrot addigra megvastagodik amire lenne a beágyazódás. Szerintem a tüszõ sem elég nagy mert 20-24mm-esen kéne megrepednie. naponta kb 2mm-t nö. De ha az orvos szerint jó és azt mondta már hjöhet a repesztö akkor bizzunk benne tudja a dolgát. Nekem amugy closty mellett hamarabb jött meg a 30-40 nap közötti ciklusom 31. napon jött meg az elsö gyógyszer mentes hónapban amikor szintén volt ovum akkor pedig 30 napra. sajnos most a 2. gyógyszer mentes hónapban szerintem megint csúszni fog mert semmi jele és a 26. napon tartok:(

A nyálkahártyád szeritnem picit vékony még, ha kapsz rá utrot addigra megvastagodik amire lenne a beágyazódás. Szerintem a tüszõ sem elég nagy mert 20-24mm-esen kéne megrepednie. naponta kb 2mm-t nö. De ha az orvos szerint jó és azt mondta már hjöhet a repesztö akkor bizzunk benne tudja a dolgát. Nekem amugy closty mellett hamarabb jött meg a 30-40 nap közötti ciklusom 31. napon jött meg az elsö gyógyszer mentes hónapban amikor szintén volt ovum akkor pedig 30 napra. sajnos most a 2. gyógyszer mentes hónapban szerintem megint csúszni fog mert semmi jele és a 26. napon tartok:(
A kérdező hozzászólása: Szia! Köszönöm a válaszod de a Merionalt azt azért kaptam hogy mégjobban érjenek a tüszõim mert a closty nem volt elég hatásos. Pénteken holnap megyek vissza uh-ra, kíváncsi vagyok hat-e majd! Ti mióta próbálkoztok?

Pé-kor együtt voltunk, rá 2 napra elkezdett fájni a mellem, most még 5 nap a nem várt mensig, sürü folyásom van, a mellem eresedik, a bimbó érzékeny, olyan érzésem van, babát várok, hányinger, fejfájás, szédülés, 37 a höm. Terhes vagyok?

Legjobb válasz: A mell a terhesség vonzatában a 6-8 hét után kezd eresedni, a fájdalom az utalhat babára, meg a hõd is, de meg kell várnod azt az 5 napot..légy türelmes, addig mi sem tudunk mit mondani.. A sûrû folyásról meg megvolt a véleményem pár kérdéssel lejjebb.. Bár én azt mondom a mellfájdalom is ccsak a beágyazódás után kezdõdik, mert addig a szervezet nem termel hormont , az pedig a peteérés után 6-8 nappal lehetséges. Talán nem csak bebeszéled magadnak..5 nap és drukkolok!

A mell a terhesség vonzatában a 6-8 hét után kezd eresedni, a fájdalom az utalhat babára, meg a hõd is, de meg kell várnod azt az 5 napot..légy türelmes, addig mi sem tudunk mit mondani.. A sûrû folyásról meg megvolt a véleményem pár kérdéssel lejjebb.. Bár én azt mondom a mellfájdalom is ccsak a beágyazódás után kezdõdik, mert addig a szervezet nem termel hormont , az pedig a peteérés után 6-8 nappal lehetséges. Talán nem csak bebeszéled magadnak..5 nap és drukkolok!
állítólag lehetetlen nincs, csak én picit korainak tartom azt, hogy pé után már két nappal elkezdett fájni a melled! de hátha! szeretnéd? a nem várt mensi után 2 nappal tesztelj! sok sikert!!!
A kérdező hozzászólása: az az igazság, nekem pém közvetlenül menszi után van, az elsö lányommal is igy lettem terhes, szóval nem tudom, de az ösztönöm azt sugja, hogy......
biztosan tudod a peteérésed mindig akkor van? Mert a kolleganõmnek félidõben van, mégis a mensi 2. napján lett terhes. akkor tehát kb 20 napja volt a pé-d. akkor várj 5 napot mert így már világosabb, de lehet egy ciklus alatt több peteérés is csak valamelyik gyengébb valamelyik erõsebb, fõleg úgy, hogy az orgazmus is elõidézheti.
akkoris várdd meg aaz 5 napot, aztán teszteljj, sook siket!

A nemvárt előtt 5 nappal a nőgyógyász ultrahangon fog már látni valamit?

holnap megyek ultrahangra,csak egy sima kontroll.sokan mondták,hogy sárgatestet,vagy már a petezsák is lehet látni ilyenko.vagy esetleg a méhet keményebbnek puhábbnak már éreznie kell nem?a cicim nagyon bíztat mert 6 napja érzékeny,és olyan nehezek,menstruáció előtt max 2 napig szokott ilyen lenni.Szerintetek?Bizakodhatok?Ovukor,és előtte is együtt voltunk.

Legjobb válasz: a menstruáció elõtt 5 nappal - ha kb. középidõben volt peteérésed -, akkor annyit lát, hogy vastagabb a nyálkahártya. De mivel az embrió még nem ágyazódott be (az a fogantatástól számított 7-12 nap kb.), így mást nem nagyon. Azért persze nagyon szorítok, de inkább az 5-6. héten látnak már valamit (petezsák)

a menstruáció elõtt 5 nappal - ha kb. középidõben volt peteérésed -, akkor annyit lát, hogy vastagabb a nyálkahártya. De mivel az embrió még nem ágyazódott be (az a fogantatástól számított 7-12 nap kb.), így mást nem nagyon. Azért persze nagyon szorítok, de inkább az 5-6. héten látnak már valamit (petezsák)
Remény van rá de nem tudom miket láthat ilyenkor. Kb annyit amennyit most leírtál. Szukrolok de ha még semmi biztatót nem mond azért még ne keseredj el nem jelent semmit. :)
onnan, hogy mensi elõtt megvastagodik a nyálkahártya
A kérdező hozzászólása: sziasztok.igen voltam pénteken ultrahangon.hüvelyi ultrahang volt.azt mondta kóros elváltozás nincs, minden rendben van.a méhem tökéletes, a petefészkek is, a méhnyálkahártyám 5mm, erre nem mondott semmit sem, még ott nem is tudtam, hogy ez gond lehet:/ és azt mondta, hogy látja, hogy most fogok megstuálni, de ennyi nappal a nemvárt elõtt mibõl látja?
Mi újság?
Kedves Kérdezõ! Voltál dokinál? Mit mondott? Látott valamit? Én is jövõhét kedd-szerdára nem várom.. :) . T.
A kérdező hozzászólása: okés, köszönöm:)
Semmi nem lehet látni 5 nappal a menzesz elõtt. Még a felritkulást is csak késõbb, ha már kimarad a menzesz. Petezsákot 5. hét körül, ha jó az UH. És a teszt is negatív lesz. Ne csináld meg, teljesen felesleges, csak csalódás lesz a biztosan negatív eredmény. Akkor tesztelj, ha kimarad. Vagy max nemvárt napján.
A kérdező hozzászólása: holnap megírom mit mondott az orvos, illetve, jövõhéten kedden reggel tesztelek:)
Kiváncsiak leszünk:)
Ez jelentheti azt, hogy sikerült, de azt is, hogy nem. Sajnos "be is tudod beszélni" magadnak, ha nagyon szeretnél már babát. Mi 4 évet vártunk rá, minden hónapban más tünetem volt, végig, az összes. Egyébként lombikos vagyok, a beágyazódás után (fogantatás + 7-12 nap kb.) lehet némi tüntet érezni, és még utána közvetlenül sem lát semmit az orvos.
A kérdező hozzászólása: azt nem hiszem, hogy bebeszélem magamnak, hogy 6 napja annyira érzékeny a mellem, hogy a keresztfiam ink.fel sem veszem.
Jeenthet jót, de azt is, hogy csak bemeséled magadnak. Egyébként meg, semmit, mivel még ilyenkor csak a nyálkahártya vatagodik meg, de az akkor is, ha meg fog jönni, akkor is, ha nem. Még petezsák sem lesz.
A kérdező hozzászólása: én úgy tudom, hogy a méhen a beágyazódás miatt lesz egy kis valami...most nem jut eszembe a nevem, mintha egy kis kaparás lenne....vagy még az sem fog akkor holnap?Akkor meg kell várni a nemvárt napot:/:( de egyébként ez a 6 napja tartó cici nehézség, szinte izomláz jelenthet jót?
A kérdező hozzászólása: akkor már hátha holnap megtudom, hogy siker-e a hónapunk:)
A kérdező hozzászólása: de nekem 5mm volt, és ma meg is jött

Érezted ár úgy hogy bármit megadnál érte, hogy végre elmehess egyetemre és külön vállj legalább csak 5 napra a szülőktől? !

Van még rajtam kivül aki nagyon várja ?!! :D Még egy év.. :DDD

Legjobb válasz: ilyenre én is nagyon vágytam, de mivel a szüleimmel éltem egyetem alatt, ezért úgy döntöttem külföldre megyek ösztöndíjjal 4,5 hónapra(ez mondjuk nem csak 5 nap) megbántam...

ilyenre én is nagyon vágytam, de mivel a szüleimmel éltem egyetem alatt, ezért úgy döntöttem külföldre megyek ösztöndíjjal 4, 5 hónapra(ez mondjuk nem csak 5 nap) megbántam...
Én nem vártam, nem olyan könnyû megállni a lábadon :( Szívesen járok haza azóta is amikor lehet :)

Mitől lehetett 40 fok feletti láza és iszonyú hasmenése 5 napig (a láz csillapodott az első nap után) ha nincs se vírus se baktérium a 2 éves kicsim székletében?

Legjobb válasz: Hasonló volt a kisfiamnál is. Akkor 1 éves volt. Már 3 napja lázas volt, amit csak csillapítani lehetett. 38,5 körül megállt. A 3. nap 39,7 lett a láza. Bekerültünk a kórházba. Kapott infúziót és a láza aznap el is múlt. Viszont utána brutál hasmenése lett. Naponta többször és teljesen át kellett öltöztetni mindig, mert akárhogy tettem rá a pelust, az kevés volt. Csináltak széklettenyésztést rotára, de nem az volt. Végig csak találgattak, végül azt mondták, bélfertõzése volt. De nem tûntek túl meggyõzõnek. Inkább csak azért, hogy mondjanak valamit. A mai napig nem tudom pontosan, mi volt akkor a baja. A hasmenés nagyon nehezen mút el. 4 napig voltunk kórházban, de utána még kb. 2 hét kellett, hogy teljesen rendbe jöjjön.

Hasonló volt a kisfiamnál is. Akkor 1 éves volt. Már 3 napja lázas volt, amit csak csillapítani lehetett. 38, 5 körül megállt. A 3. nap 39, 7 lett a láza. Bekerültünk a kórházba. Kapott infúziót és a láza aznap el is múlt. Viszont utána brutál hasmenése lett. Naponta többször és teljesen át kellett öltöztetni mindig, mert akárhogy tettem rá a pelust, az kevés volt. Csináltak széklettenyésztést rotára, de nem az volt. Végig csak találgattak, végül azt mondták, bélfertõzése volt. De nem tûntek túl meggyõzõnek. Inkább csak azért, hogy mondjanak valamit. A mai napig nem tudom pontosan, mi volt akkor a baja. A hasmenés nagyon nehezen mút el. 4 napig voltunk kórházban, de utána még kb. 2 hét kellett, hogy teljesen rendbe jöjjön.
A kérdező hozzászólása: Uhh, bélfertõzés? Az mitõl alakul ki? Én is nagyon féltem a kórháztól. Itattam, és itattam, mellé a Smecta, Sodioral ionpótló, Enterol, szintén ionpótló, Protexin, bélflóra helyreállító, és mára javult egy kicsit a helyzet, de még mindig megy a hasa. Hát nem tudom. Érdekes, biztos voltam benne, hogy valamilyen baktérium vagy vírs, de negítv mindkettõ. Köszönöm a válaszod!
Nincs mit. Nem tudom, mitõl alakult ki. Nem nagyon tudtak egyértelmû választ adni a kérdéseimre.:-( Õ kapott Normaflort, a Smectát sugárban kihányta. Még kapott naponta szerintem antibiotikumot a branülbe, de már nem tudom, mit. Ez 2 éve volt, de borzalmas emlék. Jobbulást kívánok!
Mi 6!!! hétig küzdöttünk ezzel. Majdnem 1 hétig 39 fokos láz körüli hõmérséklet, dupla lázcsillapító és ülõfürdõ sem vitte lejjebb, kicsit a borogatás segített. Ez átment torokgyulladásba, orrfolyásba, majd egy nagyon hosszú hasmenéses vírusba. A dokinéni elõszõr azt mondta, hogy rota, de arra megkapta az ellenszérumot, így valami más vírus lehetett. A hasmenés április elején kezdõdött, és azt kell, hogy mondjam, még mindig nem rendezõdött. Próbálom mindenre fogni, antibiotikum, fogzás (15 hós), de valószínû tényleg a bélfeltõrzés utáni hosszú gyógyulási folyamat tart még mindig. ( a doktornõ is azt mondta, hogy valószínû vírusos bélfeltõrzés) Kitartás, kívánom, hogy hamarabb meggyógyuljatok mint mi!

Uterus 55 mm, endometrium vastagsága 5 mm. Mindez 5 nappal a menstruációm megjövetele előtt, gyógyszer szedése mellett. Ezek normális eredmények vagy átlag alattiak?

Legjobb válasz: átlag alatti a méhnyálkahártya vastagságod tudtommal,nekem 14.napon volt 5,1 mm erre mondták,hogy kevés,és enyhébb volt a menstruációm a szokottnál

átlag alatti a méhnyálkahártya vastagságod tudtommal, nekem 14.napon volt 5, 1 mm erre mondták, hogy kevés, és enyhébb volt a menstruációm a szokottnál
Elsõ: De te nem szedtél gyógyszert, nem? Gyógyszer mellett nem vastagodik meg annyira a nyálkahártya. Ha baj lenne vele, az orvos mondta volna.

Mit tegyek ekcéma ellen? Két hete kezdtem el a kislányom hozzátáplálását és 5 napja a pofiján egyre pöttyösebb és viszket is neki. A dr-nő azt mondta valószínűleg ekcéma és most pár napig csak anyatejet kapjon.

és valószín?leg valamelyik étel váltotta ki nála...

Legjobb válasz: 5,5 hós kislányomnak az õszitõl jött elõ az ekcéma, bár korábban is volt neki, szépen elmúlt, de attól megint kiújult. Azt nem adok neki, és azóta sincs vele baj. A-vitaminos, levendulás, gyógyszertári testápolóval kenem az egész testét. Szép tõle nagyon

5, 5 hós kislányomnak az õszitõl jött elõ az ekcéma, bár korábban is volt neki, szépen elmúlt, de attól megint kiújult. Azt nem adok neki, és azóta sincs vele baj. A-vitaminos, levendulás, gyógyszertári testápolóval kenem az egész testét. Szép tõle nagyon
Nálunk is az õszitõl jött ki a pofiján, sõt a popsiját is. 2-3 nap és elmúlt.
Mi egyenként kezdtük a kóstoltatást, több napig egyfélét, igy tuti kijönne ha allergiás lenne vmire.
Szia! Az én kisfiamnak az egész teste egyre pöttyösebb lett. A gyerekorvos azt mondta, valamire allergiás, találjuk ki, hogy kajára, mosószerre vagy mire. Mivel semmi újat nem használtunk, biztos voltam benne, hogy nem sima allergia. Hetente vittük a dokihoz, a végén már calcimuscot adtam, mondván ha allergia, attól elmúlik. Nem múlott. Már nagyon ronda volt a gyerek bõre:( ekkor vittem el egy bõrgyógyászhoz, aki megállapította, hogy nem allergia, hanem endogén ekcéma, aminek semmi köze ételhez, italhoz, krémhez, mosószerhez... Írt fel 3 féle kencét és 4 napon belül helyrejött a kisfiam bõre. A gyerekorvost meg leváltottuk...
A kérdező hozzászólása: A ti babátok pofija is viszketett? én igazán akkor ijedtem meg, amikor vakarózni kezdett.

Mitől lehet rózsaszínes folyásom 5 nappal a 72 órás tabletta bevétele után?

Sajnos elszakadt az óvszer és kénytelen voltam bevenni Escapelle-t kb 34 órára rá.. ugye ez a rózsaszin folyás nem a beágyazódást jelenti? :( most kéne megjönnie 4-5 napon belül..de még ilyen nem fordult el?.

Legjobb válasz: A hormon lökettõl van folyásod, 5 nappal az aktus után nem észlelhetsz beágyazódást.

A hormon lökettõl van folyásod, 5 nappal az aktus után nem észlelhetsz beágyazódást.
a beágyazódás az aktus után 7-9 napra van, amitõl lehet némi pecsételésed vagy hasgörcseid. Az Escapelle hormon tabletta, ami nem jó a szervezetnek, ezért is kell dokival kiiratni. Felborult a hormonháztartásod, azért van ilyen folyás. Én egyszer a52 óra után vettem be a tabit, nem voltam terhes.
A kérdező hozzászólása: hát köszi, remélem tényleg csak a gyógyszerrõl van szó..miután bevettem azonnal éreztem ezt a mindjárt megjön érzést..aztán ma jött ez a rózsaszin folyás..igazából 6 napja voltunk együtt, de remélem tényleg nem terhességrõl van szó..

Először megyek kozmetikushoz. Jól tettem, hogy leborotváltam 5 nappal a bikinivonalam?

El?ször megyek kozmetikushoz, hogy legyantázza a bikini vonalam. Mennyi id? míg megn? az intimsz?rzet? Igaz az, hogy csak két hét után válik csak gyantáhatóvá? Most leborotváltam és 5 nap múlva mennék..lefogszidni?

Legjobb válasz: Nem fog leszidni, csak lehet, hogy nem nõ meg annyira 5 nap alatt, hogy le tudja szedni gyantával. Attól függ, milyen a szõröd.

Nem fog leszidni, csak lehet, hogy nem nõ meg annyira 5 nap alatt, hogy le tudja szedni gyantával. Attól függ, milyen a szõröd.

7 hetes kismama vagyok de 5 napja nem tudom elvégezni a nagy dolgom, mit tegyek? Már úgy nézek ki mint 5 hónaposan szoktak. Alig vannak tüneteim és 5 napja a folyásom is sok vizes ez baj?

Legjobb válasz: Jaj,nagyon sajnalak en is pontosan igy voltam 13.hetig de semmi nem vallott be probald meg esetleg a szilvalekvart vagy kompotot levestol,a kamillateanak is van enyhe hashajto hatasa es ehgyomorra narancsle frissen facsart ha lehet.S ha nem javul szolj a dokinak.

Jaj, nagyon sajnalak en is pontosan igy voltam 13.hetig de semmi nem vallott be probald meg esetleg a szilvalekvart vagy kompotot levestol, a kamillateanak is van enyhe hashajto hatasa es ehgyomorra narancsle frissen facsart ha lehet.S ha nem javul szolj a dokinak.
Egy jo nagy pohar savanyu kaposzta leve+a kaposzta ha szereted eheted.Vagy aszalt szilva ez nekem mind bevalt a k.letol fel oran belul a wc-en voltam. A folyas az mindenkinel elofordul, nyugi minden ok.
A kérdező hozzászólása: Nagyon köszönönm a válaszokat majd próbálkozom.
Nekem a védõnõm tanácsa vált be: reggelente natúr joghurtba kb. 2 ek. búzakorpát és 1 ek. HÁZI!!! szilvalekvárt teszek. Ha nincs ilyen lekvárod, szerintem a beáztatott aszalt szilva is jó. Aztán, ha biztosra akarsz menni: kamillatea jó sok szõlõcukorral édesítve.
szia! Próbálj meg minél rostosabb ételeket, gyümölcsöt enni, nekem is csak az segített. Naponta egy jó kis gyümitál, vagy legalább 2 alma meghozta a hatását. Sajnos egy ideig kitart a próbálkozás, de megéri. Csak ne erõlködj. Engem a párom ráparancsolt a budira és ott állt velem, amíg legalább egy kicsi nem sikerült, hidd el volt néha bõgés. De a gyümi hatásos volt, azóta nincs baj. Boldog pocakos napokat! 37 hetes kismama
Szia, reggel egy kanál olivaolaj-ez hatásos..
Ha végképp nem megy, az ambulancián adnak kis olajas beöntést.De ezt csak akkor ha már a többiek tanácsa nem vált be. Nagyon kellemetlen ez :(
Ha a természetes dolgok nem válnak be, akkor a Tamarinlax lekvár segíthet. Egy kiskanál este, és reggel megvan az eredménye. Rá van írva, hogy terhesen is lehet szedni. Nekem bevált.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!