Találatok a következő kifejezésre: 5 nap megjött, lehetek még (9 db)

2hónapja nem volt védekezés, utána 5 napra megjött, majd 3 hétre rá megint hamarabb, most meg nem akar megjönni. Fáj a hátam, fáradt vagyok, viszont nem vagyok rosszul a kávétól, cigitől. Lehetek terhes? Vagy ez valami más?

Legjobb válasz: Erre így nehéz válaszolni. KÉrdés milyen védekezés volt elõtte? Pl. ha gyógyszer, akkor lehet annak hatása, hogy a ciklus "megbolondul" és össze-vissza jön meg, újra be kell állnia. És kérdés még, hogy mennyit késik?

Erre így nehéz válaszolni. KÉrdés milyen védekezés volt elõtte? Pl. ha gyógyszer, akkor lehet annak hatása, hogy a ciklus "megbolondul" és össze-vissza jön meg, újra be kell állnia. És kérdés még, hogy mennyit késik?
A kérdező hozzászólása: nem szedtem már jóideje gyógyszert.már másfél hete.viszont nem tudom eldönteni mi lehet a baj.attól még lehetek terhes hogy megjött??
Nem.
A kérdező hozzászólása: nem hujeseg csak felek....mert meg sose volt erzekeny a mellbimbom......es meg nem akarok gereket
Szia! Ahogy az írásodból kiveszem, valami fiatal tinédzser lehetsz. Mivel megjött a menstruációd, és ahogyan írtad normálisan 5 napig tartott nem valószínû a terhesség. De a helyedben csinálnék egy tesztet. Számold ki mikor volt az aktus és utánna 3 héttel reggeli vizeletbõl teszt. Ha negatív megnyugodhatsz! A másik: attól hogy nem élveznek beléd, még terhes lehetsz. Hiszen az úgynevezett elõnedv is tartalmazhat megtermékenyítésre képes spermiumot. Így teherbe lehet esni. De szerintem még nagyon éretlen vagy a szexre. Ha te mégis érettnek érzed magad rá, akkor védekezzetek óvszerrel. Még mindig jobb mint 13-14-15 évesen egy nem kívánt terhesség. A harmadik: a " hüjeséget " LY-al írjuk. Minden jót!
Helyes, lehet, hogy még korai is lenne. Inkább tanulj. Nyelvtan, biológia...sok szép dolog.
szia! igen fiatal vagy, és nem baj, hogy kérdezel, de ha már sexelsz felelõsséggel kéne, azaz védekezni és nem hagyni, hogy akár a puncidra fejezze be a pasid, ha még nem akarsz gyereket! a másik, hogy nem tudom hány éves vagy, de nekem 13 évesen jött meg elõször de csak egyik hónapról a másikra kb 18 évesen kezdett fájni a cicim mensi elõtt! szóval lehet most jött el neked is ez a korszak de az is lehet, hogy egy peteérést érzel... a biztonság kedvéért én ellátogatnék egy orvoshoz és õ egyben a védekezési módszerekrõl is tud felvilágosítást adni, ha a szüleidet nem mered megkérdezni, vagy nem tudnak segíteni ilyen téren...
Persze. Végül is a nyelv egy képlékeny dolog. De azért még ott tartunk, hogy a leggyengébb általánosban is hibapont. (szerencsére)
a hülyét lehet J-vel írni! aki nem hiszi járjon utána!

5 nap késéssel megjött, lehetek még babás?

5 napig szokot tartani a menzim Általában az els? két napon nagyon er?sen van meg, és utána széppen lassan csökken. Most 5 nap késéssel er?s barnázással, majd rendesen megvolt az els? nap, a második nap csak barnáztam, a mai napon (3) már csak egy kicsi barnázás. Szeirntetek lehet, még baba?

Legjobb válasz: Tesztelj!!!! Mindenképp, mert ha erõs volt a vérzésed akkor sajna nagyon hasonlít egy korai vetélésre, beágyazódás hiányában, de ha mégis aba, a teszt már kimutatja és persze vérezgetés elõfordul, de ha sûrû-darabos, akkor az nem jó jel.Drukkolok!!

Tesztelj!!!! Mindenképp, mert ha erõs volt a vérzésed akkor sajna nagyon hasonlít egy korai vetélésre, beágyazódás hiányában, de ha mégis aba, a teszt már kimutatja és persze vérezgetés elõfordul, de ha sûrû-darabos, akkor az nem jó jel.Drukkolok!!
Szerintem simán lehetsz még terhes.Csinálj egy tesztet! Orvosnak is mond majd el a problémádat!

Lehetek terhes, ha nem várt napján megjött, de csak egy napig tartott? A második napon már enyhe barnázás, ma meg már szinte semmiRendszeres 28 napos ciklusaim vannak 4-5 napig tartó vérzéssel.

Legjobb válasz: Nálam is pont ez a helyzet és én se tudom,h mitõl lehet. Mindig 4-5 napig tartott nálam is,most meg hétfõn este megjött,kedden véreztem rendesen,szerdán cs barnázás. Mi próbálkoztunk is a babával és nem értem,h ez most mi lehetett.

Nálam is pont ez a helyzet és én se tudom, h mitõl lehet. Mindig 4-5 napig tartott nálam is, most meg hétfõn este megjött, kedden véreztem rendesen, szerdán cs barnázás. Mi próbálkoztunk is a babával és nem értem, h ez most mi lehetett.
szia:) az elsõ terhességem így kezdõdött:) vagy baba vagy hormon probléma ebben a hónapban.És elsõ napon rendesen megvolt?
A kérdező hozzászólása: Hát elsõ nap általában 3-4 támpont használok el de most csak kettõt.aztán második nap csak egyet, de az se volt "tele". Viszont semmi tünetem nincs úgyhogy szerintem csak hormonális.csak kíváncsi voltam, hogy más járt már-e így.De ezek szerint Te igen:) és neked milyen jellegû volt a menstruációd?
Nekem is megjött ma reggel. Elsõ próbálkozós hónapunk volt ez több mint 10 szer voltunk együtt, peteéréskor is, és mégis megjött. Ugyanúgy fájt a hasam a ma reggeli menszim elõtt, sõt talán még jobban is mint szokott, csak az volt a fura, hogy tegnap is készülõdött már, halvány rózsaszínes váladékkal, nekem nem szokott ilyen lenni, hanem egybõl rendesen megjön.. Még reménykedek hogyha csak pár napig tart ez a menzesz ( ami még most nem túl erõs) akkor hátha baba van :) :(
Nekem pont igy volt.. 36 hkm
A kérdező hozzászólása: Azóta csak talán annyi tünetem van, hogy nem kívánok semmit.legszívesebben nem ennék semmit egész nap. Csináltam 3 nappal ezelõtt egy Gabriel tesztet, (de délután csináltam és mielõtt csináltam elõtte kb fél órával már pisiltem)ami negatív lett. Szerintetek holnap reggeli pisibõl csináljak még egy tesztet vagy felesleges?
Szerintem csinálj!
A kérdező hozzászólása: Csak nem látom értelmét, mert semmi tünetem nincs...és meg is jött két napra...van egy negatív tesztem.... Nem vagyok az a reménykedõs fajta, sokat csalódtam már.
A teszt a legtöbb nõnek ilyenkor már kimutatja. Az általad adott infokból nem tudni.
Sajnos nekem is így szokott megjönni, bár nekem ritkán késik, de én is így barnázom, elõtte utána, vér meg alig van... De hallottam már olyanról is, hogy valakinek akkor is megvan az elején, ha terhes! Ha gyanakszol, csinálj tesztet, de ne keseredj el, ha mégis -! Mi is nagyon szeretnénk Babót, januártól próbálkozunk, de még semmi :-( De bizakodva nézzünk a jövõ felé, össze fog jönni!!!!! Majd jövõ hónapban! Hidd el a pozitív hozzáállás nagyon sokat segít!!!!!!

Máj23-án megjött de nem ugy mint szokott kevesebb volt de 5 napig tartott a 4 napon reggel csináltam egy terhességi tesztet ami pozitiv lett de csak halványan látszott a második csík. Attol hogy meg jött a menszeszem lehetek terhes?

Legjobb válasz: Igen lehetsz terhes, bár én a helyedbe sietnék a kórházba, hogy segítsenek némi gyógyszerrel vagy hormonnal, nehogy rossz vége legyen. Én legalábbis már jártam így és sajnos ... Csinálj egy újabb tesztet!

Igen lehetsz terhes, bár én a helyedbe sietnék a kórházba, hogy segítsenek némi gyógyszerrel vagy hormonnal, nehogy rossz vége legyen. Én legalábbis már jártam így és sajnos ... Csinálj egy újabb tesztet!
Lehetsz igen.Nekem a két menzi kozott volt kisebb vérzés 2-3 napig.én nemmentem orvoshoz, mert nem is gondoltam , hogy baba van a dologban, csak késobb a teszt mutatta ki , hogy mi a helyzet.
Szia!De jó neked, már tarthatnék én is itt!Gratulálok! Igyál palástfûteát, reggel 1 csészével, az megszünteti a vérzést, barnázást! Jó egészséget!
amíg nincs igazi vér addig ne add fel!!!!!! tesztelj és azonnal menj orvoshoz
szerintem várj néhány napot/4-5/ aztán tesztelj újra. ha az is negatív, akkor valószínûleg nem vagy terhes, ha egy kicsit is halvány a dolog, inkább orvos, õ már látni fogja mi a helyzet!
Tesztelj ha negativ akkor feltételezhetõen nem vagy terhes. A barnazaás magaban nem jelenti azt hogy kizárt a terheség, ha nem hiszel a tesztnek menj el hcg vérvételre. Én menzisztem és megis ugy néz ki terhes vagyok, igaz csak 1 napos volt a menzim de az rendes vér volt.
Sziasztok? Mi lett végül az eredmény? Baba?

Eddig normálisan megjött a havim (gyógyszer mellett), de májusban csak 2, 5 napig volt meg. De már lassan 2 hete, h állandóan csak ennék és aludnék. Lehetek terhes?

Legjobb válasz: Nem valószínû, de sose lehet tudni. Csinálj egy tesztet, mi sem tudjuk így megmondani. Ilyenkor már kimutatná, ha terhes lennél.

Nem valószínû, de sose lehet tudni. Csinálj egy tesztet, mi sem tudjuk így megmondani. Ilyenkor már kimutatná, ha terhes lennél.

Lehetek terhes? Szeptember 1-jén megjött, 20-án volt pecsételő vérzésem, aztán 1 nap késéssel "jött meg" 30-án. Azóta emelkedett az alaphőm, eddig 36, 4-36, 5 volt, most 36, 6-36, 8.

Az utolsó menstruációm 1. nap er?s, de barnás vérzés, 2. nap kb. feleannyi bordó vérzés, a többi nap csak kitörlésnél volt nagyon halványan véres a wc papír. Eddig 7 napos volt a menstruációm, most csak 6 napig tartott. Néha szédülök, gyakrabban járok pisilni. Minden nap hányingerem van, émelygek. Tegnap volt szagundorom is, fáradékonyabb vagyok. Pár napja viszket a mellem, és a hasam. Csináltam már teszteket az els? negatív lett (09.30.), a másik kett?n (10.05.,07.)a második csík eleje halványan rózsaszín, de nem megy tovább.

Legjobb válasz: Lehetsz terhes.Tesztelj késõbb is!

Lehetsz terhes.Tesztelj késõbb is!
csinálj holnap tesztet már elvileg teljesen ki kéne rajzolódni a 2 csíknak. megírod majd az eredményt?:)
A kérdező hozzászólása: Csináltam tesztet elsõ vizeletbõl. Nagyon-nagyon halványan látszódik a második csík. A párom is látta. De tényleg nagyon halvány, így lehet pozitív?
Igen, lehetsz terhes, nekem is nagyon halvány volt amikor elõször teszteltem. Aztán egyre erõsebb lett, 4 tesztet lõttem el:) Csinálj a napokban még egyet, ha az is ilyen menj el dokihoz, engem a barnázás aggasztana. Lehet ír fel neked vmit. Írd majd meg mi lett veled! Egyelõre gratulálni nem akarok, majd ha tuti:) Második voltam
Szia! Utolsó vagyok, hogy vagy? Csináltál tesztet? Vagy voltál dokinál?

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!