Találatok a következő kifejezésre: 5 nap megjött, (147 db)

Ez lehet terhesség? Két hete 72 órás tablettát kellett bevennem, rá 5 napra megjött, de most nagyon szédülök és "nyomott" a fejem

Két hete esemény utáni tablettát kellett bevennem. Rá 5 napra megjött, kicsit több volt, mint szokott, de amúgy normális lefolyású volt. Tegnap óta nagyon szédülök, és "nyomott" a fejem, mit?l lehet? Mostanában nagyon sokat stresszelek, a barátom szakított velem, és ráadásul az egyetemen most van zh id?szak, ott sem teljesítek túl jól. Lehet, hogy a stressz miatt szédülök?

Legjobb válasz: Ha megjött, akkor nem lehetsz terhes...

Ha megjött, akkor nem lehetsz terhes...
Nem egészen igaz, amit Jolinar írt - nagyon ritka esetekben elõfordulhat menzesz szerû vérzés terhesség mellett is DE tény, hogy nagyon nagyon ritka, így nagyon nagyon nem valószínû. A megoldás kulcsa valószínûleg pusztán annyi, amit a kérdésben is leírtál: stresszes vagy, ezért szédülsz és érzed rosszul magad. Próbálj meg pihenni egy kicsit.
nem vagy terhes.. bevetted a tabit, nincs gond, csak mivel az sok hormon volt egy nekifutasra.. megvisel.. velem is ez volt, allandoan sirtam :S
ha pozitív a teszted, akkor az vagy, ha negatív, akkor nem egy 400 forintos pisiteszt pontos választ tud adni, a gyk válaszolók viszont csak találgatnak
Igen, csinálj egy tesztet, hogy megnyugodj, de szerintem nem vagy terhes, a stressztõl szédülsz.
Teszteltél? Amúgy nem feltétlenül a stressztõl szédülsz, ez a hülye idõ is bekavarhat!
A kérdező hozzászólása: Igen teszteltem és negatív lett, egyébként megmértem a vérnyomásomat és nagyon magas volt, az idõ és a stressz miatt is, valószínûleg attól szédültem, köszönöm szépen a válaszokat! :)

RIGESOFT sürgősségit vettem be a "baleset" után 24 órán belül. Először vettem be életemben ilyen gyógyszert. Normális, hogy a bevételt követően 5 nappal megjött? Normál esetben csak két hét múlva kellett volna. és így kizárható-e a terhesség?

Legjobb válasz: Mivel megjött kizárható de ha nem vagy biztos benne menj orvoshoz, amúgy iszonyat káros az eseményutáni gyógyszer, máskor inkább védekezz a saját érdekedben.

Mivel megjött kizárható de ha nem vagy biztos benne menj orvoshoz, amúgy iszonyat káros az eseményutáni gyógyszer, máskor inkább védekezz a saját érdekedben.

Pár napja együtt voltunk barátommal és nem védekeztünk és most rá 5 napra megjött. Lehetek terhes?

Pár napja együtt voltunk barátommal és nem védekeztünk és most rá 5 napra megjött.Lehetek terhes?

Legjobb válasz: Ha a vérzés mennyisége, minõsége nem tér el a szokásostól, illetve nincsenek terhességre utaló tüneteid (émelygés, fejfájás, hasi görcs, kívánósság), akkor nem lettél terhes. De legközelebb védekezzetek! 27N

Ha a vérzés mennyisége, minõsége nem tér el a szokásostól, illetve nincsenek terhességre utaló tüneteid (émelygés, fejfájás, hasi görcs, kívánósság), akkor nem lettél terhes. De legközelebb védekezzetek! 27N
Ha megjött, akkor miért aggódsz???? Egyébként meg basszus védekezzél, aztán akkor nem kell hülye kérdést kiírnod. 5 nappal az aktus után még amúgy sem lenne kimutatható a terhesség.
Ennyire buta nem lehetsz, ha menstruálsz akkor 99%, hogy nem vagy terhes!
Csinálj egy tesztet és kiderül.
A megszakítás nem védekezés. Az én megszakításom most fél éves és éppen a bátyust rugdalja az ágyon.
Na terhes lettél???

Esemény utáni tabletta bevétele után 5 nappal megjött a vérzésem, meddig tart ez?

A tablettát 2 nappal a menstruációm vége után vettem be, szóval normálisan nem kellene vérezzek. Ez a tabletta mellékhatása lehet? Meddig tarthat? Mikor lesz ezután a következ? mensim?

Legjobb válasz: Ez normális.Ez nem mellékhatás,hanem így hat.Leválasztja a méh nyálkahártyáját,hogy ha történt megtermékenyítés,akkor ne tudjon beágyazódni.Ezután késhet a rendes menstruációd majd pár napot,de ha túl sokat késne,akkor menj orvoshoz.

Ez normális.Ez nem mellékhatás, hanem így hat.Leválasztja a méh nyálkahártyáját, hogy ha történt megtermékenyítés, akkor ne tudjon beágyazódni.Ezután késhet a rendes menstruációd majd pár napot, de ha túl sokat késne, akkor menj orvoshoz.

Hüvelygombám van, 2 hete akartam orvoshoz menni de nem tudtam most meg 5 napja megjött azért nem mehettem. Pénteken fogok menni. Mit tehetnék még ezenkívül?

volt már korábban is de mindig visszajött

Legjobb válasz: volt már korábban, de mindig visszajött? oO ez bizony makacs egy hüvelygomba, annyi szent. a grapefruit szertartás itt nem lesz elég, attól tartok. ha péntek 13-án beszórod sóval, utána egy templom tetején bekend a bal talpadat egy fekete macska szívével egy tömör vas késsel, és közben rituálisan kántálod hogy "VISSZAMENNYÉ VISSZAMENNYÉ" akkor talán örökre elmegy.

volt már korábban, de mindig visszajött? oO ez bizony makacs egy hüvelygomba, annyi szent. a grapefruit szertartás itt nem lesz elég, attól tartok. ha péntek 13-án beszórod sóval, utána egy templom tetején bekend a bal talpadat egy fekete macska szívével egy tömör vas késsel, és közben rituálisan kántálod hogy "VISSZAMENNYÉ VISSZAMENNYÉ" akkor talán örökre elmegy.
A bugyikat mindig fõzd ki, ne csak 40 fokon mosd! A barátodat is kell mindenképp kezelni. Neki elég a Fluconazol (Diflucan)150mg tablettából egy szem. Te amig orvoshoz érsz megpróbálhatod a szódabikarbónátos hüvelyöblitést és a Normaflort. Nekem sokat segitett! Ha már volt hüvelygombád, akkor tudod, hogy általában milyen gyógyszeres kezelést ir a doki, ugyhogy ezt most nem is részletezem. (Amugy nagyon sokféle is lenne) Jó egészséget!

2hónapja nem volt védekezés, utána 5 napra megjött, majd 3 hétre rá megint hamarabb, most meg nem akar megjönni. Fáj a hátam, fáradt vagyok, viszont nem vagyok rosszul a kávétól, cigitől. Lehetek terhes? Vagy ez valami más?

Legjobb válasz: Erre így nehéz válaszolni. KÉrdés milyen védekezés volt elõtte? Pl. ha gyógyszer, akkor lehet annak hatása, hogy a ciklus "megbolondul" és össze-vissza jön meg, újra be kell állnia. És kérdés még, hogy mennyit késik?

Erre így nehéz válaszolni. KÉrdés milyen védekezés volt elõtte? Pl. ha gyógyszer, akkor lehet annak hatása, hogy a ciklus "megbolondul" és össze-vissza jön meg, újra be kell állnia. És kérdés még, hogy mennyit késik?
A kérdező hozzászólása: nem szedtem már jóideje gyógyszert.már másfél hete.viszont nem tudom eldönteni mi lehet a baj.attól még lehetek terhes hogy megjött??

Késett 5 napot, megjött, világosabb színű és nyúlós valamik vannak benne. Hányinger van, de a cicim most nem fáj, de eddig úgy fájt hogy hason nem bírtam aludni. Vetélés? Menzi? Vagy lehet még baba?

Nem görcsöléssel jött meg, hanem szúrkált a hasam középen lent. Néha elég intenzíven szúrkált. Mi lehet?

Legjobb válasz: Szerintem nem tudott maradni a babád. sajnos tapasztalat. :(

Szerintem nem tudott maradni a babád. sajnos tapasztalat. :(
Szia! Sajnos, ha darabos volt, akkor valószínûleg nem tudott megmaradni a baba. De menj el orvoshoz, és mondd el neki, mert meg kell, hogy nézzen , hogy minden rendbe van a bent és akkor nem árt egy vizsgálat se, hogy miért nem marad meg, lehet, hogy túl vékony a méhfalad. Azon meg könnyû segíteni, és lehet próbálkozni tovább. De mindenképp kell egy vizsgálat, hogy mi okozhatta ha valóban elment a baba. De reméljük a legjobbakat!

9 hete szültem a kisfiamat, és 5 napja megjött, a szoptatás alatt. Nekem előtte soha nem tartott ilyen sokáig, lehet, hogy a cerazette tablettától van? Vagy valami baj lehet velem?

A 6 hetes kontrollon állítólag mindent rendben talált a doki. Nektek mikor és hogy jött meg szopi alatt?

Legjobb válasz: Nekem 3 hónappal a szülés után jött meg elõször, azóta is rendszeresen, bár én nem szedek fogamzásgátlót. Jobban görcsölök mint szülés elõtt, de ugyanannyi ideig tart.

Nekem 3 hónappal a szülés után jött meg elõször, azóta is rendszeresen, bár én nem szedek fogamzásgátlót. Jobban görcsölök mint szülés elõtt, de ugyanannyi ideig tart.

Lehetek terhes, ha nem várt napján megjött, de csak egy napig tartott? A második napon már enyhe barnázás, ma meg már szinte semmiRendszeres 28 napos ciklusaim vannak 4-5 napig tartó vérzéssel.

Legjobb válasz: Nálam is pont ez a helyzet és én se tudom,h mitõl lehet. Mindig 4-5 napig tartott nálam is,most meg hétfõn este megjött,kedden véreztem rendesen,szerdán cs barnázás. Mi próbálkoztunk is a babával és nem értem,h ez most mi lehetett.

Nálam is pont ez a helyzet és én se tudom, h mitõl lehet. Mindig 4-5 napig tartott nálam is, most meg hétfõn este megjött, kedden véreztem rendesen, szerdán cs barnázás. Mi próbálkoztunk is a babával és nem értem, h ez most mi lehetett.
szia:) az elsõ terhességem így kezdõdött:) vagy baba vagy hormon probléma ebben a hónapban.És elsõ napon rendesen megvolt?
A kérdező hozzászólása: Hát elsõ nap általában 3-4 támpont használok el de most csak kettõt.aztán második nap csak egyet, de az se volt "tele". Viszont semmi tünetem nincs úgyhogy szerintem csak hormonális.csak kíváncsi voltam, hogy más járt már-e így.De ezek szerint Te igen:) és neked milyen jellegû volt a menstruációd?
Nekem is megjött ma reggel. Elsõ próbálkozós hónapunk volt ez több mint 10 szer voltunk együtt, peteéréskor is, és mégis megjött. Ugyanúgy fájt a hasam a ma reggeli menszim elõtt, sõt talán még jobban is mint szokott, csak az volt a fura, hogy tegnap is készülõdött már, halvány rózsaszínes váladékkal, nekem nem szokott ilyen lenni, hanem egybõl rendesen megjön.. Még reménykedek hogyha csak pár napig tart ez a menzesz ( ami még most nem túl erõs) akkor hátha baba van :) :(
Nekem pont igy volt.. 36 hkm
A kérdező hozzászólása: Azóta csak talán annyi tünetem van, hogy nem kívánok semmit.legszívesebben nem ennék semmit egész nap. Csináltam 3 nappal ezelõtt egy Gabriel tesztet, (de délután csináltam és mielõtt csináltam elõtte kb fél órával már pisiltem)ami negatív lett. Szerintetek holnap reggeli pisibõl csináljak még egy tesztet vagy felesleges?
Szerintem csinálj!
A kérdező hozzászólása: Csak nem látom értelmét, mert semmi tünetem nincs...és meg is jött két napra...van egy negatív tesztem.... Nem vagyok az a reménykedõs fajta, sokat csalódtam már.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!