Találatok a következő kifejezésre: 5 nap kéne (61 db)

Nem várt előtt 5 nappal kéne már éreznem valamit?

Legjobb válasz: Abszolut semmit. És nincs olyan, hogy kellene. Van, akinél vannak tünetek (nem ilyenkor), van, akinél nincsenek.

Abszolut semmit. És nincs olyan, hogy kellene. Van, akinél vannak tünetek (nem ilyenkor), van, akinél nincsenek.
A kérdező hozzászólása: köszi

Lakásfenntartási támogatást most már megkapom szerintetek? Elvileg minden hó 5. napjáig kéne utalni! Tapasztalatok?

Szeptember 1.-t?l visszamen?leg megállapították a jogosultságunkat kijött a határozat amin november 14 szerepel.Megkapom most a napokban?Jól jönne egy kis plusz pénz az ünnepek miatt! El?re is köszönöm a segítséget!

Legjobb válasz: az odamegy, ahová megkaptad. Pl:Vízre: a vízmûvek számlájára. Ugye nem gondolod, hogy szaloncukrot vehetsz rajta?

az odamegy, ahová megkaptad. Pl:Vízre: a vízmûvek számlájára. Ugye nem gondolod, hogy szaloncukrot vehetsz rajta?
A kérdező hozzászólása: Nekünk a postás hozza, így mûködik! Egyébként meg mindegy lenne hova jön mert mindenhogy plusz pénz.A kérdés az, hogy számíthatok-e rá ebben a hónapban?
tehát kaptál már "lakásfenntartási támogatást " -pénz formájában kézbe? ?
A kérdező hozzászólása: Még nem kaptam de a határozatban benne van, hogy a részemre a címemre hozza a posta.Mielõtt a határozat kijött felhívtak a Polgármesteri Hivataltól, hogy megkaptuk a támogatást és hozza majd a postás!
hát ez nagyon különös.. nem szokott ilyen lenni.. pont azért, mert nem tudják utána ellenõrizni (ezt nem rád értve, biztos vagyok, nem a lecsúszott alkoholista kéregetõkhöz tartozol): vajon a pénz nem isszák el? nagyon nehezen adnak pénzt- és annak a helyét biztosra tudni akarják.
A kérdező hozzászólása: Nem tudom de nálunk így mûködik, hogy postás hozza!Lehet azért mert albérletben lakunk.Bár a fûtés az én nevemen van az is jó lenne ha onnan levonnák nem kell nekem a kezembe adni, hisz mindegy õk vonják le vagy kiküldik és én meg befizetem.Nincs sehova tartozásunk, tisztességes család vagyunk csak érdekelne számíthatok-e rá, hogy megérkezik a napokban!?A csekkbõl nem vonták mert az már kijött és annyi amennyi szokott lenni! Van olyan aki tud ebben segíteni?
A kérdező hozzászólása: Megérkezett!
OK ! Örülök, és újat tanultam, ilyen is van..
Többfajta lakásfenntartási támogatás van.Normatívnál például tényleg a közmûhöz megy(szépen leírva nem pénzbeli támogatásnak nevezik), helyi lakásfenntartási támogatásnál nálunk pénzt adnak.

5 nap múlva nem kéne megjönnie. Mikor lehet a legkorábbi tesztet csinálni? Ilyenkor már érezhetek tüneteket, vagy csak bebeszélem magamnak? Szurkál a hasam, gyenge folyás.

Legjobb válasz: Ez is lehet az is lehet. Eddig akikkel leveleztem mind azt mondták, hogy a tünetek a mensi kimaradása utáni napokon jöttek, vagy 3-4 nappal azután. Én jártam úgy, hogy bebeszéltem, sajnos megjött utána. Azóta nem figyelek oda semmire, se a hõmre, se a nyákomra, se semmire. Nagyon szeretnék már kisbabát, 2 hónapja próbálkozunk is, de eredménytelenül. Elsõ hónapban "rosszkor" csináltuk, másodikban jókor, de csak egyszer, hiszen a nyákomat figyelgettem mikor a legjobb... elsõ hónapban 10 nappal elõtte görcsöltem, majd 5 nap pecsételgetést mensi követett. A következõ hónapban 3-4 nappal elõtte fájt a hasam, 1 nappael elõtte pecsételgettem, 27 napra jött meg. Ebben a hónapban tehát nyugis vagyok, nem érdekel semmi. :-)

Ez is lehet az is lehet. Eddig akikkel leveleztem mind azt mondták, hogy a tünetek a mensi kimaradása utáni napokon jöttek, vagy 3-4 nappal azután. Én jártam úgy, hogy bebeszéltem, sajnos megjött utána. Azóta nem figyelek oda semmire, se a hõmre, se a nyákomra, se semmire. Nagyon szeretnék már kisbabát, 2 hónapja próbálkozunk is, de eredménytelenül. Elsõ hónapban "rosszkor" csináltuk, másodikban jókor, de csak egyszer, hiszen a nyákomat figyelgettem mikor a legjobb... elsõ hónapban 10 nappal elõtte görcsöltem, majd 5 nap pecsételgetést mensi követett. A következõ hónapban 3-4 nappal elõtte fájt a hasam, 1 nappael elõtte pecsételgettem, 27 napra jött meg. Ebben a hónapban tehát nyugis vagyok, nem érdekel semmi. :-)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a választ.Én sem eröltetem a dolgot, de ha nem is figyelek magamra, akkor is szúr meg feszül a hasam. Remélem azárt... :-) Akkor nem csak magamnak, de neked is szorítok!
Remélem attól fáj a hasad! Épp írtam lejjebb kettõvel egy msáik kérdezõnek, hogy sógornõmnek hogy volt amikor terhes lett. :-) Mióta próbálkoztok?
A kérdező hozzászólása: Tulajdonképpen ez volt az elsõ hogy figyeltem a peteérésemet és "tudatosan" szeretkeztünk.Na persze szerelembõl is.Szerinted mikor csináljak tesztet?
Hát még ne! Én nem is bízom a tesztekben, rengeteg olyat olvastam itt hogy hamis eredményt hozott. Ha 6 nap múlva nem jön meg, vagy pecsételõs, enyhe, 1-2 napig tartó vérzésed van, a helyedben lemennék a körzetihez, kérnék beutalót vérvételre, az a biztos.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a választ!
Szia. Én elõször megpróbáltam menszi elõtt 5 nappal tesztelni és nega lett. A tüneteim: iszonyatos fáradtság, szinte álomkór, folyásom nem volt, és magas hõ. Aztán menzi elõtti du-án nem bírtam tovább, akkor már volt émelygés és néha szédülés is és menszis érzés a hasamban h mindjárt megjön, hason meg nem nagyon tudtam feküdni a cicim miatt mert eléggé fájtak. Kirohantam a gyógyszertárba és vettem 3 tesztet. Kettõt megcsináltam este fél 7-kor és pozitívak lettek! El sem hittem. Majd reggel is a harmadikat (a menszi napján) és az is pozitív lett. Azóta sem jött meg. De azért a tuti kedvéért várd meg a menszi napját, hogy megjön-e és akkor tesztelj valami gyenge teszttel pl Clearblue. Nagyon szorítok! Írj majd hogy mi volt! 5 hetes babaváró :)
A kérdező hozzászólása: Nagyon kedves vagy!Írok majd!Addig sok örömet neked

Ez most mi? Eddig gabi babaolajat használtam, de a múltkor niveásat vettem. Nagyon kiszáradt tőle a babám bőre.5 napja megint a gabival kenem reggel este, mégis még mindig száraz a bőre. Mit csináljak?

Legjobb válasz: Lehet, hogy felhúzod a szemöldököd és idegenkedni fogsz a javaslatomtól, de próbáld ki, hátha segít: a fürdõvízbe rakj egy kevés olívaolajat. Fürdetõt is rakhatsz mellé, ha használtok. Nekünk az orvos javasolta még a babám születése után, mert a feje búbjától a lábujja hegyéig hámlott a bõre, nagyon száraz volt a babaolaj ellenére. Pár nap alatt rendbe hozta, azóta sincs szárazság, pedig már hét hónapos. Nem kenem semmivel már fürdés után, de nem is ragad a bõre az olajtól.

Lehet, hogy felhúzod a szemöldököd és idegenkedni fogsz a javaslatomtól, de próbáld ki, hátha segít: a fürdõvízbe rakj egy kevés olívaolajat. Fürdetõt is rakhatsz mellé, ha használtok. Nekünk az orvos javasolta még a babám születése után, mert a feje búbjától a lábujja hegyéig hámlott a bõre, nagyon száraz volt a babaolaj ellenére. Pár nap alatt rendbe hozta, azóta sincs szárazság, pedig már hét hónapos. Nem kenem semmivel már fürdés után, de nem is ragad a bõre az olajtól.
Vegyél a gyógyszertári napraforgóolajat, és azt használd! A drogériákban is kapható babaolajak ásványi alapúak, kõolajszármazékokat tartalmaznak, könnyen kiszárítják a bõrt. Amíg nem jön rendbe a kicsi bõre, csak tiszta, langyos vízben fürdesd, mert a meleg víz is szárít. Ilyen gond volt a mi babánkkal is, és ami még bevált, az a Babé egyik testápolója(ha jól emlékszem, spec. ekcémás bõrre való), ami nem volt olcsó, de pár nap alatt helyrehozta a bõrkéjét. :) Jobbulást!
A gyógyszertári napraforgó olaj ua.mint a vénusz , ezt patikus mondta ha van otthon akkor használd de én is az oliva olajat ajánlom!
A kérdező hozzászólása: kiöszi a segítséget, akkor megpróbálom az oliva olajat

Kb 5 nap mulva kene megjojjon a menstruaciom! Remelem nem jon meg, mert szeretnek babat. Mar 9 honapja probalkozunk. Semmi tunetem nincsen. Szerintetek meg korai tesztelnem?

Legjobb válasz: Szia! Próbálj kicsit türelmes lenni! Várd ki azt az 5 napot. És még akkor sem biztos, hogy kimutatja. Drukkolok neked! Tudom milyen, mikor hosszú hónapokon keresztül próbálkozik az ember!

Szia! Próbálj kicsit türelmes lenni! Várd ki azt az 5 napot. És még akkor sem biztos, hogy kimutatja. Drukkolok neked! Tudom milyen, mikor hosszú hónapokon keresztül próbálkozik az ember!
A kérdező hozzászólása: Remelem!
A kérdező hozzászólása: Megjott :( Ennek annyi! :(
2 nap múlva lehet + lesz :) nem érzel semmit?
A kérdező hozzászólása: Ma teszteltem, de negativ lett. :( Ma kellett volna megjojjon de meg semmi! Varok par napot es ujra tesztelek! Remenykedem meg kicsit hatha sikerul!
Nagyon sajnálom! Kívánom, hogy mihamarabb felétek repüljön a gólya! :)
A kérdező hozzászólása: Holnap kene megjojjon a menzeszem, nagyon izgulok, remelem nem jon meg! Holnaputan tesztelek es megirom az erdemenyt!
Szia! Én is hasonló cipõben járok, mi 5 hónapja próbálkozunk, a héten kellene megjönnie...de jó lenne ha nem jönne meg. :) Nehéz türelmesnek lenni. Majd írd meg, h. mi a helyzet. Nagyon drukkolok Neked! :)
Vard ki az 5 napot!
A kérdező hozzászólása: Koszonom a biztatasokat es megirom az eredmenyt amikor megtudom, en is drukkolok nektek!!!!
A kérdező hozzászólása: OK, igyekszem turelmes lenni!Koszi
sajnálom, majd a következõ hónap sikeresebb lesz!
A kérdező hozzászólása: Fel vagyok puffadva, nyugos vagyok, fajnak es meg vannak duzzadva a melleim, es az arcomon kijottek nehany pattanasok! Lehet a mensi elojele! :(
ha 5 nap múlva kénne megjönnie akkor most jársz a 9. dpo-n vagyis még egyázódik be a méhedbe, várd meg a nem vártat, tudom hogy nehéz, megírod az eredményt?
A kérdező hozzászólása: Igen, meg fogom irni! Igerem!
A kérdező hozzászólása: Koszonom!!!!
Ilyenkor még nem lehet tüneted mert korai lenne, de nagyon drukkolok én is neked. Mi is 8 hónapja próbálkozunk és minden ciklus végén várom a CSODÁT de még nem jött :( de nem szabad feladni talán pont most érkezik!!! Szorítok nagyon!!!
Drukkolok neked! Üdv: 1 válaszoló

5 nap alatt eltünnek a pattanások ha eszem és kenem is élesztővel + egyébb kencék?

19L

Legjobb válasz: 5 nap alatt valóan nem lesz csoda. De komolyan nem értem azokat az embereket akik "mindent kipróbáltak már de semmi sem hatott" és még minig nem mennek el bõrgyógyászhoz! Ha valaki hát akkor én megszenvedtem velük, nagyok is voltak, nyomkodtam is õket, hegek is maradtak. Egy ideig ezt csináltam, majd kipróbáltam mindenféle neves krémeket, tonikokat amik szintén nekem sem használtak (akármilyen drágák is voltak) Majd elmentem bõrgyógyászhoz és kiírt nekem egy gyógyszert (Aknenormin 5000ft) Az elsõ hónapban elmúlt az összes pattanásom, meggátolta az újak jelentkezését,( még mezesz elõtt is!!!)A másodk hónap felénél pedig már a hegeim is eltûntek, nem volt többet zsíros a bõröm, mert helyre állította a túlzott faggyútermelést, és 9 hónap múlva abbahagytam a szedést. Azóta eltelt egy év, olyan a bõröm amirõl állmodni sem mertem volna, és bizony egy pattanás nem sok, de annyi nem jelentkezett. BÕRGYÓGYÁSZHOZ, ne pedig otthoni patikával próbálkozzatok, mert egyik sem hat...

5 nap alatt valóan nem lesz csoda. De komolyan nem értem azokat az embereket akik "mindent kipróbáltak már de semmi sem hatott" és még minig nem mennek el bõrgyógyászhoz! Ha valaki hát akkor én megszenvedtem velük, nagyok is voltak, nyomkodtam is õket, hegek is maradtak. Egy ideig ezt csináltam, majd kipróbáltam mindenféle neves krémeket, tonikokat amik szintén nekem sem használtak (akármilyen drágák is voltak) Majd elmentem bõrgyógyászhoz és kiírt nekem egy gyógyszert (Aknenormin 5000ft) Az elsõ hónapban elmúlt az összes pattanásom, meggátolta az újak jelentkezését, ( még mezesz elõtt is!!!)A másodk hónap felénél pedig már a hegeim is eltûntek, nem volt többet zsíros a bõröm, mert helyre állította a túlzott faggyútermelést, és 9 hónap múlva abbahagytam a szedést. Azóta eltelt egy év, olyan a bõröm amirõl állmodni sem mertem volna, és bizony egy pattanás nem sok, de annyi nem jelentkezett. BÕRGYÓGYÁSZHOZ, ne pedig otthoni patikával próbálkozzatok, mert egyik sem hat...
Hát attól függ, mennyire vagy pattanásos. Én 23 éves vok, de már olyan 14éves korom óta szenvedek velük -_- Pedig általában szép csajnak tartanak, de ettõl tiszta önbizalomhiányos vok :S Szval én sok mindent kipróbáltam már, a drága kencékbõl szinte 1sem vált be, egyedül talán az élesztõtõl lett szebb a bõröm. Meg volt 1kenõcs, amit bõrgyógyász írt fel, attól teljesen el is múlt. De ahogy nem kenem, vissza is jön -_-
A kérdező hozzászólása: mi a neve a kremnek?
Skinoren. De csak vényre lehet kapni :/ Sajnos én már 1ideje nem kenem, de asszem olyan 4ezer körül volt.
A kérdező hozzászólása: koszi.
Nincs mit ^^ :)
5 nap alatt semmi csoda nem lesz. Ha happening lesz, akkor még most menj el kozmetikushoz, a nagy napra kenj fel sminket, ennél többet nem tehetsz. Ha minden vacakkal most kened el kenni magad, akkor még kiderülhet, hogy allergiás vagy valamelyikre, vagy a túl sok kencézéstõl kiszárad és kipattoga bõrõd, és rosszabb lesz, mint elõtte. Hossszabb távra megoldás a bõrgyógyász, de skinoren és társai krémek se tesznek csodát, sõt, az elsõ hónapban sokszor csak rontanak a helyzeten (és marha drága a legtöbb és tényleg max addig hat, amíg kened, én már túlvagyok több fajtán is, és még nem láttam a nagy csodát sajnos :S De tesómat elég szépen helyretették... két évre legalábbis). Az élesztõ nem rossz, de ez a dózis kicsit sok lenne. Ha pedig találkoztál már gombával magadon életed során, akkor pláne csak érzéssel, mert olyankor inkább nem javasolják a használatát, felszaporítja a gombát, vagy mi. Szóval ha tényleg nagyon fontos az 5 napos terv, akkor kozmetikus meg smink, ha még piros foltos maradna a fejed. :S Utána jöhet a többi, hátha nálad beválik!
Nekem a Skinoren bevallt. ha nem kentem, akkor sem jöttek vissza a pattanasok. neha egy-egy jött, de akkor azt megint bekentem. PLUSZ, és szerintem ez a lényeg, vettem bioptron lámpát, és minden este és reggel lámpázom az arcomat. Reggel rövidebb ideig, de este pl. tvnézés közben van, hogy másfél óráig is. Soha nem volt még ilyen szép a böröm. Elötte az élesztöevést is probaltam de annak nem volt látható eredménye. még mindig eszem, de a B-vitamin tartalma miatt, es nem annyit, mint régen. szoval: Skinoren (nögyógyász is felírja amúgy) és a Bioptron lámpa kombinacio jo lehet. Javaslom.
Utolsó: az aknenormin és társai szép és jó... de mivel elég csúnya mellékhatásai és következményei tudnak lenni, ezért csak nagyon súlyos esetben írják fel. Nekem pl sosem volt szép bõröm, de kencéken kívül mást nem hajlandóak felírni, mert nem olyan súlyos a helyzet (nekik biztos nem XD).

5 nap mulva kéne megjönnie, szurkál a hasam alul, cicim fáj, hányingerem van délutánonként, a hőm 36.8 már pár napja (hó elején 36.3 volt). Reménykedhetek?

Legjobb válasz: Szerintem reménykedhetsz. Én ugyanezeket a tüneteket éreztem az esedékes mensi elõtt már egy héttel. Csináltam tesztet elsõ nap mikor meg kellett volna jönnie, és határozottan erõs 2 csíkos lett. A tünetek felerõsödtek azóta, elég hányós lettem. De mivel korábban egyetlen mensi elõtt sem "produkáltam" ilyen tüneteket, mint amit te is írtál, érzetem, hogy baba lesz. Nagyon-nagyon drukkolok Neked!!!!

Szerintem reménykedhetsz. Én ugyanezeket a tüneteket éreztem az esedékes mensi elõtt már egy héttel. Csináltam tesztet elsõ nap mikor meg kellett volna jönnie, és határozottan erõs 2 csíkos lett. A tünetek felerõsödtek azóta, elég hányós lettem. De mivel korábban egyetlen mensi elõtt sem "produkáltam" ilyen tüneteket, mint amit te is írtál, érzetem, hogy baba lesz. Nagyon-nagyon drukkolok Neked!!!!
Nekem is szurkál a hasam, mellbimbom is érzékeny, de más tünetem nincs és 2 csikos lettem ma.Ma kellett volna amugy megjönnie.Szerintem reménykedhetsz!
Szia!Reménykedni mindig szabad, de azért figyelembe kell azt is venni, hogy mi nõk ha nagyon szeretnénk babát, akkor akár be is képzelhetjük a tüneteket.Az hogy most magasabb a hõd, az teljesen normális mensire utaló jel.Az alig egy hetes terhességnél rendkívül ritka, hogy már hányingere legyen az embernek, de van rá példa(ld.elõttem író).A hányinger általában 6-7 hetes terhességtõl éri utol szegény kismamákat.Én egy méhen kívülin, egy spontán vetélésen vagyok túl, most 5 napot késett, én is azt hittem, hogy baba, de megjött.Ilyen az élet.Ha állandóan magadat figyeled, nem fog a baba összejönni.Törõdj a pároddal, de ne minden percedet a baba gondolata töltse ki.Az nem baj, ha eseményemlékeztetõbe beírod a telcsidbe, hogy pontosan mikorra várod a havid, csipogásra állítod, és mész tovább.Aztán lesz nagy a meglepi, hogy hoppá, nem is jött meg.....De azért szorítok.Egy 2 éve próbálkozó öreg(24 éves)róka
Hali Lehet ehhez kapcsolva új kérdésem? Nekem minden hónapban szurkál a hasam és kétszeresére dagad a mellem, és nagyon feszül. Hányinger is elõfordul. 25 vagyok. És eléggé összevissza jön meg, 22-39 napra. Ugye el kéne mennem dokihoz, mert vmi nem oké... Köszi

2-éven belül szeretnék venni 1 használt autót 500-ezerig amire kéne: napi 30-60km-városba + évente 2x egy 2. 000km-es út megbizható, nemzabálja le a fejem, fiatal vagyok ezért szeretek dinamikusan vezetni birja a gyötrést, és a fő min 5-évre kéne?

Legjobb válasz: Igazából erre ráérünk visszatérni kb. másfél év múlva. Az még ugye 2 éven belül. Az ok az, hogy ennyi idõ alatt sokat változnak az árak, nem is hinnéd mennyit. Szóval most lehet álmodozol egy 700 ezres Mitsu Galantról, vagy valami BMW-rõl, mittomén, aztán másfél 2 múlva 500 ezerért simán megkapod. Jelenleg ilyesmi áron, ilyesmi autót érdemes venni: http://www.hasznaltauto.hu/auto/toyota/carina/toyota_carina_.. De kitudja, hogy másfél 2 éven belül már milyet.

Igazából erre ráérünk visszatérni kb. másfél év múlva. Az még ugye 2 éven belül. Az ok az, hogy ennyi idõ alatt sokat változnak az árak, nem is hinnéd mennyit. Szóval most lehet álmodozol egy 700 ezres Mitsu Galantról, vagy valami BMW-rõl, mittomén, aztán másfél 2 múlva 500 ezerért simán megkapod. Jelenleg ilyesmi áron, ilyesmi autót érdemes venni: http://www.hasznaltauto.hu/auto/toyota/carina/toyota_carina_.. De kitudja, hogy másfél 2 éven belül már milyet.
A kérdező hozzászólása: te mit vennél?
Nem az életkor jelenti a megbízhatóságot! Egy karbantartott 90-es évekbõl származó japán kocsival sokkal nyugodtabb szívvel indulnék neki akármilyen útnak , mint egy 6-7 éves agyonelektronizált garancia lejártáig évre gyártott akármivel.Ezek mindentõl leállnak elég egy apróság -amitõl egy régi kocsi csak köhint kettõt és megy tovább- ezekben már letilt a számítógép és vontathatjuk a szervizbe ahol az OBD csatlakozó megkeresésén kívül semmihez sem értenek (esetleg a vaskos számla írásához)
Elõzõ! Továbbra is azt mondom, hogy ilyen igénybevételre öreg autó sajnos nem alkalmas. Ezek motorjában ott lapul minimum a 400-500 000km. (a km óra, magyarországon irreleváns...) A kérdezõ 2000km-es túrákat és gázpedál rugdosást említett. Egy 18-20 év körüli autó simán bedögölhet amikor a kérdezõ épp a horvát tengerpartra tart a barátnõjével! Úgy gondolom ilyen kockázatot nem szabad vállalni. (Az Abs és a klíma hiányáról nem is beszélve) Érdemes lenne egy kicsit gyûjtögetni még egy keveset az autóra. Pl: http://www.hasznaltauto.hu/auto/opel/astra_g/opel_astra_g_ca.. http://www.hasznaltauto.hu/auto/opel/astra_g/opel_astra_g_1... http://www.hasznaltauto.hu/auto/opel/astra_g/opel_astra_g_ca.. http://www.hasznaltauto.hu/auto/opel/astra_g/opel_astra_g_ca.. http://www.hasznaltauto.hu/auto/opel/astra_g/opel_astra_g_ca.. http://www.hasznaltauto.hu/auto/opel/astra_g/opel_astra_g_1... http://www.hasznaltauto.hu/auto/opel/astra_g/opel_astra_g_ca..
Mivel a napi 30-60Km nem kevés, fõleg városban, így csak dízelben gondolkodnék. Pug 306 vagy Citroen Xsara 1.9 szívódék meglepõen olcsók tudnak lenni, a motorjuk elnyûhetetlen.
Valami japánt, Honda, Toyota , Mazda, ezek olyanok , hogy ha lóg a belük akkor is csak mennek , nem hagynak az út szélén. Ha lehet , akkor gázos-benzinest keress mert azt nagyságrendekkel olcsóbb fenntartani, az üzemanyag majdnem félárban van, ezért nem kell 1, 2-1, 4-es kis gyöszökben gondolkodnod ha kis fogyasztást akarsz, bevállalhatsz 2literest is. Dizelt felejtsd el, ennyiért csak olyat kapsz amiben legalább 5-600ezer km van, persze az órája gondosan visszatekerve 180-220-ra.
Ezt a kérédst inkább vásárlás elõtt tedd fel. A helyedben Én egy F Astrát vennék. Minden tekintetben felhasználóbarát autó.
Fiat Punto Mk2-t nézd meg.
Szerintem ilyen feltételekkel 1 000 000ft alatt nem nagyon érdemes nézelõdnöd. Egy félmilliós autó nem feltétlenül bírja a 2000km-es utakat és a dinamikus vezetést...
"A140L"! Az autó életkora úgy gondolom fontos tényezõ, de még fontosabb a karbantartottság. Márpedig ezeknél az autóknál a szervíz ritka és akkor is rendszerint olcsón megúszható, de különben ezért is írtam hogy egy jó autószerelõ alap, meg assistance sem árt, az egy G Astrának is kellhet, pláne a magyar átlagfelhasználót ismerve. Meg nem mindegy hogy 350.000-ért vesz autót és ha kiderül hogy baja van akkor kifizeti a maradék 150.000-bõl a javíttatást, vagy az 500e fölött már részben kölcsönkért pénzbõl vett autónál ott áll üres zsebbel és nincs mibõl kifizetni a 100.000-s motorgenerált, mert valami hi-tech pumpa vagy vezérlõelem bemondta az unalmast.

Hogyan tornázzak? Hétfõtõl péntekig van idõm mert hétvégén dolgozok. és kéne egy jó edzésterv erre az 5 napra. Valaki segitene?

Legjobb válasz: Ha súlyzós edzésre gondolsz, akkor elég heti 3-4 nap kemény edzés is. Kiegészítheted aerob edzésekkel. Ha kezdõ vagy, akkor kezdj heti 3 napos teljes testes edzéssel, minden izomcsoportra egy-egy alapgyakorlattal, gyakorlatonként 3-4 sorozattal, sorozatonként 10-12 ismétléssel. Pl guggolás, fekvenyomás, evezés (vagy húzódkodás ha megy), mellrõl nyomás, bicepsz állva rúddal, hátsó támaszos tolódzkodás, vádli, hasprés. Ha nem súlyzósra, akkor keress rá a fegyencedzésre, vannak benn tervek is.

Ha súlyzós edzésre gondolsz, akkor elég heti 3-4 nap kemény edzés is. Kiegészítheted aerob edzésekkel. Ha kezdõ vagy, akkor kezdj heti 3 napos teljes testes edzéssel, minden izomcsoportra egy-egy alapgyakorlattal, gyakorlatonként 3-4 sorozattal, sorozatonként 10-12 ismétléssel. Pl guggolás, fekvenyomás, evezés (vagy húzódkodás ha megy), mellrõl nyomás, bicepsz állva rúddal, hátsó támaszos tolódzkodás, vádli, hasprés. Ha nem súlyzósra, akkor keress rá a fegyencedzésre, vannak benn tervek is.
A kérdező hozzászólása: 1és fél éve tornázok..eddig úgy tornáztam hogy: hétfõ.szerda:mell, bicepsz, alkar, trapéz...kedd.csütörtök:tricepsz, váll, hát, láb..péntek: futás, fekvõtámasz, felhúzódzkodás.. has minden nap...na és ezt kéne rendesen megcsinálni..szálkásitani szeretnék de nem akarok vékony lenni..szóval nem annyira szálkás
Hajaj, sok a tévhit nálad. Elõször is ne hívd a kemény súlyzós edzést tornának.:) Másrészt a szálkásítás = zsírból történõ fogyás. De ilyenkor izomvesztés is van. Mehet osztott edzés is, ha azt akarsz: pl: mell-bic, pihi, hát-tric, pihi, láb-váll. vagy mell-váll, pihi, láb, pihi hát-kar. De sokféleképpen el lehet osztani, nics kõbe vésett edzésterv. Pl 4 napos: mell-bic, láb, pihi, váll-tric, hát. vagy mell-váll, láb, pihi, hát, kar, stb A bodybuilder oldalon találsz sok tervet, nézd meg.
izomvesztes nem nagyon van, mivel mindenki azt hiszi, hogy kis sullyal kell sok ismetlest csinalni. Ez hulyeseg. Igy megycel a legtobb izom. Szalkasitashoz.szenhidrat kell. Edzestervet senki nem tud neked irni. Azt ajanlom memny el egy szemelyi edzohoz, mert o latja hogy hogyan birja a tested
Nem hiszi azt mindenki, hogy kis súllyal kell szálkásítani, ne állíts ilyet. Szálkásításkor pedig van izomvesztés naturálban!

Ha 3 hónapja 4-5 nap maszatolok, de pont 26 napra jön meg, azzal orvoshoz kéne menni? Babát szeretnénk, karácsony óta nem sikerül.

Milyen vizsgálatot szoktak csinálni ilyen problémánál?

Legjobb válasz: ez valószínû hormon probléma nekem azt mondta a doki h csak fogamzásgátló segíthet amit nem hiszek mert iszom a palástfû teát és elmúlt a maszatolásom próbáld ki te is ártani nem árt és nem drága

ez valószínû hormon probléma nekem azt mondta a doki h csak fogamzásgátló segíthet amit nem hiszek mert iszom a palástfû teát és elmúlt a maszatolásom próbáld ki te is ártani nem árt és nem drága

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!