Találatok a következő kifejezésre: 5 hos mostanában sokat (3 db)

5 hos lányom mostanában sokat bukik. Mi lehet az oka?

Kb 2 hete a babám folyamatosan bukik(nem tudom mitöl számít hányásnak).Még evés után 3 órával is.Egyszerre mindig csak egy kicsit.Pár napja nyügös is,de nincs láza.Lehet a fogzástól, vagy betegség?

Legjobb válasz: Lehet fogzástól is, de nekünk akkor voltak intenzívebbek ilyen idõsen a bukások, amikor többet kezdtek mozogni. Hason fekve, szinte kipréselték magukból a kajcsit. Azt nem írtad, hogy kizárólagos szopis e, vagy kap e már gyümit, esetleg tápis. A nagyobbik fiam tápis volt, 4 hós korától kapott gyümit, ahogy több szilárdat evett, úgy 5,5-6 hós korától kevesebbet bukott, de mindig volt idõszak, amikor többször (amikor mászni kezdett, felállt...stb). A kicsi 6 hós koráig csak szopott, utána kezdett szilárdat enni, és ugyanúgy a mozgékonyabb idõszakaiban többet bukott. Remélem, nálatok is csak ez a helyzet. Boldog babázást! :o)

Lehet fogzástól is, de nekünk akkor voltak intenzívebbek ilyen idõsen a bukások, amikor többet kezdtek mozogni. Hason fekve, szinte kipréselték magukból a kajcsit. Azt nem írtad, hogy kizárólagos szopis e, vagy kap e már gyümit, esetleg tápis. A nagyobbik fiam tápis volt, 4 hós korától kapott gyümit, ahogy több szilárdat evett, úgy 5, 5-6 hós korától kevesebbet bukott, de mindig volt idõszak, amikor többször (amikor mászni kezdett, felállt...stb). A kicsi 6 hós koráig csak szopott, utána kezdett szilárdat enni, és ugyanúgy a mozgékonyabb idõszakaiban többet bukott. Remélem, nálatok is csak ez a helyzet. Boldog babázást! :o)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszod, én is erre gyanakodtam, de megnyugtató hallani , hogy másnál is így van.

3, 5 hós babának lehet attól híg a kakija, hogy én mostanában sok gyümölcsöt (meggy, barackok), paradicsomot és zöldségféléket eszem?

A híg alatt azt értem, hogy nem olyan ken?csös, hanem olyan amit teljesen beszív a pelenka. Egyébként jól gyarapodik, anyatejes, a kakik száma normális, nem túl sok. Ezen kívül több, mint három hete tejmentes diétán vagyok, mert vér volt a kakijában, ez elmúlt, s?t 1-2 napig már kezdett normálisan ken?csösebb lenni a kakija. Most megint teljesen híg. Nálatok volt hasonló?

Legjobb válasz: 3 hós kora elõtt is híg volt, de nem ennyire, darabok , kis csomók voltak benne, amiket nehéz volt lepucolni a kis kukijáról. Bocsi, hogy így részletezem a kaki állagát!

A kérdező hozzászólása: 3 hós kora elõtt is híg volt, de nem ennyire, darabok , kis csomók voltak benne, amiket nehéz volt lepucolni a kis kukijáról. Bocsi, hogy így részletezem a kaki állagát!
Az én babámé is higabb! Én arra fogom, hogy a nagy meleg miatt sokkal többet iszok és hígabb a tejem is. Fejtem és tapasztaltam, onnan tudom. Ezért többet is cicil!
Szerintem lehet. De ha ezen túl más gond nincs, jól érzi magát stb., akkor valószínûleg nem jelent semmit. :)
Amíg kisfiam csak anyatejes volt, mindig híg, folyékony kakija volt, pelenkája válogatta, mennyire szívta el, vagy folyt ki a lábánál oldalt.
A kismamáknak tényleg nincs jobb dolga, mint a kakianalízis? Besz.ok!
A kérdező hozzászólása: 3-as neked meg nincs jobb dolgod, mint minket vegzálni? Miért olvasod, és fõleg miért válaszolsz, ha idegesít? Nem értelek. Vagy csak szeretsz kötözködni? Gratulálok.

Mostanában nagyon nyűgös az 5, 5 hós kisfiam. Nappal is sokat nyüszög, este elalvás után felriad - nehezen alszik vissza és éjjel 2-2, 5 óránként kér enni. Lehet tudatos ilyen korban az 'anyaigény', a nyüszögés?

Alul kint van a két foga (legalábbis áttörték az inyt már). Este szokott kapni Viburcol-t ha nagyon nyügi, nappal pedig homeos chamomilla bogyót. Keveset is eszik, alig hízik... Elég aggasztó! Mit tegyek? Ja és már nem csak anyatejes, hanem (ha elfogadja) tápszert kap!

Legjobb válasz: Ja és tegnap este óta nagyon szörcsög is szegény...

A kérdező hozzászólása: Ja és tegnap este óta nagyon szörcsög is szegény...


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!