Találatok a következő kifejezésre: 5 honapos milyen otthon elkészithető (2 db)

Babám 5 hónapos múlott, elkezdtük a gyümölcsleveket, almával kezdtünk. Még milyen otthon elkészíthető leveket adhatok neki? Például szőlőt?

Legjobb válasz: Szia! Kisfiam 7 és fél hós, 3 és fél hós korában elkezdtem az almát, aztán krumpli sütõtök, répa, barack stb,... Ami a bébiételekre van írva életkor, azokat annyi idõs korától nyugodtam adhatod, csak figyelj oda a szoktatásra, h 3 napig csak egy újat próbálj, h ha allergiás, tudd, hogy melyikre... A bébiételekben az alapanyagok szigorúan ellenõrzöttek és biok és az esetek többségében semmiféle allergiát nem okoznak... De felesleges levezni, a pép ugyanaz, ezzel ugyanazt az új ízt kóstolja és elõször úgyis az élmény a lényeg, nem az, hogy belakjon csirkepörköltbõl

Szia! Kisfiam 7 és fél hós, 3 és fél hós korában elkezdtem az almát, aztán krumpli sütõtök, répa, barack stb, ... Ami a bébiételekre van írva életkor, azokat annyi idõs korától nyugodtam adhatod, csak figyelj oda a szoktatásra, h 3 napig csak egy újat próbálj, h ha allergiás, tudd, hogy melyikre... A bébiételekben az alapanyagok szigorúan ellenõrzöttek és biok és az esetek többségében semmiféle allergiát nem okoznak... De felesleges levezni, a pép ugyanaz, ezzel ugyanazt az új ízt kóstolja és elõször úgyis az élmény a lényeg, nem az, hogy belakjon csirkepörköltbõl
A szõlõben elég sok a gyümölcscukor, meg fúj is kicsit, de ihat sütõtöklevet, baracklevet, répalevet is.
Én sosem leveztem, elejétõl fogva pépet adtam neki, minimum3 napig egyfélét. Almán kívül lehet adni répát, sütõtököt, céklát, õszibarackot, szõlõt is.

5 honapos babának milyen otthon elkészithető ennivalót adhatok? Az üveges bébyételek: alma, öszibarack stb. kitesz 1 fő étkezést vagy csak desszert?

Legjobb válasz: Szia! A gyümölcsöket általában desszertnek, tízórainak, uzsinak szokták ajánlani. A fõzelékek tesznek ki fõétkezést. Most kezded a hozzátáplálást? Apránként és fokozatosan lehet elérni majd akkora adagot, hogy étkezést válthass kii vele. Elõször alma, õszibarack, sárgarépa,krumpli. Aztán majd a többi Ezt a négyféle kajcit kb. 1 hónapig kell adni a babának elõször külön-külön, majd lehet kombinálni is. Pl.:alma-õ.barack, alma-s.répa.,alma-krumpli,s.répa-krumpli... És igen, kb. 1 üvegnyi bébiétel tesz ki egy kajcit. Bár minden baba más! Van, aki fél üveggel jóllakik, más többet eszik. Sõt, még egy gyerkõcnél is változó! Jó babázást!

Szia! A gyümölcsöket általában desszertnek, tízórainak, uzsinak szokták ajánlani. A fõzelékek tesznek ki fõétkezést. Most kezded a hozzátáplálást? Apránként és fokozatosan lehet elérni majd akkora adagot, hogy étkezést válthass kii vele. Elõször alma, õszibarack, sárgarépa, krumpli. Aztán majd a többi Ezt a négyféle kajcit kb. 1 hónapig kell adni a babának elõször külön-külön, majd lehet kombinálni is. Pl.:alma-õ.barack, alma-s.répa., alma-krumpli, s.répa-krumpli... És igen, kb. 1 üvegnyi bébiétel tesz ki egy kajcit. Bár minden baba más! Van, aki fél üveggel jóllakik, más többet eszik. Sõt, még egy gyerkõcnél is változó! Jó babázást!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!